כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום הנכון, והאמת לא בדיוק יודע אם מותר לעסוק כאן בזה... אז אם יש בעיה, מודים תרגישו חופשי להעביר/לנעול/למחוק. אבל אני מתחנן, אני מקרה צדקה בעניין הזה, תנו לאנשים לשמוע אותי אז ככה, כרגע ממש אין לי כוח להכנס לכל הסיפור, זה עדיין כואב ואני מעדיף לא לחפור כל עוד אין צורך אבל בגדול רק בגלל חברת האשראי (שלא ננקוב בשמה) אין לי כרטיס להופעה! ואני לא מתכוון לזה שלא נתנו אישור לקניה כי אין לי כסף... אני יודע שעוד יש מכירת כרטיסים להופעה, אבל אני ספציפית צריך כרטיס לטבעת הכסף או איך שהם לא קוראים לזה, והכרטיסים האלה נגמרו כבר די מזמן. אולי מישהו ממש ממש במקרה מוכר אחד/מכיר מישהו שמוכר וכו'? אני שונא להשמע כמו ילדה בת 12 אבל אני פשוט חייב להיות בהופעה! אנש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי יום ראשון הזה מתכונת בספרות ואני לא יודע כלום!! יש לי 90 בספרות אבל זה בגלל שאני לפני כל מבחן לוקח את מה שהיא רשמה על הסיפורים במחברת וקורא אבל בכללי אין לי שום מושג במה זה מוטיבים ומה זה שיר יין [WTF?] וכל החרטא הזה... קניתי את המיקוד של רכס והתחלתי לקרא את הרקע של מאפיניי השירה. רציתי לדעת מה צריך ללמוד שם בכלל והאם יש לכם עיצות בקשר לזה. אף פעם לא הקשבתי או רשמתי... תמיד צילמתי, למדתי בקטנה וזהו.. אבל עכשיו נדפקתי. אני יודע שעשיתי טעות אבל איך מתקנים אותה לעזאזל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
NRG הוציאו מילון עיברי- הידיש במקור ללבושים בשחור (MIB), אבל יתאים גם לסבתות הפולניות שין להם מושג באינטרנט. מעכשיו במקום לומר: אני גולש באינטרנט, אימרו, צו רוקן אין דה וועב. או אני מוריד קבצים באימיול, אראפצולאדן אימיול אין דיין קאנטע... http://www.nrg.co.il/online/10/ART/943/744.html
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מי לא מכיר את אדגר מ-TechSource??? יש לו כמעט מליון עוקבים. הוא גיימר שעובד במשרה מלאה מול יוטיוב, מעלה סיקורים, תחרויות עיצוב של PC'S וסרטוני מה בקופסא המוכרים. אני אישית מעריץ אותו. אבל למרות שיש לו PC ממש טוב, כמעט אף פעם לא ראיתי אותו משחק בסרטונים שלו.... עוקבים אחריו? מה אתם חושבים עליו? ואיפה אפשר להשיג את הוולפייפר של המסך שלו באיכות טובה???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר זמן רב מחפש את השיר הזה וכל מה שאני מכיר זה קטע ממנו, http://goldberg--online.com/sample.mp3 זה קטע מן השיר, אבקש להתעלם מן המילים ולהתייחס למנגינה עצמה, מי שיודע מאיזה שיר זה לקוח אשמח לדעת ואודה לו מאוד!!!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
לאחר חיפוש בכל כלי שעלה בדעתי (גוגל, גוגל תמונות, ALTAVISTA ואתרים נוספים) לא נמצאו תמונות נורמליות שמציגות את פינקי והמוח. אני מחפש תמונות שבו רואים אחד או שניים מהם עומדים ישר עם הפרצוף קדימה. משהו בסגנון התמונה המצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=6202
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה לי בפורום חתימה יפה אבל אני לא יודע לעשות אחת .... יש איזה פורום באתר שאני יכול לפנות אליו ולבקש שיעשו לי חתימה ? (או במקום אחר) אני מקווה להיות בפורום שלכם לאורך זמן אני מאוד אוהב מחשבים ....
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתר עם תשובות במחשבים ליחידה הרביעית והחמישית חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי בתודה מראש ברבר
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נרשמתי לפני כמה זמן לפורום, ועד עכשיו לא כתבתי תגובה או אשכול. חשבתי שיהיה נחמד לפתוח לפחות איזה אשכול אחד קטן של היכרות קטנה עם המשתמש שלי. אז ככה השם שלי טל(כמו שאפשר להבין), ואני בן 22. אוהב טכנולוגיה מאוד, אך בעיקר מחשבים ורובטים. אומנם לא רואים שאני אוהב את הנושא השני, אך מחשבים בהחלט וכן אפשר להגיד שאני יודע ברמה של טכנאי. יצא לי קצת להסתובב בזמן הזה בפורום, ואני חייב לציין את האמת המקום הזה מושך מבחינת עיצוב חח. זאת האמת אחד הסיבות שנרשמתי למקום הזה, ככה שיפה אני מכיר פורמים גדולים יותר והם לא ברמה כזאת. אז באמת כל הכבוד לצוות הנהלה בנושא הזה:) קיצור אני הסיים בדבר הבא, שאני אומר בדרך כלל במקומות חדשים. אם יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע הוט שמספקים את התשתית של האינטרנט ו012 הם הספקים, יש לי חיבור של 2.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל10 אבל בחברה אחרת. ויש לי התחייבות אצל 012 לשנה, כרגע אני משלם להם משהו כמו 30-35 ש"ח. אני כמעט בטוח שאין דרך נקייה לצאת מהתחייבות אבל האם אפשר להוריד את החבילה נניח מ2.5 מגה ל1.5 מגה ולשלם פחות, נגיד 15 ש"ח לחודש ולא להגיד ל012 שעברתי ספקית אבל עדין לשלם להם כל חודש 15 ש"ח על החבילה של ה1.5 מגה? אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך להגיע מנתניה לבה"ד 7 (צריפין, מחנה גדעונים) . הבנתי שיש אוטובוס ישיר אבל הוא רק מוקדם בבוקר. מה הדרך הכי קצרה להגיע לשם אם אני יוצא בסביבות 8 וחצי-9 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca"]חלק 5 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca"]חלק 6 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca"]חלק 7 ח…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252790,00.html על פי חוק הלבוש הלאומי החדש באיראן יחוייבו היהודים לענוד על חזית בגדיהם סרט צהוב, מעין טלאי צהוב של המאה ה-21. על פי דיווח בעיתון קנדי יחוייבו הנוצרים לענוד סרט אדום. במכון ויזנטל אומרים כי "איראן מתקרבת במהירות לאידיאולוגיה הנאצית" מזעזע. כל מה שיש לי להגיד זה Nuke the fuck out of them NOW. צריך להשתמש בכל דבר שעולה על המוח, בכל נשק לא אנושי שיש, נשק סייסמולוגי, פצצות תרמו-גרעיניות, פצצות ניוטרונים... הכל כדי להשתיק את הממזר הזה, או שמא נקרא לו, היטלר השני. פשוט... מזעזע. לא נתפס. הוא רוצה לשחזר אירוע כל כך מזעזע כמו השואה... הוא פשוט חולה נפש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-