כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל ללמוד כדאי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! מהו המטען המומלץ כיום של GP? (ראיתי כ15 סוגי בעלי זמני טעינה שונים) האם מטען מהיר "גומר" את זמן החיים של הבטריה הנטענת / מטעין את הבטריה פחות טוב לעומת מטען של יממה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה ביקרתי באתר הבית של נשיא מדינת ישראל אך נתקלתי בתופעה מטרידה מאוד ועל כך החלטתי לכתוב למערכת: "לכל המעוניין שלום רב, לפני מס' חודשים ביקרתי באתר נשיא מדינת ישראל, והתעניינתי באזור הלשכה. כשהבנתי שהגעתי למקום הלא נכון נסיתי לשוב על עקבותיי אך הוא לא נתן לי לצאת! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר אז נסיתי לצאת משם, אבל הוא התעקש והמשיך להתקדם ולעלות ופשוט תקע לי את המערכת, למרות שנסיתי לעצור אותו כלום לא עזר ולבסוף רק אחרי שהוא גמר, הצלחתי לצאת מהחלון של הלשכה". אנא טפלו במטרד זה במהרה והמטרד ימנע מאנשים נוספים. שלכם בברכה, א'. ...מנסה את מזלי כבדרן ...
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
-
סלאם עליכום, אני כבר כמעט שנתיים עובד בחברת הייטק גדולה בתור טכנאי מחשב ורשתות. עוד מעט אהיה סטודנט במכללת ת"א-יפו, ובגלל זה אני מחפש משהו במשרה חלקית. שגרתי את הקורות חיים להרבה מאוד מנועים דוגמת runner וציינתי שלא מדובר במשרה מלאה, בינתיים אף אחד לא חזר אלי. (לשם השוואה - לפני 3 חודשים עשיתי את אותו הדבר אבל לא ציינתי שמדובר במשרה חלקית, וחזרו אלי בהמונים, רובם לא רלוונטים) וכאן אני פונה אליכם, אולי יש כאן מישהו שעובד בתחום ויודע שצריכים בחברה שלו עובד ל3 ימים בשבוע? לא ממש רלוונטי על איזה תחום ספציפי מדובר, כל עוד אני לא אנקה אסלות, העיקר שיהיה קשור למחשבים. כמובן לא Help Desk, לא קשה למצוא כאלה ;D אם מישהו מכיר מנוע הפצה שידוע במאגר משרות חלקיות (לא נשמע הגיוני אני יו…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא יודע אם מישה ורואה אבל אתמול ראיתי פעם ראשונה והייתה שם את אחת הבדיחות הטובות ואני כבר כל היום מנסה להזכר מה הוא אמר ולא מצליח אני רק זוכר שזה היה בן נגד בת והבת אמרה משו כמו אמא שלך כלכך זקנה שכשהיא הייתה קטנה הקשתות בענן היו שחור לבן ואז הוא ענה לה משו וניצח ואני לא זוכר מה...חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי תרגיל קטן להגשה השבוע שמכיל שאלות בחומר שפספסתי לאחרונה ואני פשוט לא רואה איך לגשת להוכחה של הזהות הבאה. אני אעריך רמזים או הדרכה קונסטרוקטיבית. עריכה: הבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חבר באתר הזה כבר בערך 15 שנה. כמעט מאז שהוא קיים. הכינוי שלי היה POLK. עכשיו אני לא מסוגל להכנס עם הסיסמא הישנה שלי, וגם לא מסוגל לשנות סיסמא כי אני פשוט לא מקבל את האימייל (גם בספאם ובכל מקום). מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
צריך המלצה לכל מיני נעימות נעימות.... בסגנון של הנעימה משרק[מישהו יודע איך קוראים לנעימה הזאת]? תראו פה : http://www.youtube.com/watch?v=YgHcOQnlI1w שניה 24-27
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני משדרג את הפלאפון שלי בקרוב ואני מתלבט בין סמסונג 740 לSK TV Slider. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם המכשירים הנ"ל. הנה לינקים לפרטים על המכשירים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1422&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 ציטוט של משהו די מגניב מהסמסונג 740: "● מכיל שלט רחוק אוניברסלי לשימוש לטלוויזיה, וידאו, DVD וכבלים." מה אתם אומרים חבר'ה?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לקבל המלצות לחנויות טובות וזולות לרכישת מחשב חדש. אם אפשר לקבל איזשהו דירוג מהטובות ביותר לגרועות ביותר אודה לכם מאוד. אם אפשר לציין חנויות שהיו בעיות אספקה למשל או בעיות שירות. תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא יודע אם זה היה אבל זה כזה WTF http://video.google.com/videoplay?docid=-2428845643156649877&q=girl+fight
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא יודע אם כדי לי לינסוע בהיתחשב במזג האוויר :s05: :s05:
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא יודע הרבה על השירות בחיל הים חלק אומרים לי ללכת וחלק לא מה אתם חושבים? אם תוסיפו קצת מידע זה יועיל
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ובכן.. ראיתם סרט טוב לאחרונה .? שתפו ... מה שם הסרט ועם מי.....
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש שתי טלויזיות בבית בחיבור להוט "אנלוגי". אם אני אצטרף להוט "דיגיטלי" ואשים ממיר דיגיטלי רק על טלויזיה אחת - האם אוכל להמשיך לראות הוט "אנלוגי" ישן בטלויזיה השניה שתישאר ללא ממיר דיגיטלי? או שאם לוקחים חבילה דיגיטלית כבר לא יהיה אפשרי לראות שידורים "אנלוגיים"?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום,כאשר פותחים את הסליידר שלמעלה ונכנסים לאפשרות welcome אז יש מנגינה כזאת,מישהו יודע מה השם שלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הציון המרבי בכל בדיקה שלהם. לא מצאתי על זה באינטרנט אריאל
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-