עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

יש שיר בסגנון שמזכיר מאוד את השיר הזה [שמים אותו בד"כ בסרטוני אסונות טרור כמוזיקת רקע] מישהו יודע מה השיר? עריכה : הכוונה היא לקטע שמתחיל אחרי 1:23 שניות

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  2. יש לי בבית 3-4 מעבדים ישנים (מעל 12 שנה), ואני רוצה לברר מה הערך שלהם. שמעתי שיש איזה שהוא אתר בשביל זה... משהו יודע?

3. Started by redti,

שלום אתמול יצאתי לבלות ואיזה ילדה מפגרת שיחקה עם לייזר ירוק שעולה בסביבות המאה שקל וזה פגע לי בעין לשנייה ורציתי לדעת אם לדעתכם צריך לבדוק משהו אף על פי שאני רואה מצויין פשוט שזה היה חזק כל כך והאיר למרחקים

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by david32,

לא מזמן נאבד לי הפלאפון וחשבתי לעצמי שמכיוון שאני משלם עליו (ואני בעצמי קצר בכסף) אולי כדי לקנות מארה"ב. חנויות טובות אני לא מכיר אז הלכתי לE-BAY הבעיה היא שאני מחפש עם משלוח לארץ (למרות שבתכלס אני יכול לתחמן ולשלוח לחבר שלי בקולורדו שישלח לי משם את החבילה אבל זה כבר נראה לי מסובך מדי) ולפי מה שהבנתי אתם - כול אלה שעושים קניות בE-BAY - לוקחים מוצרים ששולחים לישראל, נכון? הבעיה היא שלמצוא כאלה זה לא הכי פשוט ואני אישית לא מצליח למצוא. מישהו מוכן לעזור ולהסביר לי מה לעשות במקרה הזה? חוץ מהאפשרות להשתמש בחבר. ואם אני משתמש בחבר אז איך הוא ישלח לי? זאת אומרת בעזרת איזו חברה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by ChrisBrown,

אני עכשיו צריך ללמוד תאוריה מישהו יכול לרכז לי את כל מה שאני צריך ללמוד בשביל רישיון לקטנוע 125 סמ"ק? סיימתי ללמוד את התמרורים, מה עכשיו אני צריך ללמוד? ואם אפשר תנו לי אתרים או משהו שיעזור לי ללמוד .

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  7. ידידה שלי מיי חן, משתתפת בתחרות "מיס בייביליס" בFLIX, בתחרות היה צריך להכין מאין סרטון תודה, נאום תודה על כך שהיא כביכול נבחרה להיות מיס בייביליס. היא באמת השקיעה וערכת סרטון לתחרות, ביימה וערכה יחד עם חברה טובה שלה בעוד שרוב המתמודדים סתם צילמו את עצמם מדברים. היא ביקשה ממני לפרסם את זה בפורום אחרי שסיפרתי לה על הפורום ועל מספר האנשים שקוראים כאן בפורום, אני מפרסם הודעה זאת סתם כדי שתראו את הסרטון שהיא הכינה ואם בא לכם לעזור לה אתם יכולים גם להצביע :-) http://www.flix.co.il/tapuz/babyliss/showVideo.asp?m=1425903 אם ההודעה הזאת לא במקום בפורום HWZONE אני אמחק אותה מיד.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

אתם רואים עכשיו נכון?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by infer73,

מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by morisone,

ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. היום ניתקלתי בקליפ הזה 25 סצינות הרצח הטובות של כל הזמנים עכשיו רציתי ליראות את חלק מן הסרטים שם שכניראה לא יצא לי ליראות בכל קטע מהקליפ רשום מספר בצד שמאל לכל מי שמזהה סרט שהוא ראה ויודע את שמו ויוכל לירשום סצינה מספר :לדוגמה 15 זה מהסרט בלה בלה בלה...תודה לעוזרים http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=24000 [br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 01:58:04 22 זה מבית השעווה ניראה לי

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by assos,

איך משיגים כתובת IP של מישהו אחר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני עוד מאט קונה מחשב, אז לפי מה שאני יודע צריך לשלם להם מקדמה ואז אחרי 2-3 ימים כשמחשב מוכן לבוא לקחת את המחשב ולשלם את השאר. אז כמה לשלם מקדמה 500 שקל מספיק ?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  14. ובכן, ברשותי מחשב (תסתכלו במפרט שלי), לצערי עם לוח שרוף, אבל למיטב ידיעתי כל הרכיבים תקינים בו. כ-2 מערכות סטריאו, שני מסכים, טלויזיה (21/23 לא בטוח)... ו, אה... זהו. בקיצור, פחות או יותר נגמלתי מן ההתמכרות שלי לאינטרנט ואני מעוניין למכור את הכל. Everything MUST go. אני לא מתכוון לעשות את זה באמצעות eBay, אבל אתר ישראלי זהה יהיה נחמד. ... אני מנסה לגייס כ-550$ על מנת לרכוש iPod חדש. (ולא, אני לא מוכר את *כל* זה ב-500$..) הבהרה: חשוב מאוד: מכירה לא תתבצע באמצעות האתר, אני מבקש שלא תדפיסו הודעות בבקשה לקנות ממני את הציוד.. כמו כן, הודעות פרטיות יתעלמו. מצטער, ואני מקווה שיהיה לי פה סימפטיה מהמנהלים בקיצור, בקשתי אליכם: האם תוכלו להמליץ לי על מקום נחמד למכור את כל הציוד …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by GWeizman,

מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. זה היה במשהו שנקרא StoryTellers. ללא ספק סדרת תוכניות טובה. אני ממש מחפש אותו נראה לי שהוא היה הגיטריסט של Generation-x.. אחפש.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3500 ש"ח. איפה המקום הכי טוב באזור הזה לרכוש את המחשב? אני צריך התקנה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. Started by exXxTreAm,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by drumtroll85,

מישהו יודע איך קוראים לחברה שמספקת לך כתובת למשלוחים בארה"ב ואז שולחת את זה לארץ? הייתי פעם באתר שלהם, אבל שכחתי את הכתובת... תודה מראש.

21. Started by alexta-z,

לפי האתר TEAMXBOX המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 "CELL" מתוצרת IBM ירוץ במהירות מטורפת של4.6 GHZ ויהיה בנוי משתי ליבות ! זאת אומרת שהPS3 יהיה יותר מהיר מכל מחשב ביתי בשנה הקרובה. על המעבד הגרפי אמרו רק שהוא ייוצר ע"י NVIDIA. לינק לכתבה המקורית http://news.teamxbox.com/xbox/7511/Cell-Processor-to-Run-at-46-Ghz/

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  22. מישהו יודע איפו יש מלגות לימודים (תואר ראשון) תמורת התנדבות? האם יש מלגות ליד'?

23. אשמח לשמוע חוות דעת על המקום, אם יש לחץ או שלא צריך לחכות בתור ועד איזה משקל הדמבלים שם. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 18.08.2010 בשעה 15:10:28 ZING

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by DeaglinG,

מישהו מכיר ברים בת"א שמוכרים את הבירה פאולנר?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.