כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
היום צריך לקבל החלטה על מה הולכים, להגיש מנילה ולבחור קורסים. אני צריך עזרה בלקבל החלטה. אני בעל פרופיל 97 וקב"ה גבוהה, קיבלתי מנילה קרבית, ואני רוצה תפקיד שהוא לא יותר מדי קרבי (אבל גם לא יותר מדי ג'ובניק), משהו כזה באמצע. יש לי 4 בחירות: מרום טכנולוגי, צוללות, נ"מ, קצין שלישות את המרום טכנולוגי אני צריך למלא היום, אם אני בוחר במסלול זה זה חוסם לי את המנילה, ואז אני לומד שנה וחצי לדיפלומת הנדסאי אלקטרוניקה ועוד שנה וחצי קבע. הבנתי שזה לא עוזר לי בחיים יותר מדי, כי התואר הזה לא שווה. את הצוללות אני צריך לעשות גיבוש, אך רק 1 מתוך 10 אנשים עוברים, אז הסיכויים הם לא גבוהים ואני לא בטוח שזה מקצוע מועיל במיוחד, אלא רק חוויה (אין תרומה לעתיד) נ"מ זהו תפקיד עורפי ברובו (אלא אם מ…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
17.05.2007 - מופע "מרוסיה באהבה" בפארק הירקון (ת"א), כניסה חינם. מישהו מתכוון להגיע?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הולך?,קראתי על זה וזה נשמע סבבה לגמרי רק חבל שעולה 70 שקל...
-
- 56 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1790939 גאון מי שחשב על זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ענקית הטכנולוגיה שיחררה את הצ'אטבוט החדש שלה, בלנדרבוט 3, לשימוש בארה"ב - ואחד המשתמשים מיהר לבדוק מה הוא חושב על מדינת ישראל. התשובות שקיבל נעו בין "היא בסדר", דרך "אני בעד הפלסטינים" ועד לניסיון לשנות נושא: "אתה אוהב גלידה?". מה כל זה מלמד אותנו על ה-AI של מטא?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 260 צפיות
-
-
הרשת החברתית אינסטגרם מעולם לא דרשה כסף עבור התכנים שפורסמו בה, אך מעתה והלאה היא צפויה לאפשר ליוצרי התוכן שלה לגבות כסף עבור התכנים שהם יפרסמו באפליקציה. החברה לא תגבה עמלות מהיוצרים - לפחות עד 2024 The post "כך היוצרים יכניסו כסף": אינסטגרם תאפשר גביית כסף ממשתמשיה? appeared first on עכשיו 14.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 244 צפיות
-
-
זירת הלחימה בתחום הסייבר הולכת ומתחממת, כאשר מיליוני בני אדם הושפעו מהם ברחבי העולם, בין אם מדובר במידע רפואי מוצפן ובין אם בתחנת דלק שהושבתה. אז מי עומד מאחורי הקרבות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 261 צפיות
-
-
רוג'ה איגנטובה, המכונה "מלכת הקריפטו", מואשמת בהונאת פונזי של 4 מיליארד דולר באמצעות המטבע הדיגיטלי המפוברק וואן-קוין ■ עקבותיה נעלמו בשלהי 2017לכתבה
-
- 0 תגובות
- 287 צפיות
-
-
כלי רכב חשמליים ופאנלים סולאריים הם כמה פתרונות ידועים בהם מנסים מדענים ויזמים לבלום את התקדמות ההתחממות הגלובלית. אבל קבוצה של חוקרי MIT העלתה רעיון שהוא לגמרי מחוץ לקופסה - אך כלל אינו מופרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 207 צפיות
-
-
מארק צוקרברג הציג בהתלהבות את תוכנת הבינה המלאכותית החדשה של מטא–פייסבוק שיודעת להפוך טקסט לתמונות אמנות מרהיבות. מעבר להישג הטכנולוגי, יש כאן גם סיפור גאווה ישראלי: המערכת פותחה בארץ על ידי צוות מקומי שהוביל אורָן גפני, בן 37 מרמת–גן. בריאיון מספר גפני איך הגיע לתחום בגלל יובל נח הררי, מה החידוש בתוכנה שלו וכמה אנחנו קרובים ליום שבו יהיו מכונות עם רגשות ותודעהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 212 צפיות
-
-
מספר ההורדות של טינדר בירידה, בעקבות ההסתייגות של דור ה-Z מהפלטפורמה. החברה מנסה למשוך את הדור הצעיר על ידי הימור על גיימינג והמטאברס, השקת תכניות מנוי חדשות והבטחות ליצירת מרחב בטוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 218 צפיות
-
-
סרטון שהופץ בימים האחרונים ברחבי הרשת חושף לכאורה את מטא קווסט פרו - חודש שלם לפני אירוע ההשקה הרשמי. האם מדובר בטעות אנוש או בפייק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 214 צפיות
-
-
עד האייפון, טלפונים היו קוביות אפרוריות ומשעממות ששימשו לשיחות ושליחת הודעות; אחריו, העולם השתחרר ואיפשר לנו לנהל את חיינו גם מחוף ים בצדו השני של הגלובוס. העתיד אולי נמצא במטאוורס ובבינה מלאכותית, אבל סביר להניח שהגישה עדיין תתבצע דרך האייפוןלכתבה
-
- 1 תגובה
- 217 צפיות
- 1 follower
-
-
אנשי טייסת 391 האמריקאית נשלחו לאפגניסטן כדי לנקום על פיגועי ה-11 בספטמבר, במה שהפך לשרשרת הפצצות כאוטית ובלתי צפויה. כך יצאו שני צוותים לגיחה שמתחה את גבול היכולת האנושיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 228 צפיות
-
-
אתר חדש ירכז את אתגרי הממשלה בכל התחומים, כדי לקבל הצעות לפתרונות מהמגזר הפרטי ■ במסגרת פיילוט הכולל שלושה אתגרים, המציעים הנבחרים יקבלו מענקים של 50 אלף שקללכתבה
-
- 0 תגובות
- 255 צפיות
-
-
אתם תכתבו משפט - ומודל הבינה המלאכותית Midjourney ייצור ממנו תמונה במהירות ובאיכות מרשימה למדי, בחינם ובאמצעות תוכנת מסרים קלה לשימוש. הקאץ': אחרי 25 תמונות תצטרכו לרכוש מינוי בתשלוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 239 צפיות
-
-
Stray זרע בקרבנו לא מעט הייפ וריגושים, אך בפועל מדובר בקווסט קצר אך מודרני שיכול היה להיות הרבה יותר ממה שהוא בפועל. יחד עם זאת, מדובר בחוויה מבדרת ומהנה, שללא ספק הצליחה להפתיע אותנו. ביקורת וידאולכתבה
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
-
-
דו קוון, אחד ממסיידי מטבע הקריפטו טרה, שקרס בחודש שעבר והביא למחיקה של 20 מיליארד דולר, אמר לוול סטריט ג'ורנל כי איבד כמעט את כל הונו בעקבות ההתרסקות ■ יחד עם זאת, הוא מאמין כי אפשר לבנות מערכת חדשה - אפילו טובה יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 361 צפיות
-
-
באפל כבר החלו לגייס מהנדסים ומהנדסות לסניף החדש, שיצטרפו ל-2,000 העובדים הקיימים בישראל ■ בדומה למרכזי הפיתוח של החברה בהרצליה ובחיפה, גם הסניף בירושלים יעסוק בפיתוח שבביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
-
-
MultiVersus הושק לפני פחות מחודש וכבר הספיק לצבור 10 מיליון שחקנים, תוך שהוא שובר שיאי מכירות והופך למשחק הנמכר ביותר של חודש יולילכתבה
-
- 0 תגובות
- 317 צפיות
-
-
"זה סוג של איפוס. אכזבנו את עצמנו ואת בעלי המניות שלנו", אמר מנכ"ל ענקית השבבים יום לאחר פרסום הדו"חות הרבעוניים המאכזביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 256 צפיות
-
-
מהתראה מזויפת על חיוב כפול בחברת החשמל ועד להודעה שקרית על חבילה שממתינה למשלוח: מערך הסייבר הלאומי חושף את 5 הודעות הפישינג הנפוצות בישראל. לאיזו חברה מתחזים הכי הרבה, והאם נתקלתם באחת מההודעות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 244 צפיות
-
-
אלכסה בדרך ל-Roomba? ענקית הטכנולוגיה מחזקת את קו מוצרי הבית החכם שלה עם הרכישה של iRobot, שעומדת מאחורי סדרת שואבי האבק הרובוטיים. סגן נשיא אמזון: "נחדש בדרכים שיהפכו את חיי הלקוחות לקלים ומהנים יותר"לכתבה
-
- 0 תגובות
- 266 צפיות
-
-
דגמי אייפון 14 שיימכרו בארה"ב יגיעו בלי סים פיזי. זהו מהלך שישפיע באופן גורף על כל ספקיות הסלולר בעולם, שכבר נערכות לעידן ללא כרטיס סים. מה המצב בארץ?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 253 צפיות
-