כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום טוב, זה היה יום משעמם, אז החלטתי לדובב את השיר Otherside של RHCP. זה נשמע על הפנים, אבל כשמריצים אותו זה יותר טוב. הצלחתי להחזיק לדקה הראשונה, אתם מוזמנים לצפות: בהצלחה! (אתם צריכים את זה, לא לבעלי לב חלש)
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ראיון עבודה .. אני לא אנקוב בשם .. אני רק יודע שזה במתן תמיכה לאינטרנט וכו' שירותי אינטרנט ...... רציתי לדעת איזה שאלות טכניות יכולים לשאול אותי ? אמרו לי שיש מבחנים טכניים השאלה היא באיזה רמה ?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה תאחלס התפקידים שלו? לאן יקחו יוצא צבא בעל רובאי 02 חוץ ממלונאות?
-
- 14 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הגעתי איכשהו לאתר של ניקו - מכוניות על שלט ויש שם משחקון כזה של מכוניות שצריכות לעבור מסלול... עכשיו כתוב באתר שמי שיעשה הכי הרבה נקודות במשחק באותו יום יקבל מכונית על שלט... ניסיתי לשחק סתם והגעתי בקושי ל200 נקודות נכנסתי לטבלת שיאים יומית וראיתי אנשים שהגיעו לבין 700-1700 נקודות.... וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי... מה הולך כאן?! http://www.mccanndigital.co.il/lafayette/nikko/
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחר אמור לעבור סוג של מבחן והכשרה. העבודה היא שיווק של כרטיסי אשראי. והם משלמים לא רעה בכלל אז זרמתי על זה. אין לי נסיון במכירות, אני אשמח לטיפים מהמנוסים. איך כדאי לגשת, מה כדאי להגיד,באיזה צורה וכו'.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הציעו לי היום להתחיל לעבוד שם...אשמח לשמוע את דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
-
אני כרגע ממלא מסמכים בשביל לקבל צו ירושה. יש כמה דברים שלא הבנתי במילוי הטפסים. יש כאן משהו שיכול לעזור לי עם זה בפרטי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחירים שם קצת מחשידים. אשמח לשמוע אם משהו רכש שם, והמוצרים מקורים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלחתי חבר שלי להתקין בבית אימו את המחשב החדש שקנתה. הוא מתקשר אליי באמצע ההתקנה לשאול שאלות ולראות אם הכל בסדר. שאלתי אותו אם התקין את הדריברים של הכל. הוא אומר: אין דיסק של דרייברים, מאיפה אתקין? אני אומר: בטח שיש רקתסתכל ותחפש, כתוב על זה HP! הוא אומר: לא ולא. עברו שבועיים -שלושה, והמחשב שהותקן בלי תמיכה בכרטיס קול/רשת/ וכו' היה חייב כבר דרייברים - הרי אין גישה לרשת וכו'. החבר מתקשר לחברת ארדיטי (נהריה). ושואל למקום דיסק ההתקנה של הדרייברים. שמנו את הדיסקים של הדרייברים בתוך המארז. בתוך הקרטון? לא, בתוך המארז של המחשב! מה מצחיק פה? שזה מחשב של HP!!! מקורי, מחנות של HP. פשוט בושה. מישהו שמע על דבר כזה? ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-