עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by neil4,

http://www.notes.co.il/gadi/1712.asp על זה אני מדבר!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by R.E.A,

אחרי חיפושים ממושכים כמעט וללא הצלחה, החלטי לשתף אתכם: אני מחפש אתרים באינטרנט עם הסברים וחומר במתמטיקה ברמת סוף ט'/תחילת י' . העניין די דחוף כי יש לי מבחן בעוד יומיים, ויש הרבה חומר שאני לא יודע. תדה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by wow,

מישהו מכיר אתר עם Wallpapers יפים של המטריקס?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by Ran B,

אוקי יש סיפור ארוך מאחורי לזה אין לי כוח לרשום.. בכל זאת אופיס דיפו צרכים לפצות אותי על כסא של אופני טראק מסוג 4300 מישהו יכול להביא לי קישור לאתר ההישראלי שמוכר אופני טראק..ושם אני יכול להשיג כסא מקורי שבא עם האופניים..?? אני אשמח מאוד!, זה די דחוף אני צריך ליידע אותם!, תודה, רן! :

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by maverick,

ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by AB,

מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by LioR CoHeN,

שלחתי להם תרגומים בעברית והכל יפה ושמח אבל זה הפוך מקווה שבקרוב יהיו תרגומים בעברית של החתימה :turn: (שלחתי להם הודעה שזה הפוך ושכאילו הלו??? )

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

איך קוראים לשיר הזה מקיץ אחד בסוטול שהוא שם לו רמקול ליד הראש ומנסה להעיר אותו אם השיר הזה משהוא, או אס

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by dogday,

*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by rosesr,

^^^ תודה מראש על כל תגובה ;D

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by TRIP,

כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  14. פורום גדול שעוסק בכל מה שקשור לרכב כולל מערכות וכדומה... אם מישהו זוכר את הכתובת אז בבקשה.... תודה !!!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. הייתי רוצה לנקות אותו , באיזה דרך הכי טוב . ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

קטע מ TechTV השמדת מידע מכונן קשיח והפתעה מעניינת שהם לא ציפו לה: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/HDSmash.avi סרטון שהכנתי על מחשב שפנטיום 1 שלי המראה את יכולותו להריץ ולעבוד עם חלונות 2000 ואקס פי. http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv סרטון שעשיתי לפני נחיתת מעבורת החלל קולומביה ונציגינו אילן רמון: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/STS107.wmv צפו לדברים נוספים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by Culandur,

אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?

21. Started by yambtz,

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by yuvalkob,

היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיון עכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה? ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by CyberGod,

שלום , עכשיו אחרי איזה חודשיים של המתנה למשכורת הנורמאלית , הגיע הזמן לקנות באמת את המחשב . את המפרט שאני הולך לקנות אני כמעט ויודע , התלבטות אחת יש לי : ASUS P4P DELUXE - יש לו RAID,FIREWARE,G-LAN ואמור להיות בכי חזק בביצועים . epox ep-4pcai3 - יש לו צ'יפסט יותר מתקדם אבל הוא חסר קצת פיצ'רים שאני הייתי רוצה... בדיוק מה שיש לASUS. הבעיה היותר גדולה !! שאלת מליון הדולר היא איפה אני קונה את המחשב ? יש לי שלוש אופציות שאני ראיתי : KSP , PC-HARDWARE, ZIGZAG2000 KSP הכי זולים אבל הם גם הכי רחוקים ואני לא יודע מה לגבי השירות שלהם , שמעתי עליהם דברים לא ממש טובים . ההפרש בין החנוית למפרט עם הASUS הוא 2770ש"ח בKSP 3030ש"ח בZIGZAG2000 אומנם זה לא מעט כסף אבל אני רוצה מקום שיו…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.