כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
נגן הוידאו האהוב ממשיך להרחיב את יכולותיו, עם קריצה לעולם המציאות המדומה המתפתח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מחפש כלי לסריקת אתרים, אני צריך להוציא מידע מכמה אתרים בעבר כתבתי סורק מיוחד לאתרים, אבל כרגע אין לי יותר מידי זמן ואני בטוח שיש לא מעט כלים טובים להוצאת מידע מאתרים יש למישהו המלצות טובות על כלים ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין ספק לדעתי שהעולם עובר לסטרימינג מכל הסוגים סרטים משחקים וכדומה נטפליקס, שירותי סטרימנג של משחקים של סוני3 ועוד.... השאלה היא מה אתם חושבים? האם לדעתם זה העתיד? האם לדעתם בתוך 2-3 שנים ייגמר העידן של מחשבים ביתיים עם כרטיסי מסך וקירורים מפלצתיים? איזו סיבה תהיה לאנשים לרכוש מחשב ב6-7 אלף שח כאשר אפשר לרכוש שירותי ענן ב100$ לחודש עם חומרה הכי חזקה שקיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח שתגידו מה עדיף מבחינת יחס לעלות/תמורה. הצעה של בזב"ל - אינטרנט 30M (ללא גיימר) ב-40 ש"ח. הצעה של נטוויז'ן - אינטרנט 30M (עם IP GAMER) ב-35 ש"ח. אני שם דגש על הורדה 'בריאה' ופינגים נמוכים.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי קראתי על RATE ADAPTIVE/ADAPTIVE RATE בבזק שמציע פינגים משופרים בחינם, יש למישהו מושג אם יש אפשרות דומה בהוט ? ואגב, עד כמה שאני מבין, התשתית מחברת אותך עד לספקית (שנמצאת בארץ), אז נגיד שהRATE ADAPTIVE מוריד מפינג 12 ל8 בשרת ישראלי, אני מבין שהוא משפר 4MS בתוך הארץ. איך יכול להיות שמחוץ לארץ הוא משפר יותר מ4MS ? הרי השיפור הוא ממני עד לספקית לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, להלן תרגיל שקיבלתי: לצורך וידוא, אשמח לקבל את פתרונותיכם לתרגיל הנ"ל לרבות הדרך בה הגעתם לפתרונכם. אודה לכל המושיט יד.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש אפשרות לשלם דרך PAYPAL עם חשבון הבנק אם אין לי כרטיס אשראי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם יש שיטה להעלאת קבצים גדולים מ300 מגה ל DROPBOX? תדה. עריכה: אפשר דרך אפליקציה יעודית שלהם או דרך המחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה העליתי את האפשרות לפיה השם "אינוורטר", המשתמש לתיאור מזגנים ומקררים בעלי מדחס בעל תפוקה משתנה, או מכונות הכביסה שיש להן תוף עם מנוע שקט מאוד ובעל הנעה ישירה, הוא למעשה שם מסחרי ששייך לחברה כלשהי, אשר הפך לשם גנרי ל-Variable Frequency Drive ובקיצור: VFD. העליתי טענה זו, מכיוון שהתברר לי שהיו בארץ הרבה מאוד מכשירים שמופעלים ע"י מנועי VFD, עוד לפני שהמונח "אינוורטר" נכנס לשימוש בשפה העברית, כאשר אלקטרה השיקה את המזגן שלה "אלקטרה אינוורטר", שהיה המוצר החשמלי הראשון בארץ שעשה שימוש במינוח "אינוורטר", אולם מכשירים מהתקופה שלפני כן, כל לא השתמשו במינוח הזה. דוגמאות: יש לי ראיות לקיומן של מכונות כביסה עם פיקוד מכני משנות ה-90, אשר המנוע של התוף שלהן מופעל באמצעות מנוע מסו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט מתגייס, ואני צריך מכונת תיספורת טובה שתחזיק לי להרבה זמן ושתהיה טובה. אמרו לי MOSER הכי טוב לקנות אבל השאלה איזה.. בנוסף אני צריך שהמכונה תגיע לדרגים נמוכים ( ולא רק 3 6 9 ממ).. אם אפשר אפילו מ-1 ומעלה.. למטרת זקן גם לדוגמא.. שתהיה מכונה נטענת.. ונעה בין המחירים 350-500 תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נכון יש באתר האינטרנט שלכם את החידון ? אז אני פירסמתי את זה גם באתר האינטרנט הזה http://www.chatit.co.il/showthread.php?t=349618 זה בסדר מבחינתכם,נכון ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מדבר על עבודה במפעל או סדרן סחורה בסופר. על כל משרה עשויים להיות עשרות מועמדים, ולבסוף מתקבל מועמד אחד. למשל: התראיינתי ל- Alljobs עבור משרה מסויימת, ונאמר לי על ידם שיש להם יום ראיונות שלם ולבסוף רק אדם אחד יתקבל לתפקיד. ראבק על משרה מסכנה לראיין חצי מדינה? יש לי איזו תחושה שזה מה שהולך כאן במדינה הרבה מועמדים על מעט משרות. יותר משרות לאקדמאים ופחות משרות לאנשים חסרי מקצוע או בעלי הכשרה מקצועית. התחרות קשה בחוץ או שזה רק אני? צריכים להפגין יכולות על אנושיות ולהתבלט בצורה יוצאת דופן בראיונות עבודה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כשמייקרוסופט הוציאו אותו דבר, ואפילו יותר טוב? http://ksp.co.il/?store=matam&uin=18689
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנית טלויזיה או פרק אחד שהיה בערוץ הילדים ב שנות ה 90 המאוחרות בו ילד שמחליט לעזוב את העיר ויוצא למסע עם הטלויזיה והרדיו שלו ושואב אבק לעיר . והמכשירים שהוא לוקח איתו לעיר נהייהם עצובים . אם מישהו זוכר את זה אני ממש אשמח . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי חלק מהשיר הזה מתוך פרסומת בערץ 2 לפני איזה שנה אבל לא זכרתי שום מילים ממנו. לפני כמה ימים שמעתי חלק ממנו בפרומו שערוץ 2, שוב לא זוכר מאיפה, והפעם גם לא היו מילים. בכל מקרה ממה שאני זוכר הוא מתחיל עם פסנתר עם ריוורב אני חושב, יש לו צליל מאוד אישי וישיר אבל עדין. אחר כך שרה מישהי מעליו עם קול מאוד נוגע ומעט כבד אך חושני. מתישהו אחרי זה הוא מתחזק ומצטרפים כינורות. הקלטתי מה שאני זוכר בערך מהפסנתר עם הגיטרה, מקווה שזה שסוף סוף השיר הזה יפסיק לטרוד אותי https://www.box.com/s/etgadcafdkvxfug2t5t6 תודה למי שמנסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-