עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KOBRA CHOPER,

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

כרגע סיימתי לראות את חמישת הפרקים שיצאו ואני חייב להודות שזאת בהחלט אחת הסדרות האיכותיות שיצאו בזמן האחרון, העלילה פשוט מעולה ומאוד קשה להפסיק לצפות. בלי קשר, הסדרה כרגע במקומות הראשונים בכל המדרגים שאני מכיר, מעל Lost, Prison Break, 24 וכו' אני הייתי ממליץ לכל מי שלא ראה עדיין את הפרקים הראשונים שפשוט יתעלם מהסדרה הזאת לפחות עד שכל העונה הראשונה תיהיה מוכנה. לצערי אני כבר בפנים.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  3. טוב בעיקרון אני צריך המלצות לשמות וסדר של השירים הכי טובים שלהם בלי לינקים וכו כדי לא לעבור על חוקי הפורום בישביל להבין תטעם שלי בIron אחד מהשירים האהובים שלי זה Phantom Of The Opera אני פשוט לא זוכר שמות של הרבה שירים ואני רוצה להכין לעצמי תקליט טוב מהשירים שלהם

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by davideliy,

יש לי משפחה בניו יורק , אם אגיד להם שיקנו לי את המכשיר וישלחו לי זה יהווה בעיה כלשהי ? צריך לעבור מס הכנסה ? מיסים ? כל דבר אחר שצריך לשלם עליו ? איך כל זה עובד? ואיך אוכל לשלוח לבן דודי את הכסף? מצטער , אני לא מבין בעניין דבר. תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by The Dom,

תנו הצעות למשחקים חוץ מTOWER DEFENCE לצורותיו ...

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by GWeizman,

מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

אנא תענו מהר!!!! מה קרה לעומרי? 1)משועמם. 2)לחוץ כי לא חירבן. 3)אחר_________.

8. Started by eladbu,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת לאיזה שטח בתחום המחשבים נחשב מעניין!מבחינת עבודה כמובן... רשתות,תוכנה וכדומה משהו שיכניס קצת עניין ולא תחום שטנץ(שזה נדיר בתחום המחשבים) מההו דינמי שלא צריך גם תואר בשבילו! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by Kurt,

מישהו יכול לחשב לי את הסיכוי שיצא four of a kind ב4 קלפים הראשונים שיחולקו על השולחן? (פלופ + טרן) בנהחה ויש 2 שחקנים

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by [NOS],

הורים של חבר טוב נוסעים לחו"ל והם יכולים להביא לי משהו עד 100$, מה כדאי לבקש?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  11. http://www.nforce.nl/forum/index.php פתאום לא מצליח להיכנס!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  12. חברה תרגישו חופשי לזרוק, אני יתחיל: זוכרים את המכשף מרחוב סומסום ??? "אכלת פלפל שתה מיץ"

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  13. http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני עוד מאט קונה מחשב, אז לפי מה שאני יודע צריך לשלם להם מקדמה ואז אחרי 2-3 ימים כשמחשב מוכן לבוא לקחת את המחשב ולשלם את השאר. אז כמה לשלם מקדמה 500 שקל מספיק ?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שבוע שעבר באו אלינו אנשים ואמרו שהם מתנועת "נוער מחשבים", הם אמרו שזו תנועת נוער חדשה. הם אמרו שנלמד maya, קורס DJ, קורס c++, visual basic ועוד... הם אמרו שנלמד גם לבנות משחקים בתלת מימד עם מנועים גרפיים וכל מיני שטויות כאלה... שווה ללכת? גם אליכם התנועה הגיעה?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by TommyBoy,

מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  18. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by topgun,

מין סרט פילוסופי כזה יש שם 3 דמויות מרכזיות (2 גברים ואשה, אם אני זוכר נכון), שמטיילות במין איזור של טירה על חוף ים, נראה לי איפשהו באירופה. הסרט באנגלית, ומורכב כולו משיחות בין הדמויות על כלמיני רעיונות וכאלה - למשל על הסביבה. אין בו יותר מדי עלילה - פשוט הרבה דיאלוגים מעניינים. לפי הלבוש, הייתי ממקם את הסרט בסוף שנות ה-80 תחילת ה-90, אבל יכול להיות שאני טועה. יצא לי לראות את הסרט לפני משהו כמו 3 שנים בערוץ 4 בכבלים, אבל אף פעם לא ידעתי את השם שלו... אם מישהו מזהה, או יכול לתת לי משהו שיעזור לי בחיפוש ... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by omrij,

מישהו מכיר אתרי WAP טובים? כאלו שאפשר להוריד מהם טפטים,צלצולים ומשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  21. יש לי מכשיר של מוטורולה C650. הוא תומך ברינגטונים MP3. אבל החבילה של הדריברים והכבל USB לא הגיעה איתו בקופסא, כנראה שזה עולה כסף (#$@%...), יש לי את הכבל, מאיפה אני משיג את התוכנות? חיפשתי באתר של מוטורולה ואין, חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. אם למישהו יש את הדיסק אז בבקשה שיפנה אלי בפרטי זה יעזור לי מאוד, תודה. יום טוב. עריכה: אם צריך, להעביר לתוכנה תעבירו, לא שמתי לב.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by friedman3010,

הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור

23. Started by Seraphim,

http://www.youtube.com/watch?v=YpGEFLdroGs משעשע ביותר.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. היי. לפני שבוע וחצי (רביעי) הזמנתי ארנק מאיביי, המוכר אמר שהוא ישלח לי את זה עוד היום ולא אמר לי כמה זמן יקח לזה להגיע, עד היום עוד לא קיבלתי את זה, כמה זמן זה כבר יכול לקחת? אני מפחד שזה הגיע לכתובת אחרת או שהוא בכלל לא שלח שישי בבוקר שלחתי לו מכתב ואני חושב שזאת חנות אז בטח רק ביום שני הוא יראה את זה, שזה אומר כבר יום שלישי :\ הזמנתם פעם מוצר קטן מUS? כמה זמן לקח לזה להגיע? (משלוח אוויר רגיל)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.