עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר

2. אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by asaf0123,

אני מנסה לימצא אתר שמשווה מחיר סליקה לאתרי אינטרנט משהוא מכיר או יכל להמליץ על חברה מסוימת? חיפוש ב google מצאתי רק כמה כמו isracard אבל מימה שאני מבין המחיר שלהם לא זול (יכל להיות שאני טועה ) תודה מראש.

4. אני מחפש כלי של גוגל לניתוח תוצאות חיפוש ,אם אני לא טועה קוראים לו גוגל פרו סרץ' , עשיתי כבר הרבה חיפושים ואני לא מוצא אותו , משהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. חחחחחחחח אתם לא יודעים כמה צחקתי מהאתר/פורום הזה.. הם חושבים שהם מבינים במפרטים והם בעצם ילדים קטנים שלא מבינים בגרוש כותבים לך ש8600gt פי כמה יותר טוב מ1950פרו :lol: :lol: http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=465 חחח תנו בתגובות :hat: :hat:

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

עד לא מזמן היה לי פרימיום בmegashares המחיר די נוח, 6 חודשים ב29.95 (5 דולר לחודש) ללא הגבלה רציתי חוו"ד מאנשים לפני שאני מחדש, איפה יש לכם? איך זמינות התכנים וקצבי ההורדה שם? כמה אתם משלמים?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אני רוצה לקנות את המארז החדש של אנרמקס עם המנורת ניאון ומסך של CTX, או מPCH או מזיג זאג, עכשיו השאלה שלי אם ב40 שקל למשלוח אחד אני יכול לקחת את שני הדברים?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. http://elitetorrents.org/ מפחיד, אני מנחש שזה קרה בגלל שהם התגאו כל כך שלהם היה את StarWars החדש לפני כולם

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by ychamp,

אני רוצה לקנות X800GTO2 למחשב שלי ויש לי שתי אפשרויות לקנות את הרטייל ואת הגרסה המחודשת ב^0 דולר פחות מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Viki Jimenez,

היי יש לי שאלה אני לא מבינה כל כך בכרטיס האשראי אז ככה יש לי כרטיס אשראי עכשיו המסגרת שלי הוא עד 1000₪ ואני צריכה לקנות דחוף משהו שעולה 2400₪ השאלה אם אני יכולה לקנות את המוצר בתשלומים כך שירד לי כל חודש מהחשבון אשמח לתשובה והסבר דחוף בנושא הזה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אם מישהו זוכר את המולטיפלייר המקורי של הלף לייף... (לא לא CS) זה פשוט Deathmatch (לא Classic DM). אם אתם רוצים תגידו ונכנס יכול להיות כיף! יש שרת אחד שומם פה: 192.114.166.165:27015 של vgames. מי שרוצה שיגיב!

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  12. מתעניין בכל מה שקשור בתחום, אשמח לאינפורמציה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לקנות logitech x-540. בארץ המחיר הנמוך ביותר הוא 570 ש"ח, בעוד ובB&H הוא 80$ אני מכיר מישהו שיוכל להביא לי את זה משם, אך השאלות שלי הן: האם הוא יצטרך לשלם מכס+מע"מ? האם בכלל צריך להצהיר על זה? האם כדאי לקנות מוצרים כאלו מחו"ל? ולשלם על אחריות (10$ לשנתיים)? תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. כל המרבה, הרי זה משובח...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dorlt,

דבר ראשון אני מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה. עכשיו, אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב ורציתי לקבל חוות דעת על החנות FOXPC בראשון לציון. אשמח לקבל חוות דעת עליהם ועל שרותיהם.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by narlat1,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סרטי DVD עם MENU ותרגום לעברית...בבקשה תעזרו לייי!! (שגם יהיה על דיסק אחד)

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. יש מה לעשות. כמובן זה "עולה" לנו ... https://www.tomshardware.com/news/ssd-over-provisioning-vulnerability?utm_medium=social&utm_content=tomsguide&utm_campaign=socialflow&utm_source=facebook.com&fbclid=IwAR2bckygZ8gIWL0DBk_7SpPO5AGmSDTssCdbgO8F4GQgH5vzjF2XchJCZuM

18. Started by Devil Servant,

זה מה שקורה שמשעמם בעת ביצוע מודינג

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  19. ??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by yaron266,

יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  21. אולי יש לכם איזה אתר שמאפשר הזמנות כדי לראות מחירים שם? כי אמרו לי שמכשיר עולה שם בסביבות המחירים האלו 100-150 יורו ומקבלים מכשיר + שני שלטים + שני משחקים מקוריים לבחירה + כרטיס זיכרון 8 מגה אם זה באמת כזה זול אז יש לי משפחה גם פה וגם פה...אני אוכל לקנות להביא לארץ ולצרוב כאן צ'יפ והנה אין לי בעיה של מחיר גבוה....אלא אם מישהו מכיר אולי גם חנות אונליין לצ'יפים שם שהיא זולה יותר מהארץ...כי אם אני צורב צ'יפ זה רק מאטריקס אינפיניטי והוא עולה בארץ 800 ש"ח אז אם הוא עולה שם זול יותר אני אוכל לקחת משם עסקת חבילה שלמה... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by qwerty1987,

בהיסטוריית הודעות שלי אני גם לא רואה את ההודעות שלי בו. זה נראה כמו העלמת ביקורת שלילית על חנות מסוימת...

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. http://www.tgspot.co.il/cct לכאורה פרצה כזו נוגעת רק לDVR עצמאיים המבוססים לינוקס. ראוטר עם FireWall או PC שמשמש כ DVR מוגן מזה. תמיד העדפתי את ה PC כ DVR, עכשיו מתווספת סיבה טובה...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מחפש אתר שמרכז את כול השאלות ומאגר מידע לגבי תאוריה,עשיתי "גוגל" אבל מצאתי מלא אתרים שפשוט מפציצים אותך עם מידע ושום דבר לא מרוכז בשיט.. אני מחפש אתר שמחולק,ומסביר לך את המידע שלב אחרי שלב. נ.ב- אני יודע שכול שנה מוצאים ספר תאוריה עם שאלות שרובן יהיו במבחן,אמרו לי שניתן להשיג את הספר ברשת,מישהו יודע איפה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. אני חייב לדעת אם הוא פעיל, ואם לא, אז האם יש צפי מתי. המוקד שירות לקוחות של אגד לא עובד לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.