עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by COMPUTER4U,

עריכת מנהל: לקרוא את ההודעות בהמשך. ננעל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא להתעסק איתם אנשים!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by raiman1,

מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין טופס לדו"ח??

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  4. שלום.. יש לי E1000 והוא לא נכנס לשום אתר חוץ מORANGE.. אצל משהו גם בקיימת הבעיה הזאת? התקשרתי כבר לשירות המפגר שלהם והם אומרים שהם לא יודעים מה לעשות אולי משהו יודע מה לעשות? (חוץ מללכת להחליף)

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by alexta-z,

אני לא יודע מה קרה לו ? אני לא מצליח להכנס אליו ! הוא עובד אצלכם ? WWW.IRCSPY.COM

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by omri_ro,

*** חצי ספוילר *** למי שראה אותו - הבדיחה עם ההומלס והארנב פשוט קרעה אותי. למי שלא ראה - מומלץ וגם את הסרטים הקודמים ו/או את הסידרה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by elior021,

אני צריך לעבור מבחן בנושא אנגלית טכנית (מושגי מחשב) ואני לא ממש יודע במה מדובר אשמח לקבל הסבר מפורט על הנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by idofr,

אנשים אנלא יודע מה איתכם אבל הרגע ירדו כמה טיפות טובות בכפר סבא.... תחשבו איזה מוזר זה אם ישראל תהפוך למדינה טרופית (או איך שלא רושמים את זה ) חחח יאללה אני חזרתי לראות שר הטבעות אני יכתוב שוב אח"כ בייי

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. בימים אחרונים יצא לי לצפות בסרט "13 שעות: החיילים הסודיים של בנגאזי", וכבר מזמן שלא נהנתי כך מסרט מלחמה ואקשן. לדעתי זה הסרט אשר מתמודד הכי ראוי להיות ברמה של Black Hawk Dawn ואפילו אפשר להגיד טיפה יותר טוב. (או שאולי אני מגזים?) בכל מקרה מומלץ מאוד לראות למי שאוהב סרטים בסגנון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום , מישהו מזהה את השיר ב 2:16 זה שיר שהיה פעם מפורסם נראה לי בשנת 96 ב תודה

11. Started by matrix66,

היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by redead,

אני רוצה להזמין מEBAY בטריות נטענות. השאלה אם לקנות מותג ידוע או משהו זול ? מה ההבדלים בעצם? יש מה לחשוש מלהזמין כזה דבר ? http://cgi.ebay.com/AAA-AA-Rechargeable-Battery-2300-800-mAh-8-pcs-toy-/120655833721?pt=US_Batteries&hash=item1c17a5ea79#ht_1065wt_905

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by Guy King,

יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה שבועות ומאז ניסתי למצוא אותו אבל ללא הצלחה :'(. בפזמון של השיר שומעים אנשים צועקים: "ALICE? ALICE? WHO THE HELL IS ALICE" מישהו מכיר אולי את השיר הזה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by redti,

אם חייל נשפט וקיבל 10 ימי מחבוש ואין מקום בכלא אז הימים שהוא בבסיס נספרים לו או שלא ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום , ראיתי לפני כמה ימים פורום שמתעסק בעיקר במכשירים סלולאריים ... לא זוכר יותר מידי רק זוכר שיש תתי פורום של כל החברות הסלולאריות כגול סלקום , אורנג' , פלאפון וכו' ... תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Psycho17,

שלום לכם אנשים. רציתי לדעת האם שווה לקנות את המחשב שלי בנועה מחשבים, למרות שהם קצת יותר יקרים. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by IG,

ספויילרים מישהו ראה את הפרק האחרון? WTF?! מי יחליף את קרסון? הייה אחד הדמויות הכי מעגניבות שם :'(

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by NaNdoS,

האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by mei,

מישהו יודע איך פותרים התרגיל הנ"ל ??? אשמח אם תוכלו לרשום פתרון מלא... תודה !

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by snaidis,

אני צריך המלצות לטראקים טובים ולאלבומים טובים של טראקים וטראנסים ואתם יודעים משהו קצבי וטוב אשמח לשמוע כל הצעה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  21. לילה טוב לכולם =) אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות דברים עתיקים ולא דווקא עתיקים אחה משהוא בסגנון של חרבות, או נשקים כאלה http://www.ozauctionbroker.com.au/images/knife/knife2285_m.jpg . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shuy,

מישהו יודע מי הזמר/הלהקה ששר?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Shoko,

מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. שירים בשביל מישהי בת 60 בערך - אז לא לתת המלצות לטראנסים ומוזיקת רוק. תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by nineball,

תגידו לי- כמה משועמם צריך להיות בשביל לנסות את זה, ואיזו קואורדינציה צריך בשביל להצליח?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.