עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by raiman1,

שלום וברכה! סיימתי לא מזמן את שירותי בצה"ל( שבוע שעבר למען האמת...) אני מעוניין להתחיל בעוד שנה לימודי הנדסת חשמל או מדעי המחשב באוניברסיטה העברית, וניצבת בפני דילמה. האם לשפר את הבגרות שלי במתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות ולהוציא לפחות 85 ולעשות מבחן אמי"ר ( בודק את רמת האנגלית) - ולהתקבל על סמך ממוצע בגרויות, או לעשות פסיכומטרי ואז אצטרך להוציא בין 650-630 בכדי להתקבל. היתרונות בפסיכומטרי הם שיש 4 מועדים עד השנה הבאה לעומת הבגרות שיש אחת בחורף ועוד אחת בקיץ הבא... היתרון בבגרות- אני מאמין שזה יותר שימושי, במיוחד למה שאני מעוניין ללמוד, אמור לעלות פחות כסף( אלא אם כן אני יאלץ להעזר במורה פרטי) בקיצור אני צריך עצה... מה אתם הייתם עושים? מה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו יודע מה נסגר עם פייסבוק ולאן נעלמו האלבומים של כולם מרשימת האלבומים? נעלם לי גם Mobile Uploads וגם אלבום Timeline Photos. הגישה היחידה לאלבום היא דרך הדפדפן כשנכנסים לתמונה ולוחצים בפינה למעלה על האלבום שאליו שהיא שייכת. באפליקציה אין שום גישה לאלבום. ממש הזוי. מישהו יכול לאשר שגם אצלו \ חברים שלו בפייסבוק זה ככה? (אני לא מצליח לראות אלבום Mobile גם אצל חברים אחרים).

3. Started by TALGER,

שלום לכולם נרשמתי לפני כמה זמן לפורום, ועד עכשיו לא כתבתי תגובה או אשכול. חשבתי שיהיה נחמד לפתוח לפחות איזה אשכול אחד קטן של היכרות קטנה עם המשתמש שלי. אז ככה השם שלי טל(כמו שאפשר להבין), ואני בן 22. אוהב טכנולוגיה מאוד, אך בעיקר מחשבים ורובטים. אומנם לא רואים שאני אוהב את הנושא השני, אך מחשבים בהחלט וכן אפשר להגיד שאני יודע ברמה של טכנאי. יצא לי קצת להסתובב בזמן הזה בפורום, ואני חייב לציין את האמת המקום הזה מושך מבחינת עיצוב חח. זאת האמת אחד הסיבות שנרשמתי למקום הזה, ככה שיפה אני מכיר פורמים גדולים יותר והם לא ברמה כזאת. אז באמת כל הכבוד לצוות הנהלה בנושא הזה:) קיצור אני הסיים בדבר הבא, שאני אומר בדרך כלל במקומות חדשים. אם יש …

4. בעבר אני זוכר שיצרתי רשימה שבה התאמתי את בדיקת ההודעות החדשות בפורום. היה אפשר לבחור מאיזה פורומים אני מעוניין לקבל דיווח שיש הודעות חדשות. משום מה אני לא מוצא דרך עכשיו לבחור רשימה בהתאמה אישית של ההודעות החדשות - אין אפשרות בחירה של הפורומים שבהם אני מעוניין. אשמח לעזרה - האפשרות כבר לא קיימת או שאני מפספס משהו? תודה לעונים

5. Started by User_Name,

היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric

6. Started by huber,

שלום לחברי הצוות. מנסה להעלות מודעה בטריידזון, כל הזמן מקבל הודעתת ERROR 101. ניסיתי מכמה מחשבים וכמה דפדפנים, אותה התוצאה. אשמח למענה.

7. הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by Khadosh Baroho,

שלום, יש שיר שאני מחפש כבר זמן מה ולא יודע את שמו, ביצעתי הקלטה שלי מזמם אותו בתקווה שאולי תוכלו לעזור. השיר לדעתי מאמצע שנות ה -90 והוא באנגלית ושר אותו גבר. https://ufile.io/ddh9z הקובץ כאן ומשקלו 292 קילובייט נ.ב זה לא קובץ זדוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  9. שלום, אני מתעניינת זמן רב לגבי מחיצה ניידת, אנו רוצים לסגור חלל קטן בבית לצורך פרטיות, שיהיה מבודד מרעש, ושיוכלו לפתוח מתי שרוצים, יש מחיצות אקורדיון, אך זה לא מבודד מרעש, יש מחיצות אקוסטיות מאלומיניום או עץ שעולה מאד הרבה, בסביבות 20000-30000 ש"ח, אפשר בבקשה לכוון אותי לנגר או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר יותר זול? בסביבות 7000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  10. בלי לפתוח את הפה ל...., נראה שהארווויזיון עבר בשלום, ומנגד, ממשיכה הספירה לאחור לקראת סבב / מבצע חדש של טילים ואזעקות וכל מה שבא עם זה.. נראה שבמערכת הביטחון הבינו שלא לעולם חוסן, וכיפת ברזל מתחילה להחליד, או במילים אחרות, כדאי לחשוב על פתרון אחר / נוסף / משלים . https://m.maariv.co.il/journalists/Article-699268

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by arik100,

אני צופה בעיקר במחשב, מסך 27 אינטצ' אני חושב שאני מרגיש בהבדל ככה שאני מעדיף תוכן 1080P , אבל האם זה באמת נכון שתוכן זה עדיף על פני 720P בגודל הזה?

12. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה ליצור אפליקצייה משחק בנושא כדורגל ישראלי ומעוניין להשתמש בשמות ותמונות של שחקנים מהליגות הישראליות. עם מי אני צריך לדבר כדי לקבל אישור על שימוש בזכויות יוצרים? הרי זה לא הגיוני לפנות לכל שחקן בנפרד... אין איזה "אקו"ם" של הכדרוגל הישראלי שנותן אישורים לזה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. החתירה למצוינות ומקצוענות אצלנו ידוע ומוכרת בעולם, הנה עוד קבלות: https://www.israelhayom.co.il/article/667057 "מכון ויצמן למדע מדורג במקום השלישי בעולם באיכות המחקר המדעי. כך עולה ממדד חדש של כתב-העת המדעי Nature שהתפרסם היום (רביעי) לראשונה. "

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by yossi21,

היה פה באתר ת'רד משחקי מחשב עם שמות ותאריכי יציאה, אני לא מוצא אותו, אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Viki Jimenez,

היי יש לי שאלה אני לא מבינה כל כך בכרטיס האשראי אז ככה יש לי כרטיס אשראי עכשיו המסגרת שלי הוא עד 1000₪ ואני צריכה לקנות דחוף משהו שעולה 2400₪ השאלה אם אני יכולה לקנות את המוצר בתשלומים כך שירד לי כל חודש מהחשבון אשמח לתשובה והסבר דחוף בנושא הזה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by napoleon45,

בשעה טובה נפתח סניף של החנות באילת. רק משיטוט ראשוני, המחירים בהתאם, אבל .... לא מצויין בהרכבת מחשב לדוגמה, שאין / אסור להרכיב מחשב מהחלקים שרוכשים בסניף. כלומר, להבדיל מהחנות בארץ, לא תוכלו לקבל מחשב מורכב באילת. תקנו אותי אם אני טועה.

18. Started by COMPUTER4U,

עריכת מנהל: לקרוא את ההודעות בהמשך. ננעל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם קיימת אפליק' שיודעת לעשות זאת..? האפשרות לפתוח ולנעול את הגישה למחשב מהסלולרי בלי שלילד(עם הבנה בסיסית פלוס במחשב) תהיה אפשרות לעקוף זאת.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Majh,

שלום, אני היחידי שרק באתר הזה יש לי איטיות וטעינה ארוכה במעבר בין דפים? לא משנה אם זה מהסלולר או ממחשב נייח עם חיבור של סיבים אופטים, האתר מגיב לאט כמו בחיבור של 56k. או שזה רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by שי אסקנדרוני,

קניתי מכשיר שייקר של חברת נינג'ה מחול על המכשיר מצויין כי היא נתמך ב120v 60hz,1000w האם ניתן להפעיל אותו ברשת חשמל בארץ ? או צריך שנאי שיאמיר את החשמל כדי שהוא יעבוד .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Jabberwock,

האם יצאו דברים חדשים, חידושים כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בדף של מישהו אחר? ביקרתי בדף fb כלשהו ולחצתי בשוגג על share בהודעה כלשהי ואינני יודע כיצד לחזור בי 😞

24. Started by emoky,

אני אמנם לא כזה קרוב לשחרור שלי אבל עוד כמה חודשים זה כבר יגיע. התחלתי טיפה לחשוב על מה יהיה איתי אחרי הצבא ובינתיים יש לי כמה רעיונות בראש שלי, אני רוצה לנסות ללכת לתחום טכנולוגי כי מאז ותמיד הייתי במחשב (אמנם לא עשיתי דברים מועילים מדי עד עכשיו) אבל בתקופה האחרונה התחלתי קצת ללמוד על Arduino וגם שיעורים בסיסיים על תחום התמיכה הטכנית (Comptia A+). ממה שהבנתי בגדול, אלא אם כן עושים תואר בתחום חשמל/תוכנה/מדעי מחשב אז מאוד קשה להיכנס לתחום מבלי להיות איזה גאון על שכבר מגיל 13 מתכנת. קראתי הרבה באינטנרט (לא יודע עד כמה זה נכון) שכל הקורסים של תכנות של גון ברייס וכו הם קצת חרטוט, שרוב האנשים שמסיימים את הקורסים האלה אחרי תשלום של 15 20 אלף שקל מסתכמים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rondh,

לשום לכולם פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לכמה שיותר עוקבים ופרגונים ובטח שצפיות מצדכם. כרגע משחק בעיקר וורזון וזה התוכן שאני מעלה אבל בטוח בקרוב יצאו משחקים חדשים ואשחק גם בהם ואעלה ואסקר כל מה שצריך . מקבל ביקורות לכל הצדדים כדי ללמוד ולהתשפר זה הסרטון האחרון שהעלתי: אשמח גם אם תראו את הערוץ עצמו ותפרגנו בעוקב https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.