עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by infer73,

מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  2. תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. אני מחפש שירות אימייל שתהיה לו תמיכה בעברית. עד עכשיו השתמשתי בשניי שירותים, אימייל של אינטרנט זהב שנתנתו לי כשהתחברתי אליהם ואימייל הנוכחי של וואלה 1GB. לאימייל של אינרטנט זהב לא הייתה בכלל תמיכה בעברית, הייתי מקבל את האימיילים כשהם בכתב חרטומים וכל מיני סימנים מוזרים. עכשיו, באימייל של וואלה, יש המון מאוד תקלות: אני מקבל לפעמים שגיאה "השרת עמוס, אנא נסה מאוחר יותר", וזה ממש מציק, במיוחד כשאני מקבל את זה מספר פעמים ביום. הרבה פעמים גם נודע לי בוודאות על אימליים שנשלחו אבל בכלל לא הגיעו לתיבת הדואר (ולא, ההודעות לא נשלחו לתיבת "הספאם"-בדקתי) , והאתר גם איטי ומסורבל וכשאני נרשם לכל מיני פורמים ואתרים, לוקח מינימום 10 דקות עד שהאימייל של "האישור הרשמה" מגיע, ופעם זה לקח …

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  4. שלום , לאחי הקטן יש יום הולדת והוטלה עלי המשימה לחפש לו PS2 יד שנייה , הבעיה היא שלא יצא לי להתעסק עם זה כל כך (תמיד היתי נאמן לעליונות המחשב ) ואני לא יודע מה אני אמור לבדוק כשאני קונה יד שנייה... למשל איזה צ'יפ הכי טוב ? איך לבדוק אם יש בלאי ? ומה אמור להיות בו... מישהו יכול לעזור לי בזה קצת ? כמו כן, מהם המחירים המומלצים ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! חלקכם כבר יודעים שאני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שרציתי לקנות, היה אמור להיות בתקציב של 3900-4000 ש"ח גג. אני יודע שהתקציב די נמוך, וגם לקחתי מארז+ כרטיס מסך מעפנים, בקיצור- לקנות מחשב בכוח. אבא שלי בא אלי בהצעה, הוא אמר לי שאני ינצל את המחשב שלי עוד קצת, ועוד 3 חודשים מקסימום הוא יקנה לי מחשב חדש +מבך LCD ב8 אלף ש"ח.... מה אתם אומרים? כדאי לחכות? כי פשוט אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, וכבר נמאס לי לחכות,העיקר מחשב חדש. עוד דילמה- אני עוד שנה וחצי מתגייס, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מוקדם מחשב כדי להספיק לנצל אותו...מבינים? והשאלה הכי חשובה- האם הקונרו יצא עוד פחות מ3 חודשים.? מה אתם ממליצים לעשות? תודה לכולם ניב

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

במה קבלן בניין מתחמה ? אותה שאלה לגבי צלם אופנה.

7. שמעו, זה היה שעון חורף, אז היה חשוך... המצלמה שלי לא משהו בחושך, הפלאש על הפנים... אז ערכתי בפוטושופ עריכות כבדות, מקווה שתהנו בכל זאת... יש לי גם סרטונים מאז אבל אין לי מושג איך לערוך ולחבר בצורה של קומפילציה יפה, אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. כמו שהכותרת אומרת חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום מלבד האתר הזה http://www.dubaishops.com/ אבל אני זוכר שגם היה להם אתר אם תמונות של המוצרים ומחירים. אבל לא מצאתי אותו בשום מקום :-[

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. תודה לעוזרים :-[

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by nuctornal wisdom,

http://www.tomshardware.com/news/Microsoft-Any-Key-Website-Comics,10266.html#xtor=RSS-181 כדאי גם לקרוא את הסיפורים שלא הגיעו לקומיקס

12. Started by night-fire,

אני וכמה חברים יורדים לאילת ובאמת רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מעניינות לאטרקציות ודברים נחמדים .. בעיקרון מה שאני יודע שאנחנו פשוט הולכים לשם ונמצא שם דברים לעשות כמו ים וכו .. אבל בפועל,אין לי מושג נגיד איפה למצוא אבובים\בננות וכל מיני כאלו כיפיים.. מישהו יודע איפה יש כאלו? חשבתי אוליי ללכת גם לשחיה עם דולפינים..יכול להיות נחמד ..מישהו יודע כמה עולה? ואם מישהו היה ב-Nightmare אשמח לשמוע חוויות .. זה נשמע ממש כיף חח אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את הנעליים הבאות: http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3958280 הייתי אתמול בקניון ארנה בחנות POLO JEANS, שאגב השם שלהם שקרי מאוד, בטלפון הם לא ענו והייתי בטוח שזאת חנות דגל של החברה. בכל מקרה, את הנעליים האלה לא מצאתי שם. א) מישהו יודע על חנות נעליים שמוכרת נעליים של RALPH LAUREN (עם עדיפות לפתח תקוה והשרון)? ואם לא: ב) איך אני יכול להגיע ליבואן כלשהו או משהו ולעשות הזמנה אישית? (אני יודע איזו מידה אני צריך) אולי יותר מתאים לפורומים של אופנה אבל ניסיתי ולא ענו, ננסה את מזלי פה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. ובכן, ברשותי מחשב (תסתכלו במפרט שלי), לצערי עם לוח שרוף, אבל למיטב ידיעתי כל הרכיבים תקינים בו. כ-2 מערכות סטריאו, שני מסכים, טלויזיה (21/23 לא בטוח)... ו, אה... זהו. בקיצור, פחות או יותר נגמלתי מן ההתמכרות שלי לאינטרנט ואני מעוניין למכור את הכל. Everything MUST go. אני לא מתכוון לעשות את זה באמצעות eBay, אבל אתר ישראלי זהה יהיה נחמד. ... אני מנסה לגייס כ-550$ על מנת לרכוש iPod חדש. (ולא, אני לא מוכר את *כל* זה ב-500$..) הבהרה: חשוב מאוד: מכירה לא תתבצע באמצעות האתר, אני מבקש שלא תדפיסו הודעות בבקשה לקנות ממני את הציוד.. כמו כן, הודעות פרטיות יתעלמו. מצטער, ואני מקווה שיהיה לי פה סימפטיה מהמנהלים בקיצור, בקשתי אליכם: האם תוכלו להמליץ לי על מקום נחמד למכור את כל הציוד …

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. אמממ..יש לי שאלה מה המקור ההתימולוגי (אייתתי נכון?) של המילה אססין? (כמו רוצח פוליטי), או אססינישן (רצח פוליטי) ? תודה :-)

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  17. אשמח לדעת אם יש כאן כאלו. יום טוב :smoke:

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by Qrex,

חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by moskitos,

שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by yuvalkob,

posting ang you! מצטער אם ישן

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  21. היום קיבלתי עם העיתון או משהו , פרוספקט של "אינטרנט 2004 - הכינוס השנתי" . בהתחלה הנחתי שזה משהו די דבילי , אבל אז הצצתי קצת בפרוספקט ומצאתי כמה דברים מעניינים . יהיו שם הרצאות בכל מיני נושאים בקשר לאינטרנט , VoiP - Voice Over IP ( שזה בעצם מה ש Skypee עושה .. ) , אבטחת מידע ברשת , כל מיני דברים שקשורים לבלוגים , ועיצוב ( הדבר הכי מעניין שם 8) ) . מישהו מתעניין בדברים כאלו ( עיצוב בפרט ) ? פירסמתי את זה כאן כי חשבתי שזה יעניין מישהו נ.ב אם יש לכם כותרת טובה יותר , תציעו . לא מצאתי שם נורמלי ._.

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת איך השרות של-pch ? האם היו לאנשים בעיות איתם' איך המחירים שלהם. אם אפשר בבקשה לקבל המלצות לחנויות מחשבים טובים ואמינים באזור רעננה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by Shadowman,

שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם ריאתם את הידיעה הזו : http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1043007488,33628, לפני שנה בדיוק, תשימו לב למוצר הבא - כמעט אותו מוצר אך בתוספת מאפרה והכל מבית TT : http://www.thermaltake.com/accessories/xray.htm כנראה שיש הרבה מעשנים בקהילת המחשבים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by superginiman,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת

• 11 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.