עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Liran3331,

בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  2. לכל מי שמכיר את כל השטויות האלה שאמורים להקפיץ אותך מפחד בליווי של אפקטים עתירי דציבלים... אנא שתפו אני זוכר שזה עבד מאוד טוב לפני כמה שנים על רוב החברים שלי , לא מזמן קניתי רמקולים חדשים וחזקים יותר והיתי מעוניין "לבדוק" אותם

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by GRiM,

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1127671208/Crazy_Asian_Game_Show נראה מי ינחש מה המטרה של המשחק עריכה: WOW! תראו מזה מהדורת חדשות בFOX http://www.dumpalink.com/media/1118569606/Micheal_Crook_Gets_Laid_In_To_Live_On_Fox_News

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by [NOS],

? אבל לא מה שקונים ב100 שקל בכפר כאסם... אלה יותר משהו כזה http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=airsoft-combo-ca-m4&Category_Code=classicarmy עם כדורי ברזל אז יש חנות או מישהו בארץ שמוכרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DDOORR,

אפשר בבקשה את האתר של החברה.. pixxel העולמית

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

יש את זאתי בשיר שלנו שמש פרוסט נכון? היא זמרת מדהימה איך קוראים לה? השם האמיתי כן? חחח

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by night-fire,

ראיתי שעוד לא נפתח פה אז מי שרוצה לשאול שאלות שירשום פה..! ד"א יש למישהו מושג מתיי מתחילה עונה 2 ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. נכנס כבר החו'ק החדש למלווה לנהג חדש?.. ??? לתוקף... או שעדיין בריפרוף :'(? כי אני צריך לעשות טסט השבוע

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by פבלו,

שלום אני שוקל לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי מחברת סופטק. האם יש המלצות לגבי שולחן כזה, או אולי חברות אחרות שכדאי לבדוק איתן לגבי שולחן כזה? תודה http://www.softec.co.il/product--7588.aspx

11. חיפשתי אבל לא מצאתי משום מה אתרים רציניים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by ScreameR,

אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

14. טוב אז ככה דיפדפתי באתר של WWE וכצפוי התסריטים דפקו תקברן בתסריט הרגיל שמישהו מיתערב בקרב כאילו לא ראינו את זה מיליון פעם בעבר הWWE נותן לצעירים את מרכז הבמה כבר שנים והתסריטים שלהם דפוקים כבר המון זמן TNA לאומת זאת ניראה קרוב למה שWWE היה פעם והיום הרבה יותר מעניין גם התוצאות של הקרבות לא צפויות מראש בWWE זה ברור לי שסינה יחזור יתנו לו תחגורה ושבטיסטה יהיה גם במרכז הבמה שחקנים כמו הקברן\וHBK וכו לא יחזיקו בחגורה הרבה אם יתנו להם ליזכות ובקרבות חגורה ידפקו בקיצור משעמם ומגוחך כי דמויות כמו סינה ובטיסטה משעממות מאוד בגלל זה אני רוצה לעבור סופית לצפות בTNA ואני מבקש שמות של התוכניות והPPV שלהם בתודה קרירין

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. שלום רוב יש לי שאלה כללית על משהו בצבא לרסר שלי יש שגעון כזה בכל מסדר יציאה לשאול שאלה, ואם לא עניתה נכון על המקום אתה חוטף שבת. שמעתי שמועה שחייבים להודיעה לך 24 שעות מראש אם אתה יוצא הביתה, האם זה נכון וחוקי שרסר יכול להחליט שאתה נשאר בבסיס במסדר יציאה?

• 20 תגובות
    • 20.9k צפיות
  16. איך נוצר מצב שכל המתחרות לרשת אייבורי מחשבים לא מתקרבות למה שהם מציעים? המינימום שאפשר לחשוב עליו זה שני רשתות מובילות.איך זה שאייבורי משאירה את השאר כ"כ רחוק מאחור ???

• 35 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by Sfree,

אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.

18. Started by waizman,

לא'דע בן כמה אתה כי האייסי שלי מושבת כרגע, אז אני ישים לך סתם כמה אנימציות ;D :-* :anim-jjd: :auto: :biggthumpup: :clown: :cwm39: :DJsmile: :gorgeous: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: מזל טוב איש! :-*

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  19. אני סיימתי קורס MCDST ונהניתי. אני רוצה להמשיך ללמוד שם, ואני מתלבט בין 2 מסלולים: אני יכול לעשות את הקורס טכנאים שוב, אבל עם הסמכה של ויסטה ולא XP ומכיוון שזהו קורס במתכונת החדשה של servers 2008 ולא servers 2003, אז יש שני מסלולים: טכנאי למגזר העסקי ולמגזר הפרטי. חוץ מזה, חוזרים הרבה על החומר של ה- A+ (חומרה) ושוב מרכיבי מחשב, אולי קצת יותר משודרג ממה שאני הרכבתי. האפשרות השנייה היא להתקדם לתואר MCSA/MCSE 2008, אבל מאחר ואפילו הסמכה בסיסית של ויסטה אין לי, אני לא יודע האם מומלץ לי לעבור ישר להסמכות הרציוניות של MCSA/MCSE 2008. מה אתם אומרים? נשבר לי מזה שאנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף. אז נכון, יש את התארים האלה להרבה אנשים ואין להשוותם לתואר ראשון במדעי המחשב/הנדס…

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. שלום לכולם. אז כמו שציינתי בכותרת, יש שיר באתר של DJ Yahel, שמתנגן באמצעות נגן הפלאש(שנמצא בתחתית האתר) פשוט תלחצו על play ותפעילו את השיר. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא מקום באתר שמציין את השם של השיר. תודה רבה מראש על העזרה. נ.ב - טוב לחזור לראות את הפורומים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mesatla,

ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by starter,

מה לדעתכם עלה יותר האוטו או האופניים ? לדעתי האופניים ;D אנשים אם סדר עדיפויות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by RGod,

אני מחפש למשל לברר כמה עולה כיום בארץ -קוב בטון \או מחירי אץ ,מחירי וכו . העם קיים אתר של מחירון לכל זה ?העם משיהו יודע מחירים ?..לצורך חישוב כמה יעלה לבנות בית .

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by MooMoo,

חבריה! קניה ראשונה ואחרונה שלי באקסלנט! אני הזמנתי לפני שבועיים 256 MB RDRAM ועוד מאוורר.. אמרו לי תוך שבוע שבוע וחצי זה אצלי.. אבל לא!! עוד לא הגיע! בסדר יש עיכוב של חצי שבוע נוותר אבל מה!!! אני לא יודע אפילו אם שלחו לי את זה! . אני כבר 3 ימים מתקשר ומשאיר הודעות והיום צעקתי! אבל רק חגית יכולה לענות על שאלה פשוטה "מה אם ההזמנה שלי?"! חגית ה**** הזאת שלא עונה לטלפונים לא מחזירה תשובות! חרא של שירות!!! פעם אחת היא הייתה במחסן ושמעתי את הקול שלה! אבל היא לא יכלה לדבר... אני משתגע פה לא יודע מה עם ההזמנה ואף אחד לא שם עלי שם קצוץ! ממש לא מומלץ לקנות באקסלנט! מבחינה שירות הם מסריחים וגם המחירים שלהם לא הכי נוחים! מי שעדיין חושב על אקסלנט שיחשוב פעמיים.!!!!!! …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים