עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

דוסים תמשיכו.....

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. מה אני אמור לרשום ? ORIGAMI לא הולך.

4. Started by Rhx,

ראיתי היום את הסרט בבכורה, סרט מ-ע-ו-ל-ה, בהחלט שווה צפייה. ממליץ בחום.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. http://www.dailymotion.com/video/x2b5wr_guitar-solo אני לא יודע מה איתכם, אבל :screwy: זוועות, מומלץ ליראות מגיל 120 ומעלה!!

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שלום כולם, אני מחפש אחר מקור למילים של שירים מתכניות טלוויזיה מצויירות ישנות. במיוחד כרגע אני מחפש אחר המילים של: סנדוקאן, בולי איש השלג, עמיקו והחברה, מסביב לעולם עם ווילי פוג. אני אשמח לא רק למילים אלא גם לשירים אם יש למישהו... תודה מראש! אם אתם מכירים אתר עם שירים אחרים אני גם אשמח. orrm.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. תכננתי להזמין חלקים למחשב מהאתר www.jab-tech.com.. בעיקרון תכננתי להזמין 2 מאווררי לדים, כבלים מעוגלים להארדיסק+פלופי+סידירום/צורב וגם עוד מעין כבל כזה מגניב שקוף שעוטף כבלים אחרים... לפני ההזמנה אני רוצה לראות עוד כמה אתרים כאלה שמוכרים דברים ושאפשר לשלוח דרכם לארץ, כדי שיהיה לי יותר מגוון אז אם אתם מכירים כאלו אתרים בבקשה תרשמו לי אותם פה + מידע קצר עליהם (כמה עולה דרכם משלוח אם אתם יודעים וכו'..) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. כרגע אני מיועד לצוללות שזה קרבי אבל יכול להיות גם שלדג , בקיצור ככה: אני בן יחיד עם נתק מוחלט מההורים , עד כדי כך שאני לא יודע איפה למצוא אותם[ בארץ זה בטוח] , עכשיו אמרו לי בצבא שאני צריך להחתים את שניהם מול נוטריון , גם אין לי כסף לנוטריון , גם אני לא יודע איפה הם, אמרתי להם את זה , אמרו לי בעיה שלך , יש פיתרון??? אולי הכרזה על בן יחיד ללא הורים או משהו בסגנון , בבקשה אני חייב עזרה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by NuXeR,

שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. קיצור קיבלתי את ההרדיסק הזה ואני מנסה לעבוד לפי ההוראות שכתובות על המדבקה אבל הכבל IDE של ה-40 פינים פשוט לא נכנס, וגם החיבור מולקס סתם תלוי באויר נסיתי עם המון כוח וזה פשוט לא נכנס לא מבין את זה ;D

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

את התמונה הזאת 8)

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אם אפשר כמה שיותר מעודכן שכולל כל חלק אבל למחשב תקציבי תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by papaloko,

מדובר בתביעת פיצויים שנגרמו בתאונת דרכים. לאחר שבית משפט השלום קבע סכום פיצויים, הוגש ערעור לבית המשפט המחוזי אשר קיבל את הערעור והגדיל את הסכום שנפסק, לאחר שגם בפסק הדין של המחוזי התגלו טעויות חישוב פנינו לבית המשפט העליון לבקשת רשות ערעור. בית המשפט העליון קיבל את בקשת הערעור וביקש את תשובת חברת הביטוח. חברת הביטוח הגיבה לבקשת לרשות ערעור ובו הסכימה שמגיע יתרת סכום מעל זה שנקבע בבית משפט השלום והמחוזי. בעקבות תגובת חברת הביטוח קבע בית המשפט העליון כי על הצדדים לנסות להגיע לפשרה, הואיל ומדובר במחלוקת חשבונאית טכנית. מאחר ולא הגענו לפשרה הודענו על כך לבית המשפט העליון. בתשובה השיב לנו בית המשפט העליון שהבקשה לרשות ערעור נדחית. והמבקשת תשא בהוצאות המשיבים בסך 10000 ש"ח.…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. השאלה בכותרת נפתר

15. גם לכם זה ככה או רק אצלי?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by klayton,

Other Voices with Steve Carell

17. תפילת יזכור - יזכור עם ישראל יִזְכֹּר עַם יִשׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, חַיָּלֵי צְבָא-הֲגָנָה לְיִשׂרָאֵל, וְכָל לוֹחֲמֵי הַמַּחְתָּרוֹת וַחֲטִיבוֹת הַלּוֹחֲמִים בְּמַעַרְכוֹת הָעָם, וְכָל אַנְשֵי קְהִילִיַּת הַמּוֹדִיעִין וְהַבִּטָּחוֹן וְאַנְשֵי הַמִּשְׁטָרָה אֲשֶׁר חֵרְפוּ נַפְשָׁם בָּמִלְחָמָה עַל תְּקוּמַת יִשְׂרָאֵל, וְכָל אֵלֶּה שֶׁנִּרְצְחוּ בָּאָרֶץ וּמִחוּצָה לָהּ בִּידֵי מְרָצְחִים מֵאִרְגּוּנֵי הָטֶּרוֹר. יִזְכֹּר יִשׂרָאֵל וְיִתְבָּרַך בְּזַרְעוֹ וְיֶאֱבַל עַל זִיו הָעֲלוּמִים וְחֶמְדַת הַגְּבוּרָה וּקְדֻשָׁת הָרָצוֹן וּמְסִירוּת הַנֶּפֶש אֲשֶׁר נִסְפּוּ בַּמַּעֲרָכָה הַכְּבֵדָה. יִהְיוּ חַלְלֵי מַעַרְכוֹת יִשְֹ…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  18. Started by DarkRise,

למה המד של ההודעות נתקע אצלי על 28? יש לי בערך 120 הודעות

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by omershelef,

משום מה נעלו את האשכול שלי בביקורת הגולשים. אבקש ביקורת בונה על האתר לא לפחד להעליב *****זונצר*****

20. Started by תינוק22,

שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה

21. Started by Alexkmr,

אבא שלי עבד בחברת כוח אדם עד לפני שנה, והם רימו אותו המון. לא שילמו פיצויי פיטורין, הרעת תנאי עבודה, לא שילמו וגנבו תשלומי פנסיה, לא שולמו דמי הבראה במלואם וכו'. היינו בייעוץ אצל עורך דין והוא רוצה 10 אלף ו20 אחוז מהתוצאות. וזה קצת יקר לנו. עכשיו: 1. יש גם בעיות עם שעות העבודה שהחסירו, אבל אין לו רשימה של כל שעות העבודה. 2. מדובר על תביע של 7 שנים אחורה. 3. יש כמעת את כל התלושים. מדובר בסכום של כ80 אלף שקל בערך. אנחנו לא כך כך יודעים מה לעשות \: פניתי לקו לעובד והם הביאו לי רשימה של עורכי דין, אני מחר יעשה טלפונים ואשמע מה יש להם לומר. אשמח לשמוע ממשהו שעבר תהליך דומה. אנחנו קצת מבובולים ולא יודעים מה לעשות.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  22. עכשיו בערוץ 8 בכבלים. תוכנית בשם זה (לא) רק משחק. התוכנית עוסקת בעיקר על השפעת האלימות במשחקים על התנהגות האדם.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by eyals,

שלום לכולם! מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הזמנה לGmail הכתובת שלי היא eyal_work@hotmail.co.il תודה!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

למי שאוהב פרודיות מופרעות.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  25. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/770037 מעניין אם יש עסקעות שכן יבוצעו :

• 6 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.