עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ וגריל למאוורר 120 מ"מ עשיתי חיפוש בשביל לראות מאיזה חנויות לקנות....וכל נושא סותר את עצמו... ככה שנתקעתי ואני לא יודע מאיפה לקנות....רצוי אבל חנות שיש לה סניף באזור המרכז או יותר קרוב לראשל"צ תודה רבה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  2. לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Toxin II,

אהלן אנשים, אחרי שחשבתי על כך רבות, הבנתי שיותר משתלם לרכוש מחשב נייד איכותי בחול. אני לא מדבר על הזמנה שלו, אלא על רכישה שם. אני טס לארה"ב בקרוב ואני יודע מה אני רוצה לקנות. שאלתי היא, האם לפני שאני טס לחו"ל, עליי להצהיר שאני טס עם לפטופ? או שאין צורך בהצהרה שכזו ולא בודקים? תודה לעוזרים

4. Started by Shasoosh,

ביולי 2003 התחברתי לאינטרנט המהיר דרך שירות ה ADSL, לחבילת החצי מגה. בחרתי ספק, קיבלתי מחיר, והייתי מרוצה (הספק היה בזק בינלאומי אך אין זה ממש רלוונטי) הספק הסביר לי על החבילה המוצעת ועל חצי שנה התחיבות שכלולה בעסקה, בזק לא העלו על הפרק שום דבר בקשר להתחייבות, ההתחיבות היא אך ורק לספק, כך לפחות טענו אז (הטעות שלי שלא ביקשתי מהם שום דף כתוב שמעיד על העסקה, דבר שהיו צריכים לעשות על דעת עצמם כמו כל חברה שמכבדת את עצמה ). ינואר השנה מאס עלי החיבור ה"איטי" ורציתי שידרוג, התקשרתי, ביררתי, פתאום נודע לי שאני מחוייב לפי בזק לשנה, ואיני יכול לעבור לרשת הכבלים. כעסתי, צעקתי, וביקשתי לנתק את החיבור, כמובן שמדובר בקנס של 120 ש"ח. התכוונתי לשלם את הקנס, לעבור לכבלים ולחסוך את כל…

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by CyberSpider,

חבר'ה, מישהו יודע אם אפשר לקנות את הספר הזה בארץ?? מצאתי באמזון אבל הם יקרנים במשלוח... http://www.amazon.com/Song-Dodo-Island-Biogeography-Extinction/dp/0684827123 תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by harbinger,

התחרות של הטניס איזה תאריך? ואיפה משדרים?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by omri_ro,

הי אני נוסע בקרוב (יום רביעי בבוקר) ומתכוון לקחת איתי סטפה של מכשירים קטנים ומטענים תואמים (H120/מטען של GP/טלפון סלולארי/מכונת גילוח) אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך לדעת על סוג הקונקטור כדי שאוכל לרכוש אחד. תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by biodome,

http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv LMAO.. תודה למישה..

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by N N C,

אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. Started by McMerc,

זה לא סירטון משהו, אבל זה רק הראשון שלי (בתקווה שיהיו עוד), אז אם יש לכם עוד רעיונות תגיד: http://rapidshare.de/files/35380715/ROV.rar.html רציתי להראות עוד הרבה דברים, כמו זיהוי קול, אופיס 2007 וכו'... אבל לבנתים זה מה שעשיתי. נ.ב אם יש מקומות שזה קצת איטי אז זה בגלל שהמערכת שלי ממש לא משהו (FX5200, פרסקוט, 512 ראם DDR1).

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by Tomerico,

אני קורא לשינוי הN/A בקטגורית הגיל!!! אני רוצה לבדוק בני כמה אתם ואני לא יכול!! מה אתם אומרים? :jump:

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  12. http://www.redvsblue.com תורידו את הפרקים, זה טוב פי כמה וכמה מרוב הקומדיות שמשודרות בTV.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by אור כהן,

שלום לכולם ב25 אני כבר אהיה בצרפת. רציתי לדעת על אילו קליפים אתם ממליצים לי לקחת לשם. משהו לשמוע ברכבת, בחדר, ואפילו בטירות. אני אוהב רוק קל-בינוני (כגון RHCP, FOO-FIGHTERS,GREEN DAY) בינתיים מה שיש לי זה ככה: Wake Me Up By The Way Otherside Can't Stop Best Of You The Pretender Road Trippin (מתכנן למחוק) Learn To Fly Portal ואם אפשר גם לעזור לי למצוא את הקליפ של RHCP אם אני לא טועה, דיי ישן, ובקליפ רואים בחור שהולך ביום יפה והורס את כל השכונה. בתודה רבה, אור כהן

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by zorgi,

http://www.youtube.com/watch?v=hkqqMPPg2VI&feature=related

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  15. מחשב HTPC בן חצי שנה בערך כל החלקים עדיים באחריות, כמעט ולא נעשה בו שימוש: מעבד INTEL COre2 Duo E6550 לוח JETWAY I35P-SG זכרונות CORSAIR VS1GB800D2 שני סטיקים דיסק WD2500KS ספק ENERMAX LIBERTY 400W צורב DVD LG כרטיס מסך GB HD3850 512MB כרטיס טלויזיה LEADTEK PVR2000 יחידת קרור למעבד TERMALTAKE MAXORB מארז TERMALTAKE DH 101 +שלט ותוכנה למדיה סנטר ללא מערכת הפעלה תודה!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by e.s,

איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by ronenur,

שיר ממש יפה:

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

במה קבלן בניין מתחמה ? אותה שאלה לגבי צלם אופנה.

19. Started by SweeT_EviL,

המורים שלנו דיברו על זה היום שיש סיכויים גדולים שיהיה מחר שביתה..

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by BigTools,

(אין לי מושג איפה לפתוח את הדיון הזה) אחרי דיון קצר בפורום אלק' ומודינג, הגעתי למסקנה שאני רוצה ממיר. השאלה שלי היא כזאת, איך אני ידע שהממיר מתח יתאים לשקע הישראלי הסטנדרטי? כי לפי מה שאני זוכר יש כמה סוגים. אם אפשר לינק מ-DX זה יהיה מעולה. המון תודה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by anatoli,

משהו יודע במקרה מה המשכורת שמשלמים במקדונלדס? אני שוקל להתחיל לעבוד בקרוב, ואני רוצה לדעת כמה אני יקבל במידה ואתקבל. כמו כן, מישהו מכיר אתר שבו אפשר למצוא את משכורות המינימום לפי גילאים, או לפחות יכול להגיד לי מה המשכורת מינימום לנער בגילי (16 וחצי)? תודה רבה, Anatoli.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by friedman3010,

הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור

24. כנסו לאתר : http://home.cfl.rr.com/bjp/

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

פעם !_NIKE_! עזר לי במשהו ... לא חשוב אבל הם פרשו ?

דיונים חדשים בפורומים