כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז החלטתי ללמוד לבד מאחר ואני אדפק עם חתיכת כמות רצינית של חומר בפיסיקה אם אני לא.. (כיתה יב') ואחרי שקראתי את החומר, עלו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן: 1. בהגדרה של זרם חשמלי נתון שהזרם מוגדר כשינוי במטען לחלק לשינוי בזמן, אך נתקלתי גם בצורת הכתיבה הזו: I=dQ/dT. אני יודע שהאות d אמורה לסמן דיפרנציאל, האם זו הגדרה יותר מדוייקת או אותה ההגדרה כתובה אחרת? 2. בספר של יורם אשל "חשמל ומגנטיות" הוצג הפיתוח הבא לנוסחה של מטען כפונקציה של הזמן בטעינה/פריקת קבל: את כל מה שכתוב לפני "הפיתרון למשוואה הוא", הבנתי. לא הבנתי איך הם הגיעו לנוסחה הסופית מהשלב שלפני האחרון (כנראה מעורב הוצאת ln איכשהו ???) 3. עוד מספרו של יורם אשל, נתנו דוגמא: בדוגמא שנתנו, לא …
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תודה ורק את אלה שהוא באמת הוציא לא כאלה שיצאו אחרי שהוא הלך.
-
שלום לכולם אני מחפש נגן מבוסס HD שישמש אותי בעיקר בשעותיי הפנויות בצבא (כמה כאלו שיש כבר..). אני מכיר את המבחר (ויש אופציה להזמין מחו'ל אגב), השאלה שלי היא בעצם - חוץ מה zen vision:m איזה עוד מהנגנים בשוק מגיעים עם אפשרות לטעינה דרך שקע AC סטנדרטי (פרט לUSB). אחרי הכל מה עוזר לי נגן אם אין לי אפשרות להטעין אותו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המכירה המוקדמת למשקפי המציאות המדומה המסקרנות נפתחה באופן רשמי, ונראה שגם עלויות שמגיעות ל-900 יורו באירופה לא מרתיעות את הרוכשים שמעוניינים בטעימה מהטכנולוגיה של המחר עם הספק שכזה – לא נתפלא לראות את HTC הופכת בקרוב מאוד לחברת מציאות מדומה בעיקר, ויצרנית סמארטפונים ומכשירים חכמים אחרים כתוספת צדדית. משקפי המציאות המדומה המסחריים הראשונים של החברה הטאיוואנית, ה-Vive, יצאו לזמינות לרכישה מוקדמת כמובטח, עם תאריך זמינות ראשוני שמכוון ל-5 באפריל 2016. יחד עם תחילת ההזמנות המוקדמות, ב-HTC גם חשפו כי מחיר המשקפיים שהוצג לפני מספר שבועות, 800 דולרים אמריקאים, הוא למעשה מחיר אמריקאי בלבד שאינו כולל מס מקומי (אשר משתנה ממדינה למדינה בתוך ארצות הברית), ועל כן המחיר שאותו …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב מישהו הפיל לי את האתר :'( עכשיו אני לא יודע מה לעשות? איך אני יכל להרים אותו? לגעת מי עשה אתזה? להכנס מצורה צדדית או משהו כזה מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני צריך רענון בחוקים איך הולך סיבוב משחק. מה שאני זוכר שכול שחקן מקבל 2 קלפים, לאחר מכן פותחים קלפים על השולחן אבל אני לא זוכר איך זה הולך. אני זוכר משהו בסגנון פותחים קלף סגור ועליו פתוח, ואז כול אחד מעלה אם הוא רוצה, ואז פותחים עוד אחד סגור ועוד פתוח ושוב מהמרים ובסוף פותחים שלוש סגורים ואז שלוש פתוחים על השולחן. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי מהם את הכרטיס מסך 2900PRO ולא עלה בדעתי לבקש מהם מתאם ממלוקס ל6 פינים כדי לחבר לספק כוח. בקיצור, הוא אמר שהוא ישלח לי את המתאם כשיהיה לו משלוח לירושלים, אז יש מישהו שמזמין מהם פה בזמן הקרוב והוא מירושלים? (גם מהסביבה, כמו ב"ש, גב"ז, מבשרת וכו')
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש וירוס חדש שמסתובב ברשת הוא מגיע כקובץ POWER POINT שם הוירוס הוא: Life is beautiful.pps אל תפתחו אותו!!!!!!!! אם תפתחו אותו תופיע הודעה: It is too late now, your life is no longer beautiful ואז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל סיסמאות וחשבונות ומספרים דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב :AR15:
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי משפחה בניו יורק , אם אגיד להם שיקנו לי את המכשיר וישלחו לי זה יהווה בעיה כלשהי ? צריך לעבור מס הכנסה ? מיסים ? כל דבר אחר שצריך לשלם עליו ? איך כל זה עובד? ואיך אוכל לשלוח לבן דודי את הכסף? מצטער , אני לא מבין בעניין דבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://axisofoversteer.blogspot.com/2008/11/proposal-to-make-autocross-more.html תזכרו שהרכב הנעה כפולה 60\40 אז קשה לעשות את הדברים האלו.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כבר חצי שנה בעיה מסויימת בפרק לסת הימני, יש לי קליקים קבוע כשאני פותח את הפה וסוגר, ובזמן האחרון לעיתים קרובות מאוד הלסת ננעלת פשוט ונתקעת, ואני לא יכול לפתוח את הפה עד הסוף אלא רק מעט מאוד, לזמן מסויים. זה קורה לי בזמן צחצוח שיניים ואז אני לא מצליח לצחצח ולהכניס את המברשת לפה, גם בזמן שאני אוכל, ואז אני לא מצליח להכניס לפה מאכלים. הרופא ביחידה שלח אותי לבלינסון, שם עשו בדיקה ומצאו שהכל תקין מבחינת הלסת ושיש בעיה בפרק לסת, ולכן צריך ללכת לרופא מומחה לפרקי לסת ולעשות פיזותרפיה, ושהטיפול עולה 1050 ש"ח + פגישה עם הרופאה לבדיקה עוד 255, רק מה, צה"ל לא ממן את זה ואני צריך לממן את הטיפול מהכיס הפרטי שלי. אני חושב שזאת חוצפה גדולה מכיוון שבאזרחות מכבי זהב הייתה מכסה לי את …
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-8514855858545647385
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ערב טוב עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר. כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר. הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון. למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך.. מה אתם אומרים ? שווה לעבור?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נדמה לי שזה הולך ככה... רציתי לטייל איתך יד ביד רציתי להיות שלך לעד רציתי לתת לך אהבה חלמתי שתהיי אלי קרובה זה קצת מזרחית לא משהו כבד... תודה (:
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-