עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PhP dUdE,

שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. my mail. hotmail. nomail. email. מה נכון מבין התשובות למעלה? תודה...

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. http://mirrored.flabber.nl/winnoise ממש חמוד לדעתי...

4. Started by MoRtZkInG,

http://www.jerry.digisle.tv/room.html אותי זה הצחיק

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. לא להאמין,הטרילוגיה הזאת עדיין ממשיכה לשבור שיאים,נכון להיום הרבה חנויות online דיווחו שהסט הזה שבר שיאים במכירות מוקדמות (pre orders),אמאזון הגדולה שבניהם: SW Trilogy is Amazon's Most Requested DVD Although the much-anticipated Star Wars DVD won't hit stores for almost six months, retailers are already experiencing vast consumer demand for the set, with preorders reaching record levels amid reports of extensive extras on the DVDs. After opening preorders on March 30, Amazon.com last week reported that the Star Wars DVD set, which is scheduled for retail on Sept. 21, had already outsold expectations. "Based on an undisclosed number of sales, the Star Wars DVD set is so f…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by TermiNal,

סוף סוף הקטין בן 12! אבל זה לא אומר שאנלא טוב מספיק כדי ליהיות בצוות החדשות ;D. אחרי ההפתעות מהחברים והמסיבה אליה אני זז בעוד כחמש דקות, החלטתי לחלוק גם איתכם את היום המגניב 8) KK Thx

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by topgun,

מישהו יודע למה פתאום אי אפשר לקשר אליהם שומדבר? זתומרת, אם יש לי קובץ באחסון שלהם, ואני שם את הכתובת שלו בתוך לינק, מי שינסה לפתוח את הלינק הזה יראה הודעה של איינג'לפייר וכיתוב שאומר שהם לא מרשים או משהו כזה. ד"א-שמתי לב שזה לא רק אצלי: אם תשימו לב לכמה חתימות פה בפורום גם כן יש כתובת של איינג'לפייר במקום התמונה המקורית.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אל תשאלו למה. תודה!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. יש לי איזה סרט בדיוידי,וחבל לי עליו. יש איזה חנות באיזור חיפה שיעשו לי trade? יקחו את הסרט הזה ויביאו לי סרט אחר? אפילו אם אני אצטרך להוסיף טיפה כסף

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by Funkyzord,

מישהו מזהה מזה? http://forums.ort.org.il/files/30/2005607/5536634.mid

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by e.s,

איך אפשר להוריד צלצולים לפלאפון (nokia 3100) ומאיפה אפשר להוריד בחינם? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by R0ck,

תאווה לעיניים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. אני מכיר מישהו שרוצה לבנות מערכת פורומים אתם יכולים להביא לי את המערכת המתורגמת שלכם? אני צריך את הקובץ hebrew.lng תודה. עם לא אז לא אני לא יתווכח איתכם

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by waizman,

אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by Shortboarder,

מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.

18. שמעתי שיש עוד גרסה לקליפ המרגש ONE של METALLICA ?? שמעתי גם שדי קשה להסיגה אז אם למישהו יש או יודע מאיפה להוריד או לפחות על מה הקליפ אז בבקשה תיידעו אותי פה... תודה 8)

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by Moo^Moo,

אני שואל את זה בשביל קרוב משפחה... הוא מעוניין להקים חנות מקוונות והוא ביקש מימני לברר לו. מישהו יודע מה בדיוק צריך? חוץ מאתר וSSL כמובן. כלומר מי מייבא מה? איך קושרים קשר אם ספק/יבואן? כל מי שיש לו מה להגיד, גם בלי קשר לשאלות מוזמן. נ.ב טיפים כללים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by MishaK,

The Miniature Earth - Earth and the People

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by biodome,

As you know, I'm in south america right now.. In Argentina Bariloche to be exact. I wanted to infrom u there's a club here called nothing else but Pacha, with Israeli DJs and it is sponsored by a hostel called (of course) Shenkin Buenos Aires! I mean common, I didn't travel half way around the world to sit in a internet cafe, and hear someone shouting "achi ata chayav lavo liroet et ze", or for someone giving me a israeli club greeting. Or see a hebrew menu in the best ice cream in town! And of course always hear the word where is the best, where is the cheapest. And once u get into one of these places of course you're surrounded by hebrew all over around! Goddam, i…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו ראה את הגיפורס FX של חברת ציינטאק? תמונה ראשונה תמונה שניה תמונה שלישית הקופסה כל החבילה ביחד! ועכשיו תגידו שהוא לא יופיוף ;D

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by ot,

ישנם קבצי סרטים שניתן לראות את הסרט הנבחר תוך כדי הורדה, שמתי לב שסרטים בפורמט AVI לא ניתן לקבל בצפיה מקדימה. שאלות: 1.האם בצפיה מקדימה התוכנה משתמשת בקובץ המקור (קרי מהמשתמש ממנו אני מוריד את הקובץ) או בחלק מהקובץ שהורד ונמצא אצלי בדיסק הקשיח? 2.אם כן והתוכנה משתמשת בחלק מהקובץ הנמצא אצלי בדיסק הקשיח (זמנית בסיומת DAT), איך ובאיזו תוכנה ניתן לצפות בו בצפיה מקדימה? 3.האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לצפות בכל סוגי הפורמטים (סרטים) כשהם עדיין (חלק מהקובץ) בדיסק הקשיח עם סיומת (זמנית) DAT? אם הבנתי לוקה בחסר, אשמח מאד לקבל הסבר (מפורט ככל האפשר) על איך השיטה עובדת (צפיה מקדימה בקאזה לייט). תודה * לאחראי הפורום: לא ידעתי תחת איזו פורום להכניס את ההודעה, נא העבר את הודעה לפורום ה…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by shimon956,

קחו משהו מזה מצחיק http://www.gns.co.il/mushroom/mushroom/elections2003/politic.asp

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.