עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spirit Crusher,

אני חייב לדעת איזה סוג פרח זה! זה דחוף! תודה למתייחסים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. Started by DeaglinG,

http://www.smalltime.com/dictator.html צריך לבחור דמות מתוכנית טלוויזיה (לא ישראלית מן הסתם), ולענות על השאלות שהמחשב שואל אותך בכן או לא. כנסו ותבינו. אם אתם לא יודעים מה התשובה לשאלה תלחצו לא. תהנו!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. Started by 1_Nike_1,

http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  4. http://img9.imageshack.us/img9/3845/image3tm.jpg האם זו התשובה הנכונה? לפי ספח התשובות, התשובה היא 1/6- תודה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by Yoav,

את הבדיקות הרפואיות, להעביר אליהם בדואר או להביא להם שם? תודה..

6. Started by Sqeezy,

שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by amd,

יש וירוס חדש שמסתובב ברשת הוא מגיע כקובץ POWER POINT שם הוירוס הוא: Life is beautiful.pps אל תפתחו אותו!!!!!!!! אם תפתחו אותו תופיע הודעה: It is too late now, your life is no longer beautiful ואז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל סיסמאות וחשבונות ומספרים דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב :AR15:

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2667374,00.html בלי קשר לנטיות הפולטיות שלי, אותי אישית הדבר הזה מחליא. כל אדם שמשתמש בתורה או באלוהים בשביל האינטרסים האישיים/פוליטיים שלו הוא מושחת ודוחה.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by snowboy,

משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. הי.. חיפשתי בלאזה ואין להם את השיר מה גם שהם חייבים לי שיר על חיוב לריק.. אני פשוט חייב את הקריוקי עוד להערב . תודה רבה ושבוע טוב ..

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by 1,

יש לי כבר חצי שנה בעיה מסויימת בפרק לסת הימני, יש לי קליקים קבוע כשאני פותח את הפה וסוגר, ובזמן האחרון לעיתים קרובות מאוד הלסת ננעלת פשוט ונתקעת, ואני לא יכול לפתוח את הפה עד הסוף אלא רק מעט מאוד, לזמן מסויים. זה קורה לי בזמן צחצוח שיניים ואז אני לא מצליח לצחצח ולהכניס את המברשת לפה, גם בזמן שאני אוכל, ואז אני לא מצליח להכניס לפה מאכלים. הרופא ביחידה שלח אותי לבלינסון, שם עשו בדיקה ומצאו שהכל תקין מבחינת הלסת ושיש בעיה בפרק לסת, ולכן צריך ללכת לרופא מומחה לפרקי לסת ולעשות פיזותרפיה, ושהטיפול עולה 1050 ש"ח + פגישה עם הרופאה לבדיקה עוד 255, רק מה, צה"ל לא ממן את זה ואני צריך לממן את הטיפול מהכיס הפרטי שלי. אני חושב שזאת חוצפה גדולה מכיוון שבאזרחות מכבי זהב הייתה מכסה לי את …

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  13. חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by T-Flash,

http://www.youtube.com/watch?v=g2gqe03KTmQ&mode=related&search

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  15. שלום רב! יש שיר מאוד מפורסם שמתנגן מדי פעם ברדיו של ויטני יוסטון משהו עם LOVE אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה. תדה עריכה: מצאתי זה זה i will always love you:

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by tulicooli,

ok like u can see someone haked to my computer and erase something from my computer so I need a hebrew beacause he erase it and I need to protect again the computer so I need software do u can help me plis thnk u!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by 104952,

מצאתי במחסן שלנו ערכת טילים ישנה, בערכה מצאתי את המצית הזה לסוף של החוט של המצית חיברתי את החלק הזה בעקרון מה שקורה כשאני מפעיל את המצית אז החוט הדקיק בסוף מתחמם מאוד . חיברתי את הסוף של המצית אל מנוע טילים כזה הפעלתי את המצית...ואז המנוע התחיל לעוף באוויר :lol: איזה תחושת סיפוק הייתה לי עכשיו - השאלה שלי היא : איך אני יכול להשתמש במצית הזה בשביל הרובה תפוחי אדמה שלי?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by 114508534,

האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. אם למישהו יש הזמנה שהוא יכול לתת זה יהיה ממש אחלה

20. Started by Blinker,

הורגש בנצרת עילית עוד מישו ?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by BoriTTo,

אני דייג מתחיל ורוצה ללמוד עוד ולהעשיר קצת את הידע. מישהו מכיר איזה אתר או קהילה של דיג עם מדריכים ? כי די לא הצלחתי למצוא. צריך מידע כמו: מקומות בהם אפשר לדוג בארץ הסברים של קשירות כמו קשר תליין למקרה שאחד הנבלות יברח לי עם הקרס. פיותיות וממה להכין אותם? איזה דגים יש לנו בארץ, מה הדרך הכי טובה לדוג אותם ואיך לבשל אותם בשטח ובעצם כל מידע יעזור.

22. Started by Scorpion17,

זה עוזר שיהיה עוד מדריכים שלא נצתרך לשאול יור מידי לגבי כתוביות לצמיתות תסימו ועוד.. תודה.

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  23. איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  24. אוקי מיום שלישי אני עם חום,היום בבוקר החום הגיע ל41,אז החלטתי שזהו זה,די אני הולך לקופת חולים,וזהו זה לא יעבור לבד. לקחתי אקמולים וכו,החום ירד ל38 וחצי,יום שני יש מבחן באזרחות(אני משפר,או מנסהה לשפר...,זה בגרות) יש לי סה"כ של 15 עמודים ללמוד בפונט של 12 (זה די קטן) חומר מאוד משעמם. למדתי 9-10 עמודים עד עכשיו עוד לפי שהיה לי חום,וכבר 3 ימים שאני לא לומד. ככה ששכחתי חלק,אבל לחזור על זה ,זה לא בעיה יש לכם רעיונות בשבילי מה אפשר לעשות??? (יום שני המבחן) תודה מראש... :'(

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by A-10,

נקווה לחדשות טובות בשאר הנושאים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.