עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ccc,

מהו הפלאפל שאתם הכי אוהבים! אני מת על פלאפל המרכז!! חחחחחח אני הולך למות מצחוק עכשיו כל אחד יבוא "פלאפל משה" "פלאפל החתול המסטול" "פלאפל לופו שבבי" חחח..

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  2. מלא מאיתנו מחפשים לקנות חומרה בזול מחו"ל .. מפנטזים על איזה חנות מתאילנד שתמכור לנו חומרה בזול... אבל השאלה הכי מציקה.. האם הם עושים משלוחים לארץ ? ואם זה שווה את הכמה מאות שקלים... ? את זה לא נוכל לדעת אם לא יהיה לנו מאגר טוב של אתרים מכל העולם.... www.computerhq.com www.compusa.com www.antarescomputinginc.com נ.ב. אין לי מושג אם האתרים האלה נותנים שירות אמין.... לא הזמנתי מהם....

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  3. אחת לכמה זמן יש מפגש פורום, נכון? עכשיו חשבתי לעצמי לפני מפגש להתחיל לארגן כמה מספרי טלפון של חנויות עם ראש פתוח מה שנקרא לבדוק כאן כמה אנשים מעוניינים לרכוש את הדיסקים האלו ולתאם עם נציג מהחנות שיגיע עם כל הכמות של הדיסקים אולי אפשר להשיג ככה הנחה על קניה ענקית כי אני מאמין שלפחות 10 אנשים קונים ממנו במכה ועוד עם המחירים האלו אפשר לקנות עוד צריך רק לשכנע בעל חנות אחת עם מחיר נורמלי לנסות להכניס אותו לפורום הזה בכלל שמעתי כאן על בעלי חנויות מזמן אבל באוברקלוקינג תגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

אני מחפש לקנות בארץ או בחו"ל שעון מהדגם הבא:g3310d-8a2. אם אני קונה ב חו"ל כמה מכס אני ישלם אליו?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by TommyBoy,

מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  7. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  8. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שבוע שעבר באו אלינו אנשים ואמרו שהם מתנועת "נוער מחשבים", הם אמרו שזו תנועת נוער חדשה. הם אמרו שנלמד maya, קורס DJ, קורס c++, visual basic ועוד... הם אמרו שנלמד גם לבנות משחקים בתלת מימד עם מנועים גרפיים וכל מיני שטויות כאלה... שווה ללכת? גם אליכם התנועה הגיעה?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by topgun,

מין סרט פילוסופי כזה יש שם 3 דמויות מרכזיות (2 גברים ואשה, אם אני זוכר נכון), שמטיילות במין איזור של טירה על חוף ים, נראה לי איפשהו באירופה. הסרט באנגלית, ומורכב כולו משיחות בין הדמויות על כלמיני רעיונות וכאלה - למשל על הסביבה. אין בו יותר מדי עלילה - פשוט הרבה דיאלוגים מעניינים. לפי הלבוש, הייתי ממקם את הסרט בסוף שנות ה-80 תחילת ה-90, אבל יכול להיות שאני טועה. יצא לי לראות את הסרט לפני משהו כמו 3 שנים בערוץ 4 בכבלים, אבל אף פעם לא ידעתי את השם שלו... אם מישהו מזהה, או יכול לתת לי משהו שיעזור לי בחיפוש ... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by omrij,

מישהו מכיר אתרי WAP טובים? כאלו שאפשר להוריד מהם טפטים,צלצולים ומשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  12. יש לי מכשיר של מוטורולה C650. הוא תומך ברינגטונים MP3. אבל החבילה של הדריברים והכבל USB לא הגיעה איתו בקופסא, כנראה שזה עולה כסף (#$@%...), יש לי את הכבל, מאיפה אני משיג את התוכנות? חיפשתי באתר של מוטורולה ואין, חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. אם למישהו יש את הדיסק אז בבקשה שיפנה אלי בפרטי זה יעזור לי מאוד, תודה. יום טוב. עריכה: אם צריך, להעביר לתוכנה תעבירו, לא שמתי לב.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by friedman3010,

הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור

14. בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Kukishin,

16. Started by avivlyaviv,

שלום. חשבתי להתחיל לגלוש על גלשן גלים. אני מקווה שיש פה גולשים מנוסים שיעזרו בהתחלה: 1. אני מחפש גלשן יד שניה מינימליסטי. מה אני צריך לבדוק בגלשן? מה מומלץ זול? 2. האם העונה טובה?מה בערך התקופה המומלצת? תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. Started by Lior4543,

שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. שווי הספר 15$. תודה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. Started by daniel89,

אני רואה בפורום הרבה פעמים אומרים אוברקלוק או OC מה זה אומר ומה זה עושה??? ד"א אוברקלוק ו-OC זה אותו דבר? דניאל.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by hedva,

אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X... האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בארה"ב יש לי חבר שנוסע ליוטה לשלושה שבועות האם המחירים שם יהיו הרבה יותר זולים מהארץ? והאם מישהו יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנות שם שאפשר לקנות או מקום קרוב לשם..?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  22. לפני כמה חודשים החלפתי פלאפון כי נדפק לי הישן החלפתי לTELIT X170 במסגרת "מבצע" חיילים ESC 2006 עכשיו החבילה היא ככה: 30 שקל לחודש ל3 שנים + 150 דקות ב58.5 שקל (ומעבר ל150 דקות גם 39 אג' לדקה אני חושב - לכל הרשתות) הפלאפון עצמו בסדר אבל ממש לא מצדיק את המחיר בזמנו לא הייתי מודע לזה, היום אני יודע קצת מה הולך יש איזה מבצע של אורנג' שיתנו לי החזר על הפלאפון (אם אני אוכל לעבור אליהם)? וכמה קנס לדעתכם אני אצטרך לשלם על לעזוב את העסקה (אני כמעט בטוח שהתחייבתי ל3 שנים)

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by כתום,

שמעתי שמתי שעושים דיאטה חזקה קצב חילוף החומרים של הגוף יורד כלומר צריך לצרוך פחות קלוריות.. ועכשיו לשאלה האם יש דרך להעלות את קצב חילוף החומרים?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by בייגל טוסט,

בקצרה - סרט אקשן/אימה מוצלח Grindhouse מעוצב כמחווה לקולנוע האמריקאי של פעם, ומורכב למעשה משני סרטים נפרדים באורך 90 דקות כל אחד: Planet Terror תחת ידיו של הבמאי רוברט רודריגז (Sin City, Desperado) - סרט זומבים קלאסי. וירוס קטלני משתולל בעיירה מדברית בטקסס והופך את תושביה למתים מהלכים, בינתיים חבורת ניצולים מנסה לעשות את דרכה אל חוף מבטחים אתם יודעים, הנוסחה המוכרת - ובקיצור צפו לליטרים של דם, טונות הומור שחור...אה, וגם הופעת אורח של סעיד מLost... Death Proof בבימויו של קוונטין טרנטינו - מתנהל בקצב איטי יותר, לפחות עד 15 הדקות האחרונות. מתחיל כ-Chick Flick סטנדרטי, ומתפתח למותחן שבמרכזו מכונית פעלולים ככלי בידיו של רוצח סדרתי. כמיטב מסורת טרנטינו, בשלב מסוים גם המותחן הו…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. לכל מי שיש בעיות עם זכרונות מסוג TWINMOS בלוחות GIGABYTE! יכול לתקן זאת בעזרת עדכון ביוס פשוט אך ורק דרך ה-FLOPY! (דיסקט) הנה הלינק לביוסים של GIGABYTE http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_List.aspx תבחרו את סוג הלוח. להוריד את הלינק הכי חדש (למשל אצלי זה F4 - הוא זה שסידר לי את הבעיה). לעדכן דרך ה-Q-Flash ב-BIOS על ידי לחיצה על כפתור F8. לא לשכוח לעשות לאחר העדכון Load Optimize Defaults. זהו בעצם..לעשות ריסט, להדליק את המחשב ולאחר מכן שוב ריסט. מקווה שעזרתי! פתרון שעובד 100% !!! לגשת לביוס (גם שהוא לא מעודכן..לא חייבים לעדכן) לעשות יחס 1:1 כלומר ב-System Memory Multiplier לעשות 2.0+ ולמי שאין פונקציה של ה+ שיעשה 2.0. עובד בטוח! בדיקה בS&M במשך שעתיי…

• 11 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.