עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, לפני שבועיים בערך שלחתי את ה-MP3 ל"תיקון", עקב זה שהלחצן של הווליום היה חסר לי, בקושי השתמשתי ב-MP3 וכבר הוא התנתק לאט לאט. ושלא נדבר על כל מיני בעיות קודמות, לא ממש מרוצה מהחברה הזאת. אז היום התקשרו אליי כדי לקחת את ה-MP3, אז באתי וכאשר רציתי לקחת את ה-MP3 הוא אמר לי שאני צריך לשלם 90 ש"ח בגלל שזה "נזק" ולא תקלה. אז אמרתי "מה זה 90 שקל?!" כולה היה חסר את הלחצן של הווליום, דבר כזה לא עולה להם אפילו שקל. אז הוא אמר זה לא רק "תיקון" (כן ממש תיקון...) זה גם בדיקה. מאותו רגע ממש "צחקתי", כאילו WTF?! ביקשתי שייעשו בדיקה? כולה ביקשתי שייתקינו לי את הלחצן הזה כי זה נאבד לי וחלק כזה קטן אי אפשר למצוא, אז הוא הראה לי מס' כדי לפנות אליו, זה מס' של שירות לקוחות. מחר אני אתקשר.…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by alexpir,

שבוע הבא אני מזמין את הטיסה רציתי לדעת איפה הכי כדאי לטוס, אני לא מכיר את המקומות האלה .. איזה מן המקומות האלה הכי יפים ? בין גלבוע לתבור גבעות לובן פארק תמנע בתרונות רוחמה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אם הייתם מתקבלים לשתיהם לאן הייתם הולכים?

• 19 תגובות
    • 16.8k צפיות
  4. Started by Gil28,

פשוט גדול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by kikkler,

סתם שיר שקפץ לי לראש ואני לא מצליח להצמיד לו שם / מבצע המידי בטח ממש לא מדוייק כי הוא נכתב מהזיכרון נטו הלינק בכל אופן - http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389/new-shit.mid אוקיי מצאתי

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by pringles,

מה ה3 סרטים שאתם הכי אוהבים (לא בהכרח הכי טובים) מי שרוצה יכול לפרט גם למה. אני אתחיל 1. Die hard 3 2. Body of lies 3. Leon The Professional

• 71 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by ward,

מתי יתחיל טקס האוסקר יש לי YES מתי יתחיל בבקשה תגידו כי באתר של YES כתוב http://yes6.tapuz.co.il/ http://hot.msn.co.il/ ובאתר של ה HOT כתוב זמן אחר איך זה ?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by SD Project,

אחרי חיפושים רבים, אני לא מוצא ערכת נושא שמשנה רק את שורת ההתחל ואת מסגרות החלונות לצבע שחור. אם מיש'ו יכול לשלוח לי קישור ישיר להורדה אני אודה לו מאוד. תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הוידאו שמוצג פה: http://news.softpedia.com/news/Mark-Shuttleworth-Talks-About-Ubuntu-9-04-108552.shtml איך אני יכול להוריד אותו? לא הצלחתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by Kayama,

מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by sbarbz,

בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ו"ערבי טוב זה ערבי עם עט" איבדתי את זה

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  13. Started by MasterDK,

אלהן יש לא שאלה: נניח ואני רוצה ללמוד בחול האם קיימות תוכניות מסויימות שניתן ללמוד חינם? אם לא כמה תעלה לי שנת לימודים? אני לא מדבר דווקא על אוניברסיטאות כמו הארוורד או MIT, אלה אוניברסיטאות פשוטות. אני דיי בטוח שיש ארצות שבהן המדינה מממנת לימודים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by ad112,

אתם מתגייסים במרץ לקרבי. אתם אוהבים HDTV, אבל גם גאג'טים כמו IPHONE החדש. מה הייתם לוקחים?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by מישה,

לפני דקות אחדות אני מריח ריח של אש בחדר שלי, ליד המחשב וכל האלקטרוניקה שלי לבסוף, הרחתי ריח מהסוויץ שלי, שפעל כמה שבועות רצוף, וכמה חודשים עם הפסקה של יום אחד באמצע ( כשהוספתי מאוורים למארז שלי הסוויץ' עמד על המודם שלי ECI שקיבלתי מבזק שאותו אגב החלפתי פעמיים השבוע ! בגלל שהוא נתקע או כרטיס הפלאש שלו נשרף או משהו כזה יש ריח של אש/עשן גם מהמודם וגם מהסוויץ נראה לי שיותר מהסוויץ' אם המודם שלהם נשרף עוד הפעם והוא זה שעשה לי את הריח מישהו שם בבזק יקבל על הראש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  16. רכשתי מחשב בחנות SKYPC בראשון לציון ואני לא מקבלת את השירות שהובטח לי מהם, עם מי אפשר להתייעץ??

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. שלום לכולם אני גר בבית בבניין חדיש יחסית פחות מ6 שנים,הבית במצב טוב מכל הבחינות ומנקה כל שבוע. כבר תקופה שבאיזור של המזווה ישנם פרפרים קטנים שחורים שמסתובבים על הדלתות ובתוכו ולמרות שהזזנו את האוכל מהמזווה עדיין הם שם . מדובר בכמויות של פרפרים שלא נגמרים גם אם מחסלים אותו בריסוס או במחבט חשמלי .. הם אמנם לא מזיקים בעיקרון ולא מפריעים כל עוד הם פרפרים אבל כנראה באיזהשהו שלב הם נהפכים לתולעים ... אולי זה השלב הקודם שלהם ואולי זה המתקדם שלהם אין לי שמץ ואולי אנשים פה מבינים בזה קצת יותר ממני. אשמח לקבל כל טיפ אפשרי איך לרצוח את הפרפרים האלה ! איזה K מומלץ לרסס מזיקים מהסוג הזה? ממה יכול להיות שהם באים? לי יש קונספירציה שזה מהעץ\שיש במטבח כמה שזה נשמע הזוי.. תודה מ…

• 24 תגובות
    • 15.3k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

כן. הוא עובר דירה. החליט שיקר לו מידי לגור כלכך קרוב לטכניון. אז הוא התחיל להוציא את הדברים מהחדר שלו, ולאסוף את כל הדברים שלו מרחבי הבית. למה זה מעניין אותנו תשאלו? שאלתם? יופי. אז הוא אסף והחליט - זה הזמן לקחת למחזור גם את כל הפחיות ששתיתי בשנה האחרונה.... כמה פחיות? תשאלו את דן ועמרי שהיו אצלי לא מזמן וראו... או שתראו בעצמכם: וניקח קצת אחורה כדי שתראו כמה זה: אתם בטח אומרים: "אין סיכוי שזה הכל מלא....: הכל. הכל מלא וזה לא הכל. ספרנו מעל 1000 פחיות של חצי ליטר בירה. הרבה הוא שותה - האא?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by guycnaan,

והלהיט התורן,RAMMSTIEN -MIEN HERTZ BRENDT בתרגום חופשי,זה מתחיל גרוע אבל ממשיך נחמד...תהנו http://www.igo-planet.com/kin.asp

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום מחר אני צריך לקבל את המשכורת שלי ורציתי להיות בטוח שאני מחשב נכון... אני בן 18(כבר 19) אז המינימום המעודכן בשבילי הוא 20.70 נכון? עוד שני דברים תוספת לשעות נוספות המעסיק חייב לשלם? ואחרון שמעתי מחבר שלי שצריך לקבל החזרי נסיעות גם אם לא נסעתה(200 שקל בחודש משהו כזה) זה נכון? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 חחחחח איזה אנשים קרועים הרג אותי מצחוק חחחח : ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

ערב טוב לכל משתמשי HWzone החמודים! לא לשכוח היום להעביר את השעון שעה אחת אחורה! וכמובן זה אושר כי ישנים עוד שעה! לילה טוב לכולכם והמשך ציטוט מהנה. ההנהלה. [Please do not reply]

23. כמה זמן זה לוקח? ובכללי אולי כמה זמן לוקח למשלוח UPS סטנדרטי? והאם אני אצטרך לשלם מכס על זה?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by imac,

למה לכל חנות שאני נכנס מתייחסים אליי כאילו עושים לי טובה? למה המוכר בחנות מוצרי חשמל מתנשא עליי כשאני שואל שאלות ענייניות? בזמן האחרון אני עומד בפני המון מקרים שפשוט גורמים לי לצאת מהחנויות פשוט בכעס מהיחס המזלזל. מה לא ברור ששירות לקוחות טוב מעודד קנייה?? אה וכן גם אני נותן שירות בעבודה שלי ואני תמיד מנסה לתת הרגשה טובה ללקוח אפילו שאני עובד בעבודה עם המון לחץ.

דיונים חדשים בפורומים