כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה החינמית של ענקית הטכנולוגיה מהווה הצלחה כלכלית גדולה מאוד, לטענתה של חברת אורקל ישנם כמה וכמה תחומים שבהם דברים חינמיים עשויים למעשה להיות משתלמים ורווחיים יותר (עבור מי שיצר או יזם אותם) מדברים שעולים כסף, ומסתבר שמערכות הפעלה הוא אחד מהם. במסגרת מאבק משפטי ארוך ונרחב בין חברת אורקל לחברת גוגל, שעוסק בתשלומים להם חברת הענק של לארי אליסון זכאית, או לא זכאית, במסגרת השימוש של מערכת האנדרואיד באלמנטים מסויימים משפת ה-Java ומממשקי תכנות היישומים שלה – חשף אחד מעורכי הדין של אורקל את ההכנסות והרווחים, לכאורה, אותם גרפה גוגל מהמערכת הניידת המגה-פופולרית מאז שיצאה לאוויר העולם. גוגל מתמחה בשירותים חינמיים שהופכים לפופולריים ביותר ולמנועי הכנסות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכל, חשוב לתקן את הכותרת - זה B50 + מגנזיום, לא B12 הגעתי לתזונאית וציינתי בפניה שני דברים שמציקים לי במיוחד: ירידה במשקל של כ 8 קילו (מאז השחרור מצה"ל לפני כשנתיים וחצי) והרגשת עייפות כללית. בנוסף, אני סוחב דלקת בכתף כחצי שנה ויש לי אלרגיה לאבק הם "התלקחויות" שמלוות בנזלת אלרגית. היא בנתה לי תפריט שכולל בין היתר זרעי צ'יה, פשתן ואומגה 3. בנוסף היא נתנה לי המלצה לקחת כדורי B50 + מגנזיום של חברת SUPERBE במינון של פעמיים ביום עם כל ארוחה! אשמח לקבל חוות דעת נוספת מכאלה שניסו או חוו תופעות דומות (ירידה במשקל / עייפות / דלקת / אלרגיה). תודה ושבוע מצוין.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אם לא נרשמתי למרתון ואני רוצה לרוץ בכל זאת, יש להם דרך לאכוף את זה שרק מי שנרשם ירוץ? או שאני פשוט יכול לבוא ולרוץ גם בלי להירשם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MI2hxpLr_Xk בכיף
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
משאית של אייבורי חונה לי מול הבית והנהג הלך לאן שהוא,שווה לי לשים לו מסמרים מתחת לגלגלים?(אני רציני איתכם אחושילינג)
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
לא ייאמן תסתכלו בלינק הבא http://www.chaser.com.au/show_story.asp?ID=638&ED=68&CAT=6&NAME=diaz והם עוד באים אליה בטענות
-
באינטל העסקים כרגיל. מכה קלה בכנף שם, מכה קלה בכנף כאן, אבל בגדול זה ממש לא מזיז ליצרנית השבבים הענקית. כמדי ארבע השנים האחרונות, גם השנה יחולק בונוס של שתיים וחצי משכורות לכל עובדי החברה, כביטוי לרווחים גם השנה. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3730562,00.html לבריאות לכולם !
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעם אם למישהו יש משדר FM כזה שמחברים לנגן MP3 או דיסקמן, מכוונים תדר ואז שומעים ברדיו באוטו. אני מעוניין לקנות כזה ורציתי לדעת אם יש המלצות למישהו. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משהו כבר כמה זמן, שמעתי שיש מין משדר כזה שמחברים למצת של הרכב ומחברים אליו התקן כמו MP3 וכו' והוא כאילו משדר לרדיו של הרכב באחד מהערוצים. בגלל שיש לנו ברכב מערכת ישנה ויש בה רק רדיו אשמח לשמוע על הדבר הזה. האם מישהו נתקל? ראה? ניסה? האם אתם יכולים להפנות אותי ללינק במקום בו ניתן לרכוש את המוצר? תודה מראש! נ.ב נזכרתי עכשיו שראיתי את זה באיזה עיתון כזה של באג או משהו אני פשוט לא זוכר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני משדרג את המחשב ורציתי לבדוק לגבי שני חלקים של המחשב שלי אם אפשר להעביר אותם למחשב אחר. החלקים: צ'יפ זיכרון- 512MB כרטיס מסך- FX5200 המחשב השני: לוח אם Asus P4B266-C זיכרון 512 MB (DDR SDRAM) כ.מסך NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) מעבד Intel Pentium 4, 1715 MHz (17 x 101) בקיצור, האם יש אפשרות להחליף בין כרטיסי המסך (להכניס את הFX למחשב) והאם יש אפשרות להוסיף עוד צ'יפ של 512 (שיעבדו ביחד) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יכול להיות שהוט מפרסמים על עונה חמישית של אבודים או שזה סתם שידור חוזר של הרביעית?? כי לפי הפרסום חוזרים לאי אני לא מוצא שום דבר על עונה חמישית של אבודים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משה ואיציק הלכו לים משה הוריד את הבגד ים איציק אמר לו: זה לא יפה משה אמר לו: סתום ת'פה רק רציתי להגיד לכם שהיום גיליתי לראשונה, שחוץ מהשטות ש-"ICQ=איציק", יש גם שטות ש-"Messenger=משה".... מעתה, ילדים, אמרו: "אני משתמש במירנדה, כדי לאחד את הרשימות של האיציק והמשה!"
-
- 219 תגובות
- 24.3k צפיות
-
-
בזמן שיטוטי בגוגל נתקלתי במצגת הבאה: www.ahva-ramla.org.il/images/MosheSason.pps במצגת, אתה בוחר קלף ואיך שהוא הוא "יודע" איזה קלף בחרת. שיניתי את פורמט המצגת ל-PPT כדי שאני יוכגל להכנס ולראות מה באמת יש מאחורי הטריק הזה . . . וגיליתי רק איזה משהו כזה בצבע שחור (הצבע של הרקע) שהוא כמו חצי ריבוע, שיש לו כזה רק 2 צלעות, משהו כזה: _| ובקושי רואים את זה אפלו אחרי שמשנים את הרקע ללבן (צריך להגדיל את זה). לא מצאתי שום דבר נוסף (ניסיתי להתעמק בתמונה אבל לא מצאתי כלום). ה"טריק" הזה עובד על כל אחד (!) הראתי את זה לאיזה 10 אנשים וכולם בחרו את אותו קלף שאיכשהו המגת צפתה מראש . . . מישהו אולי גילה משהו נוסף שיכול להשפיע עליו לבחור בקלף הזה ? למה זה קורה ? לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מענין אותי מה הגובה של המגדלים
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד יש מערכת כזאת x + 4y+ 5 z =10 2x + 2y + 5 z = 20 x +10 y + 3 z =15 נעביר למטריצה 1 + 4 + 5 = 10 2 + 2 + 5 = 20 1 + 10 + 3 =15 R2 - 2R1 R3 - R1 1 + 4 +5 = 10 0 - 6 - 5 =0 0 + 6 - 2 = 5 עכשיו כל פעולה אלמנטרית[מותרת] שנעשה שתי האיקסים בעמודה הראשונה ישארו אפס תזכירו לי למה ? כלומר אם איפסנו אותם על ידי פעולה אלמנטרית של הוספת כפולה של שורה כל כלשהי אז אם אחר כך אני מוסיף לה עוד כפולה של שורה שיש ב X [נגיד R1 עוד פעם ] אז למה זה ישאר 0 ב X ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני כל כך מרחם על החיות המסכנות..רואים את הסבל בעיניים שלהן. http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ תגיבו!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-