עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dani_il,

היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  2. לפי מה שידוע לי הריח רע בפה נוצר מחיידקים. אז השאלה היותר מדוייקת היא: כיצד אפשר להרוג אותם ? לאכול: שום, לימון, סחוג אדום, בצל, מיץ פטל, חלב, פיתה עם שוקולד?? מה לשים בפה בשביל להרוג אותם?? עכשיו יבואו החכמולוגים שיגידו: "משחת שיניים, עדיף מאשר סחוג אדום ושום" אני רוצה איזה משהו שאפשר לבלוע גם.

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by LazyBoy,

לפני כמה שנים שמעתי שיר שלהם ועד אתמול לא ידעתי איך קוראים לשיר או ללהקה. (אתמול גיליתי במקרה) השיר ששמעתי הוא מתוך האלבום Proud Like A God ונקרא Open Your Eyes. מישהו מכיר אותם ויכול לספר לי על הסגנון שלהם ועד כמה שאר השירים שלהם דומים לשיר הזה? (שדווקא מצא חן בעיני)

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  4. קורס טכני בחיל האויר.. מי שיודע מה כולל התפקיד בדיוק והאם זה כדאי ואם לא למה. אני באמת רוצה לדעת לפני שאלך.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by et_gershon,

שלופ ראיתי בפורום שמדברים על זה בכל מיני אשכולות כאן אז החלטתי לפתוח אשכול צלילה שבוא כל אחד שהתנסה בצלילה ייספר חוויות שהוא עבר ודברים מעניינים למשל אני עשיתי קורס צלילה אחד. מי שלא צלל שיישאל שאלות גם ויש לי גם שאלה לכל מי שעשה שתי כוכבים!. זה לא מפחיד לעשות את הצלילת לילה בקורס לכוכב השניי? והניווט זה קשה?

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by Peri228,

אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג , וזו אחלה הזדמנות להחליף את הפלאפון .. התקציב שלי הוא כ 300$ , ואין לי אף דרישה מיוחדת .. למישהו יש המלצה ? :ס

7. Started by lala land,

שלום ! לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות להרכיב מחשב חדש בעצמי במקום קניית מארז שלם חדש, ובכך גם לנצל חומרה ישנה שברשותי. רציתי לשאול איזה חנויות \ אתרים מומלצים לרכישת חומרה למחשב ( כל הרכיבים השונים מלוח אם זכרונות וכו'...) האתר של אקסלנט נראה נחמד אך המחירים נראו טיפה גבוהים. אשמח לשמוע על כל אתר שטוב לדעתכם, או חנות באיזור ירושלים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. הורדתי את פרקים 207 ואת 208 והם לא עובדים ומעלים את הבעיה הזאת: ואז עשיתי לפרק 207+208 --AVI FIX בעזרת חבילת המקודדים 2.63 של K-LITE והוא מצליח להפעיל רק את 207 והוא עושה מלא סקרצ'ים כאלה ... והוא כותב שאורך הזמן של פרק 207 הוא רק 18 דקות... מה פה לא בסדר??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by casio222,

יש לי משתמש בטורנט ליץ' וראיתי שמדברים פה על האתר הרבה ומבקשים הזמנות, אז החלטתי לשאול פה כמה שאלות... 1) מתי אני יכול לחלק הזמנות לאנשים אחרים וכמה?? (לפי מה שהבנתי, שבועיים באתר, ratio מעל 1 ו UP מעל איזה 15GB.... זה נכון??) 2) מה זה הסלוטס האלה שמופיעים באתר שנכנסים.... תודה על העזרה! ;D

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  10. Started by HFDO5,

פשוט החברה שאני רשום בה עכשיו שלחו שהם סוגרים את השירות speedy אז מישהו יכול לשלוח לי הזמנה? HFDO5@speedy.co.il תודה ;D

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  11. אוקי עד לא מזמן הייה לי ה TT Lan Fire עכשיו לאחר הקנייה שלו גילתי לתדהמתי עד כמה המארז הזה זבל מאוררים רועשים כמו מפעל ליצור תחמושת פאן באס שחוץ מהמתגים המסתובבים לא עושה כלום ומד טמפרטורה שרק מזייף הא והמחיר של 700 שקל O_o לפני שבועיים הזמנתי טרנספומר הרכבתי ולדהמתי הטמפ ירדו המארז בנוי בצורה מעולה ובהחלט איכותי פי כמה עשות מונים מאשר הלאן פייר ומה לא עכשיו עד אתמול נסיתי למור תלאן פייר ללא הצלחה היום הגיע הפתרום הסופי אני ואחי ירדנו למטה איתו יחד עם גרזן,2 מקלות ביסבול מברזל,דוארודרט וזיפו D: פירקנו תמארז והתחלו לעבוד עליו בעזרת המקלות ואבנים שהיו בסביבה לאחר מכן התאמתי על כריתת מארזים ( ספורט פופלרי בימינו) ולבסוף שיחקתי doom3 עם הפליימטוור המאולתר על הפ…

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום! התגייסתי לפני כשבועיים. יש לי נעליים כבדות, אך לא מזמן השגתי בקומבינות נעליים קלות. המפקד שלי לא מרשה לי ללכת איתן. איך אני יכול להשיג פטור או משהו מהרופא? מה אני צריך להגיד? עריכה: אני מדגיש שאני כן רוצה נעליים צבאיות, אבל שלא יהיו כבדות. אני צריך אישור ללכת עם נעליים קלות. תודה מראש לכל העוזרים!

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by THE FOX,

הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. Started by Coca Cola,

התוכנה היא חוקית לגמרי! לכן אין לכם סיבה לנעול לי את הת'רד .. מישהו יודע? תודהמ הראש

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by aldema,

הורדתי את הפרק של אתמול ושל שבוע שעבר :lost.207.hdtv-lol.[VTV](1).avi ושאני מנסה לפתוח את הסרט הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ ואת הפרקים הקודמים הוא כן מצליח לקרוא... מישהו יכול לתת קודקים מעודכנים??

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8689366181727845562 אחח איזה כלב :lol: :lol: :lol:

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  18. לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  19. http://www.target21.jeeran.com/index1.html http://halemo.net/info/miluim/0003.html http://www.miluimnik.co.il/component/option,com_quotation/catid,75/search,/order,date/way,DESC/limit,50/limitstart,450/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Qtec,

כאמור - אני מחפש שיר שהווידאו שלו היה בMTV לפני כמה שנים. ( מה לעשות...) זה קליפ אנימציה כזה, תלת מימדי. בקליפ איש אחד מגיע לבורסה ומתחיל לרקוד, ואז כל האנשים נאספים סביבו ולפיו מעלים או מורידים \ מוכרים קונים מניות.. הוא רוקד ומצביע למעלה ולכל מיני כיוונים עם הידיים... בסוף הוא מפסיק לרקוד והולך או משהו..... זה כל מה שאני זוכר. מזכיר משהו למישהו? בתודה ובתקווה... Qtec

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://video.google.com/videoplay?docid=-6506358326999437612 אחחח איזה מסכן לא הייתי רוצה "חברה" כזאת חחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: מי כן היה רוצה והוא מסתיר משהו

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by compman112,

שלום תמליצו לי על סרטים שכדאי להוריד בnewsnet שזה בתשלום סרטים ששווה לראות במסך פלאזמה עם סראונד לא סרטי קומדיה סרטים סרטים כוולל אפקטי סאונד תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by kinggil,

http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.

דיונים חדשים בפורומים