כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לחשב לי את הסיכוי שיצא four of a kind ב4 קלפים הראשונים שיחולקו על השולחן? (פלופ + טרן) בנהחה ויש 2 שחקנים
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
..כל הכיתוב ירד מן השפורפרת.. מה אתם אומרים, בטוח להשתמש בה? (רציני)
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://www.ugcs.caltech.edu/~karlh/fun/millenium.html חמוד ביותר
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב בעיקרון אני צריך המלצות לשמות וסדר של השירים הכי טובים שלהם בלי לינקים וכו כדי לא לעבור על חוקי הפורום בישביל להבין תטעם שלי בIron אחד מהשירים האהובים שלי זה Phantom Of The Opera אני פשוט לא זוכר שמות של הרבה שירים ואני רוצה להכין לעצמי תקליט טוב מהשירים שלהם
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרי WAP טובים? כאלו שאפשר להוריד מהם טפטים,צלצולים ומשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מניח שחלק מכם שמעתם את השיר באולפן של צ'ירלטון. השיר הוא כמו שהיה פעם של אריק אינשטיין שהוא מקריא את השמות של השחקנים במונדיאל. מישהו יכול להעלות לפה את השיר?? השיר נקרא: אסף פרישמן והחלוצים - ואלה שמות 2006 מונדיאל
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום אני משוחרר מהצבא ורוצה ללמוד קורס במחשבים אבל לא יודע מה לפי מה שקראתי טכנאי pc אני לא רוצה כיום גם הרבה מסתדרים לבד וגם צריך להיות מעודכן כל הזמן בקשר לחומרה איזה קורסים כדאי לקחת שהם מבוקשים?
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ידידה שלי מיי חן, משתתפת בתחרות "מיס בייביליס" בFLIX, בתחרות היה צריך להכין מאין סרטון תודה, נאום תודה על כך שהיא כביכול נבחרה להיות מיס בייביליס. היא באמת השקיעה וערכת סרטון לתחרות, ביימה וערכה יחד עם חברה טובה שלה בעוד שרוב המתמודדים סתם צילמו את עצמם מדברים. היא ביקשה ממני לפרסם את זה בפורום אחרי שסיפרתי לה על הפורום ועל מספר האנשים שקוראים כאן בפורום, אני מפרסם הודעה זאת סתם כדי שתראו את הסרטון שהיא הכינה ואם בא לכם לעזור לה אתם יכולים גם להצביע :-) http://www.flix.co.il/tapuz/babyliss/showVideo.asp?m=1425903 אם ההודעה הזאת לא במקום בפורום HWZONE אני אמחק אותה מיד.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש תחרויות דביליות לגמרי, אבל יש תחרויות סבירות. השתתפתם פעם?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע נשרמתי לPP והיום אישרתי את כרטיס האשראי . עכשיו אני לא מצליח / לא יודע איך להוסיף כסף לחשבון ! יש לי רק אופציה אחת - Transfer Funds From a Bank Account in the United States אין לי אפשרות כרטיס אשראי . בבקשה עזרה...יש משהו דיי דחוף שאני צריך לקנות :
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות בארץ או בחו"ל שעון מהדגם הבא:g3310d-8a2. אם אני קונה ב חו"ל כמה מכס אני ישלם אליו?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עשיתי מנו בנובמבר והם שמו הגבלה של 2.66G ליום! וזה ממש לא מספיק! כשעשיתי לא הודיעו לי שום דבר לגביי ההגבלה! לכמה זמן ההגבלה?והאם אני יקבל פיצוי?(כמו הערכה של המנוי) אני לא מצליח להוריד כלום עם ההגבלה הזאת!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עשיתי הזמנה של כמה פוסטרים וחולצה עברו כבר שבועיים וחצי ועוד לא קיבלתי.. אם מישהו הזמין בעבר משם אני ישמח לשמוע חוות דעת וכמה זמן לקח לזה להגיע...(ו-או מאיפה לוקחים את זה)
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מועד ב' במכניקת המוצקים בקרוב, ואני רוצה למצוא שאלות נוספות כמו השאלה בתמונה שהעלתי. מישהו מזהה מאיזה ספר נלקחה השאלה? או ספר אחר עם שאלות דומות? חיפשתי במספר ספרים שאני מכיר ולא מצאתי משהו דומה... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/23573/navy_helicopter_crash/ סירטון יישן ואולי מוכר אבל איך שהוא טס זה מזכיר לי את השחקנים האלה מבאטלפילד שפעם ראשונה לוקחים מסוק או מנסים להנחיתו ואז עושים היפוך :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-