כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, whoever lurks here בזמן האחרון התעורר אצלי הצורך בניידות קצת יותר גבוהה, אז החלטתי לקנות אוטו. משהו קטן ונחמד להסתובב איתו בעמק (יזרעאל) בעיקר, אבל שלא יבאס אם פעם בעשור צריך גם לתת קפיצה לאיזור המרכז. תקציב- מתחיל ב 7000, עד 10000 בעיקרון, ואם יש משהו שווה בצורה יוצאת דופן, אז אפשר להגיע גם ל 12. ניסיתי כבר את ק(ע)רס פורום, אבל חוץ מבנאדם ורבע נורמליים השאר או מנסים לדחוף את ה 323 שנת תרפפ"ו שלהם שתקעו עליה ספוילר ואומרים "שווה לך להשקיע 15", או שמתעסקים במה יאיץ ל 100 יותר מהר במקום מה יותר בטיחותי/חסכוני בדלק/זול ויעיל מבחינת תחזוקה וטיפולים. אם יש לכם המלצות או פורומים טובים בנושא, אתם מוזמנים לחלוק. כמה דברים שהסתכלתי עליהם- רנו- טויינגו (האופציה הרצו…
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כמו צלילים של הודעה , צילצולים מצחיקים , ודברים שסתם כיף לשמוע בסלולרי.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יצצאו המון עונות חדשות, וכמו כן סדרות חדשות. אם יש סדרה חדשה שאתם רואים שהיא מומלצת לפי דעתכם, תרשמו אותה, מידע קטן ואם היא שווה צפיה. אני ממליץ על נמלטים, העונה ה2 ממש ממש טובה. ואבודים שממש ממש מותח בעונה ה2. 4400 עונה שלישית נחמדה .
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
-
עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ברצוני להתחיל לקבל כל מיני סרטונים ודברים מצחיקים שרצים באימייל, לאימייל. איך אני נכנס לכל העיניין הזה שהאימייל שלי יהיה ברשימת המקבלים את הדברים האלה? תודה
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נתקלתי בצלם ממש מוכשר ביוטיוב, וממש אהבתי את הסרטונים שלו. לדעתי מגיע לו הרבה יותר צפיות אז חשבתי לשתף אתכם! זו דוגמא אחת שאהבתי: ממש ממליץ שתצפו בשאר הסרטונים בערוץ שלו. (HD חובה!) D:
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היה אצלי היום בחדר,זרקתי אותו מהחלון,מישהו יודע מזה? נראה כמו אלמנה שחורה אבל אין לו שעון חול אדום על הבטן.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מי מגיע לLP הקרוב. אני רוצה להשתתף אם המארז שלי BLACK SCORPIO בתחרות ל מודינג. הבעיה שאני גר בקריות. אולי עוד מישהו נוסע מקריות?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני לא מצליח את התרגילים האלה ויש לי מחר בוחן עליהם , @___@ מה יותר גדול : 1) שורש של שלוש + שורש של שש או שורש של 17 ,אם תצליחו תראו לי את הדרך 2) שורש של 7 + שורש של חמש או שורש של 2 +שורש של 12 גם כאן אם תצליחו תראו לי איך תודה גדולה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש גזיה לשטח על מה אתם ממליצים אני קונה אותה באיביי?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
מישהו עשה את הבחינה המותאמת ויכול קצת להרחיב בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.facebook.com/profile.php?id=1082400579&ref=profile#/group.php?gid=43410748597&ref=mf למי שרוצה לדעת עוד- הוא חבר כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334561.0 (אני לא יודע אם זה חוקי או לא- חשבתי שמכיוון שזה פורום "כללי" אז זה חוקי)
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
באלבום התמונות של ה-MOBILE UPLOADS שלי, כתוב כי מופיעות 384 תמונות, אך בפועל קיימות רק 25. לאן נעלמו כל השאר? למה לא ניתן לראות אותן, האם בנוסף לזה שמת לי המחשב המנוול, הלכו כל התמונות שהיו לי בפייסבוק, שיכלו לשמש כגיבוי? מה עשיתי רע לעולם? האם לחמאס יש קשר למאורע זה? שלחתי מכתב לפייסבוק והם ענו באוטומטי שהם לא יענו לי באופן אישי אבל ישתמשו בדיווח שלי על מנת לתקן בעיות עתידיות בפייסבוק. שמחת זקנתי. בקיצור מישהו מכיר באג כזה ו-או יש לו הצעות איך לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אהלן חברה! האם הירידה התלולה בשער הדולר? - השפיעה על המחירים - עדיין לא - השפיעה ותמשיך להשפיע כמו כן עם שער דולר כזה נמוך לא כדאי לקנות בחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, אם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש. אני משתמש דיי ותיק ומוכר כאן בפורומים ואת ההודעה הזו החלטתי לכתוב בעילום שם מסיבות שמיד יתבהרו. לעניין: מערכת ה-TradeZone בגירסתה המחודשת והעדכנית שעלתה לאתר לא מכבר הביאה עמה שיפורים רבים שהופכים את חווית ה-Trade ליעילה הרבה יותר מבעבר. עם כל השיפורים הללו, נכלל גם דבר שאני (ואני מאמין שעוד משתמשים ותיקים) רואים בו חיסרון. אני מדבר כמובן על אפשרות הצבת התגובות. זה לא סוד שאחוז ניכר מאוכלוסיית אתר איכותי זה הינו (אין דרך ממלכתית לנסח את זה - אז אני לא אנסה) ילדים. כמי שביצע בעבר מכירות מוצלחות רבות באמצעות מערכת זו אני לא יכול שלא להתרעם על מה שקרה למערכת ה-TradeZone. ממערכת הוגנת ואיכותית שסייעה לי ולמשתמשים אח…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-