עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hellyeahmofo,

קורע!l http://www.halemo.com/satiroom/yassin/book.html ;D

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  2. הסיפור הוא כזה.. חבר של ההורים שלי עשה בדיקה והשוואת מחירים למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות בקרוב (ללא מסך) ובבדיקה יצא לו שההפרש במחירים בין ההצעה מחנות KSP להצעה מחנות באג לדוגמה היה כ-1000 שח לטובת KSP... השאלה שהוא פנה ושאל אותי ושאותה אני מפנה אליכם היא, מאיפה נובע ההפרש העצום בין המחירים והאם הוא באמת מוצדק?? אבא שלי שמתעסק בשיווק חושב שב-KSP המוצרים אינן "תקינים לגמרי" אלא מוצרים סוג ב' ולכן הם זולים משמעותית.. האם גם לזה יש בסיס?? תודה על העזרה 8)

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  3. אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  4. http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/14665.html

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by moses_23,

אני חדש כאן חברה.מקווה ללמוד הרבה! תעשו לי איזו היכרות קצרה עם המנהלים והאתר. תודה!

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1306 :kopfpatsch: :screwy: מי מזמין? :s05: כי תראו זה נראה יפה חבל על הזמן אחלה מוצרים חח

8. Started by musari,

עשיתי (אני וחבר)מודינג לעגלה של היפר נטו והינה התוצאות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by Ewingum,

יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2667374,00.html בלי קשר לנטיות הפולטיות שלי, אותי אישית הדבר הזה מחליא. כל אדם שמשתמש בתורה או באלוהים בשביל האינטרסים האישיים/פוליטיים שלו הוא מושחת ודוחה.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  11. בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by Tomerico,

אני מניח שהבנתם מהכותרת... אבל אני מענין בשעון מעורר איכותי משהו בסט (best) שישמיע שירים ובסוף השיר יעביר לשיר הבא, לא יודע איזה משהו מתוחכם... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

[move][glow=green, 2, 200]עקרב we love![/glow][/move]

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. Started by yuval_cohen,

מישהו מכיר אתר לצלמים מתחילים שאפשר ללמוד שם צילום?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. Started by doker,

אני צריך בוקריפורט דחוף על הספר האלים עצמם של אסימוב או באנגלית the gods themselves asimov תודה

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום לכולם. התכנון הוא כזה: ארגז קטן עם חור שדרכו יוצא רמקול. בתוך הארגז יש מגבר ממערכת רמקולי מחשב ישנה שעובד על 12 V ובטרייה של 14.4 V למגבר מחובר חוט, ליין אין שכזה, שיתחבר לכל נגן עם חיבור של אזניות... אני צריך קצת עזרה פה מאלה המבינים קצת באלקטרוניקה ויוכלו להגיד לי באיזה נגדים אני צריך להשתמש (צבעים) ובאיזה סדר לחבר אותם, אם זה משנה בכלל.. ,ואיפה, בקיצור כל עזרה שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תודה. עוד שאלה: למגבר הזה יש חיבור לחשמל ל220V , ומעין שנאי שמוריד את המתח ל12V. התכנון שלי הוא לעקוף את השנאי ולחבר את הבטייה עם הנגדים וכל השיט... השאלה שלי היא אם אני יחבר את הבטרייה לפני השנאי הקיים, השנאי יוריד לי את המתח ל12V או יותר??

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  17. אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון אם בכלל. אבל אני מחפש את המשתמש העונה לשם הזה. זה משתמש אקטיבי באתר כבר למעלה משנתיים. אני יודע שזה לא שם המשתמש שלו, אלא רק הכינוי שלו, לכן אין לי מושג איך לאתר אותו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. מה עדיף? כעיקרון נחושת בנוי טוב יותר ומקרר מהר יותר אבל מצד שני יש שמועות שהוא יוצר יחד עם בלוק האלומיניום מטען חשמלי.. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by g_s,

מישהו יכול לעזור לי למצוא כתוביות לסרט ???OLD SCHOOL ואם אתם רצים לאתר nfoil.com אז תוורתרו כי אין שם... ובכלל מאיזה עוד אתר אפשר להוריד היום תרגומים אחרי שסגרו כולם?

20. אני מעוניין באתרים להסבר על פירוק המחשב +תמונות+סירטונים וכל מה שיש לכם להציע. אני מבקש בתשובותיכם לתת לי לינקים לאתרים ולא לומר לי כל שנייה לפתוח את המחשב שלי..(נלמד מנסיון העבר). בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  21. כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.

23. Started by OhMyGod,

אני רוצה לקנות מחשב בגג עוד חודש.. לחכות(תהיה הורדת מחירים?)לסוף חודש ינואר? אם כן תהיה הורדת מחירים, זה יהיה לאיזה חומרה?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by pain_killer12,

שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.

25. Started by kreeki,

אני רואה ביוטיוב את הפרק החדש של סאותפארק (הזה שהאינטרנט מת בו) מסיים לראות את השני חלקים בא לעבור לאתר אחר ואז אין אינטרנט ואז אני מנתק תמודם מהחשמל ומחזיר והכל עובד אחלה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.