עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by BigBandJoe,

שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  4. שלום לכולם, אתמול שדרגתי את המכשיר הסלולרי שלי ל Nokia 6600 ורציתי לשאול היכן אני יכול להוריד חינם תוכנות משחקים וערכות נושא למכשיר?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Chevy,

אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש להשיג בארץ? :

• 57 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשלוח מייל עם שאלה למערכת איבאי, אבל מתקשה למצוא מייל כזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by 0TB/s,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4391443,00.html אם אפשר גם הסבר בבקשה, כדי שדודה שלי תרד ממני. אני מאוד יעריך את זה.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  9. אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני מאוהב בשעון החדש שלי!!! Omega Seamaster 300 M Quartz [attachment deleted by admin]

• 69 תגובות
    • 10.4k צפיות
  11. Started by Ovid,

http://www.engadget.com/2011/04/09/israeli-parody-details-the-rise-and-fall-of-iboy-humanity-as-a/

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by huber,

שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by מישה,

אני לא בטוח באיזו אפשרות כדאי לי להשתמש בהארד דיסק נוסף שאילו אני אגבה באופן ידני או אוטומטי כל X זמן או בגיבוי בתשלום חודשי קבוע לחוות שרתים שבה הם יגבו ככל הנראה רק חלק מהמידע או אם יש הצעות נוספות שיוכלו לעזור לי ...

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  14. סליחה אם זה לא לפורום הזה פשוט רציתי לרשום את זה פה מהר לפני שיסגרו את זה... וד"א, חייבים להיות רשומים ב-FP כדי להוריד את זה?? לי הוא אומר שחייבים לשלם...

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by X_Dror,

http://www.hlcomic.com/view.php?date=2005-05-02 הקטע עם ה- Gman קרע אותי.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by star010101,

שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  17. לקרוא מהר זה חשוב.. מי שמכיר לא להגיב כישן תודה זה במטרה לשתף את חברי הפורום [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zaib atsu,

אז ככה, מדובר במשחק דפדפן מרובה משתתפים המדמה את העולם האמיתי. אתה משחק אזרח במדינה שאתה בוחר, הרוב כמובן בוחרים את המדינה שלהם במציאות אבל בעיקרון אפשר לבחור כל מדינה. בגדול המשחק מתרכז סביב המדינות והמלחמות שלהן. לכל מדינה יש ממשלה ונשיא שמחליטים עם איזו מדינה לעשות ברית ועל מי להכריז מלחמה. המטרה של כל שחקן היא לעזור למדינה שלו לנצח וכמובן ככל שהוא יהיה חזק יותר הוא ישפיע יותר. כל יום השחקן צריך להתאמן ולעבוד כדי שיהיה לו כסף לקנות אוכל ונשק. אפשר גם להקים חברות ולהעסיק עובדים וככה להגדיל את ההכנסה שלך. כמו שאפשר כבר להבין מהכותרת ישראל נמצאת במלחמה נגד איראן והקרב די צמוד. אתם יכולים להצטרף ולעזור בקרב זה המצב של ישראל כרגע וזה המצב של איראן אתם יכולים…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by אור כהן,

אימלא!!! בהמשך לדיון הקודם- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359421.0 אז היום תפסתי אותה וביקשתי לצאת איתה. אז היא אמרה שנקבע מקום בטלפון, וניפגש בערב. עכשיו, מי מו מה מתי למה איך? אני חושב שהיא קיבלה את זה בשוק. אני חושב שאני אלך איתה לקניון לראות סרט או משהו. יש סרט מומלץ? מה מותר ואסור לעשות בפגישה ראשונה? האם אני צריך לשלם עליה? לאסוף אותה? מה נהוג? עזרה!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- -חזרתי מהדייט- שלום לכולם תפסתי היום בייצים והצעתי לה דייט בבית ספר (אחרי שחבר שלי איים עליי שאם לא אספר הוא יספר) מילאתי את המחברת במילה לחץלחץלחץלחץלחץלחץ....... הצעתי לה, היא קי…

• 69 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. תביאו את רשימת הסרטים והסדרות שאתם הולכים ליראות בכיפור שלי : 2001.A.Space.Odyssey Angels.&.Demons.2009 Dead.Snow.2009 House.S06E01E02 Kingdom.of.Heaven.DC.2005 L.A.Confidential. Pulp.Fiction.1994. Saw.V The.Soloist.2009 Defiance

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם אני מביא איתי בשדה התעופה מינידיסק שקניתי באמריקה בפחות מ200$ ואני מראה להם את הקבלה הם לא גובים אותי בתשלום? צריך להצהיר בשביל זה?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by yoav9,

מי פה בתנועת נוער כל שהיא? סתם מענין אותי לדעת אני omer 8 וido 9 ב"מכבי צעיר" נ.ב. ערנב זה לא תנועה זה דרך חיים

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by yoav9,

היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by silky,

החוקים: נא לבחור אחד. הסברים: אין(פשוט תבחרו).

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by Yossarian22,

אהלן חבר'ה, אנחנו רוצים לנסוע מחר עם המשפחה ובנות הזוג לטיולון קטן בצפון הבעיה שאנחנו לא מכירים מקומות בכלל. אנחנו מכפר סבא ככה שיש עדיפות לצפון הלא ממש רחוק (עדיף לא להרחיק לרמת הגולן) ואנחנו רוצים שיהיה איזה נחל שזורם גם בקיץ מכירים משהו? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים