עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by Aviko,

שלום! רציתי לדעת קצת על PayPal, איך זה עובד, עם איזה כ"א, יש לי כ"א Direct, שזה כ"א רק לארץ, רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בו בPP?, חלופות אחרות שיכולות להכניס לPP כסף.. כדי שאוכל לקנות דברים מעבר לים... תודה Aviko

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. קצת מזכיר לי את הצבא: "תתפלל ש ס.מ"פ לא יתפוס אותנו ישנים בשמירה"..... אורי ומישה מטילי האימה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  4. ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bad-sector,

יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. מחפש גם את התמונות של האלבומים שלהם אך בגדול , כח מה שמצאתי היום זה תמונות מצ'וקמקות שלהם... חוץ מזה הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by elvisalive,

יום שישי בלילה הייתי בתל אביב באלנבי ובסביבה שם ויש שם מקומות ומלא אנשים ממש מלא אני רוצה לחזור היום בערב (מוצאי שבת ) לשם , האם המצב במוצאי שבת כמו ביום שישי ? אנשים יוצאים מוצאי שבת שם ? או שיש פחות אנשים אם כן באיזה מידה רבה/מעטה ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Goadzilla,

אז ככה אני צריך לעצב לוגו למעצב שיער השם של הספר הוא ישראל הרעיון שלי היה IsraHair=ישראל+שיער חברה אני יודע שזה אוכל לצחוקים בשביל כמה פה אבל תיהיו רציניים ותעזרו לי לחשוב על משהו אם מישהו גם יוכל לעזור בעיצוב שלו אז אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by michaelsko,

http://news.walla.co.il/?w=//438933

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by Pr0Xy,

כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by eladh777,

שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. איך אני נכנס להיסטוריית הפוסטים/ההודעות שכתבתי ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. איזה אתרי קניות אמינים יש בארה"ב? שמעתי על NEWEGG ו-AMAZON... מי עדיף? יש לי קרובים בארה"ב... אני יכול לתת את כתובתם או משהו ואז החבילה תשלח להם, והם ישלחו אליי? מה בדיוק אני צריך למלא שזה יקרה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by raiman1,

בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by TheReaper,

הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. שחכתי את הסיסמה שלי בGMAIL יש אפשרות לדעת מה כתוב מאחורי הכוכביות בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  20. מהפכת הבינה המלאכותית מגיעה למחשב האישי – עוזרים חכמים שפועלים במהירות ולא מצריכים תלות בענןלכתבה

21. Started by aviad91,

אהלן אני עוד כמה ימים הולך למיונים מבחנים ראשונים וכל מיני.. מישהו שעבר את זה יכול קצת להכין אותי או להסביר לי מה הולך להיות שם? תנסו להיות ספציפיים והקטע עם הבדיקות הרפואיות/בדיקות ביצים/בדיקות שתן נגמרנו נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  22. איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר את שם השיר שהכלב בתוכנית "איש משפחה" של עונה 5 פרק 18 שר?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by Holography,

אהלן אהלן תגידו אנשים יש איזה מאכל(ים?) שיותר ממלאים תבטן ופחות מצמיאים שכדאי לאכול בארוחה מפסקת?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by Nullity,

אחד ההרכבים הכי מעניינים, מקוריים וחדשניים שפועלים פה כיום 2 שירים חדשים - Like a Ghost - http://www.guelman.ru/igalchik/like_a_ghost.html Koo - http://www.guelman.ru/igalchik/koo.html שיר ישן - Knitting http://www.guelman.ru/igalchik/knitting.mp3

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים