כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
על מנת להביא לתודעה הכללית של משתמשי הפורום על הרגליי שימוש במחשב של משתמשים האחרים, בבקשה השתתפו בסקר .
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אותי אישית זה לא הצחיק, אבל אוליי יש פה כאלה שזה יצחיק אותם ... http://www.youtube.com/watch?v=E859GsKOOQo
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הערנב משתלט על העולם ברגעים אלה ממש! ואני לא יתן לאנקודר לחפות עליו! צריך להפסיק את זה! הכי גרוע הוא זה ! כפי שניתן לראות הערנב מכבב בהופעה לילדים קטנים והוא הולך לגייס אותם לשורת צבאו הנאצי אך עליתי על מקור פרנסתו על הערנב ! הערנב מוכר אביזרי מין עם דמותו על מנת לגייס כספים לקראת מלחמת גוג ומגוג (או מלחמת הערנב כנגד האדם) הזהרו ! מן הערנב
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי אני רוצה לנסוע לפראג והיתי רוצה לדעת כמה פרטים על המחירים שם. האם עדיין משלמים שם בקרונה או שכבר רק ביורו? מה המחירים שם במסעדות (בערך) בירה,שתיה קלה,סטייקים ?? מה מחיר כניסה למוזיאונים, תחבורה ציבורית.. אם הייתם שם לא מזמן ואת זוכרים את המחירים אז בבקשה תעזרו לי תודה רבה! הא ואם גם מישהו היה בבודפשט אז איך שם בכלל? כי החבילה כוללת גם 3 לילות בבודפשט (: תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי... לפני 3 חודשים הוצאתי רישיון נהיגה... כמובן-הרישיון הראשון שמוציאים הוא רישיון זמני עד לתום תקופת המלווה ב-17 לאוקטובר נגמרה לי חובת המלווה,ולפי מה שכתוב על הרישיון הזמני-"הרישיון הקבוע יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" את האגרה שילמתי לפני 3 חודשים בעת הוצאת הרישיון,אז מה לעזאזל?! כבר עבר שבוע מאז שהייתי אמור לקבל רישיון קבוע,ועדיין אין שום סימן חיים מצידם. יש לכם מושג למי אני יכול לפנות,לשאול,או מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש דרך לעשות שוידאו שהעלת יהיה זמין רק בhigh quality?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
15:27: ה-Skypecast פתוח עכשיו, בואו בהמוניכם. https://skypecasts.skype.com/skypecasts/skypecast/detailed.html?id_talk=2422&message=new_talk_created בשביל להכנס לסקייפ קאסט עליכם להוריד את הגרסה החדשה של סקייפ (2.5) מהאתר הרשמי: http://www.skype.com/download/skype/windows/skype25beta.html
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחשב חנות חומרה בישראל (זולה, כמובן) שמוכנה לקבל תשלום דרך ויזה בינאלומי. המשלם יהיה מחו"ל, אבל המשלוח יהיה לתוך ישראל, כלומר, החנות בסה"כ מקבלת את הכסף מחו"ל, היא לא צריכה לשלוח את המוצר לחו"ל. אלטרנטיבה אחרת היא חנות שמקבל תשלומים דרך paypal, אבל אני לא הצלחתי למצא כזו בשום מקום. מישהו מכיר חנות כזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כחלק משעורי בית במסלול שיווק בתואר, קיבלו בקשה לקחת מוצר שמצליח מאוד בחול אבל לעומת זה לא מצליח בארץ באופן דומה. בחרתי את המחשבים הניידים של סוני וואיו ועל מנת כביכול להראות הצלחה בארץ, אני צריך להציג את כמות הלייקים הגדולה ביותר. אז בלי יותר מידי חפירות http://www.facebook.com/#!/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079 אני ישמח ממש לעזרה שלכם.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
האם זה אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי של HOT למסך LCD כך שיהיה אפשר לראות עליו טלוויזיה? אם מקום השאלה הוא בפורום תצוגה וגרפיקה, נא להעביר. אבל אני חושב שהשאלה די כללית.
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרך אייביי ואין לי שום דרך לעשות את זה, אין לי חשבון בין לאומי כדי להעביר כסף לפיי פאל .. מה שאני רוצה להזמין עולה 150$ אם יש פה בפורום מישהו שאוליי ישלו כסף בפיי פאל ומנוסה בקניות מאייבי ויכול לעשות בשבילי את הקנייה הזאת אני מוכן לשלם לו מלבד ה150$ של הקנייה אני יוסיף לו כסף.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שקצת מתמצה בתחום? מבין או יודע מה כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בנוגע למדיניות שליחת חבילות לארץ והאים יחייבו אותי במיסים על החבילה שכוללת בערכה חלקי מחשב כמו לוח זיכרון ומעבד והארד דיסק החלקים יקנו בארה"ב
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKER אני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומות לא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשים אתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכם אלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא. HW לא מתאים לכם!!! יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר. אבל העניין הוא לא לעניין... בברכה PINK PANTHER
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני דייג מתחיל ורוצה ללמוד עוד ולהעשיר קצת את הידע. מישהו מכיר איזה אתר או קהילה של דיג עם מדריכים ? כי די לא הצלחתי למצוא. צריך מידע כמו: מקומות בהם אפשר לדוג בארץ הסברים של קשירות כמו קשר תליין למקרה שאחד הנבלות יברח לי עם הקרס. פיותיות וממה להכין אותם? איזה דגים יש לנו בארץ, מה הדרך הכי טובה לדוג אותם ואיך לבשל אותם בשטח ובעצם כל מידע יעזור.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.onzin.nl/internetdownload/index.htm
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
השנייה איך אני מגלה האזנה לטלפון בבית (או הנייד). (בזול כמובן) אני צריך לגלות בשביל ללכת למשטרה עם זזה, אז עדיף לא חדשות או מספר IP שלא אומר אמר בדר"כ אלה משהו שיהיה חד משמעי ומה אני אמור לראות בלוג חיבורים (netstat( אם מישהו מאותו אי פי כמו שלי פורץ לי למחשב? hackingorg
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-