עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by a1a1a1,

שלום רב לפורום, אני מחפש חנות שבה מוכרים נעליים (לא אלגנטיות,נעלי סקייט,אולסטאר,או סניקרס) במידות גדולות, החל ממידה 48 ומעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by nahum8,

כדאי למכור את ה260GTX ב500 ש''ח? הציעו לי סכום כסף כזה, האם זה משתלם?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by boynet,

מישהו כבר הזמין מהם? ויש להם חנות שאפשר לבוא עליהם או חייבים דרך האינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. אני מעוניין באתרים להסבר על פירוק המחשב +תמונות+סירטונים וכל מה שיש לכם להציע. אני מבקש בתשובותיכם לתת לי לינקים לאתרים ולא לומר לי כל שנייה לפתוח את המחשב שלי..(נלמד מנסיון העבר). בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by itaysp,

חבר שלי שלח לי את זה לא מזמן.. הוא אמר שהוא לא הצליח וגם אני לא אחרי מספר רב של פעמי התייאשתי.. http://www.gizmodo.com/?refId=231891 מישהו שמע על זה? או הצליח להשיג באמת הזמנה?

6. כמו צלילים של הודעה , צילצולים מצחיקים , ודברים שסתם כיף לשמוע בסלולרי.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  7. Started by nehmia,

איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by אביהרץ,

בנות חושבות שכבר דודי בלס ואיתן אורב לא נראים טוב? איך כל אחד בזמנו היה הדוגמן/הדוגמנית מספר 1 בארץ והיום בקושי שומעים עליהם? הרי הם נראים בול אותו הדבר

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by 00000,

1/4,3/4,4/4 וכו'? גודל?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. ברצוני להתחיל לקבל כל מיני סרטונים ודברים מצחיקים שרצים באימייל, לאימייל. איך אני נכנס לכל העיניין הזה שהאימייל שלי יהיה ברשימת המקבלים את הדברים האלה? תודה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה למכור משחק PS3, אני לא יודע איזה אפשרות משלוח לבחור וכמה זה יעלה(כדי שאני ידע כמה לקחת על זה) מישהו יכול להסביר לי איפה במידה ומישהו ירצה לרכוש את המשחק, אני צריך ללכת ולשלוח אותו? וכמה זה יעלה?

12. Started by TeaTime,

אני מחפש את הפרק שבו קרטמן מחכה מישהו אוסטרלי מדיסקברי צ'אנל שהולך לחיות מסוכנות ותוקע את האצבע שלו בתחת שלהם ואז קרטמן הולך לפרה ותוקע את האצבע בתחת שלה הואי מחרבנת עליו אני זוכר רק את משפט המפתח:I'm gonna stick my thumb up his ass ,תודה למחפשים

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by pohn2000,

שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??

14. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  15. מי שקנה או התנסה בידית הזאת, האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הידית הלא רוטטת?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. אחד הטובים! http://www.smithappens.com/video/141/Hippie-covers-outkast.html

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. כמה זמן יקח למעבד של 2.5GHz לפרוץ סיסמא של 9 תווים (ספרות ואותיות באגנלית בלבד)? 24 שעות יספיקו? אם אני לא טועה, כמות האפשרויות היא: 26 אותיות+10 ספרות=36 תווים אז יש 36! צירופים אפשריים שזה בערך 3.72 כפול 10 בחזקת 41. לא כל כך הרבה בשביל מעבד מודרני, לא? ???

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by shuy,

שמעתי אותו בגלגל"צ בימים האחרונים. שיר פופ-דאנס, זמרת ששרה באנגלית במבטא אירופאי כלשהו, בשיר חוזרים על משהו "...SEE ME CRY...". ברקע יש אקורדיון (עד כמה שהצלחתי לזהות...). המזהה יזכה בברכה מיוחדת מלילו הקטנה:

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by spektor666,

שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. שלום לכולם, אני חייל משוחרר וכבר חצי שנה משפר בגרויות על מנת להעלות את הממוצע שלי בבגרות..אוטוטו אני מתחיל פסיכומטרי כשהמטרה הסופית היא להתקבל ללימודים בהנדסת מחשבים\תוכנה\מדעי המחשב. לפני שאני מחליט למה בדיוק אני הולך אשמח אם אנשים שמבינים בתחום או סטודנטים שלמדו\לומדים את אחד המקצועות סוף סוף יוכלו להסביר לי מה ההבדל בין השלושה. אני מבולבל מאוד ולא יודע להבחין בין השלושה,מה יש בכל אחד שאין באחר? ניסיתי לחפש באינטנרנט שעות ולא הגעתי לתשובה חד משמעית..הכול נורא מבלבל,לא כתוב מסודר ומלא קונספירציות. השאלה שלי בגדול היא כזו: אני מעוניין לעשות תואר בתחומי המחשב,האם עומדים לרשותי אפשרויות לתואר נוספות בתחום מעבר לשלושה שציינתי? אם כן מהם? ,ומה ההבדל ביניהם? מאוד מבולבול …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by MishaK,

זה נמכר מהר...

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.