עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MasterDK,

אלהן יש לא שאלה: נניח ואני רוצה ללמוד בחול האם קיימות תוכניות מסויימות שניתן ללמוד חינם? אם לא כמה תעלה לי שנת לימודים? אני לא מדבר דווקא על אוניברסיטאות כמו הארוורד או MIT, אלה אוניברסיטאות פשוטות. אני דיי בטוח שיש ארצות שבהן המדינה מממנת לימודים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by ad112,

אתם מתגייסים במרץ לקרבי. אתם אוהבים HDTV, אבל גם גאג'טים כמו IPHONE החדש. מה הייתם לוקחים?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by מישה,

לפני דקות אחדות אני מריח ריח של אש בחדר שלי, ליד המחשב וכל האלקטרוניקה שלי לבסוף, הרחתי ריח מהסוויץ שלי, שפעל כמה שבועות רצוף, וכמה חודשים עם הפסקה של יום אחד באמצע ( כשהוספתי מאוורים למארז שלי הסוויץ' עמד על המודם שלי ECI שקיבלתי מבזק שאותו אגב החלפתי פעמיים השבוע ! בגלל שהוא נתקע או כרטיס הפלאש שלו נשרף או משהו כזה יש ריח של אש/עשן גם מהמודם וגם מהסוויץ נראה לי שיותר מהסוויץ' אם המודם שלהם נשרף עוד הפעם והוא זה שעשה לי את הריח מישהו שם בבזק יקבל על הראש

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. רכשתי מחשב בחנות SKYPC בראשון לציון ואני לא מקבלת את השירות שהובטח לי מהם, עם מי אפשר להתייעץ??

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. שלום לכולם אני גר בבית בבניין חדיש יחסית פחות מ6 שנים,הבית במצב טוב מכל הבחינות ומנקה כל שבוע. כבר תקופה שבאיזור של המזווה ישנם פרפרים קטנים שחורים שמסתובבים על הדלתות ובתוכו ולמרות שהזזנו את האוכל מהמזווה עדיין הם שם . מדובר בכמויות של פרפרים שלא נגמרים גם אם מחסלים אותו בריסוס או במחבט חשמלי .. הם אמנם לא מזיקים בעיקרון ולא מפריעים כל עוד הם פרפרים אבל כנראה באיזהשהו שלב הם נהפכים לתולעים ... אולי זה השלב הקודם שלהם ואולי זה המתקדם שלהם אין לי שמץ ואולי אנשים פה מבינים בזה קצת יותר ממני. אשמח לקבל כל טיפ אפשרי איך לרצוח את הפרפרים האלה ! איזה K מומלץ לרסס מזיקים מהסוג הזה? ממה יכול להיות שהם באים? לי יש קונספירציה שזה מהעץ\שיש במטבח כמה שזה נשמע הזוי.. תודה מ…

• 24 תגובות
    • 15.3k צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

כן. הוא עובר דירה. החליט שיקר לו מידי לגור כלכך קרוב לטכניון. אז הוא התחיל להוציא את הדברים מהחדר שלו, ולאסוף את כל הדברים שלו מרחבי הבית. למה זה מעניין אותנו תשאלו? שאלתם? יופי. אז הוא אסף והחליט - זה הזמן לקחת למחזור גם את כל הפחיות ששתיתי בשנה האחרונה.... כמה פחיות? תשאלו את דן ועמרי שהיו אצלי לא מזמן וראו... או שתראו בעצמכם: וניקח קצת אחורה כדי שתראו כמה זה: אתם בטח אומרים: "אין סיכוי שזה הכל מלא....: הכל. הכל מלא וזה לא הכל. ספרנו מעל 1000 פחיות של חצי ליטר בירה. הרבה הוא שותה - האא?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by guycnaan,

והלהיט התורן,RAMMSTIEN -MIEN HERTZ BRENDT בתרגום חופשי,זה מתחיל גרוע אבל ממשיך נחמד...תהנו http://www.igo-planet.com/kin.asp

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום מחר אני צריך לקבל את המשכורת שלי ורציתי להיות בטוח שאני מחשב נכון... אני בן 18(כבר 19) אז המינימום המעודכן בשבילי הוא 20.70 נכון? עוד שני דברים תוספת לשעות נוספות המעסיק חייב לשלם? ואחרון שמעתי מחבר שלי שצריך לקבל החזרי נסיעות גם אם לא נסעתה(200 שקל בחודש משהו כזה) זה נכון? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

ערב טוב לכל משתמשי HWzone החמודים! לא לשכוח היום להעביר את השעון שעה אחת אחורה! וכמובן זה אושר כי ישנים עוד שעה! לילה טוב לכולכם והמשך ציטוט מהנה. ההנהלה. [Please do not reply]

11. כמה זמן זה לוקח? ובכללי אולי כמה זמן לוקח למשלוח UPS סטנדרטי? והאם אני אצטרך לשלם מכס על זה?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by imac,

למה לכל חנות שאני נכנס מתייחסים אליי כאילו עושים לי טובה? למה המוכר בחנות מוצרי חשמל מתנשא עליי כשאני שואל שאלות ענייניות? בזמן האחרון אני עומד בפני המון מקרים שפשוט גורמים לי לצאת מהחנויות פשוט בכעס מהיחס המזלזל. מה לא ברור ששירות לקוחות טוב מעודד קנייה?? אה וכן גם אני נותן שירות בעבודה שלי ואני תמיד מנסה לתת הרגשה טובה ללקוח אפילו שאני עובד בעבודה עם המון לחץ.

13. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. כנראה שאהיה זכאי לקבל העלאת שכר של 2500 ש"ח לבסיס, האם כדאי להמיר זאת (או חלק מהסכום) במעבר לרכב ליסינג? נתונים יבשים: נוסע לעבודה 70 ק"מ ביום (18500 שנתי רק לעבודה), רכב מודל 95, כרגע על אחזקת רכב של 1800 ש"ח ברוטו בערך (כולל טסט וביטוחים). מה דעתכם?? :s05:

15. Started by Morphine,

מי נבחן בעבר? כמה קיבלתם? אני לומד בימים אלה לפסיכומטרי, כרגע אני רק משנן את מאגר המילים בעברית ואנגלית. יש טיפים מאלה שנבחנו?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Ancient1,

הוא מכור לאמינם ... ;D להרחיב ימינה אם התמונה לא נראית כולה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by KrustyTheKlown,

בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489920.msg4192766#msg4192766 עברו כמעט 3 חודשים....יש מישהו מהאשכול הזה שכבר חובר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי בעיה נרשמתי למגמת קולנוע וראיתי את האנשים במגמה ויש ממש ילדים גרועים... אל תנסו לשכנע אותי ללכת למגמה הזו, עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי בכלל מגמת על כי אם אני עושה מגמת על אני מסיים ביום שלישי ב-7 בערך ואם לא אז ב-3... עכשיו אלה המגמות על- קולנוע מחשבים רפואה הסטוריה אני לא יודע אם כדאי, כי אני חושב שעדיף להשקיע במקצועות האחרים,ואני צריך שיהיה לי זמן לעשות ש.ב. וללמוד למבחנים. וכמו שהזכרתי כל השבוע אני מסיים ב-6 וביום שלישי עם מגמת על אני מסיים ב-7, בלי מגמת על ב- 3. והמגמה שלי זה ביולוגיה ואני כתה י'. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ThaOG,

23.4 lbs = ?? קילו

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by שניצל,

חברה שלי רוצה לנסוע מחר באוטובוסים מתל אביב לחוף לבנון. הבנו שהיא צריכה לקחת אוטובוס לטבריה, אבל אין לנו מושג איזה אוטובוס לקחת משם (התקשרנו לחוף והם לא ידעו). מישהו יודע? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מדובר בפחמים שנשרפו מעץ ולא קנויים

• 24 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. האקרים השתלטו על מחשבי העריכה של חברת "רשת" ודורשים כופר. העריכות של הישרדות, המרוץ למיליון ותוכניות נוספות נעצרו.

23. יש עוד 2 טפטים ענקיים מבד עבה מבריק שיש לי על הדלתות. ומחשב עם A7V266-E GF3 TI200 וDVD *16 ATA100 והכל של ASUS !!! Sorry עכשיו אני מורעל ASUS הרשמי ;D מגניב לא (הכל בחסות עזרא ) !!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by silky,

אני ומי עוד?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים