כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שמעתי אצל חבר דיסק מדהים שהופק מקולות של דולפינים ודיסק אחר עם מוזיקה שהופקה מצלילים של יערות גשם. אשמח לשמות של אלבומים כאלו. תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירים בסגנון FREE BIRD של לינריד סקינרד. שיהיו באותו סגנון, עם שיר יפה וסולו טוב.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שהרשיון שיש לי לאופנוע (עד 500 סמ"ק) יקוצץ ל"עד 33 כ"ס"!!! :-[ :-X :-\ :'( אני בדיוק עכשיו חוסך לאופנוע 500 סמ"ק, כנראה ER-5 כאופנוע ראשון, והיום גיליתי שלא משנה כמה אני אעבוד, עד גיל 21 לא תהיה באפשרותי לרכב על אחד כזה עד שאני אהיה בן 21... עוד קצת יותר משנה וחצי :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה למי שמבין בחשמל בכלל ובתאורה בפרט. יש לנו נורת פלורוסנט עגולה 32W כמדומני 4 פינים פנימיים. כאת האם קיימים מתאמים כלשהם שיתאפשר לחבר נורת LED זהה (ואם בכלל יש כזה דבר)? ואם לא. האם זה מסובך להחליף את בית המנורה ל-LED? אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בנות חושבות שכבר דודי בלס ואיתן אורב לא נראים טוב? איך כל אחד בזמנו היה הדוגמן/הדוגמנית מספר 1 בארץ והיום בקושי שומעים עליהם? הרי הם נראים בול אותו הדבר
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני חייב מקומות שמוכרים תחופשת של דובי או ארנב או דבר כזה בסגנון שמכסה את כל הגוף ולא יודעים מי אתה זה דיי דחוף זה בשביל מתיחה שיהיה באיזור המרכז (רחובות, נס ציונה, ראשל"צ, באר יעקב וכו')
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, פתחתי ת'רד לפני מס שבועות שאני צריך מידע ממנו ואני לא מוצא אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמוכ מאוורירים תאורות גרילים וכו, ששולחים לארץ! מישהו מכיר? מישהו הזמין? ???
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה היום הייתי בלטרון במיני ישראל ופתאום קפץ לעיני שלט חביב, והרי הוא... אני כמובן חייב לציין שבחיים לא נתקלתי בשלט כה שנון , וכמובן שעד רגעים אלו ממש אני מנסה לרדת לסוף דעתו של שלט זה, אך ללא הצלחה...
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=d40e1af829d1fa82daa1
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך עוד משהו כזה : http://www.angelfire.com/me/marmalade/mathtips.html http://wildaboutmath.com/2007/11/11/impress-your-friends-with-mental-math-tricks/ אבל משהו יותר מסובך ורציני אני חושב שזה יכול לעזור לי בפסיכומטרי לחשב מהר תרגילים שאני לא אוכל לפתור אותם עם היגיון כאילו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני חושב לעבוד באוסטרליה ומצאתי חברה שטוענת שעובד מגיע ל-1400$ בשבוע בממוצע. זה הגיוני להרוויח כמות כזאת של כסף? ז"א 15000 בחודש בערך,והאם אני אוכל לחסוך שם כמות של כסף?? אם זה לא שווה אז האם יש עבודה אחרת שכדי לי לעבוד בה בחול??
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי זה.. ב10 אלף שקל אני יכול להוציא רישיון לאופנוע 150 סמ"ק + אופנוע יש לציין שאני כבר מחזיק ברישיון לרכב פרטי אם זה משנה את העסק , ואם אתם חושבים שאולי בכלל עדיף לי רכב קטן במחיר הזה ?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה ליקנות מחשב חדש בקרוב שמתי את העין שלי על חנות בראשון בשם סקי פי סי ואבא שלי עובד בראשון אבל הבעיה שנגיד יש בעיה ואני צריך לתת את המחשב לתיקון החנות נסגרת ב 6 וחצי והוא לא יכול להספיק להגיע... עכשיו השאלות שלי הם ככה מה דעתכם על החנות? מישהו קנה מהם וממליץ , ועד עכשיו לא היו לא תקלות? מה קרה אם כן היו לו? ושוב יש להם אחלה מחירים זולים האם הם אמינים או עושים צרות? אני גר ברעננה ... ואבא שלי די בטוח שאייבורי הם טובים וכולם לא ממליצים עליהם ואין להם את החלקים שאני רוצה למחשב אבל בכללי אתם ממליצים עליהם יותר לעומת סקי פי סי ? תנמקו בבקשה מה דעתכם... האם יש עוד חנויות מרכז שאתם ממליצים ולא עשו צרות? נ.ב האם אתם מכירים חנות בשם SMART PC ????
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רכב משנת 99' חסכוני וטוב. מומלץ גיר רגיל (אבל אפשרי אוטומט). שלא עבר הרבה קילומטר. עד 25000 שקל. תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-