כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין פאד qck שעולה שם 59 ש"ח לגרסא הרגילה. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1028 המחיר הוא הכי טוב שמצאתי וזה רק 10 ש"ח משלוח האם האתר הזה אמין ומספק את הסחורה?אני ממש שונא להזמין דברים דרך האינטרנט אבל אין לי ברירה כי אף חנות ליד הבית שלי לא מוכרת פאדים טובים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נראה שהכל פועל כרגיל והם עובדים דרך הזמנות טלפוניות http://www.skypc.co.il/default.asp
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מדבר על אתרים מקצועים קצת יותר מ"ואללה".... תודה מראש.... ;D
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של כל החנויות ספרים בת''א ? ואם אפשר גם עם מספרי טלפון .. תודה. מישהו ??
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש לעבור קורס CCNA של Cisco משהוא יודע איפה באזור רמת גן ? רצינית אם מדריכים טובים , בית טוב בקיצור.... וכן אם משהוא עבר את הקורס שישתף קצת...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון ואם לא אז מתנצל מראש. אני מעוניין לבצע עסקה באתר לא מפוקפק אבל גם לא מהימן באופן מאומת, כמובן שאשלם דרך פייפאל כדי לא לתת פרטי כרטיס אשראי אבל האם ישנה דרך לוודא שלא אפול קורבן להונאה? האם יש דרך לוודא שלינק התשלום של פייפאל יהיה מקורי ולא פישינג או משהו כזה? כמובן שאם לא אז לא אבצע את העסקה כי אני רוצה להיות בטוח שלא אפול קורבן אבל אם יש דרך לוודא את זה אז אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=mitchell%20webb&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=2 ממליץ על German SS officers הרג אותי "they'v got skulls on them" hans,are we the buddies?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר כזה שנודע באמינות שלו? בכיף הייתי מזמין אפילו את המודל שיש למשטרה. ראיתי את זה :http://www.dealextreme.com/p/alcohol-tester-breathalyzer-keychain-0-19-bac-max-16270 ושוקל אם להזמין אותו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום... יש לי (יותר נכון לאבא שלי ואני מתחזק ובודק בשבילו) חנות בנושא ציוד לגני ילדים ובתי ספר. האתר הנוכחי שלו הוא www.gan-li.co.il האתר בנויי בצורה הזויה ללא דף ייחודי לכל מוצר, ללא התאמה לפיירפוקס ובכלל-עלה המון כסף ונותן כלום תועלת. באמת שלא ראיתי עבודה כזו לא מקצועית הרבה זמן (לא להתקרב לYBAY) בכל מקרה אני לא רוצה להשאר עם המצב הקיים ופניתי לכמה חברות שונות בשביל לקבל הצעת מחיר לאתר שיכבד אותי.(אני מוחק את האתר הקודם) החלטתי ללכת על אתר מוכר הפעם.סיננתי את הרשימה שלי ל-2 חברות ופה אני צריך אתכם שתעזו לי להתייעץ מה לבחור=חשוב מאוד המחיר אבל לא פחות מזה גם האיכות.חשובה מאוד גם האיכות לא רוצה להדפק שוב. אז ככה החברות נקראות B-SHOP ו-LIVESHOP (שלLIVENDS) ההצעות שקיבלתי ב…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לתת לי את נוסח ייפוי הכח שמופיע מאחורי פתקית הדואר הרשום?
-
- 2 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי אין שום פורום שמתעסק עם משחקי לוח בכל מקרה, יש לי חבר שיש לו אוסף גדול של משחקי לוח והוא החליט שהוא רוצה להסליב את הקלפים כי כל משחק עלה לו באיזור ה400 ש"ח אז הוא לא רוצה שהם יישחקו מהר. הוא ניסה להזמין מחו"ל אבל תמיד יוצא שנגמר המלאי. מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת סליבים לקלפים ובמחיר נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כבר תקופה ארוכה אנשים שלא ברשימת חברים שלי לא מקבלים הודעות ממני בכלל/מקבלים בדיילי מאוד ארוך בד"כ ב"בקשות להדעות"(המחליף של OTHER בזמנו) במקום שתופיע להם התראה באותו רגע שמישהו "מנסה ליצור איתך קשר" אין לי מושג מה לעשות. פניתי לפייסבוק כמה פעמים והם מגיבים באופן אוטמטי שהם יקחו לתשומת ליבם ואין להם זמן למישהו ספיציפי לבדוק ניסיתי גם דרך דפדפנים אחרים, דרך אפליקיית המסנג'ר לפתוח פרופיל חדש זאת לא אופציה מצרף תמונה לדוגמה מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי אפשרות לשרת בינ"ט או בגף 1, את היחידות עצמן הציגו לי בכמה שעות טובות. עכשיו לפי מה שנראה לי יתרנות בינ"ט זה הקטע המבצעי יותר (יענו יותר אקשן) והיתרון של גף 1 שזה ייתן לי יותר התנסות מהצד הטכני (משלב הפיתוח עד לשלב המוצר הסופי) התלבטות שלי מצד אחת היא שבאיזה שהוא שלב גף 1 יהיה יותר משעמם והתבלטות מצד שני היא שינ"ט לא יתן לי יותר ניסיון טכני מה שבדר"כ צריך יותר. עזרה ופרוט על התנאים ביחידות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. העלתי לא מזמן אתר חדש שלי. בדקתי אותו במחשב שלי ושל אחותי ולפעמיים הוא עושה אצל אחותי בעיות. אני מבקש שכל אחד יפתח תאתר ויבדוק אם הוא עולה יותר מ5 שניות. ואז לרענן את הדף ולראות אם אם יש שיוני בדף(לפעמיים סקריפט לא עובד ורק אחרי שמרעננים את הדף יש שינוי) האתר אמור לעבוד אותו דבר בIE ובFF תודה. ד"א חוות דעת על האתר מבחינת עיצוב, תוכן וכד' יתקבלו בברכה תודה . http://www.special-gift.coo.co.il
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה אמי קיבלה מכתב שהיא יכולה לממש את זכותה לקבלת פיצויים/תגמולים מקרנות הפנסייה שהמעסיק הפריש... היא עבדה לפני עשרות שנים ב-2 עבודות תקופה מסויימת. על עבודה אחת כבר אנחנו יודעים כמה אנו אמורים לקבל וזה בטיפול. על העבודה השנייה אנחנו לא יודעים כמה אנחנו אמורים לקבל... כשביררתי פה - הופיע רק פרטים של חברת קרנות הפנסייה של העבודה הראשונה, אך תיעוד או קצה חוט כלשהו לגבי פיצויים של העבודה השנייה לא נמצא. ועכשיו לשאלתנו, האם יש עוד דרכים לברר זאת?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
השיר הולך ככה : "Jhonny jhonny come home ..na na na na na na na na na .. johnny jonny come home...." הוא מהאייטיז תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים על מחשבי כף יד ועל הJJ ביחוד 1)האם ניתן לגלוש באינטרנט כמו בכל מחשב ביתי אחר (לראות אתרים רגילים, להוריד קבצים וכו) על גבי WIFI? 2)בקשר לתוכנות כמו מסנגר ICQ וסקייפ יש תמיכה למלאה וניתן להישתמש כמו במחשב הביתי על גבי WIFI? 3)במיוחד במסנגר הבנתי ל JJ יש מצלמה קידמית ניתן לדבר גם בוידיו על גבי המסנגר בWIFI ובVOIP במסנגר ובסקייפ כמו במחשב על WIFI? 4)כמה זמן הJJ מחזיק לכם עם סוללה מלאה? 5)איך אתם מסתובבים איתו בכל מקום ואיפה אתם שמים אותו שאתם בחוץ? 6)איך הוא בתור פלאפון האפ שומעים טוב וברור והאם התמיכה באוזניות BT טובה? 7)האם אתם מרוצים בכללי מהמכשיר? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
יש לי תרגיל שצריך לבנות פונצ' שמייצגת סכום של קטעים , והמשתנה הוא זוית כלשהי, וצריך למצוא את הערך של הזוית בשביל שסכום הקטעים יהיה מינימלי הגעתי למשוואה כזו: הנגזרת שלה לאחר סידור והשוואה ל-0 היא: עכשיו , איך פותרים את המשוואה הזו ? פשוט אין לי מושג... ניסיתי בעזרת זהויות , אבל זה רק נהיה יותר מסובך...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-