עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dani,

קניתי לפני חודשיים הגה של לוג'יטק ( Logitech Wingman Formula force GP - האדום) והוא התקלקל לי... ניסיתי לחבר אותו ביו אס בי ומחשב לא מזהה כלום - בדקתי בכל החיבורי יו אס בי שלי - דברים אחרים כמו המודם והמדפסת עובדים אז זו לא בעיה בשקע יו אס בי עצמו. רציתי לדעת מה בנוגע לאחריות (התקשרתי אליהם והם אמרו לי להביא את ההגה לחנות) כי הסתכלתי בפורום פעם והיה כתוב שאת המוצרים של לוג'יטק לא מתקנים אלא מחליפים אותם בחדש...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  2. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בערך 50סמ מכירית את העמוד של המתח ששמים בבית שהוא מתכוון אז כזה אני מחפש רק הרבה יותר קטן בבית שלי קרסה הסיפריה ואני רוצה לשים תמוך שיחזיק לי את העסק שמתי בינתיים עמוד עץ קטן אבל אני מחפש משו יותר יפה כזה ועמיד יותר אם כזה דבר אני בשמחה ירצה לדעת איפה קונים ניסיתי לחפש בגוגל ורק מצאתי עמוד לכדור סל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה מה שמצאתי ברשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460615,00.html התחלתי לקרוא וחשבתי בראש: "מיצידי שיעשו מה שהם רוצים" עד שהגעתי לשורה: עלות הפעלת התכנית החלופית הינה כחמישה מיליון שקלים ליום. OMG, לאן הגענו? במקום את אותם 5 מיליון שקל ליום!!!!! להוסיף למשכורת של המורים ולהחזיר את התלמידים ללמוד, הם בלאט מפעילים תכונית לא קשורה? לא כאילו איפה הגיון פה? לא יודע אולי אני מפספס משו, או רמת האינטלקט שלי הרבה יותר נמוכה משל שרת החינוך ולכן אני לא מבין את המטרה, מישהוא יכול אולי להסביר לי?

4. יש למישהו מושג איך אני מסנן אנשים ספציפים בפייסבוק בצד ימין/שמאל ב "הדגשות" ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by Yossarian22,

אני רוצה לטוס עם החברה לחופשה באוגוסט. אנחנו מחפשים מקום לא רחוק מדי (בסגנון של יוון, קפריסין וכו') עם חבילות נופש לצעירים חשוב שיהיה חוף ים, ובאופן כללי אווירה של צעירים... איפה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by IG,

האתר נפל או שזה רק אצלי הוא לא נמצא כבר איזה 5 שעות? www.tv-links.co.uk

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני רוצה להדפיס Covers שהורדתי של סרטים/משחקים ולשים אותם בתוך אריזה כמובן,איפה אני יכול להדפיס אותם בצבע כמובן ובאיכות טובה ? (מחיר ??). תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. בבית של הוריי יש עידן פלוס (איכות מצויינת דרך אגב) ואני לא מבין למה לא מוסיפים ערוצים נוספים. אני נוטה להאמין שעם מספר ערוצים נוסף (דגש על תוכן), הרבה יותר אנשים יעברו לעידן פלוס, יחסכו כסף (במדינה שם ככה יקרה) . אז מה דעתכם ? עד שלא יגיע "כחלון" חדש המצב ישאר כרגיל? בכל מקרה מי שבדר"כ צופה בערוצי בסיס ואת השאר צופה במחשב (סדרות סרטים) אני ממליץ לו לעבור לעידן פלוס (ולקנות אנטנה יקרה באופן חד פעמי) ולחסוך אלפי שקלים.

9. Started by Or ei,

אני כרגע מדבר עם בעל חנות באייביי הוא מהונג קונג , ביקשתי ממנו שיאחד לי 3 פריטים שהוא מוכר בנפרד ויתן מחיר הוא אמר שזה יעלה XX ושאני אעביר לו את הכסף דרך Paypal ישירות ולא דרך דף קנייה באייביי מצד אחד יש לו פידבק חיובי של 99% עם אלפי מכירות http://myworld.ebay.com/yessshop?ssPageName=ADME:X:CEM:US:1181 אבל אני עדיין לא בטוח שמה שהוא מבקש זה "כשר" מישהו מכיר את העניין יכול להגיד לי אם יש את הביטוח של PAYPAL גם בהעברות כאלה שהן לא קנייה בדף מכירה של אייביי ? הנה מה שהוא רשם לי : Hi, Please make payment directly through paypal. If it create a new listing. IT need extra cost and will charge you higher.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  10. מזמן לא חידשתי את מלאי השירים שלי אז אני מחפש שירים בסגנון I kissed a girl.....

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by exXxTreAm,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8460222362133632201 אתם חייבים לראות את זה!!! תמיד ידעתי שברני סתם מתחזה לדינזאור תמים!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Liran3331,

בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  13. לכל מי שמכיר את כל השטויות האלה שאמורים להקפיץ אותך מפחד בליווי של אפקטים עתירי דציבלים... אנא שתפו אני זוכר שזה עבד מאוד טוב לפני כמה שנים על רוב החברים שלי , לא מזמן קניתי רמקולים חדשים וחזקים יותר והיתי מעוניין "לבדוק" אותם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by GRiM,

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1127671208/Crazy_Asian_Game_Show נראה מי ינחש מה המטרה של המשחק עריכה: WOW! תראו מזה מהדורת חדשות בFOX http://www.dumpalink.com/media/1118569606/Micheal_Crook_Gets_Laid_In_To_Live_On_Fox_News

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by [NOS],

? אבל לא מה שקונים ב100 שקל בכפר כאסם... אלה יותר משהו כזה http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=airsoft-combo-ca-m4&Category_Code=classicarmy עם כדורי ברזל אז יש חנות או מישהו בארץ שמוכרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DDOORR,

אפשר בבקשה את האתר של החברה.. pixxel העולמית

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. Started by AsD[eyal],

יש את זאתי בשיר שלנו שמש פרוסט נכון? היא זמרת מדהימה איך קוראים לה? השם האמיתי כן? חחח

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by night-fire,

ראיתי שעוד לא נפתח פה אז מי שרוצה לשאול שאלות שירשום פה..! ד"א יש למישהו מושג מתיי מתחילה עונה 2 ?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  20. נכנס כבר החו'ק החדש למלווה לנהג חדש?.. ??? לתוקף... או שעדיין בריפרוף :'(? כי אני צריך לעשות טסט השבוע

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by פבלו,

שלום אני שוקל לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי מחברת סופטק. האם יש המלצות לגבי שולחן כזה, או אולי חברות אחרות שכדאי לבדוק איתן לגבי שולחן כזה? תודה http://www.softec.co.il/product--7588.aspx

22. חיפשתי אבל לא מצאתי משום מה אתרים רציניים.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by ScreameR,

אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

25. טוב אז ככה דיפדפתי באתר של WWE וכצפוי התסריטים דפקו תקברן בתסריט הרגיל שמישהו מיתערב בקרב כאילו לא ראינו את זה מיליון פעם בעבר הWWE נותן לצעירים את מרכז הבמה כבר שנים והתסריטים שלהם דפוקים כבר המון זמן TNA לאומת זאת ניראה קרוב למה שWWE היה פעם והיום הרבה יותר מעניין גם התוצאות של הקרבות לא צפויות מראש בWWE זה ברור לי שסינה יחזור יתנו לו תחגורה ושבטיסטה יהיה גם במרכז הבמה שחקנים כמו הקברן\וHBK וכו לא יחזיקו בחגורה הרבה אם יתנו להם ליזכות ובקרבות חגורה ידפקו בקיצור משעמם ומגוחך כי דמויות כמו סינה ובטיסטה משעממות מאוד בגלל זה אני רוצה לעבור סופית לצפות בTNA ואני מבקש שמות של התוכניות והPPV שלהם בתודה קרירין

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים