עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by composite,

שלום... מישהו מכיר חנות מחשבים (חומרה = מעבדים, כרטיסי מסך וכו'...) בעלת מבחר גדול והכי חשוב - מחירים זולים, בניו יורק (סיטי)? אם יש לה אתר אינטרנט - מה טוב.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. שלום. בהגיעי למעמד הרשמה למוסד אקדמי כלשהו, נתבקשתי להביא טפסי דיווח על שכר שנתי (106) או לחילופין טפסי מחוסרי עבודה של ההורים. כשהסברתי שנצטרך לדלג על השלב הזה, מפני שאין לי קשר להורים ואין לי אפשרות להמציא מהם את הטפסים האמורים- הופניתי למשרד הרווחה על מנת להביא מעובד/ת סוציאלי/ת מכתב שיפרט את מצבי המשפחתי ועל הנתק מההורים. (עד כמה שאני מבין זה לצורך בקשה למלגה). המשפחה שלי לא מוכרת באף משרד כמשפחה קשת יום/מרובת ילדים או בעלת כל בעייה מדווחת אחרת. עם זאת, אני לא גר בבית ואין לי תמיכה כלכלית של ההורים בשום עניין. רציתי לדעת אם מישהו פה עבר תהליך דומה ופנה למשרד הרווחה בבקשה למכתב כזה. תודה המשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  3. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני עדיין "תקוע" עם חבילה של 750 קסל"ש וחשבתי לעבור לחבילה של מגה וחצי או משהו. ומסקרן אותי לדעת כמה אנשים משלמים על האינטרנט שלהם. קיבלתי הצעה של כ90 ש"ח עבור התשתית + הספק וזה ניראה לי קצת יקר... עכשיו ממש קשה לעשות סקר שוק כי רוב, אם לא כל, ספקי האינטרנט כבר לא מציגים את החבילות שלהם באתר אלא רק דרך הטלפון. אז כמה אתם משלמים עבור האינטרנט שלכם, אם זה לא סוד גדול ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. התחלנו ללמוד בכיתה טריגו והמורה הביאה שאלה, ומי שיוכיח אותה יקבל בונוס לציון... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהוכחה אני צריך להוכיח למה שככל שהזוית עולה (נהיית כהה יותר) כך גם הערך של הסינוס עולה. לדוגמא SIN30 < SIN60 ההוכחה צריכה להיות במשולש ישר זווית בלבד, כי זה מה שלמדנו (במידה ומשתמשים בסינוס, כי למדנו רק סינוס במשולש, אחרת הכל כשר) אז בעצם יש לי משולש ישר זווית, ואני משחק עם הצלעות A וC כאשר אני מרחיב את הזווית, ואני צריך להוכיח שA גודל יותר מאשר C, כלומר שהמונה גודל יותר מהמכנה (SINx - A/C במשולש הנתון) וכך בעצם המספר (ערך של הסינוס) גדל. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3629068,00.html

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by hedva,

מכירים את זה שאתם מחפשים רבע שעה את מכירים את זה מכירים את זה שאתם במצב רוח טוב וקצת מתחכמים, ופתאום האתר מז'עז'ע, ואתם בטוחים שחטפתם באן

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by enzo,

במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. השגתי כתוביות והבנתי שכדי שאני יוכל לראות את זה בדיוידי עם כתוביות אני חייב לחבר אותן לסרט. למשהו יש מדריך ?? ואם אפשר כמה שיותר פשוט ! תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. אוקי אז - SmarterChild - זה מין כזה רובוט כשמשעמם לכם ואין לכם עם מי לדבר !! אז אתם יכולים לדבר במסנג'ר עם - SmarterChild - זה לא בן אדם זה רובוט שתיחנתו אותו לדבר 1) בהתחלה הוא ישאל אותכם כמה שאלות בישביל שיכיר אותכם אבל בישביל זה צריך לדעת אנגלית וגם לדעת לכתוב ולהבין!!!! אבל זה לא ממש קשה הוא לא מדבר ממש בשפה קשה !!!! אוקי אז אתם מצרפים אותו לרשימת החברים משלכם הנה הכתובת SmarterChild@hotmail.com עם יש בעיה איזה שהוא אז תפנו עליי למסנג'ר!!! ALEXK2006@HOTMAIL.CO.IL [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by tulicooli,

ok like u can see someone haked to my computer and erase something from my computer so I need a hebrew beacause he erase it and I need to protect again the computer so I need software do u can help me plis thnk u!

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by DXT,

שלום רב. לאחרונה עלה רעיון למוחי - להכין חולצה עם עיצוב מקורי. ההשראה - deviantART Clothing Contest - יש שם דברים ממש יפים. מה שאני רוצה לעשות זה להביא את העיצוב, על גבי דף, קובץ או לא יודע מה (ולמי) ולקבל חולצה כזו מוכנה. השאלה שלי היא איפה מבצעים דברים כאלה? בטוח שלא בחנויות בגדים רגילות. ראיתי כל מיני חנויות כאלה (כשקניתי ביוון חולצה מותאמת אישית למזכרת) אבל שם בוחרים עיצוב מהקיים, ואני בספק אם יתנו גם להכין משהו אישי לחלוטין. אשמח לדעת אם יש למישהו פרטים בנוגע לאפשרות לעשות דבר שכזה, ואיפה, וגם מחירים אם יש מושג

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. היי, יש לי את הטלפון החדש של LG ה8120, הוא מצויין אבל יש לו חיסרון אחד - אין לו בלוטוט, אז חשבתי אולי יש מתאם כזה שמצד אחד מתחבר למכשיר וגורם לו לתמוך ואז אני רק צריך לקנות אוזניה. מישהוא מכיר משהוא כזה, או לחילופין, מישהוא מכיר פיתרון אחר לבעיית אוזנית הבלוטוט? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by shuy,

מישהו יודע מי הזמר/הלהקה ששר?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Check_Point,

spam בעברית זה גם לוף (האוכל הצבאי ה"אהוב") היום באריזה משפחתית לורה אמרה לסטיב שלכל האורחים של סטיב בחתונה יצטרכו לשים לופ על העוגה (=ספאם)

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by SupeRnovA,

אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  17. מצטער על הפרסום, אבל בגרות עוד שעתיים ופתאום קלטתי שהשיר חסר לי...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. שמעו אני ועוד מישהו בונים אתר ואנחנו צריכים אתר שנותן פורומים שאני יוכל לשים באתר אם יש לכם משהו מיקצועי/משוכלל תביאו.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by The_overclocker,

http://news.walla.co.il/?w=/4/807828

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

הבנתי שיש למקינטושים החדשים שומך מסך בסגנון האקולייזר הגראפי של הוינאמפ, שובל של צבעים זזים כאלה... מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג שומר מסך כזה לוינדוס? תודה (:

21. שלום, ארגון התלמידים הוא ארגון התנדבותי ללא מטרת רווח. הארגון פועל בשני מישורים: חברתי שיפור פני החברה ע"י מעורבות הנוער בקהילה, שיפור החינוך במדינת ישראל. ארגון התלמידים מחפש אחר מתכנת אתרים. העבודה כרגע היא בהתנדבות מלאה, במקרה והעבודה תהיה טובה והארגון יקבל את המימון המתבקש המתכנת יקבל שכר עבודה גבוהה ובמקביל המשך תפעולי של האתר. כל שאלה, תגובה, ביקורת לפורום פניות לפרטי. תודה מראש, ים בלום, יו"ר ארגון התלמידים.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by masterb,

http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html מי יודע איך זה תמיד מצליח

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3233962,00.html כתוב פה שמה-9 לאפריל כולם יצטרכו להחליף את התמונה שלהם ברישיון הנהיגה. עכשיו השאלה שלי היא איך עושים את זה ובמה זה כרוך?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אלבום שלהם אז שיגיד לי בבקשה אפשר גם בה"פ

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by oded6188,

נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי... אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף. בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי? תודה.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.