עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תחת,

???

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by approx,

מישהו מכיר עוד דברים בסיגנון ?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by google18,

שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by iem,

שלום אנשים ! מישהו אולי נבחן בבחינת הטכנאים, יג', ולא של מה"ט, הנקראת אלקטרוניקה ומחשבים ט' ???? הכוונה היא לנבחני ה- 6/3/2007, מישהו מכם קיבל את הציון שלו ? זה דחוף לי מאוד זה עניין של ה-24 שעות הבאות בשבילי כי אז אני יכול לדחות את בחינת הפסיכו שלי אם קיבלתי מעל ציון מסויים... אני ממש ממש חייב עזרה ! תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by Syrex,

מישהו יכול לאשר את העניין? טנקס אין אדבנס.

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.superjer.com/transfer/mcdiddys.html ליפני של HL2 יצא ולבונוס http://www.planethalflife.com/half-life2/freemaninterview/

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

push the skully red butten and somthing c00l happens http://www.friendsoffoamy.com/index.php?id=168 :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by manticore,

אני יודע שבכל מקום זה ככה וזה החוק אבל למה זה ככה בעצם? למה על נסיעה, שגם ככה משלמים עליה מס, לוקחים מאנשים מיסים גם במשכורת?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by Danix60,

MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:

10. Started by Iv0ry,

נמאס לי מהכנוי שלי.. מישהו רוצה החלפות?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by i-kramba,

אם אני קונה פקס ואני צריך מספר לפקס .מה אני צריך לשלם עליו תשלום חודשי לבזק או להוט ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. טכפוב פרסם לינק למפה אשר מציגה בזמן "חי" את התרחבות שפעת החזירים בעולם (מידע ממש מדויק ומפורט) לינק: http://www.techfob.com/2009/04/follow-swine-flus-spread-using-google.html

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. אורח typeproormupe
    Started by אורח typeproormupe,

What's up everyone, I'm new to the forum and just wanted to say hey. Hopefully I posted this in the right section!

14. Started by r1plet,

חבר שלי רוצה לקנות את המשחק, וכאמור אני לא ממש יודע מהיכן להמליץ לו להשיג אותו. כעקרון אפילו סיריאל מקורי בלבד יספיק (רכישת המשחק היא למטרת משחק אונליין וזהו)... על מה תמליצו?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by IG,

מצטער אם כבר פירסמו את זה... לא מצאתי בחיפוש... http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  16. שלום לכולם, המורה שלי לפיסיקה {אני שונא שרושמים את זה ככה אני מעדיף פיזיקה, אבל...} מאוד מאוד טיפש, טוב בקיצור, הוא יביא בונוס למי שיגיד לו את המרחק בין הפרוטון לניוטרון, מישהו כאן יודע? בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by almogas,

אנשים שלום אממ אנחנו כבר עוד איזה שבועים צריכים לבחור מגמות.. אבל אני רוצה עזרה במה לבחור.. אממ אני לא ילד קטן שלוקח תדברים כאילו בו נעביר תזבמן שלהמגמות בססבבה ונילך.. אני רוצה לקחת מגמה אחת בתור תפקיד ועוד אחת כ מקצוע לחיים או שאת שתיהם.. אני רוצה מקצוע מסוים שאני אחרי זה הולך ללמוד אותו באוניברסיטה ואז ללכת לעבוד בזה.. אבל אני חמפש משהו ריאלי שלא יהיה סתם משהו שאין בו עבודה .. אז כך אני לא יודע מה להחליט בין פיזיקה,כימיה,ביולוגיה,רובוטיקה, ואולי אולי יהיה ביוטכנולוגיה.. אז תעזרו לי יש לי ראש דיי טוב במקצועות המדעים והמורה שלי לפיזיקה המליץ לי ללכת למגמת פיזיקה(מי שמכיר המורה שלי הוא יורם אורעד הוא זה שכתב תספר פיזיקה לכיתות ט'.).. אממ יתנו לי אתכל מה שאנימבקש כי יש לי …

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by JAMOOS GADOL,

שלום גולשים יקרים מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט! תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה? לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת... מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה? ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח! (ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. שלום רב! יש שיר מאוד מפורסם שמתנגן מדי פעם ברדיו של ויטני יוסטון משהו עם LOVE אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה. תדה עריכה: מצאתי זה זה i will always love you:

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by S2DON,

אז ככה החנויות השתגעו , באג ואופיס דיפו פתחו במבצעים מטורפים על הנגנים למינם והמחשבים , המבצעים תקפים רק לכמה ימים אבל בכול זאת , איפוד נאנו יותר זול מבאהר"ב ועוד בארץ? זה די מגניב וגורם לנגן להיות שווה את המחיר , אה ושכחתי לציין שIVORY כנראה נבהלו מהמבצעים וגם אצלם אתם יכולים לרכוש איפוד נאנו דור 4 8 ג'יגה ב 580 ש"ח שזה המחיר הכי זול נכון להיום בארץ! אז אני לא יודע מה איתכם אבל אני נראה לי רץ לקנות.. (וכן התאכזבתי מהIPOD CLASIC , לא שווה 1000 ש"ח לצערי.)

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין לקנות ב EBAY את המצלמה הנ"ל http://item.express.ebay.com/New-Canon-VIXIA-HF10-HD-16GB-HDD-SDHC-Digital-Camcorder_W0QQitemZ170219125903QQihZ007QQcmdZExpressItem שעולה בארץ בסביבות ה 8000 8500 אלף ורציתי לדעת כמה דברים: 1.כמה מכס אני אמור לשלם חוץ מהמשלוח לארץ??? 2.תוך כמה זמן אמור להתבצע המשלוח מההזמנה(התשלום מבוצע דרך PAY PAL) 3.מה קורה במקרה שאני לא מקבל את החבילה זו הפעם הראשונה שאני מבצע הזמנה דרך האתר

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by HaVoC_850,

הנושא די ממצא את השאלה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by shalomelbe,

מחפש תמונה מכתבה או כל מקור אחר שבו מראים את גואל רצון בבית משפט או מובא לבית משפט (בביניין בית המשפט) תודה!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. לאחרונה ביקרתי באתר הבית של נשיא מדינת ישראל אך נתקלתי בתופעה מטרידה מאוד ועל כך החלטתי לכתוב למערכת: "לכל המעוניין שלום רב, לפני מס' חודשים ביקרתי באתר נשיא מדינת ישראל, והתעניינתי באזור הלשכה. כשהבנתי שהגעתי למקום הלא נכון נסיתי לשוב על עקבותיי אך הוא לא נתן לי לצאת! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר אז נסיתי לצאת משם, אבל הוא התעקש והמשיך להתקדם ולעלות ופשוט תקע לי את המערכת, למרות שנסיתי לעצור אותו כלום לא עזר ולבסוף רק אחרי שהוא גמר, הצלחתי לצאת מהחלון של הלשכה". אנא טפלו במטרד זה במהרה והמטרד ימנע מאנשים נוספים. שלכם בברכה, א'. ...מנסה את מזלי כבדרן ...

• 9 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים