עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

רצוי עם קיבוע של 4 ברגים , ולא שרוטה מדי .

2. שלום. רציתי לדעת על איזה אתרי חומרה אתם ממליצים מחו"ל. אני רוצה לקנות 3 מאוררים 120mm של nexus (שכמובן לא מוכרים בארץ), וספק כוח של tagan easycon (כנ"ל) יש אתרים מחו"ל שהתנסתם בהם שמוכרים את החברות הנ"ל? אם לא על איזה אתרים כללים של חומרת מחשבים אתם ממליצים. ד.א אני חדש פה ולא ידעתי בדיוק תחת איזה פורום לפרסם את המודעה,מקווה שאני במקום הנכון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MS-D,

זוכרים את התקלה שאיפשרה לקנות מחשב במחיר מצחיק (100 דולר אני חושב) - אם אני לא טועה כל העניין התרחש באתר של "אפל". אני זקוק לכתבה הזאת, אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לכתבה בעיברית או באנגלית, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by saoron,

כמו שכולכם יודעים החמור העברי הראשון עבר דירה ועכשיו אני מעביר את מבחן הידע השני אז מהרו להשתתף http://www.hamor.org/edonkey/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15143 הכל מוסבר שם

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by BeNzZy-BoY,

לפני חודש ומשהו קיבלתי בדואר מכתב ירוק מהצבא משו "שאלון מילוי פרטים ל"שחקים ו"חבצלות" בכותרת היה רשום איתור חמ"ן . בקיצור נכנסתי לאינטרנט לאתר של חיל מודיעין מילאתי את השאלון הארוך והמייגע הזה ושלחתי אותו לפני שבועיים בערך. שלשום נכנסתי לאתר בעזרת השם משתמש שלי והסיסמא שקבילתי עם המכתב בדואר וראיתי שהתמיינתי לפרייקט שחקים. קראתי קצת על הפרוייקט הבנתי שיש שם כמה מסלולים ושזה בעיקר בתחום הטכנולוגי.. יותר מזה אני לא יודע. מישהו יכול אולי קצת להסביר לי פה מה זה בדיוק שחקים, מה יהיו שאחר המיונים הבאים אם בכלל יש כאלו, ובכללי כל מה שאתם יודעים על כל הדרך עד שמגיעים למקום ההוא ומה עושים שם בכלל. תודה בן

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. בתור חובב HD אני מנסה לאסוף כל מיני תכנים איכותיים שמבטאים את האיכות שבHD הבעיה היא שאין לי הרבה מקומות להשיג חוץ מכמה תוכנות שיתוף והאתרים כמו של מיקרושיט שמביא כמה דוגמאות אין הרבה מקורות טובים (יש את usenet אבל בנתיים נשאיר את זה בצד) מישהו מכיר אתרים\מקורות נוספים שניתן להוריד בהם תכני HD ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by Paprica,

למישהו יש מושג כמה עולה iRiver h320 בדיוטי פרי? אפילו הערכה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by RayZ,

יש את הפרסומת בערוץ 22, של "העונה החדשה של קשת". מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה שם?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,לאחרונה גלשתי באתר ZAP וחיפשתי משהו,ופתאום כתוב לי הדבר הבא על המסך: http://img193.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315013ek.jpg מה זה? האם זה בעיה במחשב שלי או בעיה שגם יש לכם באתר ZAP,אני גולש בכל האתרים מצויין,כן,וגם ניסיתי לחפש משהו בZAP עם אקפלורר וזה רשם לי אותו הדבר,יש לי אנטי-וירוס ואנטי-ספייר מעדוכנים וסרוקים,וניקוי רגיסטרי פעם בשבוע.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by yoni321,

טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  12. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר

13. Started by ירח אפל,

מי היבואן של מסכי סמסונג בארץ?

14. Started by RED_ALERT,

תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by g_s,

מישהו יכול לעזור לי למצוא כתוביות לסרט ???OLD SCHOOL ואם אתם רצים לאתר nfoil.com אז תוורתרו כי אין שם... ובכלל מאיזה עוד אתר אפשר להוריד היום תרגומים אחרי שסגרו כולם?

16. Started by yuraxp,

שלום,רציתי לדעת איך פותחים חשבון של GMAIL? כיוון שלא ראיתי שום לינק של הצטרפות. תודה לעונים

17. הקריאה היא למחשבים שנרכשו בין מרץ 2004 ומאי 2005, גם HP וגם COMPAQ. מהדגמים שבקישור הנ"ל http://bpr.hpordercenter.com/bpr/ מקור

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by galgul,

מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.

19. Started by bagetrek,

מישו מוכן להסביר ת'תופעה המוזרה שנתקלתי בה כרגע ? מזה הספאם הזה :s05:

20. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איפו יש אתרים שמהם אפשר להוריד טפטים לפלאפון ככה אתם יודעים לרענן את המסך

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

באיזה יום זה ערב חג שני??? כמדומני זה היום לא? אמממממממ

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by mrraz,

אני צריך להגיע לשם עם רכב מישהו יכול להסביר איך להגיע ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by Tycoon,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

מה דעתכם על תחרות מודינג של HW? או שיש משהו בזמן הקרוב יש הרבה פרויקטים חדשים! תגובות? למה אף אחד לא מגיב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.