עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

אבא שלי עבד בחברת כוח אדם עד לפני שנה, והם רימו אותו המון. לא שילמו פיצויי פיטורין, הרעת תנאי עבודה, לא שילמו וגנבו תשלומי פנסיה, לא שולמו דמי הבראה במלואם וכו'. היינו בייעוץ אצל עורך דין והוא רוצה 10 אלף ו20 אחוז מהתוצאות. וזה קצת יקר לנו. עכשיו: 1. יש גם בעיות עם שעות העבודה שהחסירו, אבל אין לו רשימה של כל שעות העבודה. 2. מדובר על תביע של 7 שנים אחורה. 3. יש כמעת את כל התלושים. מדובר בסכום של כ80 אלף שקל בערך. אנחנו לא כך כך יודעים מה לעשות \: פניתי לקו לעובד והם הביאו לי רשימה של עורכי דין, אני מחר יעשה טלפונים ואשמע מה יש להם לומר. אשמח לשמוע ממשהו שעבר תהליך דומה. אנחנו קצת מבובולים ולא יודעים מה לעשות.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by VL,

=] תודה לנותני התשובה...

3. Started by סתם בחור,

^^^^^^^^^^^^^^

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by Thant,

נראה לי שזה מתאים לפה יותר מאשר לפורום משחקים... http://www.thinkgeek.com/stuff/41/superpiipii.html

5. Started by IG,

אני צריך לקנות כמה עכברים (פשוטים של לוג'יטק) ומקלדות (מקווה למצוא של ג'ניאס), אולי גם איזה צורב ודיסקים... אני לא צריך משהו מיוחד, דברים פשוטים... השאלה איפה אני יכול למצוא את הדברים האלה באזור חיפה, עם מבחר גדול ומחירים טובים. תודה.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  6. נשמח לדעת מה אתם חושבים http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=15930

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by approx,

לפגוש אותך היה גורל, להיות לצידך בחירה, אבל להתאהב בך היה מעבר לשליטתי. הרווחים שבין אצבעותייך נוצרו כדי לאפשר למישהו אחר למלא אותם , המישהו הזה הוא אני אף-פעם לא אהבתי אותך יותר, כי אף-פעם לא אהבתי אותך פחות: אני לא אוהב אותך עכשיו, כי אני אוהב אותך תמיד; אני לא אוהב אותך בלבד, כי אני אוהב אותך יותר ממה שהמילים יכולים לומר. אלה שלוש מישפטים שונים שאני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם לאנגלית ברמה כמה שיותר גבוהה תודה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by reshaleph,

אהלן. אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, כדי לקנות מחשב (אני די סגור על מפרט ורוצה שירכיבו אותו בחנות). המפרט בנוי סביב המארז NSK 2480 של Antec, אז הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל). אלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. והשאר נפסלו כי הן בצפון. בקיצור, אם יש למישהו תובנות לגבי החנויות הנ"ל, או אולי על חנויות אחרות שפיספסתי - אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Pika007,

צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  10. לא יודע אם זה המקום אבל חברים בבקשה אני חיייבבבבבבבב

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by doker,

אני צריך בוקריפורט דחוף על הספר האלים עצמם של אסימוב או באנגלית the gods themselves asimov תודה

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  12. טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by udicol,

תהנו: http://www.maimon.up.co.il/ http://members.lycos.co.uk/ninet1/ (פורומים חדשים, הרשמו )

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by omri_ro,

ולא מוצא חנות מקוונת מתאימה. מספר הערכה הוא: 6187 לפרטים,אשמח גם לקבל קישורים לחנויות צעצועים באיזור הצפון. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה

16. Started by DJO,

http://www.fullduplex.org/wtf/harvey.jpg

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Aviv C,

אני צריך לעשות עבודת גמר במחויבות אישית. התנדבתי במשמר האזרחי. קראתי את דפי ההסבר ולא הבנתי כלום!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעבודה מוכנה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by Yossi1981,

לא הביטחו משהו לגבי סוף החודש הזה? או שרק הזיתי את מה שכתוב באתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום רב! אני צריך עזרה בלזהות שיר שמתנגן לפעמים ברדיו 99FM. השיר מתחיל ממספר פעמים שנאמר: put your hands up אחד אחרי השני. לאחר מכן יש כמה מילים ואז summer dance.... wooo... אולי מישהו מזהה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. קודם כל היי, אני חדש פה קוראים לי רז ואני ממודיעין. תרשו לי להגיד ששוטטתי קצת בפורום (הספציפי הזה) ואני מתרשם מאוד מההשקעה שראיתי בת'רדים הנעוצים אני בונה לאחותי (הסטודנטית לעתיד) מפרט מחשב, לא משהו מטורף, עקרונית לעבודה משרדית. אולי מדי פעם לסרטים..אבל לא יותר מזה רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא המלצות לחנויות שאפשר לסמוך עליהן באזור המרכז - עדיף איזור מודיעין או לחילופין אזור באר שבע (היות ואנחנו גרים במודיעין והיא תגור בלימודיה בבאר שבע)... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by snaidis,

מיהו בכלל הערנב? מאיפה הוא בא? ואיך בכלל כל הקטע הזה עם הארנב התחיל?

22. חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by lion03,

שאלה בכותרת ואל תשאלו למה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים