כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה אני יעתיק מה שרשום: קודם כל בצד שמאל למעלה רשום צה"ל אחרי זה לשכת גיוס ואז מדור תנועה ואז מספרי טלפון עכשיו לחלק החשוב 1.בתוקף סמכותי לפי סעיף 12 לחוק שרות וביטחון נוסח משולב בלה בלה בלה... הנני קורא לך בזאת להתייצב לשרות חובה לתקופה של 36 חודשים :-\ עוד בלה בלה בלה בלה למרות שכושרך תרם נקבע... ואז רשום עוד שטויות קיצר קיבלתי את זה מרס"ן כהן סיגל רמ"ד תנועה מה זה?? אני יהיה במשטרת תנועה או משהו כזה?? קיצר זיין אני הולך מחר אני אומר להם שאני לא משרת או משרת במשטרה כחולה וכמובן אני יצא ביציאה כמו חבר שלי תנו לי 2000 ש"ח לחודש ואני משרת והם לא הסכימו לזה והוא קיבל פטור מהצבא חחחח :hat:
-
יותר מטומטם זה ש-20% מתוך 1078 אנשים נכון לעכשיו אמרו שכן.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טכפוב פרסם לינק למפה אשר מציגה בזמן "חי" את התרחבות שפעת החזירים בעולם (מידע ממש מדויק ומפורט) לינק: http://www.techfob.com/2009/04/follow-swine-flus-spread-using-google.html
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן חשבתי שדבר כזה ממש יכול להיות נחמד בתור מתנה למישהי. בעיקרון אני חושב על משהו ב-200 שקל +- , ואני אפילו מעדיף מאיביי. אבל, אני מתקשה למצוא משהו, אשמח לעזרתכם זה מצא חן בעיני , חבל שהוא סיני ... http://www.ebay.com/itm/Alarm-Clock-Rechargeable-MP3-Speaker-Data-Sync-Dock-iPhone-4-4S-S-4G-4th-Gen-/150809252982?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item231cee9476
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מדובר על אתר PubMed. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed בדקתי גם בסמארטפון: כשאני על הספק של הוטמובייל (לא הוטנט!) האתר עובד, אבל כשעוברים לגלישה בווי-פיי (של הוטנט) זה מראה שהוא לא מוצא את השרת שלו. לפני זה בדקתי גם באתר www.isup.me והוא כמובן מראה שהאתר שלהם פעיל.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
העלתי וידאו שמראה פגיעה של טיל בבית בחיפה מישהו רשם לי בלע בלע אתם רוצחים הבאתי בעיטה באמא שלו [יענו הגבתי לו כמו שצריך] ועכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לוידאו אני רואה את
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
-
מה נשמע חבר'ה? קראתי בעיתון על האלבום החדש אז החלטתי להוריד אותו. הופעתי לשמוע שיש שירים ממש טובים באלבום כמו 15 steps, all i need, faust up עוד מישהו שמע כבר את האלבום?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי כי כבר קניתי חדש ואני צריך הערכת מחיר בשבילו חשוב לציין האין כבר אחריות על כל החלקים מחשב בן3 שנים אבל הכל פועל כאילו אין מחר הפרט: AMD Athlon 3000+ Gigabyte K8n51GMF-9 ביוס F8 Kingstone 512MBX2 DDR 400Mhz Samsung 1024MB DDR 400Mhz Hitachi DeskStar 80GB SATA2 Thermaltake TR2 M6 SE קירור למעבד עומד על 38 מעלות במנוחה LG CD ROM X52 SAMSUNG CD-RW X48 Floppy 1.44 Foxconn TLA 570-מארז Sunshine Comma 520W PSU ג'נרי אבל מחשיק את המערכת מעולה. כרטיס מסך על הלוח Geforce 6100 כמה אתם משערים שיעלה? אני חשבתי על משהו בסביבות 500 שקל פלוס מינוס.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי עור רגיש שאני נמצא בשמש בים ומשתזף אז צצות נקודות חן וזה מבאס אחושרמוטה מישהו יודע אם יש משחה כל שהיא שאפשר למרוח על העור ושאני יוכל להשתזף בלי שיצוצו לי נקודות חן תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=194707
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://www.fun.co.il/submission.php?SubmissionID=125&Type= תעשו טובה תשקיעו 2 שניות ותצביעו 10 לחבר שלי תודה רבה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכשיו מזגן עילי חדש לחדר ואני מתלבט בין הטכנולוגיות והחברות יש לתדיראן טכנולוגיה חדשה בשם INVERTER שמונעת את כיבוי המדחס או משהו כזה מישהו שמע על זה ? , זה מיקר את המזגן ב50% אבל אמור להוזיל משמעותית את צריכת החשמל... :-\
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, קוראים לי שי ואני חדש בפורום, מה נשמע? אני לומד CCNA ושיעור אחרון למדנו על IP, ואמרו לנו לדוגמא, "זה טווח כתובות של Class B, מה זה טווח כתובות? אני לא מצליח להבין את זה לדוגמא יש לי את טווח הבא (של Class B): 172.31.255.255-172.16.0.0 מה זה אומר? אני חושב על זה ככה: נגיד אומרים לי טווח כתובות מסוים הוא 1-10, אז אני מבין שאני יכול להשתמש בכול המספקים מ 1 עד 10.. אז מה זה אומר? 172.31.255.255-172.16.0.0 אחרי 172.31.255.255 אני יכול להתשתמש ב 172.32.255.255 ואסור לי להשתמש ב 172.17.0.0, ככה זה הולך? אני לא מבין,מישהו שיעזור לי בזה, מלך!! תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיעה לארץ ההונדה אקורד קופה? או שכבר יש אותה פה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
העתיד אולי עשוי להביא עימו הפוגה קלה במגמה זו - אך בינתיים ערך הרכישה הממוצע עבור רכיבי ה-DRAM מגיעה לגבהים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר שממזמן אמרו פה שכמה תוכניות מעולות הופסקו ורציתי לדעת אם DEXTER ביניהם... כי זה מוזר רק 12 פרקים לעונה..
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
NICE כתב:דן לא עושה שום דבר בפורומים לפחות תיבדוק מה שאתה אומר, כי הדבר לא נכון כלל................. כניראה שאתה לא ניכנס לפורומים. דן
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
צריך סיבה ספציפית מיוחדת לדחיית הגיוס? איפה אני מבקש לדחות את ת. הגיוס, ואיך הכי אפקטיבי להשיג את הדחייה? כאמור הגיוס שלי הוקדם ביותר מ3 חודשים תוך יום אחד, כאשר קיבלתי צו גיוס ל11 לנובמבר ויום למוחורת קיבלתי 11 לאוגוסט... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
משהו יודע במקרה מה המשכורת שמשלמים במקדונלדס? אני שוקל להתחיל לעבוד בקרוב, ואני רוצה לדעת כמה אני יקבל במידה ואתקבל. כמו כן, מישהו מכיר אתר שבו אפשר למצוא את משכורות המינימום לפי גילאים, או לפחות יכול להגיד לי מה המשכורת מינימום לנער בגילי (16 וחצי)? תודה רבה, Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נכון בסרטים לפעמים אתם רואים כזה שמישהו מחבר מצלמה למכונית צעצוע שלו ואז מסיע אותה ורואה לאן היא נוסעת דרך מסך כזה. חשבתי לקחת מצלמה לקשור אותה על הכלב שלי ולשחרר אותו איך אפשר לעשות את זה? שאני יראה דרך טלויזיה בLIVE?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-