כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה פשוטה להפעלה שאני יכול לחתוך קטעים מסרט/סרטון.., כמו כאלה שאנשים מכינים קליפים של כל מיני דברים או משהו כזה, אם אתם מבינים אותי.. : תודה, רן. באותו שאלה, רציתי גם לדעת איזה תוכנה יש שהופכת מפורמט כלשהו של סרט לפורמט AVI.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0HN7VQ3CK3EZ5176IUBX916SGP אין לי מושג מה השם של השיר,ואני חייב לדעת תודה.!! מצטער על האיכות של השמע הלא כלכך טובה, אנא עזרו.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
mushroom mushroom http://www.weebls-stuff.com/toons/21/ England England http://www.weebls-stuff.com/toons/35/ WTF? ??? http://www.weebls-stuff.com/toons/26/
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הזמנה לGmail הכתובת שלי היא eyal_work@hotmail.co.il תודה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מיהו בכלל הערנב? מאיפה הוא בא? ואיך בכלל כל הקטע הזה עם הארנב התחיל?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך דחוף 4 כרטיסי 8400GS של החברה הזאת, פעם קניתי אותם בSkyPC אך לצערי החנות הזאת כבר לא... זה הדגם שאני מחפש:
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם באמת שווה לשלם 120 ש"ח לכרטיס v.i.p בסינמה סיטי (כי אני רוצה ללכת לשם), למישהו אולי יש חוויות משם? וגם לא צריך לשלם עוד פעם על שתייה ופופקורן?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לא ראיתי פורום מיוחד בשביל זה, יש לי שאלה איך אני משנה את האימייל כניסה בפייסבוק? אני מסתבך דווקא בדברים הקטנים חחח
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש להקה שמנגנת מלודיות קלאסיות מהירות...זה יכול להיות רוק קלאסי או מוזיקה קלאסית או מלודיות פסיכודליות. אם אתה מכירים להקה או שיר ספציפי מסוים אז בבקשה אני חייב את עזרתכם. הדגש הוא על מלודיות פסנתר או אורגן מהירות...לא כך מהירות אבל יחסית מהירות . תודה מראש !!!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.bonusonlineprojekt.info/is123786786/ אני קיבלתי את זה מידידה שלי .. האתר כביכול בודק עם משהו חוסם אותך במסנגר ...באותו מעמד לוקח ממך את פרטי המסנגר שלך. לא לתת ! רוב האנשים פה באתר כנראה יודעים שזה מקור לצרות העיקר זה לידע אנשים (חברים שלכם ומשפחה שלכם שלא כלכך מודעים לנושא) בגלל שזה נראה אתר בעברית(מוזרה) נראה מאוד מזמין ולא מאיים אנשים יפה יפלו בפח... מאוד מצחיק שהם רוצים את המספר הצבאי שלך.... נב אין בעייה בגלישה לאתר אלה במילוי פרטים של המסנגר ... וגם עם למשהו יש אנטי ווירוס ורושם את הפרטים שלו וחושב שהאנטי ווירוס יצילו אותו הוא אדיוט מושלם.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תום קיידר, AKA alianyn (או Suture Hand או Hypnotic Eyes) ! ;D מזל טוב אחי ויומולדת 27 שמייח! ליומולדת אני מאחל לך שנת לימודים (סטודנט לרפואה שנה כמעט רביעית... רייט? ;D) קלה ומוצלחת, מקווה שישאירו אותך שם למרות הבעיות שאתה עושה כמו כן אני עוד מחכה לראות מה נסגר עם פרוייקט ספיידי שלך (לבנאדם יש כישרון) ועם שאר הדברים שתיכננת לעצמך ולאחרים כמוני וכמו עוד כמה פה בפורום :-X ולסיום איך לא - שממנים ושאר מיני דברים צבעוניים מקפצים פה! :clapper: :cwm39: :smiliedisco1: :walksmil: :auto: :dazzler1: :jester: :evilking: :clown: :inlove: :tomato: :gorgeous: :ylsuper: :dance: :anim-jjd: :funn: :funn: :funn: :funn: *כמה שאני גרוע בברכות...
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אומרים לי שיש מע' מש' אי הומוגניות M, של 3X3, ואומרים ש- (1,2,1) ו- (2,1,1) פתרונות שלה. אומרים גם ש- (1,1,1) הוא פתרון למערכת ההומוגנית (O), בעלת אותה מטריצת מקדמים מצומצמת (ללא עמודת הפתרון), כמו למע' המקורית, שנקרא למצומצמת A. א) מבקשים ממני להוכיח כי (0 , 1- , 1) הוא פתרון למע' O הומוגנית. ב) רוצים שאני אראה כי כל שורה במטריצה A היא היא מהצורה (a,a,-2a), ולמצוא מטריצה מדורגת קנונית שקולת שורות ל- A. ג) רוצים שארשום פתרון כללי של מע' O ולהוכיח כי הפתרון הכללי של M הוא: (2,1,1) + s(1,1,1) +t(1,-1,0) XXXXXXXXXXXXXX איך אני ניגש לכל סעיף ? אני חייב הדרכה איך לעשות כדי שאוכל לפתור .... תודה !
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש אחר מקור למילים של שירים מתכניות טלוויזיה מצויירות ישנות. במיוחד כרגע אני מחפש אחר המילים של: סנדוקאן, בולי איש השלג, עמיקו והחברה, מסביב לעולם עם ווילי פוג. אני אשמח לא רק למילים אלא גם לשירים אם יש למישהו... תודה מראש! אם אתם מכירים אתר עם שירים אחרים אני גם אשמח. orrm.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחפש תשמות באנגלית ל- 1-סידרה של אסונות טבע שאולי יקרו בעתיד אחד הפרקים אם אני זוכר נכון זה סופר הר געש בעיברית ובטח יש עוד דברים בסגנון בפרק המסוים הזה משחזרים מה היה קורה אם הייתה יתפרצות הר געש ענקית בילוסטון 2-סידרה בStar World על ניתוחים פלסטים ויופי אין לי מושג איך לתרגם לעיברית אז בגיבריש זה וולטי אינסנטי (המילה האחרונה זה טירוף באנגלית ) בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3629068,00.html
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי פורום מתאים לכתוב בו את זה, אז אני כותב פה... אנשים עם כרטיסי טלויזיה, אתם יכולים בבקשה להקליט בשבילי את הפרסומת של "זוגלובק - טרי פעמיים"? אני צריך את זה למחשב... (אם יש באפשרותכם להקליט רק את האודיו של זה אז זה אפילו עוד יותר טוב) טודא מראש!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כמה עכברים (פשוטים של לוג'יטק) ומקלדות (מקווה למצוא של ג'ניאס), אולי גם איזה צורב ודיסקים... אני לא צריך משהו מיוחד, דברים פשוטים... השאלה איפה אני יכול למצוא את הדברים האלה באזור חיפה, עם מבחר גדול ומחירים טובים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים כדאי ללמוד בהם ? כלומר יש מכללות יוקרתיות באזור המרכז (כמו רופין ) או בכרמיאל או בעמק הירדן הייתי בוודאות נרשם להם אבל הם רחוקים לי , ידוע לכם על מכללה איכותית באזור חיפה ועמק יזרעאל ? ומה דעתכם על האו"פ כדאי ? לימודי הנדסאי יש הרבה אפשרויות טובות באיזורי אבל אני רוצה תואר ראשון
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-