עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

איך אני מגיע לתמונה הזאת http://www.theregister.co.uk/2005/10/14/google_earth_competition_results/page11.html בתוכנה? ניסיתי הכול והכתובת שמופיעה לא עובדת! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by alexii86,

תענו בבקשה תקשיבו אני רוצה להיות טכנאי כשאני יהיה גדול איפה אני יכול ללמוד והאם את מכירים אתר שצריך מישהו שיזור לנהל פינת תמיכה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. Started by Morphine,

היי, אומרים שצריך לעשות מה שאוהבים, אבל מה לעשות? העולם לא מושלם וצריך להתפשר. צריך לדעת איך להרוויח כסף כי הוא עדיין לא גדל על העצים. החלום שלי הוא להקים להקת מטאל ולהופיע ברחבי העולם. זה חלום שלעולם לא יתגשם, לכן אני לא אעשה אף פעם משהו שאני אוהב. אין מה לעשות, צריך ללמוד כדי שיצא ממני משהו. אחרי שירדתי סופית ממדעי המחשב והנדסת חשמל, חשבתי על תואר בכלכלה. אני די נמשך לזה האמת, יש בזה הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל חשוב לי לדעת אם זה משתלם מבחינה תעסוקתית. אבל היכן אפשר לעבוד בתור בוגר תואר ראשון בכלכלה? האם אפשרויות התעסוקה מגוונות? מהו השכר ההתחלתי?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. זוכרים שחיפשתי\מחפש עבודה! אבא שלי מכיר איזה חבר שיש לו בישוב שלנו מין מסעדה\מקום מלוכלך שכל הילדים הקטנים אוכלים בוא... בקיצור באתי אליו איזה אתמול וביקשתי לעבוד והוא אמר לי שאני יעבוד על הקייטנות-כלומר, תעזור להכין את האוכל בשבילם, תגיש להם ותנקה אחרי שהם אוכלים-תבוא ב-11 בבוקר ותסיים עד 2 בצהריים... 2 good to b true? u beat עזבו שכר מינימום :-X עזבו שנשארתי שם עד 5 כדי לשטוף את הריצפה של כל האולם :-/ עזבו שהם מכינים את האוכל בסירים חלודים עזבו שמישום מה איך שהוא תמיד צעקו עלי : עזבו שאחרי שהקייטנה הלכה אני ועוד בחור סידרנו ובאותו זמן כל הטבחים והאנשים האחרים אכלו עזבו שהם גמרו לנו את כל האוכל ונשארו לנו רק שני שניצלים קרים :-[ עזבו שהתייחסו אלי כמו…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Skeleton,

לשיקולכם! דיון קשה מחלוקת... יום טוב.

6. תערכות צרכני אלקטרוניקה 2006 נפתחה אתמול בעיר הנאון, ומהווה את יריית הפתיחה לכל החידושים שצפויים בחודשים הקרובים ובכלל מגמות בעתיד, בכל התחומים האלטרונים. כמובן שכל האתרים המרכזיים בתחומים השונים מסקרים את התערוכה (ואף באתר פה התפרסמה הכתבה על ה BLU-RAY): http://www.cnet.com/4520-11405_1-6398208-1.html?tag=cnetfd.ld1 http://dapreview.net/news.php (וכל אתר אחר שמכבד את עצמו) אתם מוזמנים לרשום כל מני דברים מגניבים וחדשים ו/או סתם מעניינים אותכם מהתערוכה. אותי למשל, מעניין הדגם המשך שהיה ידוע בשם RIO AVALON וכעת ש SIGMATEL קנו את הטכנולוגיה של RIO שהפסיקה את הפעילות, נראה מבטיח.. כמו ה RIO CARBON שלי רק עם 8 גיגה הארד דיסק, מסך צבע, וכל התכונות של ה RIO KARMA האגדי

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  7. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by anatoli,

אהלן חברים, לאילו מכם שאוהבים את הסגנון של הרוק (בעיקר המתקדם), אני רוצה להמליץ על להקה בשם ELOY. אני בטוח שיש פה לא מעט שכבר מכירים אותם, אבל אני גיליתי אותם רק לא מזמן (שנה בערך) ורק לפני בערך חודש השגתי את כל האלבומים שלהם. מדובר על מוזיקה שהיא חזקה ומהירה. לאילו מכם שאוהבים רוק מתקדם עם קצב/מטאל שלא שובר את העצמות, מומלץ בחום. יש להם כמה אלבומים מוצלחים, לאילו שיותר בסגנון של הפרוג רוק הייתי ממליץ להתחיל מ-Time To Turn הותיק מ-82, ולאילו מכם שיותר אוהבים מטאל, הייתי ממליץ להתחיל מהדברים הקצת יותר מאוחרים כמו The Tides Return Forever. זה לא מטאל, אבל זה אלבום שהוא מהיר ויחסית ואני מאמין שיתאים מאוד גם לאילו שבאים יותר מהכיוון של המטאל. כמו כן, האלבום Performance שהוא ג…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by dodo215,

:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…

11. Started by sir f,

המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי מזגן בחדר... ובזמן האחרון הוא התחיל להוציא אוויר פחות נעים והוא פחות מקרר. חיפוש בגוגל העלה: "ניקוי מזגן מעובש ופטריות", ואז פרסומות לאלף טכנאים. השאלה היא באמת, מה צריך לעשות? שנה טובה לכולם

• 12 תגובות
    • 18.2k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

ביום שישי עשיתי טסט ראשון על אופנוע (A1) ועברתי! איזה הרגשה נפלאה, פשוט תענוג! ;D תודה, לחברי בפורום שעזרו לי פה בכל מיני שאלות. עריכה: למי שרוצה לדעת אם הוא עבר טסט שייקיש בפלאפון 5678*. אח"כ שייקיש מקש מס' 4 לקבלת פרטים אודות הטסט (עבר/נכשל). ייבקשו ממכם את הפרטים הבאים: תאריך התיאוריה בו עברת ומס' תעודת זהות.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4521010,00.html 77% מהאזרחים הצביעו נגד ההצעה.

• 63 תגובות
    • 16.9k צפיות
  16. Started by amilo,

מה זה הדבר הזה? ראיתי את זה פעם ב XS נראה לי... מוכר גם כ D^2 OL (מחיפוש בגוגל)

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. ישנם כיום שתי מערכות מובילות בשוק לסינון וטיהור המים ממזיקים, אבנית רעלים וכו'... ההתלבטות היא בין מערכת אוסמוזה הפוכה סטנדרטית בעלת 5 שלבים - ראה מידע בקישור הבא: http://www.water.co.il/Index.asp?ArticleID=65&CategoryID=58&Page=1 לבין מערכת תוצרת הארץ שיש עליה הרבה ביקורות טובות, המחיר גבוה יחסית אך אין צורך בהחלפת מסננים מידע נמצא בקישור הבא: http://www.yellowstores.co.il/yp/product.asp?pc=37094 מה לדעתכם עדיף, אשמח לתגובות....

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by YTZ,

הזמנתי לפני חודש וקצת לייזר ירוק 20MW מחו"ל, והוא עדיין לא הגיע - שאר החבילות שהזמנתי לפניו ואחריו כבר הגיעו, ורק הוא עדיין לא. היה רשום שהוא נשלח כבר באיזור ה-06.12.09, אחריו הזמנתי פד לעכבר שנשלח באיזור ה-07.12.09 שהגיע אלי לדואר ביום חמישי הזה (אבל אין שום זכר ללייזר). שמעתי שהמכס מחרים לייזרים ירוקים, האם זה נכון? על החבילה רק מצויין שזה לייזר ירוק - אבל הזמנתי לא מזמן לייזר ירוק של 5MW שגם אצלו על החבילה היה רשום לייזר ירוק ולא היתה שום בעיה... מה הקטע? למי לפנות? פניתי כבר לאתר, מה הלאה?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. Started by soundf,

שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קבלו תמונות סתם אחי הביאה את המצלמה שלו (7.8 מגה פיקסל) אז רציתי לצלם את החדר כמו שידוע לכם קניתי מחשב והינה הוא.... חסופ לפינכם .... מפרט: מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core זיכרונות: PQI DDR 2048MB(2G) DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ספק כוח: HEC 480W ACE480 הרד דיסק: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK+צורב רגיל LG מארז: Sunbeam Transformer BLUE ורק שתידעו שאני יוצר מוזיקה מתחיל אז ביגלל זה מחשב כזה חזק וגם זה לא הסופ אני קונה עוד דברים אם השנים ... אז תצפו ממני בעתיד חלאס אם הדיבורים לתמונות!!!!!!!!!!! http://img115.imageshack.us/img115/2589/img1315large2ft…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מישהו יודע אולי איפה אני יכול גם להשיג באינטרנט את כל הזהויות כולל זוית משולשת?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by shubi_moto,

תודה.

22. קודם כל אני לא ניראה לי שהסיפור נכון בגלל תחילת המיכתב והסוף שלו באתר, אבל במידה והוא נכון האיש הזה בחור מאוד מאוד רע!!! ואסור לפרנס אותו! מה שחשוד לי לגבי אמינות הסיפור הזה אלו המישפטים האלו שהם השורות הראשונות של הסיפור.... "אולי ראיתם כבר אבל זה עובר במייל כבר כמה ימים כדאי לקרוא זה חשוב " "הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה שעברנו אתמול בפיצה" - עכשיו איך זה רץ כמה ימים במייל והם עברו אתמול את החוויה מבחינת הכותב לרגע שהוא או היא רשמה את הסיפור! משו חשוד לי...ויש עוד כמה לא חסר דברים לא אמינים במיכתב אבל אני לא שולל מה דעתכם? http://www.bona.co.il/view.php?t=92606

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחיזות רובוטיות מינימליסטיות – תכן, אלגוריתמים, ובקרה של מערכות אחיזהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים