כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל אבל אני לא יודע כלום.. איזה גיטרה לקנות? <תנו קישור אם אפשר> להתחיל עם מורה או מספר? תודה רבהה =)
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום... כמו בכותרת: מי היבואן של Logitech, של OCZ ושל LG? תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://dyn.ifilm.com/superbowlads/ עוד לא הספקתי לבדוק אותם (מנסה להחיות את ה WINDOWS), אבל הפרסומות ב SUPERBOWL השנתי ידועות כאיכותיות / מצחיקות במיוחד (מה גם שהעלות של כל פרסומת היא מיליונים של דולרים לכמה שניות) יש שם גם כמה TV SPOTS לסרטים חדשים כמו WAR OF THE WORLDS, קיצר, אם יש משהו ממש מצחיק, תגידו פה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כנסו לאתר שלהם למי שמכיר, נא לא לפרסם לינק... הנה מה שרשום " בעקבות בקשת הפדרציה ו"אליס", מעתה לא יופיעו עוד באתר ליונטוורק - לינקים ("הפניות") למוסיקות או סרטים. " ביי ביי LH
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום בשעה 23:00 ( על פי האתר של הרדיו ) ברדיו תל אביב ( תדר 102 אף אם ) ישודר סט לייב של הצמד פול דייויס ומאט ג'אקסון הידועים יותר בתור ההרכב סירקוליישן ... האזנה נעימה !!!!!!! אם מישהו הקשיב ורואה את הת'רד הזה תחוו דעה !!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. אם אתם מכירים אולי אתרים שמוכר טלפונים סוללרים חדשים (לא משנה מאיזה מדינה) אז בבקשה תרשמו פה כתובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי הדבקתי משהו בבית עם סיליקון ויש ריח ממש חזק, ואני ממש נחנק ממנו (אני גם חולה אסתמה) ועכשיו הריח לא עובר.... זה יכול לגרום לאיזה בעיה או משהו? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן חברה לאחר שנתיים פוריות חזרתי למעגל דורשי העבודה. כרגע אני די לחוץ למצוא עבודה מכיוון שאני מתחתן באפריל והייתי שמח להגיע לאירוע כאשר אני כבר עובד. יש לי ניסיון רלוונטי בתכנון ואיפיון מערכת בגישת UML תכנות בסביבת VISUAL STUDIO וידע ב-NET. בדיקות ידניות של תוכנה(מסמכי STD). לכל מי שמוכן/יכול לעזור ולהעביר את קורות החיים שלי לחברה בה הוא עובד נא ליצור עימי קשר דרך האתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=pm;sa=send;u=10100 או במייל shoeyal@walla.co.il תודה לכל העוזרים אייל
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו עם ניסיון יודע אם העוצמת צילצול של הסמסונג 944 חזקה כמו הסמסונג 624?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אם אני מציע מוצר למכירה בEBAY, וחלף פרק הזמן שהקצבתי לזה ואף אחד לא הציע, אני עדיין צריך לשלם להם או שאני משלם *רק* כשאני באמת מוכר?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כנושא הכותרת מישהו יכול למצוא לינק הכי מהיר להוריד את זה? כי מה שמצאתי מוריד לי ב-2K ואני לא עם 56K .
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי בעיה "מציקה".. כל פעם שחברה שלי יושבת עלי או מצרפתת אותי יש לי זקפה.. (טיפה לא נעים..) מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. וחסוך לי את הבושה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן!! אשמח לקבל קישור לאתר בו אפשר להשיג כתוביות באנגלית!! לסרטים תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סיפור שחיבים לקרוא.. ולהעביר הלאה http://planet.nana.co.il/sapir14/
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה אני מבין בהרבה דברים אבל טלפונים סלולריים הם לא אחד מהם, אז אני צריך עזרה, אמא שלי רכשה בסינגפור טלפון סלולרי של סמסונג לא זוכר את הדגם אבל אחד הדגמים החדשים עם FLIP וצג צבעוני וכולי, הכל בסדר ה SIM עובד בלי בעיה, הכל סבבה חות מבעיה אחת שהיא לא לקחה בחשבון שבטלפון (צרוב?) רק מלזית ואנגלית עכשוי השאלה האם יש אפשרות להוסיף שפה? לעשות FLASH לזכרון או מזהו כזה?אני פושט לא יודע איך זה עובד בטלפונים. אשמח מאד לעזרה במידה וזה תלוי דגם אני אביא את הדגם המדויק.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איזה קידומת מקישים מי חו"ל כדי להגיע למירס בארץ? באורנג למשל זה:97254-והמיספר איך זה במירס? מה הקידומת? ניסיתי לבדוק באתר של מירס ואין שם ושרות לקוחות פשוט לא עונים (איזה שרות דפוק) תודה לחברים העוזרים
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע רק שורה אחת עיקרית מהשיר ואת המנגינה... את המנגינה אני לא יכול להעביר לכם לפה אז אני ארשום את השורה: Everybody dance now מישהו מזהה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות משהו ב-eBay? איך בדיוק המוצר יגיע אלי? איך אני יכול להיות בטוח שהמוצר ישלח אלי אחרי שאשלם את הכסף? יש כאן מישהו שהתנסה בזה פעם? נגיד ואני רוצה לקנות את ה-PS2 הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=62054&item=8172749316&rd=1 מה אתם אומרים, האם 155$ זה כל התשלום?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש קבוצה כזו שנקראת ORION ובתוכנות שלה יש מוזיקה נחמדה. רציתי לדעת האם יש אפשרות להשיג את המוסיקה הזו כדי לא לשמוע דגך התוכנות(כנראה בפורמט MIDI)?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ... רמת הפעילות שלי תהיה לפי רמת הפעילות שלכם... זהו תכף אני זז לישון NABS FFS GG PEACE OUT.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1) איזה סוגי מקצועות מצריכים באוניברסיטה פיזיקה? ממה שאני יודע זה כל ההנדסות. האם זה נכון? האם יש עוד מקצועות? 2) האם בכל הנדסה ממשיכים ללמוד פיזיקה כמה שנים באוניברסיטה? 3) כמה סוגי הנדסות יש? ואיזה? אני מכיר מכונות, תעשיה וניהול, והנדסת חשמל. 4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה? 5) האם קיימים מקצועות שצריך בשבילם פיזיקה רק כתנאי קבלה ולא ממשיכים ללמוד פיזיקה באוניברסיטה? אם כן, אילו? שאלות אלה מאוד מאוד חשובות לי, ואני זקוק למידע כמה שיותר מהר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם הביאו את זה אז סליחה תנעלו... מגזין כלכלה במחשבים און ליין...
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בOutLook את הGmail שלי?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-