כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי היום את הסרט בבכורה, סרט מ-ע-ו-ל-ה, בהחלט שווה צפייה. ממליץ בחום.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dzosl3crCek
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך להגיע או מרמת גן או מתל אביב לראשון לציון רחוב נפטלי פלטין או קרוב לשם. אתרי האוטובוסים לא ממש עוזרים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
באופן אישי אם הייתה אפשרות יותר גרועה מ-4, הייתי בוחר אותה. פשוט נמאס ממנה ומההמלצות המפגרות שלה. :bash: עוד מישהו מסכים איתי?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך המלצות לסוג מסויים של אלקטרונית...אני לא יודע איך לסווג את זה, אבל יש פה רשימה של אינפקטד שאני אוהב...מממ, רגוע אבל לא איטי מדי כמו(כל הטראקים הבאים של IM) power of celtics echonomix avratz elation station(this one i really like) drop out קיצר דברים כאלו. לא עמוס ומהיר מדי, אפילו איטי יחסית, אבל טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זה שכל היום יש לי בפורום פרסומת למרצדס EQS זה שילוב מזעזע בין לעג לרש והתעללות בחסר ישע. תתביישו
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 2 followers
-
-
Private Media Group, a publicly traded adult entertainment site based in Spain, on Thursday said it has made an offer to acquire the assets of defunct song-swapping site Napster. In a statement issued from Barcelona, Private Media said that it had offered to acquire the Napster trademark and Napster.com Internet address for 1 million shares of Private Media common stock, valued at about $2.4 million. Private Media shares closed down 11 cents at $2.41 on the Nasdaq on Thursday. A representative for Napster, which recently closed its doors and terminated all but a few of its remaining 42 staffers as it prepared to go into Chapter 7 liquidation, was not available for comm…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו הספיק לשמוע את האלבום החדש Meteora של Linkin Park. מה אתם אומרים... שווה עוגיה? איך הוא בהשוואה ל Hybrid Theory?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
כשמישהו מת בחול נירצח תאונת דרכים לא משנה איך המדינה משלמת להביא אותו לארץ או המשפחה? וכמה זה עולה?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בגג עוד חודש.. לחכות(תהיה הורדת מחירים?)לסוף חודש ינואר? אם כן תהיה הורדת מחירים, זה יהיה לאיזה חומרה?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום! לאחרונה הפייסבוק התחיל לעבוד לא כראוי: יום יומיים אני לא מקבל נוטיפיקיישנס ואחרי זה כל הנוטיפיקיישנס מגיעות אלי בבום אחד, וגם אם אני בודק אותן הן לא נעלמות. בצ'אט לפעמים הסימן שמי שמתכתבים איתו כותב לא יורד וכפור הCOMMENT לא מופיע זה רק אצלי ככה? איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
עננק! נשמע מצחיק בסינית http://www.56.com/u26/v_Mzk3NzEwODc.html
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קאבר חדש שלי, אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולכם ראשית- זוהי אינה מודעה פרסומית, אלא הודעה שנועדה לעזור לכל תושבי הדרום שסובלים מחוסר בחנויות מחשבים רציניות.... ונאלצים לנסוע עד לת"א ולפעמים גם צפונית משם. במקרה הגעתי לחנות הזו- דרך האתר של pccool שהפסיקו למכור ללקוחות פרטיים והשירות והיחס שקיבלתי מהם היה יוצא דופן... בד"כ אני קונה בזיגזאג או בנועה, כי חשוב לי מאוד שאני מקבל מהמוכרים אבל עכשיו יש לי ולכל הגרים בדרום להנות מחנות מחשבים רצינית באמת, בלי לבלות יום שלם בנסיעות החנות נפתחה לפני 8 חודשים ורק בתקופה האחרונה החלה להתעסק עם "ציוד קצה" וציוד קירור ומודינג, והמוכרים שם באמת מוכנים לעזור ללקוח ובאים לקראתו כמה שהם יכולים, והכי חשוב מוכנים לקבל ביקורת כדי להשתפר... אתר אינטרנט עוד אין- אבל כנראה שיהיה…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני צריך מקומות בילוי טובים בהרצליה... רמת השרון והאזור. יש למשהו רעיונות? מקומות טובים שהוא מכיר... בארים, מקומות שאנטי כאלה... אולי מסיבות טובות שיש היום וכו'... תודה! יניב
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-