כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לקנות מ paypal עם כרטיס אשראי נטען? שנקנה מהדואר?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי טלויזיה רגילה (הכוונה לא פלזמה או lcd) שכתוב עליה hd 1080i ready מה הכוונה איך יכול להיות 1080I זה לא FULL HD? יש טלויזיות שהם HD READY וכתוב עליהם תומך באיכות 1080p מה הכוונה?? מה עדיף טלויזיה של חברה טוב הכוונה ל lcd שהיא hd ready או חברה בינונית לדוגמא konka שהיא full hd?? אם זה תלוי בגודל של המסך אז תסבירו...
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מוזמנים לקהילת מוזיקת הטרנס. www.Live4Music.co.il David_Beckham מנהל Trance & Psy Live4Music
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
צירפתי שלושה תרגילים למטה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי את דרך הפיתרון שלהם, אודה לו מאוד. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
*** חצי ספוילר *** למי שראה אותו - הבדיחה עם ההומלס והארנב פשוט קרעה אותי. למי שלא ראה - מומלץ וגם את הסרטים הקודמים ו/או את הסידרה.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כדאי לי לקנות מאיבורי?? אמרו לי שהכי זול שם מה אתם אומרים??
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לחוות דעה מניסיון, זה יעזור מאוד מאוד.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חשבתי לעשות מחשב HTPC שינגן סרטי AVI בקידוד DIVX וישמש גם כנגן שירים, ככל הנראה יעבוד עם לינוקס יש למחשב 256MB זיכרון, לא זוכר את מהירות המעבד (יכול להיות 400MHZ? ) אז מה אתה אומרים ? * כרגע הוא מריץ (בקושי רב) XP ויש לו כרטיס מסך ג'יפורס 2 עם TV-OUT
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. והוא רוצה לקנות את המחשב מוואלה, אמרתי לא לקנות את המחשב משם אבל כיוון שהידע שלו אפסי אז התיעשתי : השיחה הזאת אמיתית, ואני בטוח שכמעט כל אחד היה אומר לי משהו דומה, עזרו לי להציל את הילד מכרטיס 128MB :'(
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב אני אספר בקצרה את מהלך הדברים: יש לי פרופיל 97 קבא 56, עשיתי גיבוש טיס באוקטובר האחרון- סיימתי ולא עברתי, לאחריו ויתרתי על גיבוש חובלים. בכל הסיפור הזה התאריך גיוס שלי היה 16.3.08 עכשיו אני לא רוצה להתגייס כ"כ מאוחר, ביקשתי הקדמה ל2 בדצמבר לתותחנים(רוצה להגיע למורן), לפני 3 ימים התקשרו להודיע לי שהקדימו לי את הגיוס ל27.11 (כלומר מחרתיים), כשבגיוס הזה אני אראה קצין מיון ביום הגיוס. הופעלו כמה קשרים וכנראה בזכותם (כנראה, לא יודעים בדיוק) התקשרו אליי היום והודיעו לי שאני אתגייס ב2 בדצמבר. עכשיו הבעיה היא שגם היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לתפקידים מסווגים ל10.12 (כאמור, 8 ימים אחרי הגיוס שלי). לפי מה שהבנתי מהבחורה שבישרה לי על דחיית הגיוס שלי בעוד 5 ימים, ברגע שאני חייל…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כנסו לאתר : http://home.cfl.rr.com/bjp/
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו פה שעבד בארומה גרנד קניון חיפה שיכול מניסיון להגיד איך שם מבחינת הקושי(יודעת שיש לחץ אבל חוץ מזה כשיש זמן מת עדיין מעבידים אותכם?) מתחילים בתור מנקה/מפנה שולחנות ורק אז לתפקידים אחרים?(אם כן כמה זמן?) והשעות משמרת בוקר מאיזה שעה מתחילה וערב עד איזה שעה? והפסקות כמה זמן?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אבדה לי התעודת זהות ואני צריך להוציא תעודת זהות חדשה לצו הראשון שיהיה לי ום שני 75 שקל . צריך להביא משהו מיוחד או לעשות משהו מיוחד כדי להוציא תעודת זהות פעם נוספת ? ונגיד בצו הראשון לא הבאתי תעודת זהות אני אוכל להיכנס עם התעודת זהות של אבא שלי שיש שם גם תעודת זהות שלי
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני כבר בן 16 ורוצה למצוא מקום עבודה לתקופת החופש הגדול כדי שיהיה לי קצת כסף בצד.... אני גר בראשון לציון, ואין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש. למישהו יש רעיון מאיפה להתחיל או אפילו מקום מסויים בראשל"צ שאפשר לחפש בו ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ליקנות תופים ב2000 שקל (יש אפשרות ליד שניה) כמה שאלות 1 מה ליבדוק שקונים יד שניה 2 איזה חברות נחשבות לטובות ואיזה לא 3 מה הכלים בסיסים בתופים שחייב 4 יש משהו חדש במחיר הזה ששווה משהו ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש ברשותי PS2 עם צ'יפ יקר עליו... במהלך ההתקנה הפלייסטיישן התקלקל... ועכשיו אני תקוע איתו ועם הצ'יפ שעליו... אני לא יודע מה הבעיה בדיוק.. רק שהוא מראה מסך שחור... והמגש קצת מרקד לו.... יש בו חלקים טובים למשל כל הבית עינית שזה החלק הכי יקר עדיין מתפקד לדעתי.... כי לא ממש שיחקתי בו... נראה לכם שיש אנשים שמתעסקים עם זה שיסכימו לשלם לי עליו חחחח :> בתקווה שמשהו יקנה אותו... כאילו רק הצ'יפ עלה לי 300 שקל...
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, רציתי לפרסם בפניכם את התוכנה החדשה של האתר Mup . בעקבות דרישות של כמה חברים וגולשים, החלטתי להוסיף תוכנה יחודית לאתר, על מנת שיהיה ניתן לעלות תמונות מהמחשב דרך התוכנה עצמה, וכך בעצם ניתן יהיה לחסוך את הזמן כניסה לדפדפן וחיפוש אתר העלאת תמונות יציב ואמין. התוכנה מאוד פשוטה ונוחה, שוקלת 30kb וללא צורך בהתקנה. אשמח לקבל ביקורת ועצות לשיפור התוכנה. כתובת הדף: http://www.mup.co.il/?software כתובת האתר: http://www.Mup.co.il תודה, והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו יודע מהם המיסים על רסיבר לקולנוע ביתי?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחי שכח את הפלאפון שלו (N95) בחוץ וירד עליו גשם. מאז חלק ממקשי המספרים לא עובדים. אני מחפש מקום זול באיזור ירושלים שיסדר את הבעיה. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-