עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מכניס את הUSER ואת הסיסמה וכשאני לוחץ כניסה זה מביא את ההודעה על האבטחה בלה בלה בלה ואז אני עושה YES ובמקום להיכנס זה עושה מן REFRESH לדף ולא נכנס לי, מוזר כנראה התקנתי משהו שמפריע לזה, מקודם זה נכנס לי בלי בעיות אז מי שיודע איך נפטרים מזה אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by 00000,

עד כמה שזה שטותי, אני נשפכתי מצחוק

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני לא בטוח אם זה לכאן או מדע וטכנולוגיה אבל שיהיה. 105,000 רגל וממשיך עד 120 אאל"ט, תראו, זה פשוט מעניין.

4. אני די חדש בנושא הזה של נגינה בגיטרה , אני מניח שזה לא המקום הכי מתאים לשאלות הללו אבל אני מאמין שכל נגן ידע לענות לי על התשובה - ואני בטוח שיש פה כאלה. אני מנסה לקרוא את הטאבים, ואפילו די מצליח לי - אבל יש משהו שאני לא מבין. למשל ניקח את הדוגמא הזאת: מה פירוש האותיות שמעל הטאבלטורות? אני יודע שזה אקורד אבל מה הקשר שלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by superginiman,

שימו לב כמה1\!!!!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by aldema,

ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  8. הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. אורח BIGBARR
    Started by אורח BIGBARR,

http://axe.ateenk.co.il/ מזה מצחיק מינית ומשעשעת שווה לראות1!!! שרשרו תגובות ושילחו לחבריכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259786,00.html חבל....היה סבבה.... חשוב לדעת ...מאותו רגע שהפסיקו את המילקי בבוקר ידעתי שמשהו חשוד פה ....

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by Eladious,

שלום :> נוסע לאילת שבוע הבא חייב חנויות חומרה שנמצאות באילת , אני הולך לקנות LG L1732TQ באופיס דיפו , ואני צריך חנות שאני אוכל לקנות בה X1600PRO אני קונה משם בגלל שזה בלי מע"מ , הL1732TQ עולה שם 1340 שקל (!!!) אפשר גם חנויות במרכז , אבל אני צריך X1600PRO בהכי זול ... ביינתים ממה שראיתי KSP מוכרים אותו במחיר הכי טוב אז חנויות חומרה , או אילת או במרכז , שמוכרות X1600PRO נ.ב ערבים זונות =/

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Jonnyboy,

חיפשתי כל מני דרכים להרוויח כסף בלי לקום מהכיסא, ולא משנה בגיל (אני עוד לא בן 16) ומצאתי את האתר הזה- ******************* על כל אדם שאתה מצרף מתחתך אתה מקבל שקל, ואני רוצה לקבל קצת שקלים, כל כמה זמן תשלח לך הודעה למייל, הודעה רגילה שתקרא תפצה אותך באגורה אחת, והודעה+לינק תפצה אותך ב2 אגורות, אתה מרוויח שקל על כל אחד שצרפתם, ואתם מרוויחים אגורה על כל הודעה שאחד שלפניכם קורא ועל הודעה+לינק אתם מרוויחים 2 אגורות, זה כסף קטן מהצד ישר לפייפל\משלוח צ'ק\העברה בנקאית. אני מכיר את האנשים כאן, ואני יודע שלא צריך לרמות אותכם, ובכלל, לא צריך לרמות. אז אני אומר את האמת, בבקשה, אם אתם רוצים משתמש, תעשו אותו דרך הלינק שלי. זה לא יפריע לכם, ורק יעזור לי. תודה. ********

14. למי שכבר הזמין פעם, עכשיו שילמתי להם דרך PAYPAL ולא ראיתי שהם שלחו לי תאריך שזה אמור להגיע... וב-Status רשום PAID VIA PAYPAL ... מה זה אומר? ואיך רואים מתי זה כבר נישלח? ועוד שאלה, איך אני יודע לאיזה דואר ללכת לקחת את זה.? כי יש הרבה בירושלים... קניתי בנתיים את הפרו ב180 שקל

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by ccc,

יש בפזמון Every single day every time i pray ill be missing you.. המנגינה שלו היא של כזאת גיטרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. אני מחפש שרת חינמי שתומך ב-: MyHQL php והעברת קבצים בעזרת ftp מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. עברתי אתמול טסט כמה זמן מלווה יש לי שמעתי לא מזמן שעד הראשון לחודש דצמבר יש 2 חודשים מישו שמע על זה משו? או שזה לא קיים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MishaK,

מי מעיז לחשוב להחמיץ את המבצעים האלה???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by daniel89,

טוב שמעו.. אני לפעמים מוריד סרטים ושאני מנסה לצפות אני שומע את הסרט אבל אני לא רואה אותו.. למשל במדייה פלייר אני שומע אבל אני רואה את כל הציורים שלהם או איך שלא תקראו לזה.. יש דרך לשנות את זה שאני כן יראה אותם??? דניאל.

20. חבר'ה אני מחפש אתרים או פורומים שמתמחים בשירים, מצעדים של שירים. להיטים וכו'. בעיקר רוק\פאנק\שירי מסיבות וכו', לא מטאל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה: המשחק דיי ישן, והיה הזוי בצורה אפילו מפחידה. אם אני לא טועה מדובר במשחק שמורכב מיומן חלומות של איזהשהו בנאדם. המשחק עצמו הוא גוף ראשון, ללא שליטה מעבר להליכה ואולי לקפוץ. מה שהיה בעיקר הזוי שם זה ששום דבר לא היה נראה מתוכנן או קבוע מראש. הרבה שימוש בצבעים וטקסטורות הזויות, בלי יותר מדי הגיון... אם מישהו מזהה - אשמח לשם. תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  22. אני רוצה לראות את הסרט אבל אני רוצה לראות את הגרסה הלא מצונזרת כדי שאני אדע להבדיל בין גרסה מצונזרת ללא מצונזרת יש לי שאלה הקטע שהכושי שם את השיניים על המדרכה מופיע ממש בהתחלה, לפני הסצנה בחדר של המנהל או אחר כך?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, אני לא יודע איך לפתור את סעיף ד' בצורה הנכונה, אז בבקשה אם תוכלו להראות לי (חקירת פונקציה): http://img293.imageshack.us/img293/1593/scanll2.jpg

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Chevy,

עיצוב חדש 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Necessary_Evil,

היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.