עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמתי לב מאתמול שלא שומעים את הצפצוף הזה כשאני נועל את האוטו, היום בדקתי לבדוק בכלל אם האזעקה עובדת, וראיתי שאכן היא נכנסת לפעולה בזמן המתאים, האורות מהבהבים רק שלא שומעים כלום, רק שמקרבים את הראש ליד הצופר של העזאקה שומעים את הצלצול ממש ממש חלש. מכאן אני מסיק שזה או הצופר הלך או סוללת הגיבוי. איך אפשר לבדוק זאת? וכמה עולה כל אחד מהחלקים הנ"ל? אני פשוט שונא מוסכניקים כי יש להם נטייה להגזים ולגנוב כסף, לכן אני רוצה לדעת בעצמי כמה שיותר ואז ללכת.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

Perhaps one of the most interesting and colorful words in the English language today is the word fuck. It is the one magical word, which, just by its sound, can describe pain, pleasure, love, and hate. In language, fuck falls into many grammatical categories. It can be used as a verb, both transitive (Mary fucked John) and intransitive (John was fucked by Mary). It can be an action verb (John really gives a fuck), a passive verb (Mary really doesn't give a fuck), an adverb (Mary is fucking interested in John), or as a noun (Mary is a terrific fuck). It can also be used as an adjective (Mary is fucking beautiful) or an interjection (Fuck! I'm late for my date with Mary). …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Culandur,

לינק

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/875766 דוגמה "אינטרנט אקספלורר הוא כלי קטן ויעיל עד מאוד מבית מייקרוסופט, שמסייע בהורדת פורנוגרפיה ורוגלות למחשב. רוגלות הן מיקרואורגניזמים שחיים בסימביוזה עם אינטרנט אקספלורר. אקספלורר תומך בהתקנה מהירה של רוגלות ללא התערבות המשתמש, בעוד שבפיירפוקס צריך ללחוץ על כפתור OK כדי שזה יקרה". (מתוך הערך על אינטרנט אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  5. Started by ex_,

[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  6. שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by אור כהן,

שלום טוב, זה היה יום משעמם, אז החלטתי לדובב את השיר Otherside של RHCP. זה נשמע על הפנים, אבל כשמריצים אותו זה יותר טוב. הצלחתי להחזיק לדקה הראשונה, אתם מוזמנים לצפות: בהצלחה! (אתם צריכים את זה, לא לבעלי לב חלש)

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by MORIDIN,

:AR15:

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Ran B,

קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  10. עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי לכולם יש לי ראיון עבודה .. אני לא אנקוב בשם .. אני רק יודע שזה במתן תמיכה לאינטרנט וכו' שירותי אינטרנט ...... רציתי לדעת איזה שאלות טכניות יכולים לשאול אותי ? אמרו לי שיש מבחנים טכניים השאלה היא באיזה רמה ?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by EyEOnE,

מה תאחלס התפקידים שלו? לאן יקחו יוצא צבא בעל רובאי 02 חוץ ממלונאות?

• 14 תגובות
    • 15.8k צפיות
  13. Started by marking,

הדמות שהראו בתחילת הסרט, שהיא לא יכול לשלוט ומשנה צורה... אז היא דודו של פרקר? כי הדוד בן ידע מה קרה לפרקר...

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by deso,

מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. כנסו לזה http://www.calls.co.il

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by MishaK,

The Miniature Earth - Earth and the People

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by daniel666,

להשוות תשובות 3 יח מתוך 5

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

משהו פה בא היום ל-Porcupine Tree?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

כותרת

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב

21. Started by benamos1,

הגעתי איכשהו לאתר של ניקו - מכוניות על שלט ויש שם משחקון כזה של מכוניות שצריכות לעבור מסלול... עכשיו כתוב באתר שמי שיעשה הכי הרבה נקודות במשחק באותו יום יקבל מכונית על שלט... ניסיתי לשחק סתם והגעתי בקושי ל200 נקודות נכנסתי לטבלת שיאים יומית וראיתי אנשים שהגיעו לבין 700-1700 נקודות.... וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי... מה הולך כאן?! http://www.mccanndigital.co.il/lafayette/nikko/

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  22. אני מחר אמור לעבור סוג של מבחן והכשרה. העבודה היא שיווק של כרטיסי אשראי. והם משלמים לא רעה בכלל אז זרמתי על זה. אין לי נסיון במכירות, אני אשמח לטיפים מהמנוסים. איך כדאי לגשת, מה כדאי להגיד,באיזה צורה וכו'.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

הציעו לי היום להתחיל לעבוד שם...אשמח לשמוע את דעתכם?

• 18 תגובות
    • 11.6k צפיות
  24. 1. איפה הכי שווה לעשות את התואר ? 2. אני אוהב מחשבים השאלה היא אם זה באמת כזה מעניין.. ? מה בתכלס ? 3. כסף טוב ?

• 115 תגובות
    • 9.7k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

אני כרגע ממלא מסמכים בשביל לקבל צו ירושה. יש כמה דברים שלא הבנתי במילוי הטפסים. יש כאן משהו שיכול לעזור לי עם זה בפרטי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים