עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל פעם עושים את זה לאתר MOTOCAR. איזה ביזיון.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by My_Name,

למישהו יש פרטים, משהו ? מתי הוא יחזור? למה זה קרה? :s05:

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by J0n1,

קיבלתי היום שטיח וזה נראה לי די מגניב אז אמרתי ננסה אותו על הPC (כי נקרע לי הכבל לTV של הPS2) ניסיתי להתקין את הדיסק אבל המחשב לא קורא אותו... הוא קצת סרוט (לא חדש) הורדתי איזה משחק חינמי והכפתורים עובדים אבל זה לא מזהה אותו או משהו... חרשתי תגוגל בתקווה למצוא דרייורים ונכנסתי גם לאתר של ישפאר ואין שם כלום. השם של השטיח הוא Dance Mania של ישפאר למישהו יש את השטיח הזה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

http://www.youtube.com/watch?v=P9ttgpHlFXE

5. Started by J0HNiE,

שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  6. לא יודע אם כדי לי לינסוע בהיתחשב במזג האוויר :s05: :s05:

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by Iv0ry,

סליחה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  8. צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by pohn2000,

שלום אני עשיתי פירמוט למחשב ששכחתי לרשום את הסידיקי של COD 4 אבל שמרתי את תיקית הפרופיל של המשחק יש מצב איכשו למצוא את הסידיקי??

10. Started by JohnnyBravo,

11. נתקלתי בצלם ממש מוכשר ביוטיוב, וממש אהבתי את הסרטונים שלו. לדעתי מגיע לו הרבה יותר צפיות אז חשבתי לשתף אתכם! זו דוגמא אחת שאהבתי: ממש ממליץ שתצפו בשאר הסרטונים בערוץ שלו. (HD חובה!) D:

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by nahum8,

כדאי למכור את ה260GTX ב500 ש''ח? הציעו לי סכום כסף כזה, האם זה משתלם?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  13. ביומיים האחרונים אני לא יכול להכנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי ומופיעה לי השגיאה הבאה: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/community/Sources/MessageIndex.php on line 530" ניסיתי גם איכספלורר ולא עזר

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by shuy,

http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1117377.html ממליץ להתרחק עד שיוברר העניין. זהו השירשור בפורום התמיכה של HP: http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=lockups&thread.id=895&view=by_date_ascending&page=1

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

אני מנסה להשתמש בחיפוש של הפורום, ולא משנה מה אני רושם הוא לא מוצא כלום! רק לי זה קורה?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. HP Deskjet 460c, 460cb, 460wbt, 5743, 5943, 6543, 6543d, 6623, 6843, 9803, 9803d HP Officejet 6213, 7213, 7313, 7413 HP Photosmart 325, 335, 375, 385, 428, 475, 2573, 2613, 2713, 8053, 8153, 8453, 8753 HP Printer/Scanner/Copier 1613, 2353 יש לי אופצייה להשיג דיו מקורי במחיר מצחיק (ראשים 130 [שחור], 134 [צבעוני], 138 [פוטו]) ורציתי לדעת אם מישהו מעוניין. המחסניות מקוריות כאמור והם בעלי נפח כפול מדגמים 131 ו- 135 שבדר"כ מוכרים. בבקשה לא לשאול על מחירים כי זה דינמי ותלוי בכמה מחסניות ניקח, אבל זה נע באיזור ה 70 שקל ומטה למחסנית - מחיר של מחסנית מזוייפת. מישהו מעוניין?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. השנייה איך אני מגלה האזנה לטלפון בבית (או הנייד). (בזול כמובן) אני צריך לגלות בשביל ללכת למשטרה עם זזה, אז עדיף לא חדשות או מספר IP שלא אומר אמר בדר"כ אלה משהו שיהיה חד משמעי ומה אני אמור לראות בלוג חיבורים (netstat( אם מישהו מאותו אי פי כמו שלי פורץ לי למחשב? hackingorg

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. שלום לכולם, דבר ראשון, אם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש. אני משתמש דיי ותיק ומוכר כאן בפורומים ואת ההודעה הזו החלטתי לכתוב בעילום שם מסיבות שמיד יתבהרו. לעניין: מערכת ה-TradeZone בגירסתה המחודשת והעדכנית שעלתה לאתר לא מכבר הביאה עמה שיפורים רבים שהופכים את חווית ה-Trade ליעילה הרבה יותר מבעבר. עם כל השיפורים הללו, נכלל גם דבר שאני (ואני מאמין שעוד משתמשים ותיקים) רואים בו חיסרון. אני מדבר כמובן על אפשרות הצבת התגובות. זה לא סוד שאחוז ניכר מאוכלוסיית אתר איכותי זה הינו (אין דרך ממלכתית לנסח את זה - אז אני לא אנסה) ילדים. כמי שביצע בעבר מכירות מוצלחות רבות באמצעות מערכת זו אני לא יכול שלא להתרעם על מה שקרה למערכת ה-TradeZone. ממערכת הוגנת ואיכותית שסייעה לי ולמשתמשים אח…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  21. קניתי מהם את הכרטיס מסך 2900PRO ולא עלה בדעתי לבקש מהם מתאם ממלוקס ל6 פינים כדי לחבר לספק כוח. בקיצור, הוא אמר שהוא ישלח לי את המתאם כשיהיה לו משלוח לירושלים, אז יש מישהו שמזמין מהם פה בזמן הקרוב והוא מירושלים? (גם מהסביבה, כמו ב"ש, גב"ז, מבשרת וכו')

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by idos100,

יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by nitsanroz,

כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  24. Started by DAN,

NICE כתב:דן לא עושה שום דבר בפורומים לפחות תיבדוק מה שאתה אומר, כי הדבר לא נכון כלל................. כניראה שאתה לא ניכנס לפורומים. דן

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.