עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Teknik,

שלום, מגבר מונובלוק, לא נדלק. לאחר שפתחתי אותו ראיתי סוג של נוזל יבש מסביב לקבלים ( שלושה). האם זה מהם? ואם אני מחליף אותם אז הוא יחזור לעבוד כרגיל, או שיכול להיות שנפגעו עוד דברים כתוצאה מכך שלא בלי סימנים ויזואליים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by bennash,

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדיון: "חיבור משקפים בתלת ממדי למחשב עם כרטיס" בתעריך 9/7/2013 שאני פתחתי. בתודה מראש bennash.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Geffen DIY,

קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Khadosh Baroho,

שלום, יש שיר ברדיו ששמעתי מספר פעמים והוא הולך משהו '' דולצ'ה וגבנה'' ושרה אותו אישה . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בימים אחרונים יצא לי לצפות בסרט "13 שעות: החיילים הסודיים של בנגאזי", וכבר מזמן שלא נהנתי כך מסרט מלחמה ואקשן. לדעתי זה הסרט אשר מתמודד הכי ראוי להיות ברמה של Black Hawk Dawn ואפילו אפשר להגיד טיפה יותר טוב. (או שאולי אני מגזים?) בכל מקרה מומלץ מאוד לראות למי שאוהב סרטים בסגנון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ag43,

אני מעוניין להתנתק מבזק ומהמחיר השערורייתי שהם לוקחים. כרגע יש לי קו הוט אחד ואני מעוניין להוסיף קו נוסף לפקס. כרגע בכל חדר יש לי שקע של בזק, האם יש אפשרות להשתמש בתשתית הזו אחרי שאנתק מבזק לטלפונים של הוט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תקשיבו נתקע לי בראש כבר איזה חודשיים ואין לי מושג איך למצוא את זה. זו מן נעימה שכזו שקשורה לעבדות ולמעמד הפועלים שכזה. "yoho ho ho hooo......" מישהו במקרה מכיר ?!@#!@?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני כבר מחפש המון זמן פתרון לזה . יש לי חשבון פרימיום ב- uploaded.net לצורך העניין,ושאני מחפש משהו להורדה ישירה כל העמוד הראשון בחיפוש בגוגל מראה לי ברובו רק אופציות של טורנטים ! אפילו אם אני מצרף להורדה בחיפוש את uploaded.net אני שואל אם יש אפשרות לחפש להוריד משהו מסויים ושהמנוע חיפוש לא יראה לי תוצאות של טורנטים, בקיצורלחסום את המילה טורנט מהחיפוש...האם יש דבר כזה,משהו מכיר??? תודה לעונים !!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by משה לורינצי,

למשהו יש אולי במיקרה טרקים יפים וטובים מאוד? נא לשלוח קיושור. תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  11. האם אי פעם חלמתם להרגיש חלק מסרט הוליוודי עתיר תקציב ואפקטים? עכשיו יש לכם סיכוי לעשות את זה - כחלק מהקמפיין הפרסומי עבור הסרט 'היום השלישי: התחדשות' (Independence Day: Resurgance באנגלית צחה) יש לכם אפשרות לחזות בהשמדה הוירטואלית של כל איזור בעולם, אשר בו קיימים צילומי Google Street View - כולל הרחוב והבית האישיים שלכם, במידה והוא קיים במאגר של ענקית הטכנולוגיה. אפוקליפטי משהו, אבל גם חביב בהחלט. http://www.independencedaymystreet.com/news/all

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. תפתחו את היומנים: סרט קולנוע מאותחל בכיכובה של לארה קרופט, ה-Tomb Raider, יגיע אל האקרנים במרץ 2018 ובכיכובה של אלישיה ויקנדר - 15 שנים אחרי הפעם האחרונה בה נראתה הדמות בבתי הקולנוע, בגילומה של אנג'לינה ג'ולי.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

שלום, ראו תמונה מצורפת ותגידו בשביל מה לדעתכם יש דבר הזה שנמשך אחורה? יש פתח למילוי גז שזה ברור אבל מה זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני גר בבית עם חדר שינה אחד בו ממקום המחשב ובו מיקמתי את המדפסת המשולבת החדשה. בכניסה לבית (שזה הקצה השני *מצחיק לקרוא לכך 'קצה') קיים ארון תקשורת - שם ממקומים המודם והראוטר. בחדר השינה יש נקודת בזק שאיני יודע אם פעילה (אני חושב לעבור לתשתית בזק). השאלה - איך ניתן לחבר את ה-FAX לתקשורת (במקרה הז - מודם או ראוטר*?*)? האם אצטרך להשחיל כבל מנקודת בזק לארון? (זה לא יגביל אותי אם ארצה לעבור לבזק?) תודה רבה.

16. Started by Sargon,

תמיד נהגתי לחשוב שהמוצרים לטיפוח העור הם סתם שטויות ולא ממש עובדים? אבל מסתבר שזה אשכרה עובד... מצאתי את הדף הזה: http://www.wikihow.com/Care-for-Your-Face-(Males) אבל אני לא מצליח להבין איך למצוא את המוצרים האלה בארץ כי יש מלא מוצרים והשמות מבלבלים... השלבים שאני מעוניין בהם זה ה CLEANSER היום יומי לנקות את הפנים. והEXOFLIATE פעם בכמה ימים. ושוב, צריך איזשהיא מברשת אבל לא יודע מה זה אמור להיות בדיוק, זה ספוגית? וMOISTOERZER משתמשים אחריי מקלחת? זה אני יודע שזה קרם לחות. אבל עדיין, יכול להיות הרבה מאוד מוצרים וזה מבלבל... למה אף אחד לא לימד אותי את זה בחיים? שמתי לב שלאח שלי המובגר ממני יש עור הרבה יותר נקי משלי... אוליי ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Tsachi E,

זה לא "עוד" סרט על כלבים, זה משהו אחר. זה סרט שמעלה לדיון את הסוגייה הלא פשוטה שמלווה אותנו, בעלי הכלבים, שאנחנו מאמצים מלאך קטן: תוחלת החיים הקצרה כל כך, של המלאכים הקטנים האלה, ביחס לשנות אדם. ועל כך שכל אחד מאיתנו נאלץ להחליף כמה מלאכים כאלה בתקופת חייו ולהיפרד מהם כל פעם מחדש, ולהתחיל מחדש עם אחר.והאמת, היה לי ממש לחלוחיות בעיניים במהלך הטריילר ( נזכרתי בכלבה המתוקה שלי שהלכה לאחר יותר מעשור שביליתי את כל הילדות שלי איתה), אז כנראה הוא השיג את המטרה.עריכה מעולה, מוזיקה מתאימה בול. אגב, השיר הראשון זה של היוצרת יעל נעים הישראלית, בהחלט כבוד שיוניברסל הגדולים החליטו לבחור בה לטריילר הרשמי. הסרט עצמו מבוסס על ספר באותו שם, שיצא ב2010 ושזכה להרבה תשבוחות בקרב הקוראים והמב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by galai198777,

מה זה קנייה קבוצתית ?

19. היי לכולם. נרשמתי לפורום הנפלא הזה לא מזמן וראיתי שלרוב המשתמשים יש בין כוכב אחד לחמישה. איך מקבלים את הכוכבים ומה הם אומרים בכלל???

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  20. מי לא מכיר את אדגר מ-TechSource??? יש לו כמעט מליון עוקבים. הוא גיימר שעובד במשרה מלאה מול יוטיוב, מעלה סיקורים, תחרויות עיצוב של PC'S וסרטוני מה בקופסא המוכרים. אני אישית מעריץ אותו. אבל למרות שיש לו PC ממש טוב, כמעט אף פעם לא ראיתי אותו משחק בסרטונים שלו.... עוקבים אחריו? מה אתם חושבים עליו? ואיפה אפשר להשיג את הוולפייפר של המסך שלו באיכות טובה???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כמה שאלות בנוגע לשעות נוספות,אני לא כ"כ בקיא בחוק אז אני פונה אליכם. במידה ואני עובד כל יום (א-ה) משעה 8:30 עד 19:00 - האם אני אמור לקבל שעות נוספות החל מהשעה 17:00 ? ומה קורה במסגרת החוק לגבי ימי שישי בתנאים הנ"ל ? האם ימי שישי יהיו לי מלכתחילה כשעות נוספות ? (8:30 עד 13:30/14:00) חג שמח ושנה טובה. נ.ב לא לקחתי בחשבון את ה-30 דק' הפסקה שירדו לי כמובן בכל יום , אז לצורך העניין זה יוצא כאילו אני מתחיל לעבוד מ-9 בבוקר בכל יום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Iv0ry,

אם כן, מה הוא יכול להגיד על החברה הזו? http://kairosplanetisrael.com/אודות-קיירוס/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שבב ראשון שתומך בתקן ה-802.11ax העתידני זמין להטמעה בציוד רשת מסוגים שונים לכתבה

24. לא משנה הסתדרתי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by askme,

אמנם הטוקבקים מבודחים, אבל זה בכלל לא מצחיק ! http://b.walla.co.il/item/3018040 עוד מחדל.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.