כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
כל הפרטים המעניינים על תערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר של השנה, שחוזרת לעיר החטאים אחרי הפסקת-קורונה בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בפסח אני נרשם לתיכון וגם למגמה שאני רוצה אז יש לי התלבטות קטנה ורציתי לשאול מה לדעתכם עדיף יותר אפשרות ראשונה זה ללכת לריאלית רגילה ולעשות 5 יחידות במתמטיקה אנגלית + כימיה ופיסיקה או ללכת למדעית ששם חוץ מ כמיה ופיסיקה אני גם עושה מחשבים בהיקף של מחש יחידות . חוץ מזה יש שם כל מיני קורסים אקדמאים וטיולים , הרצאות ( בטניון ) הבעייה שבשביל להגיע לשם צריך ממוצע של 90+ בהכל ויש לי בערך 88 אז חוץ מהשאלה מה עדיף האם כדי באמת להשקיע כדי להיות במדעית ? btw : מזה מבחן פסיכוטכני בידיוק זה משהו מסובך לעבור ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב שלי הוא כזה: אני בן יחיד, פרופיל 82 ללא סעיפים פוסלים וקב"א 52. התגייסתי באוק' 08, עברתי טירונות 02, בעיניי ממש קייטנה, קורס נהיגה בבה"ד 6, וכעת אני משרת בנ"מ בתור נהג תובלה. התנאים מצוינים: אחלה בסיס, מפקד - זהב, אחלה חבר'ה, פשוט, אין תלונות. הבעיה שלי שמאז הגיוס, נכנס לי ג'וק עצבני לראש שאני מעוניין בשירות קרבי, נוסח חי"ר. זה לא עוזב אותי - לא מספיק שאני מאוהב בבחורה שלא מוכנה להתחייבות מכל סוג שהוא, אני סובל מהנ"ל. במידה ואכן יעלה בידי להחתים את ההורים על הסכמה לשירות קרבי, איך אני עובר לחי"ר בתור לוחם? למי אני מגיש את הבקשה? יש אפשרות להבטיח למשל שאתקבל לחטיבת גולני / גבעתי? שמעתי שהביקוש לחטיבות האלו מאוד גדול, לכן, האם יש טעם לציין את הפרטים …
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הטקסט המקורי: עדכון: חבר'ה, בשמחה רבה עלי לעדכנכם כי הצלחתי לשכנע (סוף סוף!!!!) את הורי לאשר לי שירות בחי"ר כלוחם! מכאן עולה השאלה הבאה: אם יש לי עדיפות אישית רצינית לשרת בחטיבת גולני, חטיבה שהביקוש לשרת בה, אם אינני טועה, עומד על כמעט 6 מלש"בים על כל מקום פנוי, האם יש לי סיכוי, בתור חייל עם פז"ם של כמעט שנה [גם אם יידרש ממנו לחתום שס"ן/ויתור פז"ם], ומוניטין טוב (הרשו לי לפרט, לצורך העניין, בלי להשוויץ): - מצטיין פלוגתי בטירונות - נהג מצטיין טייסתי - 0 ימי ב' / ג' מאז הגיוס - כלל ללא בעיות משמעת וכמובן מוטיבציה עצומה לשרת בתור לוחם. האם נתונים אלו יסייעו לי עם קצין המיון? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל עזרה בתרגיל הבא: חשבו את: א. ההתנגדות השקולה במעגל (RT) ב. הזרם בכל נגד. ג. ההספק על כל נגד. ד. ההספק הכולל במעגל (PT) תודה רבה, אשמח אם תוכלו להסביר לי את הדרך לפתרונות!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפילו רק על החלק של המשווה אין לי בעיה לקבל תשובה... ;D הדבר היחיד שהצלחתי סימנתי בשרטוט... ניסיתי לבצע משוואת מתחים \ זרמים אך יוצא לי חלוקה באפס וזה לא ממש מסתדר לי... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חיפשתי מידע ברשת על זכות קדימה ודיני תעבורה במעגל תנועה דו נתיבי אבל מצאתי תשובות סותרות. ההיגיון שלי אומר שמהנתיב הימני ניתן לפנות ימינה בלבד ואילו מהנתיב השמאלי ניתן להמשיך ישר או לפנות שמאלה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות אם זה אכן ככה? (בכל קונפיגורציה אחרת שחשבתי עליה יש בעיות)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעדני שוקלד פרה לא עמדו לא ליד לפרה ולא ליד לשוקלד סתם מעדן עם השם של שוקלד פרה כתוב עליהם בטעם שוקלד זא אין שוקלד אולי קקאו אז שלא יעבדו עליכם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מחפש "איש מחשבים" בקיא ובעל ניסיון רב בהרכבת רכיבי מחשב. אני מצוי בתהליך רכישה של מפרט למחשב חדש וזקוק לבעל ידע בתחום ההרכבה. בנוסף, אני מעוניין לפרמט מחשב קיים ולערוך בו שינויים קלים. אני תושב גבעת שמואל ולכן רצוי מישהו מאיזור בקעת אונו . תודה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי ידע רב במחשבים אך לצערי בתחום החומרה אני לא מבין כל כך..... עכשיו הבקשה שלי היא שתמליצו על אתרHO עם תמונות של חלקים הסברים סרטונים של פרוק מחשבים..(אני יודע אבל אני רוצה לראות את שלל החיבורים החדשים)/ הסברים על לוחות אם מעבדים זכרונות אפיקים כבלים וכל מה שקשור... אשמח לקבל את התגובות שלכם.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין באתרים להסבר על פירוק המחשב +תמונות+סירטונים וכל מה שיש לכם להציע. אני מבקש בתשובותיכם לתת לי לינקים לאתרים ולא לומר לי כל שנייה לפתוח את המחשב שלי..(נלמד מנסיון העבר). בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין מן החנות הזאת אך אני חושש בגלל שלא לי ולא למישהו שאני מכיר היה ניסיון מעשי איתם, אם מישהו יכול להעיד על טיבם אני אשמח מאד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
תשמעו אני שואל בשביל חבר שמתכנן לקנות מחשב והוא ממש לא יודע מאיזה חנות לקנות , בגלל הביקורות האחרונות על KSP אני חושב שלא כדאי לו , אשמח אם תתנו חוות דעות על TMSFOX , ואם יש לכם אז עוד חנויות שיש להם סניפים בצפון . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יאללה , תנו את הטראנסים הכי מומלצים שלכם(אל תגידו לי תוריד אינפקטד/סקאזי וכו' פשוט תהיו ספציפיים עם שמות ) אז אם יש לכם טראנסים ספציפיים מומלצים של: אינפקטד משרום סיוצ'י סקאזי פסיי סקס אסטריקס ססטו סנטו יהל אליין פרוג'קט וכו' וכו' , אני מודה לכולם מראש על ההמלצות נ.ב - הרצתי חיפוש ועברתי על כל הדפים , לצערי לא מצאתי תוצאות מעניינות...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
כל תשובה תתקבל בברכה אם אפשר - אתרים טובים שמכילים מידע על נושא זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש קורקינט חשמלי, ממונע. רציתי לדעת על אילו פרטים צריך להסתכל ברכישה. אני מעוניין בקורקינט שיוכל לסחוב כמו שצריך, בצורה מהירה, שלא יתבזבז יותר מידי חשמל בעת הנסיעה. ראיתי את הדגם הנל http://www.fridman.co.il/49691/xtreme-scooter בכל מקרה, אשמח לעוד הצעות ופרטים מאנשים שמבינים כאן יותר ממני בקורקינטים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-