עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האיתחול הקולנועי לצמד להיטי שנות השמונים נוחת בקיץ הקרוב, ובינתיים מעסיק את המעריצים הוותיקים ואת הרשת כולה בשל ההחלטה להחליף את צוות השחקנים הגברי המקורי בצוות נשי טרי השנה הנוכחית עתידה להביא לנו הרבה סרטים חדשים שיאלצו להתמודד עם דעות קדומות ואתגרים יחסיים – Batman v Superman שינסה להוכיח כי יש חיים לאביר האפל גם אחרי הטרילוגיה הנהדרת של כריסטופר נולאן, X-Men: Apocalypse שינסה להמשיך את ההצלחה גם ללא אחרוני צוות השחקנים המקורי של סדרת הסרטים, Suicide Squad שיאלץ להתמודד עם ההופעה הקולנועית האחרונה והבלתי נשכחת של הג'וקר ו-The Angry Birds Movie שיזדקק להוכיח כי גם משחק מובייל פשוט שהפופולריות שלו בדעיכה יכול להצליח בתור סרט קולנוע עלילתי בפרופיל גבוה. כעת, אל …

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by tom123,

http://www.mantis.co.il/pesach2006/ פארודיה על כל הסירטונים של הסינים... כמו איך לקלף תפוחי אדמה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  3. שלחו אלי הודעותSMS ממועדון שלא נרשמתי אליו ומחייבים אותי בסלקום עליו.יש מצב לתבוע? ואם כן האם זה משתלם בכלל? מישהו נתקל בזה??

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  4. היי. אני יודע שרבים כאן מדברים על דיל אקסטרים, אבל לא ממש מצאתי שם לפטופים. הנייד הוא עבור קרובת משפחה שהולכת לגור בארה"ב תקופה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by itayze,

אני מעוניין בחוות דעת על האונברסיטה , המקום , האנשים ( חיי החברה הטובים שם , פיקציה או אמת ? ) , כל חוות דעת ( עדיף מפורטת ,חח ) תתקבל .

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by dovik,

אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by Jew,

היי לכולם,אני חדש בפורום..אני עושה עבודה בקשר לשואה ויש כמה שאלות שלא הבנתי,תודה לעוזרים. 1.למה הנאצים ריכזו את כל מחנות ההשמדה דווקא בפולין? 2.השמדת היהודים ע"י הנאצים המלחמת העולם השנייה כותנה בשם "מכונת ההשמדה",למה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה : http://www.amazon.com/SAPPHIRE-VAPOR-X-4870-DVI-I-RETAIL/dp/B0022E85J0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247258682&sr=1-2 בארץ הוא עולה 955 ויש עליו 3 שנית אחריות השאלה שלי היא קודם כל זה שווה את ההפרש ??זה יוצא כמעת 170 שקל הפרש... ודבר שני האם אני צריך לשלם על זה מכס או מיסים ??ואם כן כמה ??

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  9. אני מקווה שזה באמת מתאים לכאן - לא מצאתי פורום מתאים יותר - אני מחפש קבצי מוזיקה ב AC3 , או כל ה DEMOES האלה של DOLBY DIGITAL וכאלה - איפה אפשר למצוא אותם ? כל מה שבא ב AC3, DOLBY DIGITAL, DTS, THX - טוב בשבילי ... תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  10. סדרת הפנטזיה המצליחה של HBO ממשיכה להיות זו שנצפית הכי הרבה פעמים באופן בלתי חוקי, בפעם הרביעית ברציפות כמיטב המסורת, באתר torrentfreak המתמקד בחדשות מעולם שיתוף תכני ה-P2P הכריזו על עשרת סדרות הטלוויזיה שהורדו ונצפו הכי הרבה באופן פיראטי ובלתי חוקי במהלך שנת 2015 – ובמקום הראשון, עם הפרש ניכר לטובתה, ניצבת לה שוב 'משחקי הכס' הנהדרת, בפעם הרביעית ברציפות. פרט למשחקי הכס, אשר כבר נכנסה לספרי השיאים של גינס בתור המלכה הבלתי מעורערת של אתרי הטורנט לסוגיהם, ניתן למצוא ברשימה את 'המתים המהלכים' חזק במקום השני, את 'המפץ הגדול' הפופולרית מאוד גם בקרב הצופים החוקיים במקום השלישי – וכמו כן את סדרות הקומיקס 'החץ', 'הברק' ו'סופרגירל', את סדרת הפעולה 'ויקינגים' וגם את אהובת…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by Dr. n00b,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482366,00.html

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by RayZ,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66528&saleNo=425069 לזה הם לעזאזל קוראים מחשב מהיר?! תוך שבוע הוא כבר מתחיל לגסוס! זה מראה שאסור לקנות מחברות כמו סקאל.

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by amitaihasnes7,

שלום. מישהוא יכול לתת לי שמות של שירים כדאי שאני יוכל להוריד אותם. פשוט קניתי mp3 ואין לי שירים. אני אוהב שירים בסיגנון כזה......... לא עצוב או ישראלי. בלועזית (אתם יודעים כל השאקירות האלה והמאדונה הזאת). אז..........תודה מראש

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  14. מה אם גוגל לא רק תבטל את ה- Pixel 5, אלא גם את כל ליין מוצרי הפיקסל? לכתבה

15. אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by אנדי,

שלום וחג שמח, אני לא יודע האם זהו המקום לשאול את השאלה הזו, אנסה בכ"ז. אני מעוניין לקבל הצעות מחיר לטיפול במחשב. הצעה אחת - ניקוי פיזי ו'טיהור' הדיסק הקשיח של המחשב, ללא פירמוט והתקנת מערכת ההפעלה מחדש. אך יתכן שתדרש הסרה והתקנה של תוכנות ומנהלי התקנים. הצעה שנייה - ניקוי פיזי, פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, מנהלי התקנים, חבילת הגנה וכו'..בקיצור - התקנה של כל האפליקציות מחדש. אילו מחירים מקובל לגבות היום עבור טיפולים כאלה? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by dan_b32,

מחפש אתר של מוזיקה עברית. אם יש אתר הורדות - מה טוב

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  18. אם גם לכם מתחילה להופיעה התמונה הבאה כמעט אחרי כל פעם שאתם נכנסים לאיזה דף באתר - זה אומר שגם אתם רוצים להנות מ-HWZone בצורה הרבה יותר ניקייה, אבל מישהו חוסם לנו את האפשרות להנות מתכנים איכותיים ונקיים מפרסומות. אני פונה להנהלת האתר, אני יודע שאתם צריכים פרסומות וכו' לרווחים וכדומה. אבל ישנה עובדה קיימת שאני בחיים לא אכנס לשום פרסומת דרך אינטרנט. אז אני מעדיף להנות מHWZONE כאשר הוא נטול פרסומות, זז הרבה יותר מהר, והכי חשוב - הרבה יותר יפה לעין בלי פרסומות קופצות. זה לא הוגן להכריח אותי לראות פרסומות, ומאוד מציק כל פעם ללחוץ איקס על החלון ^^ שנפתח. אבקש לשמוע מכם על העניין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  19. אחי שכח את הפלאפון שלו (N95) בחוץ וירד עליו גשם. מאז חלק ממקשי המספרים לא עובדים. אני מחפש מקום זול באיזור ירושלים שיסדר את הבעיה. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by GWeizman,

טוב, אחרי הקטע עם באג2000 וכל הסיפור עם חשבונית וקבלה, אני תוהה אם בכלל יש לי טעם ללכת לבאג בשביל לנסות לממש אחריות. על המסמך שיש לי כתוב 'חשבונית מס', כתוב דיי בברור 'אחריות לשנה לחומרה בלבד בצרוף חשבונית קניה', אבל אני דיי בטוח שזה המסמך היחיד שנתנו לי (לבאג יש שיטה מוזרה של להדפיס את הכל ולתת מסמכים ענקיים, ואני זוכר כמעט בוודאות שקיבלתי רק את הדף הזה.) כרטיס האשראי ששילמתי איתו מצויין למטה, וכך גם מספר התשלומים (1), העובדה שהתשלום הראשון הוא כל המחיר ו'סה"כ שובר' שאני לא יודע מה הוא אומר (גם אחריו כתוב המחיר המלא). לדעתי זה דיי הוכחה לזה ששילמתי, אבל עוד פעם, במסמך כתוב בפירוש שאני צריך להציג קבלה. השאלה היא אם בכלל יש טעם ללכת לבאג (האחריות פגה בעוד כחודשיים). הבעיה …

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by K0sTa,

מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה

22. רציתי להכין קליפ עבור חבר של אבא שלי מתמונות שהוא הביא וסרט של הילד בחוג כדורעף, אבל אין לי זמן לטפל בזה. אם יש מישהו באתר שרוצה לעזור, שישלח לי הודעה בבקשה. (צריך להיות מוכן עד אוגוסט) עריכה באיזור כפר סבא

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by r.v.l,

http://youtube.com/watch?v=02wNB_b_V1Q

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים