כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי את הסרט לפני הרבה זמן אבל היו בו גורילות כסופות והיה מקום שבו היו הרבה יהלומים.. אני לא חושב שזה קשור לכוכב הקופים. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#
-
- 14 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, היום גילתי שאמא שלי תבקר בהונג קונג בקרוב ומאחר ושמעתי שהמחירים שם דיי נמוכים אני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני צריך אתר אינטרנט של חנות מחשבים ידוע בהונג קונג(רשת חנויות יותר נכון). תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג AMD Athlon . ברצוני לנסות ולשנות את ההגדרה המובנית של מצב המתנה אוטומטי כאשר אני סוגר את המחשב נייד. בפירוט, כאשר אני סוגר את המחשב, העיינית מזהה זאת אוטומטית, והמחשב נכנס למצב המתנה מיד ובכך תוכניות כמו ווינאמפ אייסיקיו ועוד הופכות להיות גם כן במצב המתנה. אולם, אני רוצה שגם כאשר המחשב סגור (פיזית), כל התוכניות ימשיכו להיות פועלות והמחשב יישאר כפי שהיה כאשר ה"פומית" של הנייד סגורה! כל מי שיודע איך לשנות את ההגדרה הזו, או בכלל יודע לאן יש לגשת בכדי לשחק בהגדרות של הנייד, אשמח לקבל עזרה. רועי.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/shoot להציג סקורים בבקשה D: *עדכון עשיתי 93 אבל אין טעם לעדכן
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים ממיר DTT ממחסני חשמל של חברת אלקטרה יש לציין שזה ממיר מצוין במחיר סביר (200 ש"ח),רק הבעיה היא שלא קיבלתי כבל SCART (רכשתי כבל כזה במחיר של 20 ש"ח מהום סנטר) וגם האנטנה שמקבלים בדר"כ בשאר הממירים לא קיבלתי (לא שהיא עוזרת,אבל לי זה לא משנה כי יש ברשותי אנטנה גדולה ישנה שעובדת עם הממיר מצוין). אחרי כל החפירות (זה היה יותר המלצה לכל מי שרוצה לקנות ממיר דיגטלי של ה5 ערוצים). ברשותכם אשאל מספר שאלות: 1.האם יש אפשרות לחבר דיסק און קי לממיר ודרכו להפעיל סרט כל שהוא שהורדתי מהאינטרנט? 2.האם ניתן להעביר פרק שהקלטתי ע"ג הדיסק און קי ולצפות במחשב?(יש אפשרות להמיר או משהו?) 3.הקליטה אצלי היא על 75% בערך,יש אפשרות לקליטה גדולה יותר אבל צריך להרים את …
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טראק שאני וחבר שלי יצרנו שהמלודיה שלו מתבססת על צלצול של פלאפון האוס מסחרי נחמד מאד עם נטיות למוזיקה קלאסית קצת תשמעו ותגיבו, ותקראו גם את הסיפור שמאחורי היצירה... http://stage.co.il/Stories/270207#top
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני אניח שאתם יודעים מה זה הדואר של גוגל Gmail, הדואר שנותן לכם 1000MB של אחסון (1GB) עם היעילות של גוגל. אני מתשתמש בזה, וזה כדאי! מי שרוצה, שירשום כאן את הדוא"ל שלו, או שישר ישלח לי הודעה שהוא רוצה אל koosalagoopagoop@gmail.com זה חוקי לגמרי - לא לדאוג. גוגל מאפשרים למשתמשי Gmail השונים להזמין אנשים שונים לנסות את GmailBeta. כרגע יש ארבעה חשבונות שאוכל לחלק.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני צריך מקומות בילוי טובים בהרצליה... רמת השרון והאזור. יש למשהו רעיונות? מקומות טובים שהוא מכיר... בארים, מקומות שאנטי כאלה... אולי מסיבות טובות שיש היום וכו'... תודה! יניב
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי היום אקווריום עם משאבה וגוף חימום וקניתי לי 2 טורפים (אלה שדומים מאוד לפירנות) אני מתכנן מחר על דג מנקה (לא הרגיל, זה שנדבק עם כל הגוף) וחתול מתהפך נכון אולי לרובכם זה נשמע כמו שפה זרה אבל לאלה מכם שכן יודעים על מה אני מדבר אז רציתי לדעת האם הם יסתדרו ויחיו בהרמוניה וגם מה מומלץ אוכל טיפול וזה וזה אני יודע שהמים צריכם להיות ב 27 מעלות והאכלה פעם ביומיים.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רואה בפורום הרבה פעמים אומרים אוברקלוק או OC מה זה אומר ומה זה עושה??? ד"א אוברקלוק ו-OC זה אותו דבר? דניאל.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת בכל סוף שבוע (חמישי ושישי) איזה מסיבות של מוזיקה אלקטרונית יש בסופי שבוע... איך אני אוכל להשיג מידע כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חיפשתי משהו מעניין זה הדבר היחידי שמצאתי: http://www.sciencescotland.org/register_thankyou.aspx יודעים איך אני מוצא עוד? במגוון תחומים..
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
במחירים סבירים אם יש פה אנשים שהתנסו בחנויות או טכנאים כאלה אשמח לקבל המלצות...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בשבוע האחרון נראה היה כי הפרק הבא בסדרת מלחמת הכוכבים ייאבק ראש בראש בפרק ההמשך של הסרט המכניס ביותר בכל הזמנים, אך כעת מסתמן כי התחרות הזאת תגיע רק אי שם בשנת 2018 כמו בהרבה תחומים בחיים, גם בהוליווד יודעים שטיימינג הוא הכל, וקליעה לתאריך השקה אפקטיבי, נוח ופופולרי תוכל להוות את ההבדל בין הצלחה גדולה לכשלון צורם עבור סרט. זו ללא ספק אחת הסיבות המרכזיות שבגללן באולפני דיסני הודיעו לאחרונה כי פרק 8 של מלחמת הכוכבים, השני בטרילוגיה שהחל 'הכוח מתעורר' השנה – לא יגיע במהלך חודש מאי 2017 כמתוכנן, אלא באמצע חודש דצמבר 2017, בנסיון לשחזר את התזמון הנהדר שסיפק לפרק 7 הצלחה פנומנלית השנה. עצם ההכרזה העציבה חלק מהמעריצים האדוקים, שללא ספק כבר הכינו טבלאות ייאוש לשנה וחצי …
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש אתר בסגנון של IMDB רק למוסיקה, לדוגמא אני מכניס שם של שיר והוא נותן לי את כל הפרטים עליו כולל ג'אנר אמן מלחין אלבום שנה cover וכו'.
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-