כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
שכחתי את הססמא של הכרטיס ולאחר מס' נסיונות כושלים המשתמש נחסם, התמונה מופיע תהליך אשר אמור להחזיר את החשבון שיעבוד, כל הפרטים בידי, אך לא ידוע לי פרט אשר מופיע בתמונה, הוא אמור להיות בעל 8 ספרות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה השתחררתי ואין לי ממש נסיון בתחום שאלמד באוניברסיטה באוקטובר (מדעי המחשב) ואני לומד כרגע לפסיכומטרי לכן אני פנוי ל-5 שעות ביום,בלשכת התעסוקה אמרו לי שלא יכולים למצוא לי עבודה כזאת עם שעות מצומצמות,חשבתי לחפש עבודה בתחום המחשבים או אלקטרוניקה,איפה לחפש והאם עליי ללמוד קורס כלשהו ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לדיסק, אשמח אם מישהו שיש לו את הדיסק (פיזית או לא פיזית לא משנה לי, העיקר השירים), יעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1190992 בארצינו הקטנה אפילו הכיסאות מתפוצצים וגורמים לנפגעי חרדה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש סטיק זיכרון קטנצ'יק למחשב ישן (P3) אני צריך אחד של 64/128/256 שיהיה הכי מעפן שיש העיקר שיעבוד מזה אין לי כסף להוציא עכשיו על זיכרון למחשב הזה בבקשה אנשים למי שיש אפילו בסכום סמלי... אזור המרכז אני אשלם אפילו דואר רשום. תודה אנשים :'(
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה זה?!?! כאילו.. יש תקטע של מעבדים או כרטיס גרפי בטנכלוגיית 64 BIT, מזתומרת? יש XP וויסטה בגרסת 64 BIT יש לי כשאני עושה על הדסקטופ לחצן ימני-> מאפיינים->סטינגס: שליטה באיכות צבע 16/32 ביט.. מה זה כל הביטים האלה!?!?! תודה =] ולא ידעתי באיזה פורום לשים את זה פשוט..אז שמתי את זה פה..סליחה אם זה לא המקום הנכון..
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
an+1=an +3n + 4.5 , a1=4.5 צריך להוכיח שכל איבר במקום זוגי מתחלק ב12 ללא שארית, ז"א הנחת האינדוקציה היא ak / 12 = שלם ומה שצריך להוכיח ak+2 / 12 = שלם ביטאתי את האיבר הK+2 עד שהגעתי לאיבר הk ומשם לא ידעתי איך להמשיך בתודה דוד
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה? נכנסתי עכשו לגוגל וראיתי לינק בשם "היכנס"- שמתחבר לעמוד כניסה לחשבון גוגל- ואני לא מדבר על Gmail אלא על... משהו אחר, שאני מנסה לברר מה הוא... אם מישהו יודע פרטים כדון למה זה טוב- שתפו...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נתקל בבעייה בהורדת כליפים מהקאזה האם יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת זה כל כך מציק..
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נגיד אני מוריד דמו מאתר רשמי של המשחק (הורדה חוקית לגמרי) רק פשוט במקום לבחור באפשרות FTP אני מוריד בBITORRENT אז אחרי שההורדה מסתיימת ואני רוצה לעזור לשאר המורידים אני עושה UPLOAD כמובמן... השאלה שלי היא אם אפשר להוריד את המעיין הגבלה של ה UPLOAD שזה לא עובר את סביבות המהירות של 14 18 kB/s
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה להרשם עכשיו לקורס פסיכומטרי למועד דצמבר. אני עכשיו התחלתי כיתה י"ב. בכל מקום שאני מתקשר אליו אומרים לי שהקורס עולה בסביבות 5000 שקל (!). זה כסף לא קטן, אני רוצה לשאול האם כדאי לי ללכת לקורס הזה ? האם הוא שווה את הכסף ? האם מישהו עבר דרך קורס כזה ואם כן מהי ההתרשמות ממנו ? ושתי שאלות אחרונות: האם יש סיכוי אם בכלל לקבל בפסיכומרי מעל 700 אם ללמוד רק אם הספר העבה למידה עצמאית ? האם הוא משקף את השאלות מהחינה ?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות מאבק שהצטבר את כל הכרטיסים ואת הלוח אם,כרטיסים כמו כ.מסך ... איך אני יכל לעשות את זה בלי לפגוע בלוח עצמו או בכרטיסים ?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב שאני יכול להשיג ממנו דברים שונים להורדה בחינם לטלפון הנ"ל? (משחקים, צילצולים, שומרי מסך.... וכ"ו). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://media.putfile.com/mustangspin פעמיים ביאס אותם :lol:
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.slyck.com/news.php?story=1065 לאאאאאא!! אני אוהב את RELOADED :'( :'( אגב:
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית מכשיר נוקיא 6280.. מה אתם אומרים הוא שווה ת'2500 שקלים או שלא??
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם.. Ferry Corsten vs the thrillse - sublime תהנו
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סרט מצחיק, ואני לא מוצא.. אני מחפש סרט עם הגזמות, ושיהיה ממש מצחיק! שכמעט כל הסרט יהיה קטעים מצחיקים.. קיים סרט כזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לביבי נתניהו - לחץ 1 לעמיר פרץ - לחץ 2 לאפס - לחץ שמאלמרט
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום מצטער שאני שואל פה לא מצאתי בגוגל.. רציתי לדעת כמה עולה מנוי למגזין המחשבים Pc Plus (אם עדיין מוציאים אותו). וגם מחיר של גיליון בודד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא... אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ??? השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-