עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעצות מה לקחת איתי לנשנש למבחן פסיכמטרי, כדי להזריק קצת אנדרנלין למוח, על מנת שהמוח לא יכנס לקומה במבחן

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by RONEN1N,

אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by micahel,

רק עכשיו הצלחתי להתחבר מחדש כי שחכתי את הסיסמא שלי איזה כיף אני שוב בפורום חחחחחחחחח ;D

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by Axel Foley,

מתי חוזרת העונה ה-3? נמאס לי כבר לחכות...

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול על האולמות של הסינמה סיטי שאלה איזה אולם הכי טוב לא מהסינמקס והVIP? האם זה אולם 1 שהוא הכי טוב? ואם כן אז איפה הכי כדאי לשבת? בשורה האחרונה?

• 11 תגובות
    • 7.8k צפיות
  6. שלום חברי הפורום, שמי zivbu99 או בשם הקודם שלי zivbu9 (אם מישהו בכלל זוכר אותי). פתחתי משתמש כפול זה למטרת תלונה בלבד, ואשמח אם כאשר יתקנו את מה שקרה תמחקו את המשתמש הזה. הסיפור הוא כזה: לפני מספר שבועות ניסיתי להתחבר למשתמש שלי zivbu9 אחרי כמה זמן שלא הייתי מחובר בו מפאת חוסר זמן. כאשר ניסיתי להתחבר, נדהמתי לגלות שמשתמשי נחסם לצמיתות, בלי שום אזהרה ובלי עברה שלמיטב ידיעתי עברתי אליה, במיוחד לא אחת שדורשת נעילה לצמיתות. אני ניסיתי לשלוח את הסיפור הזה בצור קשר של האתר כבר שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים, ועד עכשיו לא חזרו עלי. אני רוצה בבקשה מהמנהלים שתשחררו לי את המשתמש, או לפחות להסביר לי מדוע זה קרה (לאחר מכן אתם רשאים לסגור את המשתמש שאני כותב איתו תגובה זאת כרגע). מ…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Scorpion17,

שלום, אנ יצריך לינקים של אתרים להורדת אנמציות,רקעים ורינגטונים לפלאפון. שאני יוכל להוריד דרך הודעת SMS. תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by liav25,

שלום NaOH + H2SO4 → Na2SO4 + H2O 9) KMnO4 → K2MnO4 + MnO2 + O2 איך אני יכול להשוות נוסחאות כאשר בשני הצדדים יש + ? מה זה אומר ? שמתקבלים שני חומרים חדשים ? איך אני משווה נוסחאות בעלות מצבי צבירה שונים ? 21) Fe(s) + H3PO4(aq) ® Fe3(PO4)2(s) + H2(g); מה לגבי 2 חומרים שהופכים לשלושה(?) ? 35) CnH2n+1NH2 + O2 ® CO2 + H2O + N2 : תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shuy,

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by 125,

אני צריך המלצה על שירים טובים בסגנון הזה David Archuleta - Crush Eliot Yamin - Wait for You

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש מצב להשיג את זה ב אמפי 3? את ה "כל שעה כל שעה אי פוד נאנו כל שעה..."

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא. במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה. מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?

• 13 תגובות
    • 7.9k צפיות
  16. אני יוצא עוד שעה ככה. אתם מתרימים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by nanus,

http://img291.imageshack.us/my.php?image=vvvkk0.swf עדיף לבחור שם ברזולוציה של 1024x768

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Salwaby,

העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Raped,

זה אפשרי עם אני יביא כרטיס מסך מחול?? יעצרו לי את זה במכס או משהו עם אני יפרק אותו לחלקים וישים במסוודה בתוך הבגדים יעזור משהו?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. מה קורה חברים? התחנה נפתחת בקרוב מאוד (!!!) חסרים לנו רק עוד כמה שדרנים( 2-4) אז מי שחושב, שיש לו ת'יכולת, והרצון, להיות שדרן ברדיו שהולך להיות הצלחה גדולה, שיפנה אליי באיציק המספר הוא: 114405585. (יערכו מבחנים קצרים)

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מנסה להכינס לויקפדיה ישאל, במשך הרבה זמן לוקח המון זמן לאתר להטען, ולפעמים הוא בכלל לא נטען. גם לכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים