עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יאללה , תנו את הטראנסים הכי מומלצים שלכם(אל תגידו לי תוריד אינפקטד/סקאזי וכו' פשוט תהיו ספציפיים עם שמות ) אז אם יש לכם טראנסים ספציפיים מומלצים של: אינפקטד משרום סיוצ'י סקאזי פסיי סקס אסטריקס ססטו סנטו יהל אליין פרוג'קט וכו' וכו' , אני מודה לכולם מראש על ההמלצות נ.ב - הרצתי חיפוש ועברתי על כל הדפים , לצערי לא מצאתי תוצאות מעניינות...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by huber,

שלום אנשים. שבוע שעבר היה לי העונג לבקר עם בת זוגתי באתר "מי קדם" שליד בנימינה. הטיול היה חוויה מרנינה והיינו מעוניינים גם השבת לטייל באיזור. העדיפות היא לכיוון טיול "רטוב" והחום בחוץ יסביר לכם בוואדאי למה... למישהו יש רעיונות לטיולים מעניינים נוספים באיזור פרדס חנה/קיסריה/בנימינה/זיכרון והסביבה? מה דעתכם על מבצר שוני למשל? מה יש שם לעשות מעבר למבצר עתיק? האם ישנם "נקודות רטובות" או אתרים ממש מענננים נוספים באיזור? בברכת "לכו ונלכה" - המטייל המתחיל.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by SAOD,

התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  5. כל תשובה תתקבל בברכה אם אפשר - אתרים טובים שמכילים מידע על נושא זה. תודה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by idan1836,

מישהו מכיר סרטים (קומדיה) כאלו כמו american pie, almost legal, love dont cost a thing ?? סרטי נעורים כאלו יפים.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by Proww,

אהלן. אני מעוניין לרכוש קורקינט חשמלי, ממונע. רציתי לדעת על אילו פרטים צריך להסתכל ברכישה. אני מעוניין בקורקינט שיוכל לסחוב כמו שצריך, בצורה מהירה, שלא יתבזבז יותר מידי חשמל בעת הנסיעה. ראיתי את הדגם הנל http://www.fridman.co.il/49691/xtreme-scooter בכל מקרה, אשמח לעוד הצעות ופרטים מאנשים שמבינים כאן יותר ממני בקורקינטים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל.. תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. שלום חברים. אני בן 21 . אני לקוח של בנק לאומי, ברשותי כרטיס ויזה חייל. בחשבון שלי יש כמה מאות שקלים ואולי פחות מזה, אני לא עוקב, יש מצב שאני אפילו במינוסוני קטן והרווח במקלדת שלי דפוק שזה מממשששש מעצבןן!! (אין קשר למי שעדיין שואל את עצמו). כמו הרבה מאיתנו גם לי יש כל מיני חרטטאוי למינהם שאני מת להעיף ואולי לעשות על הדרך כמה שקלים (או דולרים, לא ממש אכפת לי). עם האשראי שלי אני יכול לגהץ ולמשוך כסף ותקרת המינוס שלי היא 1000 ש"ח. עד כאן - האם עם אמצעי זה אני יכול להיות רשום באיביי/ פאיי-פל ולבצע מכירות? מה בעניין רכישות? בנוסף רציתי לשאול אם ההרשמה עולה לי כסף? האם אני משלם על כל פריט / מודעה שאני מפרסם למכירה סכום מסויים? אפשר אולי רקע כללי וכמה הדרכות שיעזרו לי? תודה רבה ל…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  11. יש פה http://mcitp.co.il/mcse2008.htm ויש פה http://www.hackeru.co.il/mcse.asp צריך בגרות מלאה בשביל זה? כי הם לא כותבים, הם כל הזמן כותבים כמה נוכחות ואיזה מבחנים לעבור ושצריך אנגלית טכנית והסמכת טכנאי PC חבר שלי אומר שזה חייב בגרות מישהו פה עוסק במקצוע? ואם כן יכול לספר לי קצת על זה? אני רוצה לעסוק בעתיד בתחום הרשתות ואני מבולבל מאוד

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. יש לי דוד שמש של 200 ליטר ורוצה להתקין לו פורק לחץ מתאים ואיני מוצא בשוק יש רק עד 150 ליטר בלבד מי יודע היכן למצוא ואיך . תודה.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  13. שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי סכין דיי מסקרנת לדעתי. זהו פורום כללי אז אני מניח שאפשר לדבר על זה פה. חיפשתי עליה כל מיני סימנים והדבר היחידי שמצאתי היה שרשום שהיא עשויה מפלדת אל חלד. אשמח אם מישהו שמבין או מכיר יענה לי ויוכל לתת לי הסבר קצר על מה זה... http://prntscr.com/8q2s6o

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  16. אני ממוצא מרוקאי, גדלתי עם מרוקאים בסביבה מאוד מרוקאית. בחיים שלי לא ראיתי משפחת שימפנזות כמו בסדרה הזו. אני חושב שזה מוקצן ברוטאלית עד כדי איבוד הטעם הטוב. ראיתי משפחות שורשיות עם מנטאליות כבידה, אבל הבבר זגורי הזה זה כאילו התגלמות של חלאת המין האנושי - והוא הוא הדמות של המרוקאי. בלי לסגור עם איבגי את החשבון על הצביעות שלו - כל הקריירה שלו בנויה על אנשים שהוא מתנגד למנטאליות שלהם - המרוקאים הטיפוסיים, שהם מאמינים וימניים וציוניים והוא בדיוק ההיפך - הוא עושה מהעדה המרוקאית חבורת קופים. אני חושב שהסדרה הזו היא קריטורה מפלצתית של המרוקאים, ואני ממש לא בקטע של דרעי המופלה לרעה ולא מרים את דגל הספרדי הנרמס ולא מאמין בזה. אבל אני חושב שפה הגזימו לגמרי.

17. אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני רוצה להדפיס Covers שהורדתי של סרטים/משחקים ולשים אותם בתוך אריזה כמובן,איפה אני יכול להדפיס אותם בצבע כמובן ובאיכות טובה ? (מחיר ??). תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מאיפה אני יכול להשיג תמונה של השלטים האלו ברזולוציה טובה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוריד פרופיל, ואני לא ממש יודע איך העניין מתבצע. מישהו יכול להסביר לי על התהליך? תודה...

• 53 תגובות
    • 13k צפיות
  21. אורח RnGKay

דודתי בארה"ב מעונינת לקנות לי חומרה לכן אני צריך המלצה ממכם על חנות וירטואלית טובה בארה"ב וגם חברה אשר תבצע משלוח לארץ. מה שאני תכננתי זה להזמין מהאתר www.newegg.com ולבצע משלוח ארצה בעזרת www.eazybuyus.com. אם אתם תוהים מה אני מתכנן להזמין אז זה: 165$ - VGA LEADTEK|GF4 TI4200BK 128M /TV OEM Seagate Barracuda IV ST340016A 40gb 7200rpm EIDE - 77$ ביחד הכל יוצא 242$ וזה לא כולל משלוח ארצה...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by itay390,

שלום. בגלל שחלקי מחשב בארץ עולים הרבה כסף, ומהחולשה של הדולר - אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ולהזמין את החלקים למחשב מחו"ל. הבנתי גם שאין מכס על חלקים. אלא רק על מחשב שלם. האם יש איזו חנות (בינלאומית) בחו"ל שיכולים להמליץ לי עליה, שתשלח לי את החלקים שאני קונה לארץ? אילו הוצאות כרוכות בהזמנת חלקים מחו"ל לארץ? (האם המשלוח צפוי לעלות לי הרבה כסף?) תודה על התשובות.

23. Started by butygirl,

הכרטיס לא מתאים ללוח אם שלי אני צריך ti4200

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  24. אם יש המלצות לצופר אויר גם טוב.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. מעוניין להצטרף כסולן או ליווי של גיטרה וקול שני... מישהו מכיר\שמע\יודע איפה (באינטרנט אולי) אני מברר בקשר לנושא ?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים