עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chymes,

זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?

2. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז החלטתי ללמוד לבד מאחר ואני אדפק עם חתיכת כמות רצינית של חומר בפיסיקה אם אני לא.. (כיתה יב') ואחרי שקראתי את החומר, עלו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן: 1. בהגדרה של זרם חשמלי נתון שהזרם מוגדר כשינוי במטען לחלק לשינוי בזמן, אך נתקלתי גם בצורת הכתיבה הזו: I=dQ/dT. אני יודע שהאות d אמורה לסמן דיפרנציאל, האם זו הגדרה יותר מדוייקת או אותה ההגדרה כתובה אחרת? 2. בספר של יורם אשל "חשמל ומגנטיות" הוצג הפיתוח הבא לנוסחה של מטען כפונקציה של הזמן בטעינה/פריקת קבל: את כל מה שכתוב לפני "הפיתרון למשוואה הוא", הבנתי. לא הבנתי איך הם הגיעו לנוסחה הסופית מהשלב שלפני האחרון (כנראה מעורב הוצאת ln איכשהו ???) 3. עוד מספרו של יורם אשל, נתנו דוגמא: בדוגמא שנתנו, לא …

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by BOSSES,

שלום, רציתי לפרסם בפניכם את התוכנה החדשה של האתר Mup . בעקבות דרישות של כמה חברים וגולשים, החלטתי להוסיף תוכנה יחודית לאתר, על מנת שיהיה ניתן לעלות תמונות מהמחשב דרך התוכנה עצמה, וכך בעצם ניתן יהיה לחסוך את הזמן כניסה לדפדפן וחיפוש אתר העלאת תמונות יציב ואמין. התוכנה מאוד פשוטה ונוחה, שוקלת 30kb וללא צורך בהתקנה. אשמח לקבל ביקורת ועצות לשיפור התוכנה. כתובת הדף: http://www.mup.co.il/?software כתובת האתר: http://www.Mup.co.il תודה, והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. מה האתר ההימורים של ספורט הכי משתלם ברשת ?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. להחליף את המפצל או שזה יכול להיות בעיה אחרת? (לא יודע אם זה משנה אבל מדובר במפצל רביעייה ארוך מחוץ לטיח. פשוט הוצאתי את השקע שבתוך הטיח ושמתי במקומו מפצל רביעייה. בדקתי את החיבורים והם לא רופפים)

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום,אני יודע שעכשיו העולם נמצא במצב קשה מבחינת כלכלה אבל באיזה בנק הכי טוב עכשיו לפתוח חשבון? אני יודע שצריך לקחת בחשבון תורים,שירות,ועמלות...... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. www.1buy1.co.il והאם יש סיכוי לזכות שם במשהו?? איך זה עובד?

10. Started by m83b4,

Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by Rob Halford,

http://www.madblast.com/oska/humor_pong.swf

12. http://www.onzin.nl/internetdownload/index.htm

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by aldema,

יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by id3232,

לא יודע לאן נעלם... בכל מקרה ת'ארד רשמי! מה חושבים על הסדרה?!

15. משפחת ה-Titan Ridge מתוכננת להתאים ליום בו נתחיל לראות כמות גדולה במיוחד של מוצרים תומכי Thunderbolt 3 בשוק, בעידן בו השימוש בתקן אינו דורש תשלום תמלוגים לכתבה

16. אם זה נכון - האם הוא יודע את שם המשתמש או גם את האימייל של מי שצפה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by avive,

אהלן, מישהו יכול להגיד לי מה אומר כל שם בזרועות? אני יודע שאחת מהן זו שדולת איפ"ק,השאר לא מוכרות לי. תודה מראש

18. http://www.cbs.com/primetime/jericho/ סוף סוף אחת הסדרות הכי טובות חוזרת לעונה שנייה אחרי תחיית המתים! ;D טעות זו רק הקרנה מחדש נצטרך לחכות יותר זמן :-\

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  19. שלום אז שמי הוא אור [= אני בקרוב מאוד מעלה סידרה חדשה שתיהיה רק ביוטיוב ואני צריך את עזרתכם כדאי שהיא תמשיך אני צריך שתכנסו לדף שלי ביוטיוב ותעשו Subscribe אז זה הדף שלי http://www.youtube.com/user/orTHINGS אני צריך כמה שיותר אנשים ככה הסדרה תשרוד יותר זמן וחשוב להגיד שזה לא סתם הפקה מסריחה כמו שאתם רואים ביוטיוב בדרך כלל זה עם אולפן, מצלמות, עורכים ועוד... וזה הולך להיות באנגלית אז בבקשה אנשים תכנסו ותעשו לי Subscribe http://www.youtube.com/user/orTHINGS וחשוב להגיד שאין לי רווח אישי מזה! אני עושה זאת רק למען הנהת הצופים וכמובן שגם אני יהנה וילמד ממה שיגידו לי [= תודה ושיהיה שבוע טוב [=

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKER אני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומות לא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשים אתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכם אלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא. HW לא מתאים לכם!!! יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר. אבל העניין הוא לא לעניין... בברכה PINK PANTHER

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by deadwolf,

שלום אני מחפש חברות שמספקות חומרה כמו cd-log וביחוד חברות מימוש כלומר חברות שסמות חומרה בחנות ומקבלות כסף אחרי שהחומרה נמכרה תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by GWeizman,

חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום יש לי סרטון שהוא על דיסק דיודי העתקתי אותו למחשב ואני רוצה לעלות אותו לאינטרנט הוא שוקל משהו כמו 700 מגה בשביל שיוכלו להוריד אותו במחשב אחר איך אני עושה זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. Started by yacovmateo,

השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.

25. היי. אני מחפש מן סוג של שידה שתהיה ממוקמת ליד שולחן המחשב. היא אמורה לכלול 3 מגירות: אחת בשביל תיקיות בדומה ל זו. ועוד שתיים פחות גבוהות(כ-10 ס"מ כל אחת)בשביל ציוד משרדי(עטים וכו')- כמו אילו רק לא מכוערות. עדיף כמוצר אחד. חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו שיענה על כל הדרישות. תקציב- רחב.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.