כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. חשבתי להתחיל לגלוש על גלשן גלים. אני מקווה שיש פה גולשים מנוסים שיעזרו בהתחלה: 1. אני מחפש גלשן יד שניה מינימליסטי. מה אני צריך לבדוק בגלשן? מה מומלץ זול? 2. האם העונה טובה?מה בערך התקופה המומלצת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס אשראי של ישראכרט והייתי רוצה להתחיל להשתמש בו, אך אני קצת חושש מאחר וגם שמעתי הרבה סיפורים לא כל כך טובים לגבי זה. 1. הייתי רוצה לדעת אילו תוכנות פעולות אני צריך להפעיל על המחשב שלי קודם כל על מנת להגן על המחשב שלי? 2. הייתי רוצה לדעת מה עלי לחפש באתר ממנו אני מתכוון לקנות על מנת לוודאות שהאתר (א) מאובטח ו(ב)בטוח לשימוש? 3. כל דבר אחר שלא חשבתי עליו אבל יוכל להועיל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, בזמן האחרון אני חושב להתחיל ללמוד על גיטרה חשמלית, יש מורה והכל, וקלאסית אני ישיג מחבר או משו עד שאני יתקדם לחשמלית, אבל רציתי המלצה לגיטרה טובה, איכותית, עם מגבר, בתקציב של 3.5-4K...
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עובד במשרה מלאה, האם יש אפשרות להתנדב במד"א נגיד פעם בשבוע, או שיש מינימום מסוים של פעמים\משמרות שצריך להגיע? הבנתי שצריך גם לעבור איזשהו קורס (?) אשמח לדעת את כל הפרטים תודה.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
טוב תמיד אהבתי את תחום המחשבים,ואחרי שחזרתי מטיול מתאילנד של שנה! אני צריך לחשוב לכיוון המקצועי. אני רוצה לעסוק במשהו שאני אוהב ורק מחשבים נכלל בקטגוריה הזאת,אתם המקצוענים ואני פונה אליכם בשביל המלצות וכיוון. ראיתי שיש קורס טכנאי מחשבים וניהול רשתות. השאלה אם זה מה שדרוש היום ( מה שלא נראה לי דרך אגב ) מה אתם ממליצים ללמוד וכו... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני בעל ידע ונסיון לא רב בתיכנות.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אך אני עושה זאת? מצ"ב קובץ תמונה שמראה למה אני מתכוון. ***לא משנה, מצאתי, נא למחוק את התראד***
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי. הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח. כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! בעוד מספר ימים אני טס לניוזילנד אוסטרליה. אחרי מס' בירורים, הבנתי שהדרך הנוחה והזולה ביותר לחייג הביתה ובכלל היא באמצעות סקייפ. מעולם לא השתמשתי בתוכנה הזו. אז התקנתי אותה והבנתי את השימושים הבסיסיים. אך עם זאת - יש להם מס' מסלולי תשלום ולא הבנתי את מהותם. מה גם שלא הבנתי באיזה מסלול חיוב כדאי לבחור [באיזה מדינה לבחור בעת ביצוע המנוי] אשמח אם מישהו שהשתמש בסקייפ בחו"ל יוכל לתת לי הסבר קצר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לפתוח בלוג שעוסק בתחום הגיימינג ובידור המולטיפלאטפורם. מכיוון ואני חושב שיש לי יכולת כתיבה טובה וחוש ביקורתי, אני רוצה לתת לעניין צ'אנס. ניסיתי לפתוח בלוג Wordpress ע"ג האתר שלהם. לצערי הרב - כאשר פותחים בלוג באתר עצמו, אין חופש לעצב כראות עיניך ולא ניתן להציב פרסומות ו\או כל דרך לעשות הכנסה [שתכסה את ההוצאות השוטפות]. הבנתי שהדברים הנ"ל יתאפשרו אם אעלה בלוג מבוסס Wordpress לשרת איכסון חיצוני, ולפיכך אשמח לעזרתכם - אני מחפש המלצות לאתר שיאפשר איכסון חינמי [לעת-עתה, בהמשך אעבור לאיכסון בתשלום] של קבצים עם נפח סביר. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל בכובד ראש להקים איזשהו ליין שבועי או דו שבועי של מסיבות רשת. המיקום של הנ"ל יהיה בחיפה. מדובר על מסיבת רשת, שכמו במסיבות רשת על המשתמשים להביא את הציוד שלהם, במקום יהיו שולחנות, כיסאות, סוויצ'ים וחשמל ( :) מדובר יהיה על סדר גודל של 50 אנשים, והשאיפה היא גם לצרף קונסולות לאותם אירועים. הדגש אשר אני מעוניין לשים אליו לב הוא שתהיה אווירה מאד טובה ונוחה, גישה נוחה לכולם, ופשוט שהעניין יהיה מהנה כמה שיותר. העניין העיקרי הוא שאני מתכנן על משהו קבוע יחסית, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם יבואו בקביעות כלשהי למסיבות רשת כאלה, ובכלל האם אתם רואים משהו במסיבת רשת, לאור העובדה שהיום הפינגים בארצנו כבר מאד נמוכים והמשחק ברשת מאד פשוט. כל הערה ו…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לקחת את ה- SK Music Slider אבל התברר לי שהזכרון שלו (60MB) לא ניתן להרחבה (ובינינו מה זה כבר 60 מגה בייט?) אז ויתרתי עליו... עכשיו השאלה: האם ידוע לכם על איזה פלאפון חדש שהם הולכים להביא? משהו ששוה לחכות לו? תודה מראש. רמי.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2597 NM65 , עם I אקסטרים 1.3. אני מוסיף שלט בעוד 250 ש"ח. מה דעתכם? שווה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראו תמונה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-