עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asilbob,

יש כולכך הרבה מקצעות בכלל לא רק מחשבים אבל בא לי ללמוד מחשבים כי אומרים שזה הכי חזק.. אז חשבתי אל הנדסי אלקטרוניקה .. או על הנדסי מדעי מחשב או הנדסי תוכנות ויש עוד עכשיו אני לא יודע במה לבחור ......... אני רוצה תמקצוע שבדיוק יתאים לי וחוץ מי המקצעות האלו יש עוד מקצוע ככה.. שמומלץ ? ומה עדיף ללכת למדעי מחשב שלומדים את זה 4 שנים או מהנדס תוכנות שלומדים את זה 3 שנים אמרו לי שעדיף מדעי מחשב בגלל חבל על עוד שנה אחת .. גם בגלל הכסף אבל מדעי מחשב זה בדיוק כמו הנדסת תוכנות אותו מסכורות אותו הכול אז חרם על עוד שנה ........... וכבד גם 4 שנים ... מה אתם אומריםםם ?

2. Started by MotherShip,

עוד שנה אני מסיים את התיכון ואני בשיקולים קשים לגבי המקצוע לעתיד - המגמות שלי הן מחשבים וביולוגיה , 4 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית , ולא אני לא בוחר בתחום המחשבים רק בגלל שהמקצועות שלי ממוצעים או בגלל שאני לא מספיק חכם (אני אמנם אידיוט בכל הקשור ללשון וספרות , אבל הסיבה היחידה שאני יושב ב4 יחידות מתמטיקה ומגמת ביולוגיה היא בגלל שאני עצלן ואני שונא לשנן דברים , יש לי חשיבה מתמטית לא רעה בכלל ) . אחרי ההקדמה והצגת הרקע הזו אני רואה לעצמי שני מסלולים - כטכנאי PC או כמתכנת . יש לי כמה שאלות ואני זקוק לתשובה מאנשים בעלי נסיון בתחום : אני סבור שאי אפשר להתקדם הרבה כטכנאי PC , ולבחור בדרך הזו זה בעצם לקבע את עצמי לתפקיד מסויים לכל החיים שלי , אז כמה זמן המקצוע ישרוד ? האם התחר…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. יש לי חבר טוב שאין לו ראש ללמוד הנדסאי\תואר ראשון או איזה לימודים של שנתיים ומעלה ...... איזה מקצועות מומלץ לו ללמד ? מכונאי כלשהו ?טכנאי כלשהו ? משהו שקשור לתעשיה ? אשמח לכל רעיון אם כל אחד ימליץ על איזה מקצוע זה יהיה נחמד .. שמעתי שמנופאי יכול להיות נחמד (למי שנראה לו ) . השאיפה שלו היא להשתכר מעל המינימום ולחיות עם רמה טובה של חיים ....אין לו שאיפות למשכורות מפוצצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי אנשים, תשמעו מה קרה לי ביומיים האחרונים... נרשמתי לאתר XLOVE לפני כשבוע (כן כן, אתר סטוצים 8)), כשפתאום לפני יומיים קיבלתי הודעה מאחת שקוראים לה לינדה אדווין... היא יצרה כרטיס באתר הזה, אמרה לי שהיא מחו"ל ושהיא מעוניינת לדבר איתי בקשר למשהו חשוב ושאתן לה את האימייל שלי... אז נתתי, וכאן היא רשמה לי הודעה הזויה ביותר, מהסרטים - רק למי שיש סבלנות ומבין אנגלית טוב שיקרא - Hello My Sharo. How are you today together with your health which is the most important thing to me and your night hope fine? Mine is a little bit hot over here in Dakar Senegal In this camp we are only allowed to go out only on mondays and fridays of the weeks. Its just like one staying in the prison an…

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by aviv00,

קניתי מוצר אשרתי קנייה ונכנסתי ל PP כדאי להכניס את הכרטיס אשראי ולסיים עם הקנייה בגלל שלקח לי די הרבה זמן למצוא את ה כרטיס אשראי נצטרכתי להכנס שוב ל PP אבל לא יכולתי להמשיך את הקנייה חפשתי ב EBAY PP משהו שיאפשר לי להמשיך את הקנייה ולא מצאתי דיברתי עם המוכר הוא אמר לי שהמוצר נמכר למישהו אחר זה לא באג רציני ? הרי אחרי שנכנסתי ל PP המוצר כבר שלי כי אין דרך חזרה ? אני לא בטוח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by darkman,

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת ממש לא נעים שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו *מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. סיפרתי את זה לכמה אנשים ואמרו לי שאני משוגע, ותאמת יש מצב אז לא יודע.. בכל זאת מעניין אותי לשמוע דעה של אנשים שלא מכירים אותי אכלתי סלט לא מזמן (כ-כף אחת), כ-15 דקות אחר כך אני רואה הכל אדום ומאבד שליטה על היד (היא נופלת לי מעצמה והיד השניה היתה רפוייה), זה עובר אחרי כמה שניות. אחרי כמה דקות זה חזר עוד פעם אבל חלש, שוב לכמה שניות ואז נעלם. אני מטבע הדברים חשבתי שזה קשור לסלט שגם היה מריר במיוחד (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי אותו והוא היה מריר). עכשיו המקרה הזה שהכל אדום ומאבד תחשוה ביד לא קרה לי בחיים לפני זה וגם לא קרה לכל מי שדיברתי איתו. אתם חושבים שיש לזה קשר לסלט? או שזה קשור למשהו אחר (למה יכול להיות קשור)?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iakovl,

בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. או שהיא פשוט חשבה שמנסים להתקיל אותה (חשיבה מעוותת ביותר), או שמדובר במקרה הכי עצוב בתולדות השעשועון הזה.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  10. מדהים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089494,00.html רק מראה כמה אני צודק שאני לא מבטח את הרכב (ביטוח מקיף) - לא רק שאני חוסך כסף אלא שגם הסיכוי לקבל את הכסף במקרה תביעה שואף לכלום.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by m1ke,

אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dvido,

20070625 שלום. לפני כ 3 שבועות קניתי מחברת KSP, סניף ת"א, מספר חלקי מחשב בכ 2000 ש"ח, ביניהם ספק כח למחשב ומכשיר אל פסק. כמובן שקניתי את החלקים בעצת המוכר של KSP שהמליץ לי במפורש על הספק הנ"ל ועל האל-פסק הנ"ל שיעבוד עם הספק. התקנתי את הספק במחשב שלי וחיברתי אליו את מכשיר האל-פסק בדיוק כפי שכתוב בהוראות הפעלה. לפני שבוע התרחשה בביתי הפסקת חשמל והפלא ופלא החשמל במחשב "נפל" יחד עם כל שאר המכשירים בבית (למרות שהיה מחובר לאל-פסק) ולא החזיק מעמד אפילו שנייה. בשיחה עם טכנאי של החברה המייצרת את מכשירי האל-פסק התברר לי שהדגם המסוים של האל-פסק שקניתי לא תומך בספק שקניתי ולכן מראש לא הייתה אפשרות שהאל-פסק יוכל לעבוד עם הספק הזה. כמובן שהתקשרתי לחנות של KSP. אחרי הרבה טרטורים והעב…

• 45 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. המקרה: קניתי אתמול (שישי) כרטיס מסך 9550 רדאון 128 ביט לפחות זה מה שביקשתי...המוכר כנראה התבלבל כי בדיקה לאחר מכן הראיתה לי כי אין ברשות החברה את גרסת ה-128 ביט והוא נתן לי את גרסת 64 ביט...אני רק היום שמתי לב....כי באתי לבדוק את הכרטיס והכל....האם יחזירו לי את הכסף?יתנו לי זיכוי?ישלחו אותי הביתה? מה לדעתכם יקרה?אולי יתנו לי לרכוש כרטיס מעט יותר טוב במחיר מוזל (כי מעט יותר טוב שם עולה כבר 500+ ואני שילמתי 380 על שלי....) בעיקרון זה טעות של המוכר וחוסר תשומת לב שלי....ע"פ חוק מה אמור לקרות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה לקנות מקרן יד שניה ב2000 שקל, למישהו יש פרטים/המלצות וכדומה?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by aviad91,

חשבתי על לקנות מקרן. עברתי דירה ועלתה המחשבה על לצפות בחדר באמצעות מקרן קיצר.המרחק צפייה יהיה 3 מטר..בכל מקרה חשבתי אם הצפייה תהיה איכותית ואם בכלל זה שווה את הכסף.. אשמח לחוות דעת.במיוחד ממי שיש אם בכלל תודה

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by vk,

עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by יוסף בלייר,

מבקש לברר היש במקרר חדש תוצרת סמסונג מגן מתח בילטין

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

אהלן, איזה מקרר נותן יחס עלות:תועלת הכי גבוה? לא מחפש טכנולוגיה ושטויות - שיקרר כמו שצריך ויהיה נוח, גדול, אמין ושקט. יש דגם מומלץ? תודה רבה! מבחינת מחיר - לא מחפש להתפרע אבל גם לא לחסוך כל שקל. פשוט bang for the buck הכי טוב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by IG,

שלום. אני מחפש מקרר קטן לחדר... משהו שיהייה גדול מספיק כדי להכניס כמה בבקבוקי בירה בעמידה או בקבוק קולה (1.5L- בשכיבה).... שמעתי גם שיש ציידניות חשמליות שמתאימות לדרישות שלי.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by עמיר,

http://www.skrbl.com/36694980

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  22. http://www.tv5.org/TV5Site/la_linea/index.php?numero=2 ברום ברום בא הא הא !

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by Fkl0ster,

"אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי. הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו! תתבייש אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך." בחרתי לשתף את הפורום כולו בתגובתי למר לב, שבת'רד אחר שפתחתי, בחר לכתוב לי את ההודעה הנ"ל כתגובה לתמיכתי בהצעה היפותטית שלפיה תצורף מדינת ישראל כאחת ממדינות ארה"ב של אמריקה: אני מקווה שאתה מבין כי המנטליות של שנינו שונה לחלוטין. אתה פטריוט גאה, אוהב את אדמת א"י, בעל מוטיבציה גבוה לשרת בצבא ההגנה של המדינה ולתרום לבטחונה. אתה אידיאל הציוניזם, וזו זכותך המלאה להיות כזה... אבל להסיק מכך שאתה יכול להכפיש את שמי ולהרחיק לכת ולקרוא לי אנטישמי, מעידים על בורותך. במקום לשמור על רמת דיונים נאותה, אתה בוחר להקצ…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/975/726.html ;D

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by omri_ro,

שלום קניתי רכב חדש (I20 לצורך העיניין)ובו מותקנות מראות מתכווננות ומתקפלות חשמלית בעת נעילת הרכב. תהיתי לגבי אפשרות של פתיחה ידנית של המראה במקרה של תקלה במנוע החשמלי ולא מצאתי כזה בספר הרכב, רשום שם שבמקרה שהמראה לא מתקפלת (שזה המקרה הטוב) לא לקפל ידנית אבל מה במקרה שהיא תקועה במצב מקופל(ולמתחכמים: נניח שזה קורה לי בשאני חוזר בערב מהעבודה)? אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא.

• 6 תגובות
    • 13.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים