עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

האתר של הרכבת פה אומר שאין רכבות רק צפונה מחוף הכרמל. מישהו יכול לאשר? תודה,

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום. אם יש כאן אנשים מאשקלון, בעלי מעבדים כלשהם בסוקט 775 ויש להם קצת זמן פנויי היום/מחר (כשעה) ויכולים לעזור שיפנו אלי בפרטי או שיגיבו כאן. מה שאני צריך זה להביא לוח של אסוס P5W DH להכניס לו מעבד וזכרון וכרטיס מסך כלשהוא... ולעשות UPGRADE לביוס. זאת מכיוון שעם הביוס הנוכחי שהם נמכרים איתו הוא לא יכול לעבוד עם מעבדים מסדרת C2D אז אני רוצה לצרוב ביוס חדש שעובד. מוכן לשלם גם טיפ נדיב. תודה מראש ומחכה לשמוע...

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  4. בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  5. אני רוצה להוריד מראפידשייר עם מנהל הורדות אבל לא להכנס לכל לינק כדי להוציא את הלינק הישיר. יש תוכנה שעושה את זה וחוסכת את הזמן והמאמץ?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3445210,00.html עוד כתבה על המוכניות שמוצעות עם ESP : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3398194,00.html הגיע הזמן! מה שזה אומר צריך להתכונן למכוניות חדשות למי שאין כמובן ולא מצויד בטכנולוגיה הזאת. הולך להיות טוב מאוד בישראל וכל הכבוד לשאול מופז הכריש! על היוזמה סוף סוף נוכל לקנות מכוניות במחיר משתלם. הגיע הזמן באמת! ואנחנו מתקדמים. מעניין מה יעשו עם המכוניות ללא ESP יורידו מהכביש? או שיתאפשר אם זה אפשרי התקנת המערכת במכוניות ללא ESP ?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by DXM,

ברצוני לעשות רישיון לאופנוע עד 125 (זה מה אני יכול לפי הגיל...), עכשיו רציתי לברר: 1. כמה זה עולה בערך (כולל תאוריה וטסט) 2.כמה זה מינימום שיעורים. 3.האם למעט נפח מנוע ישנה איזה שהיא הגבלה נוספת, כגון כוח סוס וכו'. 4. לכמה זמן תקפה התאוריה מהרגע שעשיתי אותה? (אני רוצה שהיא תחשב לי גם למכונית שאני אעשה בעוד שנתיים כנראה) תודה!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by ori-silver,

אני רוצה להזמין פאד qck שעולה שם 59 ש"ח לגרסא הרגילה. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1028 המחיר הוא הכי טוב שמצאתי וזה רק 10 ש"ח משלוח האם האתר הזה אמין ומספק את הסחורה?אני ממש שונא להזמין דברים דרך האינטרנט אבל אין לי ברירה כי אף חנות ליד הבית שלי לא מוכרת פאדים טובים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by FatCat,

שלום, לפני כמה זמן קניתי צורב DVD פנימי, אבל גיליתי שאיני יכול להכניס אותו לחריץ המתוכנן במארז מפני שחסר לי חלק מסויים, שאמורים לקבל עם המארז. החלק שאני המחפש הוא: http://www.chieftec.com/images/0398.jpg הוא אמור להיות להמצא פה: http://www.chieftec.com/images/workstation_inside_gif8.jpg זה המארז: http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm אם למישהו יש את החלק הנ"ל והוא מוכן לשלוח לי אחד(רק אחד, יש לי כבר אחד) אנא פנו אלי בפרטי בקשר לכתובת. Thanks in advance.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש לפני כמה ימים מספר מוצרים בפנדה ונתקלתי בבעיה אני מנסה להכנס לקופה(שהיא security, כלומר כבר עם המנעול) ולא מצליח כי הדפדפן רושם לי page cannot be displayed ו cannot find server or dns error בקיצור בעיה מעצבנת ביותר משעוד מעצבן שלפעמים אני מצליח ולפעמים לא ואני לא יודע מה לעשות כבר. ניסיתי לשחק עם security options אבל זה לא עוזר במיוחד. הורדתי אפילו security 128 bit וזה לא עזר. מה לעשות??? תעזרו לי בבקשה!! נ.ב ניסיתי לברר את הבעיה עם נציג השירות של פנדה ואיכשהו הוא הצליח לכמה דקות לסדר לי אבל אחר כך הבעיה חזרה עוד פעם.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by L.a,

שלום כולם , אני חדש אממ, אני אשמח לעזור לאנשים בשאלות ואשמח לקבל עצות .

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

??

14. שלום רב! אני צריך עזרה בלזהות שיר שמתנגן לפעמים ברדיו 99FM. השיר מתחיל ממספר פעמים שנאמר: put your hands up אחד אחרי השני. לאחר מכן יש כמה מילים ואז summer dance.... wooo... אולי מישהו מזהה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by Arik.G,

עכשיו הכל נכון וטוב. ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by Holy,

לפני

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by ONKYO,

הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by N N C,

אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. Started by li0r,

אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. ביייייייייייייייייייייייייייייייייייי

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  21. קיץ בין יא'-יב' מהו משך הקורס לפסיכומטרי בקיץ? תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by iib,

אה ו... שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by TZuKi,

הוא זול.... רק אוכל...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. לכל החבר'ה שלא היו לוקחים לפטופ לסיני: א.מכריחים אותי ללכת ב. חברה שלי לא יכולה לבוא ג. צריך לחבק משהו בלילה ד. אני אקרע מגעגועים וזהו הדרך היחידה הנורמלית להעביר ת'זמן בחדר במלון. האם יש כאן יודעי דבר? תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.