כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
הייתי נהג משא כבד בצבא ואני רוצה לחזור לצבא לקבע מה התהליך ? אמרו לי שמי שרוצה לחזור לקבע חייב לעבור " מיון תעסוקתי " ? האם זה נכון שצריך לעבור את זה ? אם כן מה עוברים ביום הזה? מה הסיכוי ? אם אני לא יעבור יגידו לי לעזוב את השירות קבע ? 2. כמו כן הם גם דורשים "ממליצים " באמת מסתכלים על זה ? זה גורם משפיע ? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה עזרה בהכנה לראיון עבודה זאת הפעם הראשונה שלי ואני לא מוצה שום אתר שיש בו שאלות שיכולים לשאול אותי בראיון עצמו אם מישהוא עשה ראיון כזה יודע על שאלות ששואלים ויכול לתת לי גם תשובות תודה רבה אם משהוא מכיר שאלות שיכולת לעזור לי הוא פקודות cmd תודה תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
יש לי dvr עם מצלמות ואיפי קבוע של בזק. איך אני מגדיר במכשיר שיתן לי אפשרות להתחבר אליו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנו מפצל כזה. צריך לחברו לקיר גבס. חשבתי על דבק סיליקון, אך קיבלתי המלצות לא לעשות כן אלא לחבר את זה באמצעות ברגים. איזה סוג של ברגים מתאימים למטרה זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
בוקר טוב וחג שמח. הבוקר (יום א') הגעתי למשרד ולהפתעתי דלתות החדרים במשרד היו פתוחות. במהלך היום כששאלתי את הביטחון על הנושא נמסר לי שביום חמישי/שישי בוצע ריסוס בכל הקומה. לצערי עקב ניסיון עבר עם האנשים המעורבים כלל לא הופתעתי על חוסר האכפתיות אך עדיין נשארתי תוהה האם אין חובה של האחראים על המבנה להודיע לעובדים כי בוצע ריסוס במבנה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה חברת Apex נפל לי השלט של הטלויזיה ומאז הוא לא עובד אני מנסה הדליק מהשלט של הוט גם לא עובד התקשרתי אליהם (להוט) הם ניסו לעזור לי ולא עזר ראיתי באתר של הוט את המדריכים ולא מה שהבנתי אין קוד טלוזיה של apex יש רק abex וזה לא עובד אני לא רוצה לקנות שלט אונברסילי בגלל שאין שמה טימיניג לכיבוי הטלויזיה מישהו יודע/מכיר פתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לנו בבית מקרר 3 דלתות של SAMSUNG כולל קיוסק למים קרים וקרח דגם המקרר הינו: RF67DE הפילטר נגמר וצריך להחליף אותו אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. החלפת הפילטר - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות גבוהה מאוד, החלפה כל חצי שנה - 200 כל חצי שנה. 2. התקנת פילטר חיצוני - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות בינונית-נמוכה. החלפה כל X זמן (נותן יותר מרווח מפילטר חיצוני), דורש התקנה חיצונית. 3. שימוש במקרר ללא פילטר. יתרונות: מים אמיתיים שמגיעים מהברז, 0 עלות. חסרונות: עלול לסתום את הצינור של ההזרמה? אשמח לכל הערות והארות בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת, איך אני יכול לחשב לגבי כל רכב, כמה מתוך הסכום לתשלום הוא מיסים? אני צריך את המדוייק ולא בערך. האם זה משתנה בין רכב אחד למשנהו, או שיש שיעור אחוזים קבוע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://computerengineer.co.il וגם זה, קצת יותר ישן - http://old.holesinthenet.co.il/archives/26937
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
-
פעמיים ניסיתי לשים הודעה עם סקר זה מראה שהכל בסדר, אבל אני לא מוצא את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-