כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש אתרים מומלצים עם הסברים על מיקום רמקולים? פרוייקטים אישיים של אנשים שבנו מיני קולנוע בבית? ושאר דברים מגניבים שקשורים לקולנוע ביתי? א.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
המיי ברזל אצלנו מגעילים ברמות, לכן אנחנו קונים מיים מנרלים. נשבר לי כל הזמן לסחוב את המיים, בנוסף לזה יצראה לי פעם לראות שהמיים המנרליים עומדים שעות בשמש בין עם בחנות או בנקודות ההפצה של חברות המיים - לפי מה שהבנתי במקרה כזה נפלטים חומרים מסוכנים מהבקבוק למיים. על אילו מערכות טיהור אתם ממליצים? ושהיה יחסית זול להחליף את הפילטרים (גג 1000 שקל לשנה)
-
- 43 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת שיכולה לעשות את הדברים הבאים: Requirements: 1. Web platform. 2. Ability to send SMS reminders. 3. Ability to send Email reminders. 4. Ability to send the same reminder to multiple recipients. 5. Ability to schedule multiple occurrences for same reminder with different times / dates (Example: Remind me on Tuesday 10 AND Wed 11)
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תגידו חברים, מישהו פה יודע איך אני יכול לברר האם קיימת עלות בשליחת הודעות התזכורת מגוגל קלנדר (לוח שנה) לפלאפון שלי (מסוג סלקום) לפרטים: לינק http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?answer=37173&ctx=sibling Is receiving notifications by SMS free? Google Calendar is a free service and Google doesn't charge you to receive notifications. Please keep in mind that if youre in the US or Canada, your mobile service provider's standard rate for receiving text messages may apply. If you have any questions about the rate, please contact your operator for more information.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אפליקציה או שירות שנותן היסטוריה של פקקים? קורה לי הרבה שאני צריך להגיע למקום מסוים שאני לא מכיר את הדרך אליו ואני רוצה לדעת אם יהיו פקקים בשעה מסוימת. לדוגמא אם יש לי פגישה עוד ימיים בשעה 11 בבוקר ואני יוצא מפתח תקווה לבאר שבע. אני רוצה לדעת מה כמות התנועה הממוצעת במסלולים שבין כתובת X לכתובת Y בשעה מסוימת. השירות של וויז וגוגל מציגים פקקים בזמן אמת. אבל זה כבר מאוחר מידי. אני צריך לדעת לפני אם יהיו פקקים כדי לתכנן לי את היום ולדעת כמה זמן נסיעה יקח לי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אשמח להמלצות.
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה , החוט של ה+ וה- של אחד הרמקולים נוגעים אחד בשני והמערכת מתקלקלת ומשמיעה לאחר מכן עוצמה דיי מינימלית (בקושי נשמעת) באותה יציאה שהיתקצרה. התאונה המצערת הזו היא כבר השלישית וכל תיקון כזה עולה מעל 300 ש"ח וכשבוע המתנה לתיקון. אני מאזין לשירים באופן קבוע ואני מתגייס לצבא ביום שני הבא, לא ממש רוצה לבזבז עוד סכום כזה זעום לתיקון קטנטן ולסבול שבוע , אני רוצה לתקן אותה בעצמי הפעם! לפי מה שהבנתי בעבר בהקשר לתקלה כזו , זה יכול להיות קבל ? אם כן, איך בודקים קבלים? אחרת, יש איזו קומבינציה לבדוק מאיזה רכיב התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160076.0;topicseen איזו מערכת פורומים יותר טובה (אני בונה אתר): http://www.invisionpower.com/ http://www.simplemachines.org/ http://www.vbulletin.com/ ? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה מערכת פורמים לבנייה שיש לה כבר עברית מלאה? אם כן אשמח לשם שלה. בנוסף, איזה מערכת בכללי מומלצת לבניית פורומים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 54.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש מבצע בדיוטי פרי של מערכת קולנוע ביתית של יונדאי שכוללת dvd הוא יענו גם רסיבר וגם חמישה רמקולים וסאב וופר מישהו ראה את המערכת אויכול לומר מה דעתו עליה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי מקרר תרופות ישן של אמקור 5000DF, אני חושב מייצור 1985-87 בערך. זה לא מקרר כמו מקרר ביתי אלא כל החלל שלו הוא חלל משותף (אין מקפיא) והצינור של הגז עובר דרך כל מדף אני חושב לנסות לקמבן ממנו קצת קירור לחדר יש לו מערכת מסובכת יותר של צינורות גז מסתם מקרר פשוט של מתקן מים - כמו בתמונה, ומעניין אותי מה זה ולמה זה בנוי ככה : הקו נוזל מהמדחס (הצינור החם ביותר) הולך למשהוא לא ידוע בצד התחתון של המקרר (לא לתוך תא הקירור - אני לא רואה אותם שם) ויוצא משם פחות קר, לפניי שהוא נכנס לרדיאטור על הקיר האחורי. מה יש שם למטה ? הרדיאטור על הקיר האחורי מחולק ל 2 חלקים כשביניהם הצינור עובר דרך המדחס - בשביל מה ? (קירור למדחס ? החזרת שמן ? מה זה יכול להיות ?) על הצינורות מרותכים 2 חיבורים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Pioneer DEHP7250IB דולפינים סט רמקולים סופר איכותיים JBL GTO6508 X2 פולס אדיו 1000 W מגבר מה אתם אומרים יש התאמה והאם זה ישמע טוב ?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום חמישי שעבר קיבלתי את טלויזיית הLCD החדשה שלי. כמובן שדבר ראשון התקשרתי למינימייזר ושאלתי אותו איך מנקים ריר ממסך שטוח, כשבתגובה הוא ענה לי את "עזוב אותי באמאשך" המסורתי. והמשכנו לדבר כשאני חותך את השיחה בהערות ביניים על מה הייתי עושה לטלויזיה הסקסית שלי אם היה לה איזה נקב. לפתע מתחילה מהדורת החדשות, ואני צועק משהו כמו "יש! יונית לוי בווידסקרין". דן אומר "מה קרה לך, היא מכוערת". אני אמרתי "תגיד מה נפלת על הראש? היא כוסית על!"... המהדורה התחילה, ומי מגיש? גדי סוקניק. אני - "וואט דה פאק, איפה יונית?" דן - "איפה אתה חושב שהיא תהיה? מתחת לשולחן". אחלה יציאה, כמובן. צחקתי ממנה הרבה. והיא שווה אזכור. למחרת ביום שישי אני יושב במסעדת חומוס ידועה ביפו בשם אבו חסן, או אחים עלי …
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקשיבו נא ילדים לסיפור קצר: יש לי קרובי משפחה המתגוררים לא מעט שנים בבניין לא חדש במיוחד, שיש בו חניה פרטית לכל דירה הרשומה על שם הדיירים. לקרובי המשפחה האמורים אין ולא היה רכב, אך עדיין החנייה נרכשה כחלק מהנכס והיא בבעלותם. בקומת הקרקע של אותו בניין פועל עסק קטן. לאותו עסק יש מקום חניה אחד השמור לו ברחוב, אך היות ויש בו יותר מעובד אחד בעל רכב ומדובר באזור שיש בו מצוקת חנייה לא קטנה, מחפשים פתרונות יצירתיים - וכתוצאה מכך, אחת העובדות היתה חונה באופן קבוע במקום החניה של אותם קרובי משפחה מבלי שהדבר הפריע למישהו. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד באו לבקר חברים בעלי רכב. הם הגיעו כשהעסק היה סגור, ומן הסתם חנו במקום החנייה הנידון שהיה פנוי באותו רגע. למחרת בבוקר כשהעסק נפתח התעו…
-
- 111 תגובות
- 21.2k צפיות
-
-
HOT לוקחים נציגים טיפשים יותר ויותר כל הזמן, כנראה. בדירה שלי בב"ש, אני שנה שנייה ברציפות מחובר אליהם, ובתחילת שנת הלימודים השנייה נתנו לי הטבה של אינטרנט 5MB במחיר של 2.5, לחצי שנה ואחר כך מחיר רגיל (ואם אני רוצה אני יכול לחזור ל2.5 בלי בעיות). קיצר, החצי שנה נגמרת מחר מחר בערך, אז אני התקשרתי אליהם בשביל להוריד את המהירות (בבזק בינלאומי נשארנו על 2.5 מגה, אבל קיבלנו 5MB), קיצר נפלתי על נציגה ממבחר הנציגות הטיפשות שם, שבמשך 10 דקות, מנסה להבין מה היא רוצה לעשות בכלל, ואחר כך שמה אותי על המתנה כ5 דקות, ובסופו של דבר סכמה את הנושא. הטמטום שלה התחיל עם זה שהיא רצתה לחייב אותי לשנה מחדש, כי היא לא שמה לב שאני בהתחייבות בכלל, אחר כך המשיך בזה שהיא לא ידעה את המחיר של חבילו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני חצי מזרחי (טראבזי-שזה טריפולטאי חננה ) ואין לי גזענות למזרחיים בכלל חוץ מאלו שפנו לכת הערסים ) התחלת הסיפור אתמול בערב הגיע לפתח דלתי שכני הערס המחשב שהוא קנה יתקלקל והוא ביקש עצות בבחירת מסך למעשה הוא לא באמת רצה עצות אלה רצה לגלוש לזאפ להשוות מחירים בגלל שזה מסכים ב1000 שקל אמרתי לו שעדיף להגדיל את התקציב למסך איכותי ראיתי שהמוח הערסי שלו לא קולט אז נתתי לו לראות את הPW201 שלי תוך כדי הפניה למדריך המצוין של HWZONE על מסכי LCD חלק א כמובן אמרתי עברית הוא יודע ונתתי לו לקרוא את הכתבה תוך שניות אחדות הכתבה הוחלפה לזאפ ופה ברשותכם כי אני לא מתאפק - בכל מקרה בררתי כמה דברים וסיכמנו שאני ינסה לתקן לו את המחשב הישן תמורת…
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מעשה בתולעת לבנה וקטנה, שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכל הגינה. ככה חלפו להן 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"מ מלאת גאווה, קיבלה קיטבג וזריקה מכאיבה. פגשה סמל מניאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רשמית תקועה בצבא תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע הזית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממ"כים מעצבנים. והסמל צועק: "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול אצלי את תאכלי עוד הרבה הרבה חול. 30 שניות לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן!" מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, התולעת סיימה את טירונות האימים. היא הצהירה אמונים וקיבלה תנ"ך, ועכשיו היא ר…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאני נכנס למועדון, כל פעם השומר דואג גם לגעת לי בתחת לבדוק שאין שם נשק או משהו דומה אמרתי לשומר שאין לי כיסים מאחורה (הוא עמד לפני ולא ראה שזה לא נכון) ובכל זאת בדק גם שם כמובן שאמרתי לו שאין לי כיסים כמעט קיבלתי ממנו מכות מעצבים.. כאילו שאני זה שלא יצאתי בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-