עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by compman112,

שלום, בזמן האחרון יצצאו המון עונות חדשות, וכמו כן סדרות חדשות. אם יש סדרה חדשה שאתם רואים שהיא מומלצת לפי דעתכם, תרשמו אותה, מידע קטן ואם היא שווה צפיה. אני ממליץ על נמלטים, העונה ה2 ממש ממש טובה. ואבודים שממש ממש מותח בעונה ה2. 4400 עונה שלישית נחמדה .

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  2. Started by Speed Demon,

חברים מי יכול לעזור לי בקצת מידע. ידוע לי שבשחרור מקבלים באופן אוטומטי סכום כסף לבזבוזים שנכנס ישר לחשבון(5-6 אלף ש"ח). וגם בנוסף לזה יש מענק שחרור שזה מן סכום סגור(משהו כמו 20 אלף ש"ח) שניתן לבזבז אותו על דברים ספציפיים כמו לימודים למשל,ואפשר לקחת את הכסף הזה באופן חופשי רק כעבור 5 שנים. עד כאן הכל נכון? השאלה שלי היא מה עושה העבודה המועדפת,הבנתי שאם עושים את כמות הימים המינימלית(משהו כמו חצי שנה) מקבלים סכום כסף כלשהו,מישהו אמר לי שזה נותן את האופציה לפתוח את המענק לפני שעברו 5 שנים,אבל שמעתי עוד דעות ולא ברורה לי התשובה לזה. מישהו יכול להסביר לי איך כל זה עובד? תודה!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. http://www.isracomp.com/ האם אין פחד לקנות מהם מבחינת אמינות כללית ומבחינת מימוש אחריות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Lirux,

עוד איזה שבוע יש לי מבחן שיקסע כמה יחידות אני יעשה במתמטיקה 4 או 5... בכל מקרה אני צריך עזרה בפתירת התרגיל הזה: ישבתי עליו ולא הצלחתי לפתור! תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  5. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה למכור משחק PS3, אני לא יודע איזה אפשרות משלוח לבחור וכמה זה יעלה(כדי שאני ידע כמה לקחת על זה) מישהו יכול להסביר לי איפה במידה ומישהו ירצה לרכוש את המשחק, אני צריך ללכת ולשלוח אותו? וכמה זה יעלה?

7. יש דרך לעשות שאקבל התרעה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום הזמנתי מוצר ב ebay ב 12/19/10 . כפי שאתם רואים הפריט לא הגיע, ופתחתי OPEN CASE באיביי עכשיו המוכר אמר שהוא ישלח פריט זהה לאחר פנייה אליו ה OPEN CASE יהיה בתוקף עד 2 למרץ אחרי זה הוא יסגר כפי שכתוב באיביי אם הפריט לא יגיע אליי עד לתאריך הנ"ל, אני יכול לעשות Escalate this case ולקבל את כספי במלואו האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by The Dom,

אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).

10. Started by Scorpion17,

זה עוזר שיהיה עוד מדריכים שלא נצתרך לשאול יור מידי לגבי כתוביות לצמיתות תסימו ועוד.. תודה.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  11. בעקבות ריבוי הת'רדים בזמן האחרון בנושאים שונים על כושר גופני, ראיתי לנכון לפתוח את "הת'רד הגדול" (מנהלים אם אתם רואים לנכון תעשו אותו סטיקי, לדעתי זה ת'רד שיהיה דיי פופולארי, ויכול לעזור פה להרבה אנשים) לפני הכל עליי לציין שאני לא מדריך כושר מוסמך, ולא תזונאי מוסמך, וכל המידע שאני מוסר הוא על סמך נסיוני האישי וקריאה מעמיקה בנושא אני אתחיל בכמה מילים על כושר אנ-אירובי, מי שייכתוב פוסט מפורט ואינפורמטיבי אני אשמח להעתיק אותו לפוסט הראשי ולעשות הכל מרוכז ומסודר

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by redead,

אני צריך עזרה בנושאים : כפל בינארי של ראדיקס 4 , CACHE MEMORY וPIPLINE אם למישהו יש חומר או יכול לעזור יהיה נחמד.. תודה..

13. היי, רק רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להעביר\לסנכרן שירים לDisk on key בחיבור USB, דרך Sync בMedia Player 11? העברה רגילה לכונן של הדיסק? או יש תוכנות יותר מהירות?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  15. http://www.skype.com/campaigns/freeskypedays/ עוד מידע פה.

16. http://www.facebook.com/profile.php?id=1082400579&ref=profile#/group.php?gid=43410748597&ref=mf למי שרוצה לדעת עוד- הוא חבר כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334561.0 (אני לא יודע אם זה חוקי או לא- חשבתי שמכיוון שזה פורום "כללי" אז זה חוקי)

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  17. http://news.walla.co.il/?w=/6 :spermat: ;D

18. Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. הפרק השמיני בסדרת סרטי הקומיקס המצליחה שהמציאה את עצמה מחדש יספק לנו את אחד מהאויבים הבולטים והמאיימים ביותר של צוות המוטנטים שנת 2016 ממשיכה להתעצב כגן עדן קולנועי אמיתי לכל חובבי המשחקים והקומיקס, עם לפחות שישה סרטים בפרופילגבוה מאוד שעובדו מחומרי המקור הללו וינסו להפוך ללהיט הגדול הבא שישבור שיאים. כעת, הגיע הזמן להוסיף באופן רשמי סרט נוסף לרשימה הזאת – X-Men: Apocalypse, ההמשך הישיר לאיתחול המוצלח מאוד שעברה סדרת הסרטים הוותיקה בשנה שעברה, אשר יבויים גם הוא בידי בראיין סינגר, האיש שהחל את דרכם הקולנועית של המוטנטית בשנת 2000 ועשה קאמבק בכדי להחזיר אותם אל מרכז העניינים. כפי שכבר ניתן להבין, בפרק החדש נראה סוף סוף את Apocalypse, האויב המסתורי והעוצמתי של…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by nitsanroz,

כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך עזרה במתמטיקה בספר מתמטיקה ו של בני גורן זה הכתום ירוק עמוד 257 שאלות 11 ו12 אני אשמח אם מישהו יכול להעלות פתרון או להדריך אותי כי הגעתי למצב שיש לי את הנתונים אבל אני לא יודע מה עושים תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by MasterDK,

סתם סרטון נחמד שרציתי לשתף איתכם

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  23. נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להם ד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסות אם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by ExploiT,

כפי שניתן לראות הערנב משתלט על העולם ברגעים אלה ממש! ואני לא יתן לאנקודר לחפות עליו! צריך להפסיק את זה! הכי גרוע הוא זה ! כפי שניתן לראות הערנב מכבב בהופעה לילדים קטנים והוא הולך לגייס אותם לשורת צבאו הנאצי אך עליתי על מקור פרנסתו על הערנב ! הערנב מוכר אביזרי מין עם דמותו על מנת לגייס כספים לקראת מלחמת גוג ומגוג (או מלחמת הערנב כנגד האדם) הזהרו ! מן הערנב

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. Started by ביצה קשה,

לפני שינעל אז שישאר כך

• 4 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים