עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ezx,

מחר שלישי חוגרים בפאצוס בחיפה תחרות אלכוהול פרס ראשון קורס ברמנים חינם ושתיה חינם כול הערב לכולל החברה כול המעונינים להירשם נא לפנות לפרטי מחיר כניסה רגילה 30 ולמוזמנים 20 אז קדימה למי אתם מחכים צרו קשרררר

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  2. אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by I.Robot,

מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by Gal&Gal,

מחפש מועדון או מסיבה טובה לצאת עם חברה שלי בערב השנה החדשה, יש המלצות? אנחנו מהמרכז בני 26.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by din377,

מישהו יודע איפה יש מסיבות עם שירי רוקנרול משנות ה-50 וה-60 ? עדיפות לתל אביב אבל גם אם יש בחיפה אלך במיוחד , תודות רבות !

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by udicol,

בערוץ החדשות של Cnn התפרסמה כתבה על הא ודה בהונג קונג , ונראה שם מסיבת רשת חבל"ז. כולם יושבים על כיסאות מיוחדים סטייל פורמולה 1 , מסכים 17 אינץ שטוחים Lcd , ומחשבים מהחדישים ביותר . לפי התמונות שראיתי , אני חושב היו שם 15-25 אנשים . נראה לי שהם עושים כסף מזה . מקום מכובד לחלוטין , ומלא חברה צעירים משחקים . הלוואי עלינו .

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by G1,

שמעתי שיש אנשים שמארגנים מסיבות רשת (בתשלום). מה הנהלים של מקום כזה? הם מספקים את המחשב או רק את תשתית הרשת? בקיצור, איך זה הולך?

• 111 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

זנחתי את הרעיון לעשות מסיבת גיוס בבית ריק כי יש שכנים. רעש אחרי השעה 11 יגמור אותם ואז הם יגמור את המסיבה. בפארק דשא ובחוץ לא בא לי. חשבתי על מועדון - השאלה איזה? כולנו בסביבות גיל 17-18 והמועדון צריך להיות באזור ת"א חולון ראשל"צ תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  9. מחר , ב11.6, החל משעה 14:00 בצהריים ועד 7:00 בבוקר למחרת , תערך מסיבת הרשת הגדולה בארץ בגני התערוכה תל אביב. הייתי היום בlogicpc בביקור, וראיתי שהם מציגים שם. שהייתי הם הרכיבו 4 או 5 מפלצות עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת בשוק , כולל מחשבים עם קירורי מים , מערכות של 64 ביט של AMD וגם של INTEL . כמו כן , לנכנסים לתערוכה יש הנחה כספית גדולה על כל מערכת מחשב כזאת. מקווה לראות אותכם שם . לפרטים על המסיבת רשת : http://www.3dv.co.il/content.php?do=Docs⊂=lan_infobits סך הכל זאת חוויה של פעם בחיים. אני לא מפרסם לאף חברה רק רוצה להביא את זה לתשומת ליבכם.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by YTZ,

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  12. ממסיבה שמתקיימת ברגעים אלה אצלי בבית וגם קצת בסניף מקדונלדס בטיילת של ת"א... התמונות : אני ודור (Tazok) פוגשים את יונתן (Disc@Man, נכון לעכשיו - מקצ'יקן לות'ר) אני בקופה, מתכונן לזלילה... מתכוננים לזלילה... (אחחח אין כמו דאבל איןןןןןןן) לדור לוקח קצת יותר זמן... לחיים!!! שבעים ומרוצים 8) Inside rock's cave... עוד תמונות בהמשך...

• 67 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. http://www.infomotion.co.il/yoter/index.html

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. Started by shibby15,

צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by The Dom,

אני מתכוון לצאת היום למסיבת רחוב בפלורנטין. קראתי שהשנה זה לא יהיה ברחוב אלא במסעדות ובארים באזור כי העירייה לא תוכל לנקות את כמות הליכלוך אחר כך,יש בזה אמת? חוץ מזה ממישהו שהיה, איך המסיבות בפלורנטין בד"כ?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  16. Started by PowerUser,

שלום אנשים בחודש האחרון אני וחברים מתאספים כל יום שישי למסיבת רשת, השבוע לא כולם יכולים לבוא, וחסרים לנו אנשים, רציתי לדעת אם יש עוד "חבורות" כמונו שנפגשים מדי פעם למסיבות רשת, ואולי יש אפשרות שנכיר ונפגש למסיבות כאילו, בעיקר לצורך הגדלת מספר השחקנים, אנחנו בסביבות גיל 25 מאיזור המרכז- ראשל"צ, פ"ת, ת"א, התיכנון הוא ליום שישי בערב, בראשון (ליד היקב) , 12 שחקנים, חסרים לנו בערך 6, בעיקרון אפשר גם להביא בודדים, אני לא מחפש דווקא קבוצת חברים, אז אם יש לך רישיון ורכב, מחשב טוב, ואתה אוהב משחקי רשת, תענה.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  17. מי שמעוניין להודיע לי. ללא תשלום.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The_Byter,

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by frozen_sun3,

בלי הרבה מילים אני משתף אותך במסיבת רשת הרביעית שלנו. תנו תגובות (שיהיו במקום) אני אנסה להביא פרטים רלוונטיים במשך התמונות. ד"א: המסיבה הבאה ביום שישי, אז בקרוב יהיו תמונות חדשות. * בגלל אנשים שאת שמם ומה שאני חושב שעליה אני לא אזכיר אני לא מפרסם את כל התמונות, אלה רק הדברים הביסיסיים. אני מקווה שלא תשאירו לי טעם מר, כמו בפעם שעברה* פרטים על מחשבים מימין לשמאול: א. 1.4G P4, 256RDRam, Garibaldi, 40 WD 5200, GF2 MX 200, ASUS 50, Acer 20X10X48, Creative Sound Card ב. השרת שלנו להערב: Dual P1 133, 32MB, 2.1GB SCSI, X4 CD-Rom SCSI..... ג. המחשב שלי (frozen_sun). את המידע אפשר לקרוא בפרטים שלי. ד. המחשב של URI, משתמש באתר: p3-450, 384BM memory, Intel Mb, Riva TNT2,60G…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by R0ck,

קראו כאן. בבקשה, חבר'ס, בלי ספאם מיותר, שהת'ראד הזה גם לא יינעל. תודה.

• 131 תגובות
    • 8.3k צפיות
  21. אתם חושבים להציג נוכחות? נשארו עוד 11 ימים 0 שעות 11 דקות ו 55 שניות עד למסיבה ! צוות ILF , בשיתוף עם חברת ברק 013 ואתר Gamer.co.il, מתכנן לכם מסיבת רשת שכמותה לא נראתה בישראל! המטרה: 500 שחקנים עם מחשביהם האישיים, 24 שעות, טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך, משחקי ראווה ועוד. התאריך: ה-2 עד ה-3 במאי (שישי-שבת). המחיר: המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. לצופה ללא מחשב, המחיר הוא 30 ש"ח. 10% הנחה לחיילים ולנשים (אין כפל הנחות). המקום: תל-אביב, דיזנגוף סנטר. איזור בגודל שני גשרים לידיעה באתר גיימר - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17606 הרשמה למסיבת רשת - http://www.ilf-league.com/lp_signup.php אני כמעט בטוח י…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ilan_fix,

היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן חברה שיהיו מעוניינים להגיע... אם יש עניין אני הוסיף פרטים.... אילן פיקס

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ilan_fix,

היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by huber,

מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by The_Byter,

13 מחשבים : 3 Laptops + אחד לא תקין ו10 Desktops. המשחק שלנו : Counter - Strike ! MOD של חבר :ylsuper: ומה זה ? והשרת :

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.