עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gal1,

השאלה בכותרת תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Shadowman,

יש לי כמה מלים ממנו... ממ תפתחי את הרגליים..... משהוא עם ערבים... בקיצור שיר נחמד שאין לי מוג מי שר אותו ומה השם שלו.... אז עם משהו יודע... תודה!! ;D

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/14665.html

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://stream.xtcradio.com:8069/ תהנו! 8) ניתן להוריד את הסטים מכלל ההופעות שלו באתר הבית שלו - http://jameslauer.com

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by bad-sector,

יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. יש לי מפרט מוכן שאני כבר סגור עליו, ב SKYPC יש את כל החלקים שאני צריך. אני רק צריך חוות דעת לגבי החנות ממי שכבר קנה מהמקום, לגבי השירות, האחריות שלהם, ומאיזה סניף קנה את המחשב/המוצר וכדומה.... זה האתר שלהם:http://www.skypc.co.il כמו שאמרתי חוות דעת ממי שכבר קנה מהמקום ויצא לו להתנסות במוצרים שלהם/בשירות שלהם. אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לפתוח את הנושא הזה, זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לנושא. תודה רבה 3>

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by chris_u16,

רמז: אתם בטוח ראיתם את התמונה כבר, אך לפני העריכה הקטנה שעשיתי לה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by Joli,

תקחו טיפ ותפעילו אותו (תלחצו PLAY) בלי קלטת ותשימו את הרמקול של הפלאפון שלכם כשהוא משמיע שירים או כל דבר אחר שמשמיע שירים על הקוביה הכסופה שנמצאת למעלה זה ישמיע לכם את השיר ברמקול של הרדיו... לפעמים זה שימושי

10. בתור חובב HD אני מנסה לאסוף כל מיני תכנים איכותיים שמבטאים את האיכות שבHD הבעיה היא שאין לי הרבה מקומות להשיג חוץ מכמה תוכנות שיתוף והאתרים כמו של מיקרושיט שמביא כמה דוגמאות אין הרבה מקורות טובים (יש את usenet אבל בנתיים נשאיר את זה בצד) מישהו מכיר אתרים\מקורות נוספים שניתן להוריד בהם תכני HD ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by reshaleph,

אהלן. אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, כדי לקנות מחשב (אני די סגור על מפרט ורוצה שירכיבו אותו בחנות). המפרט בנוי סביב המארז NSK 2480 של Antec, אז הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל). אלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. והשאר נפסלו כי הן בצפון. בקיצור, אם יש למישהו תובנות לגבי החנויות הנ"ל, או אולי על חנויות אחרות שפיספסתי - אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Pika007,

צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by shay_55,

אחרי שעות של סידור כל הכבלים הכל מסודר... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by friedman3010,

הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור

15. IBM THINKPED T-40 (אחד הדגמים הכי מתקדמים שיש) מעבד: פנטיום M 1500MHZ, מגה קאש (סנטרינו...) זיכרון: 512MB כונן DVD כ. מסך: R7500 מובייל, 32MB לא משותף (הזיכרון של הכרטיס בא בניפרד מהזיכרון הכללי...) 2 יציאות USB HD: 40GB חיבור למדפסת, למסך חיצוני ולTV מקום לכרטיסי הרחבה אינפרה אדום יציאת LAN כולל המטען והתיק המקורי, במצב מעולה הוא אצלי פחות מחתי שנה מחיר בארה"ב: 2000$ בארץ: בסיבות ה14000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Tomerico,

אני מניח שהבנתם מהכותרת... אבל אני מענין בשעון מעורר איכותי משהו בסט (best) שישמיע שירים ובסוף השיר יעביר לשיר הבא, לא יודע איזה משהו מתוחכם... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  17. ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. שלום לכולכם. אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים. לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי. אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט. מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם". הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם. הנקודות החשובות הם: 1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וח…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  19. דיברתי עם הסוכן של בזק בינלאומי היום בבוקר. הוא הציע לי חבילת גלישה 4MB ב-99 שקלים לחודש כולל תשתית. לטענתו זה מבצע רק לעובדי באג ואף אחד אחר לא מקבל מחירים כל כך נמוכים. יש אמת בדבריו? כמה אתם משלמים על חבילת אינטרנט + תשתית?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by dotans75,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976520,00.html קראתי את הכתבה שנותנת מפרט מומלץ למחשב מולטימדיה ונגמר לי האויר. אין לי מילים חוץ מלספר שהם שוקלים להמליץ גם למחפשי רכב שני למשפחה לצורך נסיעות קצרות על מרצדס דגם M.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  21. ..כל הכיתוב ירד מן השפורפרת.. מה אתם אומרים, בטוח להשתמש בה? (רציני)

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by king-of-cats,

שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  23. יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by danielzxc,

שלום, מישהו פעם שמע על הרשת K.S.P למחשבים??? אמין?שירות טוב? תנו ביקורת כללית עליהם.. נ.ב: אם אסור לפתוח הודעה מסוג כזה אני מצטער.. אני חדש פה.. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים