עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Enc0der כתב: לפעמים נראה לי שכל כמה ימים מגיע לכאן.. "מישהו", ושואל איך החנות הזאת בשביל לבחון את התגובות. אז? וגם ההפנייה שכתבת בנושא השני ... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=45079;start=2 לא מדובר פה על מחירי חנויות. מדובר על רמת שרות. כתבתי את הטענות שלי בעבר .. מי שמעונן שיחפש. אני רק מזהיר אותכם: פאנדה שיקרו לי במצח נחושה כמה פעמים. אין אפשרות להאמין למילה שהם אומרים. ורמת השרות שלהם מיתחת לכל ביקורת. לכל החכמים שקנו מוצר בודד ולא ניזקקו לשרות שלהם סתמו את הפה שלכם! ניראה אותכם ברגע שתזדקקו לשרת שלהם. ולכל מי שמעוניין ליקנות שם אז יש פתגם סיני עתיק: פריירים לא מתים ..... רק מתחלפים. ואל תגידו שלא אמרתי לכם !

2. Started by icebreak,

http://www.popgadget.net/2004/12/gingerbread-laptop.html אולי אפשר להפעיל אותו עם כמה שערים לוגים כאלו (תמונות למטה): http://goldfish.ikaruga.co.uk/logic.html

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Yehudaa,

השאלה היא כזאת : "אורך הבסיס של משולש שווה שוקיים הוא 18 ס"מ , ורדיוס המעגל החסום במשולש הוא 7 ס"מ , מצא את רדיוס המעגל החוסם את המשולש " אם אפשר הסבר בשלבי הפתרון תודה .

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  4. מלא מאיתנו מחפשים לקנות חומרה בזול מחו"ל .. מפנטזים על איזה חנות מתאילנד שתמכור לנו חומרה בזול... אבל השאלה הכי מציקה.. האם הם עושים משלוחים לארץ ? ואם זה שווה את הכמה מאות שקלים... ? את זה לא נוכל לדעת אם לא יהיה לנו מאגר טוב של אתרים מכל העולם.... www.computerhq.com www.compusa.com www.antarescomputinginc.com נ.ב. אין לי מושג אם האתרים האלה נותנים שירות אמין.... לא הזמנתי מהם....

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  5. ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by vl2,

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! חלקכם כבר יודעים שאני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שרציתי לקנות, היה אמור להיות בתקציב של 3900-4000 ש"ח גג. אני יודע שהתקציב די נמוך, וגם לקחתי מארז+ כרטיס מסך מעפנים, בקיצור- לקנות מחשב בכוח. אבא שלי בא אלי בהצעה, הוא אמר לי שאני ינצל את המחשב שלי עוד קצת, ועוד 3 חודשים מקסימום הוא יקנה לי מחשב חדש +מבך LCD ב8 אלף ש"ח.... מה אתם אומרים? כדאי לחכות? כי פשוט אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, וכבר נמאס לי לחכות,העיקר מחשב חדש. עוד דילמה- אני עוד שנה וחצי מתגייס, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מוקדם מחשב כדי להספיק לנצל אותו...מבינים? והשאלה הכי חשובה- האם הקונרו יצא עוד פחות מ3 חודשים.? מה אתם ממליצים לעשות? תודה לכולם ניב

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by waizman,

המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  9. לא יודע אם כדי לי לינסוע בהיתחשב במזג האוויר :s05: :s05:

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  10. לא מצאתי את האופציה..כוסאומו האתר הזה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. (לא עבורי...) תחזוקה שוטפת של טיפול בבעיות, בדיקה \ ניקוי \ DEFRAG מדי פעם וכו'. תן\תני כמה מילים עליך בה"פ ואחזור. עשוי להתאים גם לתלמיד \ סטודנט. תודה ויום טוב !

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by tzahi16,

שלום מישהו יודע אולי במקרה היכן ניתן לרכוש מוצרים של "אקרוניס"?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אמממ..יש לי שאלה מה המקור ההתימולוגי (אייתתי נכון?) של המילה אססין? (כמו רוצח פוליטי), או אססינישן (רצח פוליטי) ? תודה :-)

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  14. גם Xtract, מנהל פורום "ספקים ומארזים" ואחראי ה TradeZone, עבר את מחסום ה-10K הודעות והוסיף לעצמו את סימן הרבבות למונה ההודעות. Spammerים לא מתים, הם מתחדשים :yelclap:

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  15. כותרת.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  16. זה רק אני או שאף אחד לא יכול להכנס לטורנט-ליצ'??? http://torrentleech.org/

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by dan_b32,

מחפש אתר של מוזיקה עברית. אם יש אתר הורדות - מה טוב

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by DAVIDD,

שלום לכולם.. קניתי מקלדת של לוג'יטק דגם עלית http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=ELITE שילמתי עלייה 189-20% שזה 151 בגלל שיש היום הנחה למוצרי לוג'יטק ... עכשיו כשהגעתי הביתה ודיברתי עם חבר שיש לו את הדגם של ה LX500 הוא אמר לי שזאת אחלה מקלדת וכל מיני שטויות ושעשיתי טעות שלא קניתי סט.. ובכלל רציתי לקנות את הדגם הזה.. http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=S510 מה אתם ממליצים לי להחליף את המקלדת שלי לאחד הדגמים שלמעלה? או שלהשאיר את המקלדת עלית?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. אני רוצה לקנות את הנעליים הבאות: http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3958280 הייתי אתמול בקניון ארנה בחנות POLO JEANS, שאגב השם שלהם שקרי מאוד, בטלפון הם לא ענו והייתי בטוח שזאת חנות דגל של החברה. בכל מקרה, את הנעליים האלה לא מצאתי שם. א) מישהו יודע על חנות נעליים שמוכרת נעליים של RALPH LAUREN (עם עדיפות לפתח תקוה והשרון)? ואם לא: ב) איך אני יכול להגיע ליבואן כלשהו או משהו ולעשות הזמנה אישית? (אני יודע איזו מידה אני צריך) אולי יותר מתאים לפורומים של אופנה אבל ניסיתי ולא ענו, ננסה את מזלי פה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שבוע שעבר באו אלינו אנשים ואמרו שהם מתנועת "נוער מחשבים", הם אמרו שזו תנועת נוער חדשה. הם אמרו שנלמד maya, קורס DJ, קורס c++, visual basic ועוד... הם אמרו שנלמד גם לבנות משחקים בתלת מימד עם מנועים גרפיים וכל מיני שטויות כאלה... שווה ללכת? גם אליכם התנועה הגיעה?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  22. אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by CaRTeR,

ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.