כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מדיח כלים מדגם SRS3009/01 הבעיה שלי שהוא לא מכניס מים למכונה, זאת אומרת אני מתחיל פעולה והמשאבה נתקעת במצב שהיא כאילו מנסה להוציא מים למרות שמהדיח ריק מנוזלים קראתי קצת באינטרנט מצאתי את הפוסט הזה עכשיו אני די בטוח שהבעיה שיש אצלי זה שהמד גובה סתום וזה למה, כי לפני כמה ימים הייתה לי סתימה בצנרת בניקוז מהכיור במטבח והתחילו לעלות מים בכיור ובמדיח. אז אני מנחש שמה שקרה שכנראה נתקע לכלוך במצוף של המדיח, המצוף תקןע במצב שהוא למעלה, והמדיח חושב שהמכונה מלאה מים והוא מנסה תמיד לשאוב ולא מכניס מים. השאלה היא איפה אני מוצא את המצוף הזה? למישהו יש ניסיון בתיקון מדיחים? חיפשתי ברשת לא מצאתי זה מה שמצאתי http://www.repairclinic.com/RepairHelp/How-To-Fix-A-Dishwasher…
-
- 2 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו. ממוצע של 10,000 כניסות בחודש. איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי? וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה. תודה רבה! אם השאלה מתאימה לפורום אחר, מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …
-
- 2 תגובות
- 6k צפיות
-
-
האם יש אתר שאפשר למצור דרכו החלטות/פסקי דין שנתנו בבית משפט ברומניה? (בדומה לאתר תקדין הישראלי) רומניה באיחוד האירופאי לא חשוב שפה, אפשר לתרגם. חשוב לי מאוד. נ.ב מצאתי את האתר הזה, אבל אני לא יכול לקרוא את התוכן של ההחלטות. http://portal.just.ro
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כנראה אחד הדברים היותר שגויים שעדיין קיימים בימינו הוא דפוס מחשבה תבניתי בלתי ניתן לעוררין שמאלץ אנשים לחיות בתפיסה ששגשוג התפתחות וכל החיים בכלל בעצם מתבססים על עבודה כצורך קיומי..אין עבודה=העולם לא זז..מה שלמעשה יצר כבר לפני אלפי שנים מערכת שכל אחד כפוי מלידה לחיות בה. היום המערכת הזאת פשוט כושלת, עובדים ועדיין יש עוני, מחלות אסונות ולא חסר מה להוסיף..אף אחד לא העלה בדעתו שאולי כנראה מערכת שמבוססת על עבודה יצרה את הצרות האלו? ותשימו לב שלמרבה האירוניה שהעבודה בעצם נועדה כדי להעלות ולשפר את רמת החיים! אני מסכים שיש לאנושות רצון להתפתח בתחומים מדעיים טכנולוגיים ורוחניים אבל למה חייבים למסד את הרצון הזה לתוך מערכת כושלת? מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני כרגע לומד במכינה אבל פחות או יותר מאז שהשתחררתי (כמעט 3 שנים) עבדתי. ושמעתי שאם עבדת אחרי שהישתחררת אתה זכאי לחתום אבטלה ולקבל עד 3 חודשים משכורת אז השאלה שלי האם אני פשוט ניגש לשם עם התלושי משכורת שלי ואומר להם שאני לומד או שלא להגיד להם שאני לומד? ואם הם אומרים לי שמצאנו לך עבודה בתור מנקה/מלצר/כול עבודה אחרת אז אני פשוט אומר להם שזה לא מתאים לי וממשיך לחתום? תודה לעוזרים וכן אני יודע שרשום התקנון שלהם באתר אבל לא ניראה לי שכתוב שם משהו לגבי מי שלומד או מה להגיד אם מציעים לך עבודה שאתה לא רוצה ושוב תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את הדיון "אוהב מחשבים ופשוט מיואש לחלוטין, מה כבר אפשר לעשות?" והאמת שזה טיפה הזכיר אותי. אני לא רוצה להספים שם בדיון ולכן אני פתחתי אחד משלי, אני מזהיר כבר עכשיו, זה יכול להיות חפירה. אני כרגע תלמיד בתיכון, כיתה יא', מאז שאני זוכר את עצמי תמיד התעניינתי במחשבים וטכנולוגיה. בכיתה ט' נרשמתי לתוכנית בשם "Net@"שלומדים שם קצת יותר על עולם המחשבים והרשתות ומקבלים תעודה מאת Cisco (לא משהו מיוחד לדעתי), בשנה הראשונה למדתי IT Essentials ויש לי גם תעודה וזה בעיקר על רכיבי המחשב ועוד ציוד נלווה (היה שנה פשוטה, ידעתי הכל), בשנה השנייה למדתי CCNA Discovery 1 שמדבר על רשתות ביתיות ועסקים קטנים גם לזה יש לי תעודה, בשנה השלישית שזה השנה הזאת CCNA Discovery 2 שמדבר על רשתות קטנות-ב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לומד עכשיו ביד' במגמת הנדסת תוכנה. בעוד כחצי שנה אני מתגייס. השאלה שלי היא לאילו מקומות אני יכול להתגייס ? (תאריך גיוס 12/6/14). תודה לעוזרים ! חג שמח אני התמיינתי לבסמ"ח ובסופו של דבר לא התקבלתי (ביג'). לאחר מכן התקבלתי למסלול פרויקטנטים בחיל המודיעין (+סיווג), וברגע האחרון לא היה תקן.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ברשותי הבקר Logitech Chillstream. יש עליו ציפוי פלסטיק רך (מט שכזה) אשר הפך לדביק. פתחתי ב"כללי" כי כבר נתקלתי בבעיה במקרים אחרים / מוצרים אחרים. אני מניח שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - הרי כנראה הפלסטיק התחיל להתפרק או משהו כזה. האם מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה הזו? אולי משהו שיורד את הציפוי הרך הזה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פניות רבות בנושא על כך שמשתמשים עשו לייק לעמוד שהם אפילו לא מכירים. אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת, ולכן אני כותב לכם את הפוסט הבא: מדובר על אתרי אינטרנט שהגיעו מאחד לשני, כאלה שאומרים לכם לראות סרט סקס של טל חן או דברים כאלה שמעוררים סקרנות ומשיכה, באופן טבעי אני יכול להבין את זה, סקרנות זה טבעו של האדם, כל אדם באשר הוא רוצה לדעת יותר ולכל אחד ואחת יש את הדבר שמעניין אותו, סקס מעניין את כולם בנים ובנות בפרט אז בואו קודם כל לראות על מה מדובר, ישנם אתרי אינטרנט (כולם מזויפים (ויש המון כאלה)) שמגיעים בכמה צורות, האתר הפחות מתוחכם, כזה שבנה האקר מתחיל, אתר כזה ידרוש ממכם לעשות שיתוף אהבתי ופרסום על הקיר שלכם כדי שהתוכן שלו יוצג לכם, רק אחרי שתעשו א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מועדון או מסיבה טובה לצאת עם חברה שלי בערב השנה החדשה, יש המלצות? אנחנו מהמרכז בני 26.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים ואן-דאם הראה את יכולותיו..... http://youtu.be/M7FIvfx5J10 אבל מה זה לצאק נוריס ? קטן עליו, אז הוא עונה, עם קריצה לחג מולד. http://youtu.be/T-D1KVIuvjA
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=21566 בלינק הזה כתוב במעבד 1.6 UP TO 2.6 מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לשתף אתכם בכמה דברים (לומד בעברית בהר הצופים)
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עד לפני חודש חודשיים כל יום שהייתי נכנס לאתר הייתי נתקל בכתבות חדשות על כל מיני טכנולוגיות. ג'דטים, משחקים. אפילו אם חלק מהכתבות היו מתורגמת זה היה כייף לקרוא. היום כמעט ואין כתבות חדשות... ולא חסר חדשות. זה רק אני או שיש בעיה באתר מבחינת תוכן? לא חסרים מגזיני טכנולוגיה וחומרה בעולם. אבל בשבילי HW תמיד היה הטוב והמעניין והמקצועי בישראל. לדעתי זה חבל שהוא לא מתעדכן מספיק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
עכשיו חזרתי מכיוון צפון בכביש 6 לפני מחלף ניצני עוז, Waze מתריע על תאונת דרכים עם שוטר אוטומטית אני מוריד מהירות בקרוז קונטרול. צריך להזהר, מי יודע מה קורה. האיזור שטח עבודות להרחבת מסלול נוסף ופתאום אני רואה כמה מכוניות חונות באמצע עם שוטרים לבושים בבגדים זוהרים ואז אני רואה שבכלל לא מדובר על תאונה אלא על מלכודת מתוחכמת. הרדאר כנראה מתחבא כקילומטר לפני והשוטרים עסוקים בתפיסת "הלקוחות" רואה בראי את השוטרים יוצאים ועוצרים מכונית מאחורי. מפחיד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו מתאים אחר לשאלותיי. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי האינסטגרם, ולא מצאתי על כך מידע מסודר ברשת, אלא רק תגובות סותרות. 1. כמה חשבונות אינסטגרם אפשר לפתוח בכלל? וכמה אפשר לפתוח פר מכשיר סלולרי )אייפון(? 2. הרבה פעמים כשמפרסמים תגובה היא מיד נמחקת אחרי רענון הדף ונותרות רק תגובות אחרות שנכתבו לאחר מכן. למה? 3. רואים לפעמים תגובות ספאם שמציפות פרופילים שונים דוגמת "עקבו אחרי x". דווקא אלה אינן נמחקות. הכיצד? ואיך בנאדם יכול להפציץ בכל כך הרבה תגובות במקביל בכל כך הרבה פרופילים ובכל רגע נתון? אשמח לתשובות מאחד שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tarantino.info/2013/10/05/quentin-tarantinos-top-10-films-2013-far/ 1. Afternoon Delight (Jill Soloway) 2. Before Midnight (Richard Linklater) 3. Blue Jasmine (Woody Allen) 4. The Conjuring (James Wan) 5. Drinking Buddies (Joe Swanberg) 6. Frances Ha (Noah Baumbach) 7. Gravity (Alfonso Cuarón) 8. Kick Ass 2 (Jeff Wadlow) 9. The Lone Ranger (Gore Verbinski) 10. This Is The End (Seth Rogen, Evan Goldberg)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-