עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם אפשר כמה שיותר מעודכן שכולל כל חלק אבל למחשב תקציבי תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by Arik.G,

עכשיו הכל נכון וטוב. ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  3. כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by Holography,

משהו יודע על מוניות שירות לאיזור הצפון מת"א בלילה בין שישי לשבת בשעה 1-2 ככה? כי אוטובוסים אין...או שתחדשו שלי על כל דרך תחבורתית אפשרית ולא טרמפים, כי אני לא הולך להעביר ימים כלילות בטרמפיאדות

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by BUNNY,

שלום האתר שלנו רץ היום על אחסון של goDaddy. ואנחנו לא מרוצים אבל זה בסדר כי כבר נגמר לנו הזמן שרכשנו. אני מעוניין בחברת אחסון ידועה אם מספר חבילות במחירים ממוצאים לפי המלצתכם. רצוי שרת לא ישראלי, אבל אם אתם מכירים שרת ישראלי עם מחירים יחסית טובים כמובן שאשמח לדעת עליו =) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by x^fighter^x,

אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by yitzik,

שלום יש לי מזגן מיני מרכזי בלוח שלו מופיעים כמה חוטים אם אפשר עזרה בבקשה חום-פזה כחול-0 ירוק- הארקה.עד כאן ידוע עכשיו זה - לבן-RE כתום-HI שחור-HE אדום-ME סגול-LO ????? מה זה כל אחד :s05: תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  9. אני מחולון...אם יש קו אחר שעובר פה זה גם טוב..תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. שלום לכולם, אני חייל משוחרר וכבר חצי שנה משפר בגרויות על מנת להעלות את הממוצע שלי בבגרות..אוטוטו אני מתחיל פסיכומטרי כשהמטרה הסופית היא להתקבל ללימודים בהנדסת מחשבים\תוכנה\מדעי המחשב. לפני שאני מחליט למה בדיוק אני הולך אשמח אם אנשים שמבינים בתחום או סטודנטים שלמדו\לומדים את אחד המקצועות סוף סוף יוכלו להסביר לי מה ההבדל בין השלושה. אני מבולבל מאוד ולא יודע להבחין בין השלושה,מה יש בכל אחד שאין באחר? ניסיתי לחפש באינטנרנט שעות ולא הגעתי לתשובה חד משמעית..הכול נורא מבלבל,לא כתוב מסודר ומלא קונספירציות. השאלה שלי בגדול היא כזו: אני מעוניין לעשות תואר בתחומי המחשב,האם עומדים לרשותי אפשרויות לתואר נוספות בתחום מעבר לשלושה שציינתי? אם כן מהם? ,ומה ההבדל ביניהם? מאוד מבולבול …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  11. ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  12. http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0HN7VQ3CK3EZ5176IUBX916SGP אין לי מושג מה השם של השיר,ואני חייב לדעת תודה.!! מצטער על האיכות של השמע הלא כלכך טובה, אנא עזרו.

13. שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות UT2004 בבאר שבע? חיפשתי כבר בכול חנות בעיר ואין בשום מקום :\\ תנו לי כול אתר אינרנט טוב שאפשר לקנות ממנו תמשחק הזה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by Domovoi,

עם מה כדאי לנקות את האבק במחשב?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by Kriz,

אז ככה... חבר שלח לי את זה : ... הרצת "nvidia 7800 wont work" בגוגל הניבה את זה : http://www.tech-forums.net/showthread.php?s=93d60bfd26140779341ba4fca1a2b7ea&threadid=68275&perpage=15&pagenumber=1 אז כנראה שזה לא כזה מפוברק..

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by moses_23,

אני חדש כאן חברה.מקווה ללמוד הרבה! תעשו לי איזו היכרות קצרה עם המנהלים והאתר. תודה!

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Yoav,

את הבדיקות הרפואיות, להעביר אליהם בדואר או להביא להם שם? תודה..

19. Started by JohnnyBravo,

mailto:http://www.youtube.com/watch?v=Ggzl8z9Csho&feature=player_embedded#at=16 ah,what??

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. Started by eranmor,

לאחרונה גיליתי שהרשיון שיש לי לאופנוע (עד 500 סמ"ק) יקוצץ ל"עד 33 כ"ס"!!! :-[ :-X :-\ :'( אני בדיוק עכשיו חוסך לאופנוע 500 סמ"ק, כנראה ER-5 כאופנוע ראשון, והיום גיליתי שלא משנה כמה אני אעבוד, עד גיל 21 לא תהיה באפשרותי לרכב על אחד כזה עד שאני אהיה בן 21... עוד קצת יותר משנה וחצי :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  21. ענקית הטכנולוגיה משיקה את ה-"Support Hub", אזור ייעודי ומאוחד שנועד להקל על משתמשים שנחסמו או שחשבונם נפרץ, ומודה לראשונה: "קבלת עזרה לא תמיד הייתה פשוטה כפי שהיא אמורה להיות". וגם: סייען ה-AI החדש שייכנס לתמונהלכתבה

22. הסיפור הוא כזה.. חבר של ההורים שלי עשה בדיקה והשוואת מחירים למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות בקרוב (ללא מסך) ובבדיקה יצא לו שההפרש במחירים בין ההצעה מחנות KSP להצעה מחנות באג לדוגמה היה כ-1000 שח לטובת KSP... השאלה שהוא פנה ושאל אותי ושאותה אני מפנה אליכם היא, מאיפה נובע ההפרש העצום בין המחירים והאם הוא באמת מוצדק?? אבא שלי שמתעסק בשיווק חושב שב-KSP המוצרים אינן "תקינים לגמרי" אלא מוצרים סוג ב' ולכן הם זולים משמעותית.. האם גם לזה יש בסיס?? תודה על העזרה 8)

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by yanushka,

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אני מחפש סטיק זיכרון קטנצ'יק למחשב ישן (P3) אני צריך אחד של 64/128/256 שיהיה הכי מעפן שיש העיקר שיעבוד מזה אין לי כסף להוציא עכשיו על זיכרון למחשב הזה בבקשה אנשים למי שיש אפילו בסכום סמלי... אזור המרכז אני אשלם אפילו דואר רשום. תודה אנשים :'(

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by T-Flash,

http://www.youtube.com/watch?v=g2gqe03KTmQ&mode=related&search

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים