כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מתכונת מחר ואני לא מצליח לפתור את התרגיל הזה : נתונים 4 מספרים, המהווים סדרה עולה. סכום האיברים הראשון, השני והרביעי הוא 39 והם מהווים סדרה הנדסית. סכום האיברים הראשון, השלישי והרביעי הוא 45 והם מהווים סדרה חשבונית. מצא את איברי הסדרה. תשובה - 3,9,15,27 לפי מה שאני חושב מדובר פה על טכניקה והתעסקות עם חזקות עם 3 משוואות ... , אבל אולי יש פה איזה טריק תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
;D בהצלחה רבה ומרובה מי יתן וזאת הפעם האחרונה שאנחנו ניגשים לסיוט המיותר הזה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
העתיד אולי עשוי להביא עימו הפוגה קלה במגמה זו - אך בינתיים ערך הרכישה הממוצע עבור רכיבי ה-DRAM מגיעה לגבהים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
-
למארז 3480 אני רוצה לאטום אותו כליל מכל הכיוונים שלא יצייץ! דגש על דבר אחד, שאוכל להזמין אותו לבית ככה שאם אפשר לא להמליץ על מקומות שלצריך לסוע אליהם או שבעיה להביא אותם לארץ. תודה. אגב התקציב נע בין 200-400 שח
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
נדמה לי שזה הולך ככה... רציתי לטייל איתך יד ביד רציתי להיות שלך לעד רציתי לתת לך אהבה חלמתי שתהיי אלי קרובה זה קצת מזרחית לא משהו כבד... תודה (:
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מקווה שלא הביאו את זה אבל מאוד מעניין צריך להפעיל את הראש הרבה בקיצור כיף.. מי שמעוניין להצטרף לברית שלי... http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16719 יש דף הוראות שמסביר איך המשחק פועל... תצטרפו לברית הזאת לרוב אוהדי מכבי חיפה אבל גם אתם מוזמנים! ISRAEL ARMY
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בעקבות ריבוי הת'רדים בזמן האחרון בנושאים שונים על כושר גופני, ראיתי לנכון לפתוח את "הת'רד הגדול" (מנהלים אם אתם רואים לנכון תעשו אותו סטיקי, לדעתי זה ת'רד שיהיה דיי פופולארי, ויכול לעזור פה להרבה אנשים) לפני הכל עליי לציין שאני לא מדריך כושר מוסמך, ולא תזונאי מוסמך, וכל המידע שאני מוסר הוא על סמך נסיוני האישי וקריאה מעמיקה בנושא אני אתחיל בכמה מילים על כושר אנ-אירובי, מי שייכתוב פוסט מפורט ואינפורמטיבי אני אשמח להעתיק אותו לפוסט הראשי ולעשות הכל מרוכז ומסודר
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי, רק רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להעביר\לסנכרן שירים לDisk on key בחיבור USB, דרך Sync בMedia Player 11? העברה רגילה לכונן של הדיסק? או יש תוכנות יותר מהירות?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ראיתה כתבה ברוסית על CEBIT 2007 ואני רוצה לתרגם אותה לעברית או אנגלית http://www.3dnews.ru/news/cebit07_1-192268/ אני רוצה לדעת מה הכרטיס הזה של הASUS ,נראה כרטיס קול ומה הלמבורגיני העצבנית הזאת עושה בדוכן של ASUS גם נראה לי שהלוח אם ששם יעניין אנשים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איך אני יודע , אחרי שאני רושם את הפקודה ומתחילות השורות לזרום להן, כיצד אני יודע איך לקרוא אותן, ז"א מה שייך למה?, האם יש איזה מקרא מסויים איפהשהו שתוכלו לתתלי , אשמח אם תענו על שאלתי אוריה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה אם גוגל לא רק תבטל את ה- Pixel 5, אלא גם את כל ליין מוצרי הפיקסל? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפה או למדע וטכנולוגיה.. נראה לי שיותר לפה. בכל מקרה, נתונה לי נקודת רתיחה של מים (98.098) בגובה מסויים. איך אני יכול לחשב את לחץ האוויר (ולהעריך את הגובה) לפי זה? תודה עריכה: אוקי, הגעתי לזה שהלחץ הוא 0.902368421 אטמוספרות, איך אני מגיע לגובה מעל פני הים? עריכה2: אוקי, כנראה טעיתי? עריכה3: פתרתי לבד, תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לא יודע מה הפורום המתאים,אז אשאל כאן: למישהו יש דרך להעביר למחשב שיחות טלפון online או בעיכוב של עד 5 דקות (במהלך שיחה)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חיפשתי כאן: http://www.mof.gov.il/taxes/ אני ממש לא מוצא שם. בעיקרון אני רוצה לדעת כמה ייקחו לי על מקלדת שליטה (בדומה לסינטיסייזר, לא למחשב) שחורגת מתחום ה-50$.. עריכה: מצאתי כאן משהו: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx אבל אין שם שום דבר על מקלדת...
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם: מי יכול להגיד לי בבקשה מי היבואנים של חברת giga bayte מי היבואנים של כל החנויות הגדולות. זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. תודה רבה לכולם מקווה לתשובתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחקר בריטי טוען כי משחקים מקוונים לא רק אינם מזיקים וממכרים, אלא אף יכולים להועיל לצעירים. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=499036&sid=127
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני אני רוצה לדעת על כל האוברקלוק ושאר הירקות ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי תודה!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום :> נוסע לאילת שבוע הבא חייב חנויות חומרה שנמצאות באילת , אני הולך לקנות LG L1732TQ באופיס דיפו , ואני צריך חנות שאני אוכל לקנות בה X1600PRO אני קונה משם בגלל שזה בלי מע"מ , הL1732TQ עולה שם 1340 שקל (!!!) אפשר גם חנויות במרכז , אבל אני צריך X1600PRO בהכי זול ... ביינתים ממה שראיתי KSP מוכרים אותו במחיר הכי טוב אז חנויות חומרה , או אילת או במרכז , שמוכרות X1600PRO נ.ב ערבים זונות =/
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אם אני כותב חתימה כזאת , זה אומר שאני חסין לתביעות על הוצאת דיבה לשון הרע וכולי ? למשל אם אני משמיץ חנות מחשבים זה אומר שלא יכולים לתבוע אותי על ההשמצה ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן מבוסס HD שישמש אותי בעיקר בשעותיי הפנויות בצבא (כמה כאלו שיש כבר..). אני מכיר את המבחר (ויש אופציה להזמין מחו'ל אגב), השאלה שלי היא בעצם - חוץ מה zen vision:m איזה עוד מהנגנים בשוק מגיעים עם אפשרות לטעינה דרך שקע AC סטנדרטי (פרט לUSB). אחרי הכל מה עוזר לי נגן אם אין לי אפשרות להטעין אותו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היא מוצאת קונדומים בחדר שלי, היא לוקחת את זה ושואלת אותי מה אני עושה עם זה שהיתי קטן יותר היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תסביר לי מה עושים אצל נערת ליווי היא כל הזמן מדברת על סקס, והיא לא מבינה שזה לא נעים לדבר איתה על הנושא, זה מביך ומעצבן ואני אומר לה במפורש בדר"כ לסתום, והיא לא מבינה את הרמז איזה מכה אלוהים ישמור
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי ATL915 של גולדליין ואחרי עובדה של 3 - 5 דקות אני מרגיש ריח שמזכיר שמן שרוף. האם זה באמת שמן או שאיכות ירודה של חומר בנייה? מכל המאווררים שיצא לי לרכוש זה פעם ראשונה שקורה דבר הזה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-