עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. החלטתי לעשות מדריך זה בגלל שאני "נפלתי" למרות שלא היה לי הפסד כספי כלשהו אבל היה לי הפסד של זמן, וזמן=כסף. מומלץ לרשם את כל הפרטים שתיקחו בקובץ TXT או על דף המדריך יתמקד יותר בקבלת המוצר מאשר דברים אחרים, בגלל שזה הנושא הרגיש בהזמנה טלפונית או דרך האינטרנט. 1)יצרתם קשר טלפוני(הזמנה דרך הטלפון\אחרי ההזמנה באינטרנט) בקובץ הTXT תרשמו באיזה שעה מדויקת התקשרתם ותאריך. א.תשאלו אם מי אתם מדברים(שם+שם משפחה). חובה ב.אחרי שסיכמתם מה אתה רוצה להזמין (שם המוצר,החברה ועוד, תלוי במוצר...). ג.תשאלו באיזה אריזה אתה מקבל תמוצר(OEM? מקורי? אם דיסקים? ועוד, תלוי במוצר...) ד.עניין האחריות- שנה?שנתיים?שלושה?לכל החיים?, מה האחריות כוללת?(הרס פיזי? מאוורר שנהרס?סתם מת? ועוד, תלוי במוצר...). מה…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

ראיתי לפניכמה זמן כמה סרטונים ברשת שאנשים מבהילים בהם אנשים אחרים אני נקרע מהדברים האלהה עכשיו שאני רוצה לחפש ברשת או בגוגל וידאו כאלה סרטונים אני לא יודע מה לחפש SCARY PEOPLE או דברים דומים לא מוצאים את התוצאות מה ערך החיפוש ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. הנה ההוכחה שאפשר להיות יותר טיפשים מבלטה לחץ כאן

4. הייתה לי כנראה נפילה של מתח בבית והמחשב נדם. לקחתי את המחשב למעבדה הם אמרו שצריך לבדוק למה המחשב לא עובד לקחו לי 100 שקל על בדיקה. ואחרי זה 300 על ספק כוח ! - ש 200 זה הספק ו - 100 על התקנה של הספק. ביחד 400 ש"ח. ששאלתי למה לקחו לי גם 100 על בדיקה וגם 100 על התקנה של ספק אמרו לי שזה זמן מעבדה. והם עלו שזאת בעיה של ספק אחרי בדיקה ואין קשר בין הבדיקה להתקנה של הספק. השאלה שלי אנשים יקרים אם זה המחיר או שעבדו עלי ? במקרים שלא יודעים מהי הבעיה לוקחים גם על הבדיקה ואחרי זה גם על ההתקנה של הרכיב הפגום ? תודה. :

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by yanushka,

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by x^fighter^x,

אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by koko0,

חייל ל4 שנים הקרובות, ביומיות, גר בפתח תקווה. לא מכיר כלום... אפשר הכוונה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  8. שלום לכולם, נתקלתי לא מזמן בלינק/כתבה על אתר שמרכז את מדיניות הפרטיות (Privacy Policy) של אתרים ושירותים שונים ומסכם אותם לנקודות שקל לקרוא ולהבין. אני ממש לא זוכר איפה נתקלתי בזה (אולי אפילו פה ?), אשמח אם מישהו מכיר את האתר ויכול לשתף אותו.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by Mr.positive,

שלום, אני מעוניין לקנות משקפת לטיולים עד 350 שקלים אם יש אפשרויות טובות מחו''ל גם תופס. בארץ מצאתי 3 אפשרויות - http://www.nikonbinoculars.co.il/pl_product~2~2~1.htm http://xn--5dbo0a.co.il/products/172762/%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%AA-Bushnell-10x50 http://www.outside.co.il/catalog.php?id=1764 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by redti,

רציתי לדעת מספר דברים לגבי זה.. ב10 אלף שקל אני יכול להוציא רישיון לאופנוע 150 סמ"ק + אופנוע יש לציין שאני כבר מחזיק ברישיון לרכב פרטי אם זה משנה את העסק , ואם אתם חושבים שאולי בכלל עדיף לי רכב קטן במחיר הזה ?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by alonezer,

שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. יש ברשותי את הנ"ל ואני ממש לא מצליח למצוא משהו ברשת. אבקש למי שיש את דיסק ההתקנה המקורי במקרה או את הקובץ על המחשב לשלוח לי. בכל מקרה, לפני שאתם שולחים לינקים כאלו ואחרים לאתרים - אנא תבדקו אם זה אמיתי או לא. יש הרבה אתרים שמפנים ואז דורשים הרשמה או תשלום וכו'. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by Dark Respect,

יש דרך לעשות שוידאו שהעלת יהיה זמין רק בhigh quality?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by Freeze,

כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב... בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב. ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב: הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם). הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B... הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר. אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  15. שלום חברים, כמו שרובכם יודעים (או לא) אני מתגייס בעוד מספר חודשים לצה"ל,ומאז גיל 13 בערך לא יצאתי מהארץ אני וחברים שלי רוצים לארגן טיול לאנשהו, וקשה לנו להחליט מה אנחנו רוצים,בינתיים החלטנו שאם נוסעים למלון כלשהו בחול,זה יהיה "הכול כלול" וחוץ מזה עוד כלום לא סגור אז למישהו יש המלצות על סוכנויות טובות? אם כדאי ללכת להפלגה? או פשוט לקנות דיל בסוכנות ולטוס? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by Cryptonite,

שלום,לדוד שלי יש בעייה:מזיקים פלשו לחדר בבית שלו הוא תיכנן לרסס בעצמו עם K300 כי הם עדיין לא התרבו,אבל הוא גם צריך שקיות מפלסטיק שאוטמות מוצרים ואני מדבר על שקיות שתופסות נפח של 50 ק"ג כי יש לו הרבה דברים בחדר והוא צריך לנקות אותם עוד משהו:כל החפצים שבחדר שלו הוא תכנן להכניס לבריכה חמה מאוד כדי שכל הביצים יימסו,אתם חושבים שזה רעיון טוב לחסוך זמן? ומישהו מכיר חברה או איפשו לקנות שקיות גדולות שאוטמות דברים וכמה זה עולה? ואם מישהו פה ניסה הדברה,תביא חוות דעת תודה יום טוב

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by totah,

אני לא יודע אם אנשים כאו זוכרים את הסיפור שלי איתם (התעקשו התעקשו לא להחליף לוח אם) אבל בסוף החליפו לי ללוח חדש יותר טוב ממה שהייה לי. אולי מה שחשבתי עליהם לא היה כלכך נכון אחרי הכל...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  18. אני מחולון...אם יש קו אחר שעובר פה זה גם טוב..תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by nehmia,

איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

הוא הולך ככה: הירוס... הירוס... משהו משהו D= (ברח לי הטרק... =\ ) אם מישהו יודע למה אני מתכוון (סורי ששכחתי איך זה הולך)

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by itaysp,

חבר שלי שלח לי את זה לא מזמן.. הוא אמר שהוא לא הצליח וגם אני לא אחרי מספר רב של פעמי התייאשתי.. http://www.gizmodo.com/?refId=231891 מישהו שמע על זה? או הצליח להשיג באמת הזמנה?

22. Started by Tik-Tak,

תקשיבו, אני צריך שרת חינמי שיתמוך בASP. אין צורך בהרבה מקום, רצוי ללא פרסומות. או רק פרסומות קופצות קטנות שאפשר ליסגור בקלות. חשוב שהשרת יעבוד ללא נפילות. תודה, ולא מצאתי פורום מתאים לשאול אז שמתי פה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by compman112,

שלום, בזמן האחרון יצצאו המון עונות חדשות, וכמו כן סדרות חדשות. אם יש סדרה חדשה שאתם רואים שהיא מומלצת לפי דעתכם, תרשמו אותה, מידע קטן ואם היא שווה צפיה. אני ממליץ על נמלטים, העונה ה2 ממש ממש טובה. ואבודים שממש ממש מותח בעונה ה2. 4400 עונה שלישית נחמדה .

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  24. Started by kfirlion,

שלום, יש לי צו גיוס ראשון לתאריך 2/11, רציתי שתתנו לי טיפים על איך להיות מוכן למבחן הפסיכוטכני, אז בבקשה תתנו לי טיפים! לאלו שעשו את המבחן אתם בטח מבינים מה צריך אז תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.