עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tom123,

איפה אני יכול למצוא זמני בגרויות? מחר בגרות במיתוג באיזה שעה זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by arik100,

יש לי ויכוח עם חבר שלי בנוגע לנער/גבר שהגיע לגיל 18 כלומר לשרת בצבא הגנה לישראל ע"פ החוק אם הוא רוצה ללכת ליחידה קרבית הוא צריך אישור של ההורים שלו נושא הויכוח הוא כזה: האם נער כזה שרוצה ללכת ליחידה קרבית וההורים שלו לא רוצים שהוא יילך לשם אבל בכל זאת מביאים לו אישור , האם הוא צריך לקחת את זה בחשבון שהוא הבן היחיד להורים שלו וכביכול לוותר על החלום שלו להיות ביחידה קרבית , או שהוא בעצם כמו כל ילד אחר <? ומשהו נוסף , דיברנו במקרה וחס חלילה חייל נפטר, האם חייל בן יחיד להורים נפטר דומה לחייל שיש לו אחים? שכול להורים זה ברור , אין שום ספק בזה , כל הורים שהבן שלהם נהרג בצבא החיים שלהם במידה נהרסו , אבל השאלה היא האם שכול של הורים עם בן יחיד דומה להורים שיש להם עוד ילדים? א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by rosesr,

^^^ תודה מראש על כל תגובה ;D

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  5. אם יש לכם 2 דקות להשקיע וזה רלוונטי אליכם (עדשות מגע ז"א ), אני אשמח לקבל את המשוב. זהו שאלון אנונימי לחלוטין וקצרצר (כמו שאמרתי, 2 דקות) לטובת קורס שעוסק בעיצוב ברפואה. (במקרה שלי, מחסניות לעדשות מגע.) http://be.iguide.co.il/lens_survey תודה מראש על השקעת הזמן, ברק. ותרגישו חופשיים להפיץ את זה הלאה כמובן.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by Saggitarius,

לפני מיספר ימים המליצו לי על החנות הזו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתה? איך היא ? אמינה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. אני בטוווווח שהאתר הזה יכול לתת לי הרבה מעבר למה שאני יודע לנצל בו. איך אני מוצא סרטים לפי קטגוריה ושנה? לדוגמא, כל מה שמקוטלג כקומדיה שיצא בשנת 2006. תודה!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. אז ככה לאחר זמן מה שאני חופר ומתעסק במחשבים ורשתות תקשורת. אני מוסמך MCITP ואני מרוויח דיי טוב ואוהב את המקצוע אבל משהו שם חסר. אני זוכר כשהייתי צעיר תמיד הייתי מעדיף להתעסק עם החומרה הפנימית במחשב מאשר עם התכנות והמערכת הפעלה. עד לפני כמה חודשים בדקתי תארים שקשורים למקצוע: מהנדס תוכנה - לא מדבר אלי מדעי המחשב- קולקטיבי מידי או לפחות כך הבנתי אז חשבתי ללכת בכיוון שממש משך אותי אליו שהוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה וחשבתי גם לשלב ביחד מנהל עסקים כי ברצוני לפתוח עסק בעתיד. אשמח לעצות על מקום טוב ללמוד בו את התואר. וגם אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין מהנדס להנדסאי?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by SpeciAL,

הייתי ברמת גן אמרתי לעצמי אם אני כבר פה אני אלך לראות את החנות שכולם התלוננו עלייה.. אני יושב ומדבר עם אלכס הזה פתאום בא מישהו אומר לו בלי בושה ליידי "איך התגובות שפירסמתי ב-ZAP ? " ראיתי את דרך התנהלות שלו פשוט רציתי ללכת כמה שיותר מהחנות הזאת אנשים מתקשרים והבן אדם שם עליהם זין עושה טובה שהוא מדבר איתם בכלל...

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. אורח Si-Nom

כמה עולה להוציא טופס ירוק+לעשות בדיקת עיניים שם? אגב איפה ה MMC נימצא באשדוד? אמרו לי הוא עבר. :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by omnius,

תאמינו או לא, אבל אין לי מושג מה זה pay pal! חיפשתי בפורום, ורק הבנתי שזה מין סוג של כ. אשראי. אז... א. האם הוא אמין? ב. איך עושים כזה? ג. (הכי חשוב בשבילי) האם אפשר לשלם איתו על World of Warcraft?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by yz101,

עוד מישהו שם לב, שהחברה המושמצת ביותר פה בפורמים היא אותה חברה שהבאנרים שלה מתנוססים פה באתר לאחרונה? די מבדר לראות איזכור שלהם כהחברה שלא נוקבים בשמה (לשלילה) ומעליה, באותו עמוד פרסומת שלה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום בדקתי באתר האינטרנט שלהם ורוב החלקים שאני לוקח למחשב שלי לא נמצאים שם. רציתי לדעת אם אני הלך לסניף שלהם הם יסיגו לי את החלק שאני צריך גם אם הוא לא נמצא באתר שלהם תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. ראיתי אותה בזאפ... שווה לקנות בחנות הזאת?http://www.nirtech.co.il/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Moty_p,

שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by ntl,

אכן ספר חזק ביותר, אבל קראתי אותו באנגלית ואני זקוק למידע הבא ב[glow=red, 2, 300]עברית[/glow] יש שם 3 משפטים: War is peace Freedom is slavery Ignorace is strength אז אני רוצה לדעת איך המשפטים האלה כתובים בגרסה המתורגמת בעברית. אני יכול לתרגם, אבל אני לא יודע אם זה יצא מדויק...אז תעזרו בבקשה תגידו איך זה כתוב [glow=blue, 2, 300]בדיוק בעברית[/glow] בספר תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by shanny123,

היי, האם כל אחד יכול לפתוח עסק על איזה שם שהוא רוצה? גם אם השם עסק קיים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by b-or,

אחד הגדולים! http://youtube.com/watch?v=aesiaE2uK4Y :lol: :lol: עריכה- קבלו כמה כבר יש http://www.youtube.com/results?search=%D7%90%D7%9C%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9F

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by chenrp,

למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

הזמנתי לפני למעלה משבוע סים של הוט מובייל והלכתי לקבל אותו בסניף, עד כאן הכל בסדר. אמרו לי בסניף להתקשר ל-*230 ולבצע דרכם את ההתניידות של המספר... ענה לי נציג שירות ואמר לי שהוא מנייד לי את המספר ובשעה XX:XX להפעיל את המכשיר מחדש. תנחשו מה? לא היה שום התניידות. עוד פעם אני מתקשר וכך בערך אותו סיפור שחוזר על עצמו כבר 4 פעמים. כרגע אני עם מס' זמני כבר כמה ימים ופשוט נמאס לי! אבקש יעוץ בעניין... נ.ב. שכחתי לציין את זמני ההמתנה המטורפים בטלפון!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  22. שלום לכולם לאחר שקראתי קצת פוסטים קודמים של אנשים בפורום הזה החלטתי לפתוח פוסט עדכני יותר. קצת רקע -אני עובד בחברת הייטק שנותנת שירותי מחשוב לעסקים. כרגע אני בשירות אאוט סורסינג אצל לקוח בתפתקיד תמיכה ומנהל רשת (חברה המונה 1000 עובדים +) מאוד מעניין אותי תחום אבטחת המידע ואני רוצה לעשות קורסים ולהתמקצע אט אט בתחום. חשבתי לעשות את המסלול הזה של הטכניון אך מכיוון שראיתי פה בפורום מספר חוות דעת לא טובות קצת ירד לי מהם. בנוסף ולאחר בירור קצר ראיתי את המסלול הזה במכללת סי סקיוריטי שמשום מה יותר קורץ לי מבחינת הסילבוס נקודה שחשוב לי לציין , הרי ברור לי שלאחר קורס אחד קצר אני לא באמת יתמקצע בתחום ורק הזמן והניסיון יד…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. התוכניות הגרנדיוזיות של AMD כוללות השקות רבות ברבעון השלישי של השנה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.