כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אני מכיר את כל הטענות שתעלו - כל אחד יכול למכור בכמה שבא לו, שוק חופשי, זכותו לפרסם , מדינה דמוקרטית, אבל באמת שזה משהו שמתעלה בגדול - http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24346/cat/all כאילו, למה רק 2,000 ש"ח ? למה לא 5,000 ? למה לא 10,000 ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי יש אוליי חברה וחיבלת אינטרנט מומלצת לגיימינג ויוטיוב?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך דחוף 4 כרטיסי 8400GS של החברה הזאת, פעם קניתי אותם בSkyPC אך לצערי החנות הזאת כבר לא... זה הדגם שאני מחפש:
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הנה הפרק השני של הסיפור: the thing screamed: "who dares to enter my realm of condemned students ?" a2: "we are going to rid you the face of the earth, enjoy your last minutes in the land of the living, fried man! you foul creature" "your wig is not match for my baldspot! i shed my hairs all through the millenium, training and growing balder for this fight !", said the thing,"but, still i won´t give you the satisfaction to be bored to death by english grammer, i shell call upon my general the "Evil Rose..." all of a sudden the creature disappeared in smoke and the earth opened it´s mouth allowing the dreadful Evil Rose rise up from the ashes and acids of the scorched ear…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ץנו המלצנ לשירים טובים חדשים לועזיים או ישראליים מה שבה לכם רק שלא יהיה מזרחית או היפ הופ כבד...
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ידידה שלי מחפשת אתר שבו אתה מקליד את תאריך יום ההולדת שלך, ואז האתר כותב לך איזה אירועים חשובים/ימי הולדת של מפורסמים.... קרו בתאריך הזה. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
זה סרט כל כך מצחיק, אני פשוט רואה אותו שוב ושוב וכל פעם פשוט בוכה מצחוק. http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf תהנו!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
למישהו היה ספק בכלל? אני מקווה שעכשיו לא נראה אף אחד משניהם על מרקם הטלוויזיה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2885342,00.html
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחשב חנות חומרה בישראל (זולה, כמובן) שמוכנה לקבל תשלום דרך ויזה בינאלומי. המשלם יהיה מחו"ל, אבל המשלוח יהיה לתוך ישראל, כלומר, החנות בסה"כ מקבלת את הכסף מחו"ל, היא לא צריכה לשלוח את המוצר לחו"ל. אלטרנטיבה אחרת היא חנות שמקבל תשלומים דרך paypal, אבל אני לא הצלחתי למצא כזו בשום מקום. מישהו מכיר חנות כזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ברצוני לקנות חלקים באריהב אבל באתר לא רשום איך אפשר להזמין האם יש עוד חנות מקוונת לאלקטרוניקה? תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שיש בו כל מיני סמפלים של לדוגמא צרחה או של צעדים של נעלי עקב שיהיה ניתן להוריד... מישהו מבין על מה אני מדבר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, החלטתי ללמוד תיקון גלשנים ומפרשים ברצינות קצת. לשם כך דרושים לי- גלשני גלים, גלשני רוח, מפרשים, במצב קשה (: כל מי שבידו ציוד שבור, הרוס, לא בשימוש, מוזמן לנדב לי אותו לניסויים, אפשר גם בתשלום (תלוי באיזה מצב הציוד כמובן..) תודה מראש לכל המסייעים :-*
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
זה רק אני או שהמחירים ירדו בזמן האחרון? :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, בעקבות פרויקט קטן (די גדול למען האמת ) שאני משתתף בו אני נדרש ללמוד קצת על נושא. אני אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להמליץ לי על ספר שיקנה לי ידע בסיסי בחשבונאות. תודה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כמה עכברים (פשוטים של לוג'יטק) ומקלדות (מקווה למצוא של ג'ניאס), אולי גם איזה צורב ודיסקים... אני לא צריך משהו מיוחד, דברים פשוטים... השאלה איפה אני יכול למצוא את הדברים האלה באזור חיפה, עם מבחר גדול ומחירים טובים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קודם כל היי, אני חדש פה קוראים לי רז ואני ממודיעין. תרשו לי להגיד ששוטטתי קצת בפורום (הספציפי הזה) ואני מתרשם מאוד מההשקעה שראיתי בת'רדים הנעוצים אני בונה לאחותי (הסטודנטית לעתיד) מפרט מחשב, לא משהו מטורף, עקרונית לעבודה משרדית. אולי מדי פעם לסרטים..אבל לא יותר מזה רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא המלצות לחנויות שאפשר לסמוך עליהן באזור המרכז - עדיף איזור מודיעין או לחילופין אזור באר שבע (היות ואנחנו גרים במודיעין והיא תגור בלימודיה בבאר שבע)... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ת'ראד שעוסק במיקרים הזויים שקרו לכם באוניברסיטה\ מיכללה\ טכניון... אני אתחיל: הרצאה ראשונה בקורס "התנהגות סביבתית של חומרים", נכנס מרצה (באיחור של 20 דקות), סבל'ה נחמד, מתחיל בהרצאה, מציג את עצמו וכו... אחרי השקפים הראשונים עם המידע הטכני על הקורס, הוא מראה לנו שקף עם הטבלה המחזורית של היסודות, ומספר סיפור: לילה אחד, לפני הרבה שנים, חלם מנדלייב חלום, ובחלום הוא ראה את הטבלה המחזורית". עכשו קחו 10 דקות, תסתכלו על הטבלה המחזורית, תחשבו על מנדלייב, ותתחברו אל הטבלה..." 9 בבוקר, כולם שפוכים, האור בכיתה מעומעם, הוא שם לנו מוזיקת שנטי ברקע, וכולם צריכים להתמקד- להתחבר- לטבלה. אחרי 3 דקות שהוא רואה שכולם יושבים עם פרצוף של "WTF???" הוא אומר "נשאר לכם 7 דקות... בסוף השיעור תצתר…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חברה שלי עולה חדשה והיא אומנם שולטת ברזי השפה העיברית בכל הקשור לדיבור שוטף אך כתיבה וקריאה זה קצת יותר מסובך כי זה לא דומה כלל ועיקר לאלף בית לטיני. ביררנו והבנו שאין באיזור "אולפן" מסודר והספרי לימוד של כיתות א'-ב' נראים קצת מפגרים ומתאימים לילדים בגיל 6 כפי שמצופה מהם. משהו יודע אולי איפה אפשר לקנות ספרי "אולפן" או דמויי "אולפן" שמהם אדם בוגר יכול ללמוד. רב תודות.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ttp://www.youtube.com/watch?v=5qkbAg-m0QQ מישהו יודע מי זאת הבחורה בקליפ ? לא הצלחתי למצוא שום פרטים עליה חח ותחסכו ממני את הבדיחות בסגנון "למה אתה רוצה להזמין אותה לצאת ?"
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-