כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים יצרתי קשר על לוג'יטק בגלל שהG930 שלי הפסיקו לעבוד (לא מצליח להטעין אותם) אחרי בירורים הם ביקשו שאני ישלח להם את המוצר על חשבונם כמובן וזה מה שכתוב: Dear Matan, Thanks for your response. We would like to arrange a free of charge pick up of your product. However, before we initiate the pick up process, we need to inform you of the entire process and ensure that you are in agreement with its requirements. First we must ask for the address including contact details, where our courier service provider UPS can pick up the product during regular business hours, i.e., Monday through Friday from 8:00 AM to 6:00 PM. This can be your home address or work-…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
פשוט חובה ליראות!!! http://codematrixusa2.free.fr/reloadedparody.wmv
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי יום חמישי הייתה כתבה בחדשות (10\2) על חברה שנותנת כל מיני שירותים לאנשים כמו ללכת לקניות, לחכות לטכנאי של יס, לקחת את האוטו לשטיפה וכו לא שמתי לב איך נקראת החברה או סוג כזה של שירות כי זה היה בחדר כושר...מישהו ראה ?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לא מאמין אי אפשר לשחק!!!! הכל תקיעות פריזיםםםם זה לא זזז אימאלה אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הבעיה אצלי, או שעוד מישהו מרגיש אותה?????? הבעיה בדפדפן מפרסם במקום המתאים
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ולא האתר www.411.co.il
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון פשוט לא מצאתי את הפורום הנכון לרשום בו,אשמח עם תעבירו במידה וזה לא בכל אופן רציתי לדעת איזה דרך הכי טובה לנקות את המחשב,כי מצטבר אבק במאוורר ובכל מיני מקומות במארז מה שגורם למחשב להיות איטי או להתחמם מהר יותר... יש למישהו פתרונות יצירתיים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למה... ? :'( :'( איזה עונה מעצבנת, כל 4 פרקים הם עושים הפסקה!!!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל לאפשר גלישה באינטרנט ולא רק נגינת קבצי מדיה למרות שיש פתרונות דומים כמו Cotton Candy https://en.wikipedia.org/wiki/Cotton_Candy_%28single-board_comput…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות כך שאני יוכל לשלוט ברוחב המסך של ה LCD מהשלט של YES?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האזנה נעימה : Winamp: http://hot.gillex.net/listen.pls Media Player: http://hot.gillex.net/listen.m3u Hot-FM
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רקע:עשיתי י"ג י"ד לפני הצבא ,כרגע אני בן 22. הסיפור: אני שנה וחצי בצבא(חיל אוויר) עברתי כבר שלושה בסיסים + שלושה קורסים(2 לא עברתי בכוונה) הספקתי להיות טכנאי אלקטרו אופטיקה שזה הקורס שעברתי אבל פסלתי אותו בדרך של בלאגן עכשיו העבירו אותי לבסיס בדרום שנקרא ביסנ"מ בית ספר לנ"מ...להיות שם אפסנאי טכני ואני ממש לא רוצה את זה עשו לי את זה בכוונה כי רציתי קרוב לבית ולא נתנו לי בקיצור הגעתי לשם(פה זה כבר שנה וחצי בצבא) והלכתי לקב"ן כי כבר נשבר לי הוא הוריד לי פרופיל ל45 נפשי והמליץ להעביר אותי קרוב לבית אחרי שהוא פסל לי צריך לקבוע וועדה עם המפקד בסיס ולפני הוועדה עושים ראיון עם המפקד טייסת(סגן אלוף) ,אז בתחילת השיחה הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת מהצבא אמרתי לו שלא ,אח"כ הוא שאל למ…
-
- 3 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? תחרות המודינג של ]HW[?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170341,00.html
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה התחלתי להתענין ולנסות לקדם את עצמי בשפה האנגלית אז ניגשתי לבית ספר לאנגלית שנקרא Wall street שבעצם מתכונת הלימוד מורכבת מ12 רמות שכל רמה =3 קורסים ומחיר כל קורס נע בין 1500-1800 ויש עוד 2 רמות מעל שפת אם שזה כבר "אנגלית מתקדמת לאנשים ששולטים בשפה ברמה גבוהה " משך כל קורס הוא בין חודשיים לשלוש תלוי בהתקדמות התלמיד. השאלה שלי האם זה באמת שווה ? אם יש מישהו שניסה או שמע מחברים על השיטה אשמח לשמוע. אני אישית אין לי כאלה שניסו .
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש איזה מספר שמתחיל ב512 וכולל 10 ספרות מארה"ב, שאני צריך לשלוח אליו פקס. האם ניתן לעשות זאת מכל קו פקס רגיל? צריך להקיש משהו לפני? תודה!
-
- 3 תגובות
- 23k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אחרי מספר ימי הולדת רצופים שבקושי חגגתי אני רוצה באמת לחגוג יום הולדת כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא מכיר מקומות טובים לזה. אני מתלבט בין משהו בסגנון אריסטוקרט (מי שלא מכיר זה מין ספא אם אוכל, הייתי שם בשביל 200 שקל לבן אדם לדעתי ממש לא מקבלים תמורה הולמת, האוכל שם לא משו גם) לבין לשבת באיזה מקום בסבבה אבל שיהיה אוכל טוב ורצוי לא יקר מדי. הציפיות למשו כמו 10 אנשים פלוס מינוס ולכל בנאדם 100-150 שקל. כמו שכבר ציינתי רצוי באיזור חיפה והקריות, סיכוי נמוך מאוד שנסע יותר רחוק. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש דרך שאני יוכל לעשות שלא יראו כמה חברים יש לי וגם שלא יראו את הרשימת חברים שלי? אם נניח מישהו כותב לי על הקיר משהו שאני לא אוהב ואני לא רוצה שחברים שלי וגם אנשים שהם לא חברים שלי יראו את זה אז אני יוכל למחוק את זה? דרך אגב אין לי פייסבוק אבל אני רוצה לפתוח אבל אני מתלבט בגלל שחשוב לי הפרטיות ואני יודע ששמה אין כל כך פרטיות.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
אני רעב :'( האם אבולעפיה ביפו פתוחים בפסח? תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה חדשה אשר בחלקה יש לי שעות לא מעטות ללא עבודה כמעט וגישה למחשב פשוט עם אינטרנט. אז כמובן שאפשר לראות סרטים וסדרות או סתם לשוטט באינטרנט... אבל חשבתי אולי איך לנצל את הזמן הפנוי הזה בצורה יותר מועילה ופורייה וללמוד משהו דרך youtube או לצפות בהרצאות ב TED שכמה שרציתי לא יצא לי עד עכשיו, או אולי לקרוא ספר (אני לא אוהב סיפורים אלה ספרי ידע כמו ספרים פסיכולוגים\כלכליים\מדעיים). אשמח אם תשתפו אותי בדרכים נוספות שאוכל לרכוש ידע דרך אפיקים נוספים או המלצות על הרצאות ב TED, קורסים טובים ב Youtube או ספר טוב... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-