כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
איך שכחתי לפרסם את הבחור הגאוני הזה כאן, שאני בטוח שלפחות חלקיכם מכירים מGT, קבלו אותו במחיאות כפיים והרמת ג'ויסטיקים: The Angry Video Game Nerd aka AVGN ! http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd מדובר בצרור סרטוני סיקורים בסגנון מקורי למדי, כאמור הגיימר הכועס, ומה שמקורי עוד יותר הם המשחקים אותם הוא מבקר - מדובר במשחקי NES, SEGA, COMMODORE, GAMEBOY ודומיו משנות ה80-90 המאוחרות! פשוט הדבר הכי טוב שראיתי ביוטוב בפרק זמן ארוך מאוד. הסרטון האחרון יכניס אותכם מהר מאד לעניינים אם אתם יודעים טיפ טיפה על הנושא: ;D
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי שלח לי היום במסנגר לינק למשחקי און ליין חינמיים . מאחר והיה ממש משעמם בעבודה הקדשתי איזה שעתיים לשחק במשחקים האלה רק שהשעה 17:00 תגיע ואוכל ללכת הביתה חחח . אז הנה חברים תהנו http://www.net-games.biz/ ועוד אתר חמוד http://www.aquariumpassion.com/fish-games.html?fid=4
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
סדרת הפנטזיה המצליחה של HBO ממשיכה להיות זו שנצפית הכי הרבה פעמים באופן בלתי חוקי, בפעם הרביעית ברציפות כמיטב המסורת, באתר torrentfreak המתמקד בחדשות מעולם שיתוף תכני ה-P2P הכריזו על עשרת סדרות הטלוויזיה שהורדו ונצפו הכי הרבה באופן פיראטי ובלתי חוקי במהלך שנת 2015 – ובמקום הראשון, עם הפרש ניכר לטובתה, ניצבת לה שוב 'משחקי הכס' הנהדרת, בפעם הרביעית ברציפות. פרט למשחקי הכס, אשר כבר נכנסה לספרי השיאים של גינס בתור המלכה הבלתי מעורערת של אתרי הטורנט לסוגיהם, ניתן למצוא ברשימה את 'המתים המהלכים' חזק במקום השני, את 'המפץ הגדול' הפופולרית מאוד גם בקרב הצופים החוקיים במקום השלישי – וכמו כן את סדרות הקומיקס 'החץ', 'הברק' ו'סופרגירל', את סדרת הפעולה 'ויקינגים' וגם את אהובת…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ספויילר לפרק של היום בהמשך בסוף הפרק, רואים את theon מציג לקהל שני ילדים שרופים. אלה שני הילדים של משפחת סטארק שהיו בווינטרפל, הילד הנכה ואח שלו הקטן? או שסתם הוא רצה להפחיד את הקהל ושרף שני ילדים לא קשורים? בבקשה בלי ספויילרים אחרים, רק המידע הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס, פרק 10 עונה 2. נראה לי שזה הולך להיות יותר גרוע מהסדרה "אבודים", כל פרק מותח יותר מהקודם, ובסוף העונה דופקים אותנו עוד יותר עם אלף דברים פתוחים! אני רוצה לקרוא את הספרים וגמרנו, אבל בתכלס העונה הזו חותמת את הספר השני או שהם חילקו אותו לשתי עונות? שאני אדע מאיזה ספר להתחיל!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת משהו:האם באילת משחקי מחשב זולים יותר מאשר במקומות אחרים בגלל העיניין שאין מעם?או שמעלים את המחיר באיזה פי 2 בגלל שאין מעם ואז זה כבר לא משתלם לקנות שם משחקים? תודה לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בואו נמשיך את המשחק.......... נתחיל ב ערנב
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האא הייתי חייב לשתף את החוויה המוזרה\מבהילה הזו. נסעתי לתומי ברחובות ירושלים, על כביש 4 מסלולי [שנוהגים בו די מהר] הגעתי לחלק בעליה, שם לקחתי תאוצה די רצינית [הייתי על 80-100 קמ"ש, לא זוכר בדיוק], כאשר בסוף העלייה ישנה צומת ורמזור. היה לי רמזור ירוק, אז הגברתי מהירות קלות לכיוון הרמזור כי הוא עמד להתחלף. בדיוק ברגע בו הגעתי לרמזור, רכב שעמד בנתיב שמשאלי [נתיב פנייה שמאלה], החליט שהוא חותך לנתיב שלי וממשיך ישר. הגעתי אליו במהירות של איזה 90-95 קמ"ש בדיוק כשהוא נכנס לנתיב שלי, כשהוא על 5 קמ"ש לכל היותר. בלימה בסיטואציה הנתונה, בהתייחס לעובדה שהוא עשה את המעבר לנתיב בערך חצי שניה לפני שהגעתי אליו, הייתה גורמת לי להכנס בו בעוצמה מטורפת. למזלי, במקום לבלום, באינסטיקנט מוחלט, ש…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נהרס לי אתמול הסלולרי והחלפתי אותו לנוקיה 3510i (נדמה לי), דיפדפתי ב WAP באתר של Orange בשביל להוריד משחקים, אך כל משחק עולה שם 8ש"ח... האם ישנם אתרים עם משחקים בחינם ? והאם זה בכלל חוקי ? אם לא תרגישו חופשי לנעול... תודה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
משמעם לי רצח, החיים חרא, ויש לי חרא של מחשב אז אני אוהב לשחק במשחקי פלאש דרך הדפדפן זה מעביר את הזמן בן זונה תפרסמו בהמוניכם
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
מדוע מותר למכור ז'יטונים וכלי משחק אבל אסור לארגן תחרות פוקר הולדם למשל? אם זה אסור-למה מותר למכור? כי אסור למכור חשיש או באנגים וזה נראה לי אותו סוג של איסור
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחקים לxbox360 (שיגיע אליי בקרוב) עכשיו ראיתי בEBAY משחקים ב30-40 דולר.. השאלה שלי היא האם יכולה להיות בעיית גרסאות יענו אם אני קונה משחק מארה"ב והמכשיר שלי אירופי??? עוד שאלה אם אני קונה משחק בפחות מ50 דולר אין מס כל שהוא נכון<? ואם כבר על איזה אתרים אתם ממליצים ששולחים משחקים לארץ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
וול חברה לאור דרישה מקהל מצומצם אך גדל אני נאלץ לפרסם סקר דעת קהל לגבי איזה משחקים אתם רוצים לשחק בלאן פארטי שתתקים אצלנו זה אומר לא סתם להצביע אם אתם ממש לא מתכוונים לבוא כי זה סתם מזיק (באמת!) ויהרוס למי שכן רוהצ לבוא ולהנות אז תודה בכל מקרה קישור לדיון המקורי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=37861
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
צונזר ע"י אחראי המשמעת. קרא את חוקי הפורום, דיוני קנייה ומכירה אסורים על גבי הפורום!
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חוץ מכל הדברים הרגילים כמו חי צומח דומם או איקס איגול... משחק שאני מכיר שאפשר לשחק עם דף משבצות המטרה היא לסגור ריבועים, כל אחד בתורו מדגיש צלע של משבצת בצבע שלו (כל אחד בצבע אחד כמובן, ככל שיש יותר אנשים אפשר לשחק על שטח יותר גדול) שמישהו סוגר משבצת הוא צריך להדגיש עוד צלע אחת. שתנסו תבינו... ואם מישהו סוגר שטח של שתי משבצות למשל זה לא נחשב כאילו הוא סגר שתים, הוא צריך לסמן גם את הקו האמצעי ביניהם בדוגמא למשל, בצד שמאל למעלה השחקן הירוק סגר משבצת, אז הוא ממלא אותה בשורה השלישית יש דוגמא לסגירה של שתי משבצות שעדיין לא נחשבת, כי צריך להדגיש את הקו שיש שם, ואז זה ייחשב כשתי משבצות יש למישהו רעיונות אחרים?
-
- 59 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?
-
בואנ'ה, מי שעוקב אחרי העסק שם לב שלאחרונה מפתחים כמות יוצאת דופן של סרטים המבוססים על משחקי מחשב מצליחים. דום 3 נמצא בפיתוח מתקדם והתפקיד הראשי אוכלס ע"י 'דה רוק'. הזכויות להיילו נקנו ע"י פוקס המאה ה-20, אם אני לא טועה, והתסריט כבר מוכן והיום קראתי בגיימר שפוקס קנו גם את הזכויות למקס פיין! תחילתו של עידן חדש בקולנוע? רק שיוציאו סרטים ל-Fallout ו-Deus Ex...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשון- http://kongregate.com/games/dz2001/velocity נראה מי מגיע למתחת למינוס 9400 נק' (וכן, אני יודע שזה לא המטרה... זה הרבה יותר כיף ) שני- http://kongregate.com/games/Kajenx/blue משחק חשיבה נחמד... אני פרשתי בשלב 11 (אם כי לא שיחקתי הרבה זמן...)
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-