כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
הדבר הכי מגניב שעשיתי...ובגללו כמעט נהרסו לי החיים השבוע הזה הדבר היה ללכת לשדה עם 2 חברים לחבר 37 רמאדנים עם פתיל ולברוח חחחחחחח חשבו שהיה יריות איזה חצי דקה היה בום בום בום בום זיקוקים כמו נשק ואז באה משטרה באמצע הטירוף ואף אחד לא היה שםםם חחחחחח הקטע ההכי דפטוק שחבר שלי שכח תפלאפון שלו שם ואז הם לקחו אותו חחחחח והסיפור ארוך ומייגע
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיעה לארץ ההונדה אקורד קופה? או שכבר יש אותה פה?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כנראה שאני טס לגרמניה ואני מכיר חנות אלקטרוניקה שיש שם אזור למחשבים ומודינג, אני רוצה לעשות השוואה לארץ אבל אני לא מוצא את המודינג באתר שלהם....
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2005/01/07/92960387.jpg הכתבה אמיתית, השם אמיתי והפסיקה אמיתית אף היא.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
-
אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני אולי משתמש חדש אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לבעלי האתר מזל טוב על חזרת הפורום!!!!!!!! ומקווה שלא יהיו לכם יותר בעיות ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אחרי הרבה :alcoholic: וגם הרבה ו וקצת חזרתי הבייתה כשהבסים דופקים לי אחושרמוטה באוזניים - מה עושים ???? תודה לעוזרים הקטנים של סנטה.
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
חברה תרגישו חופשי לזרוק, אני יתחיל: זוכרים את המכשף מרחוב סומסום ??? "אכלת פלפל שתה מיץ"
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: here? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: yes kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: you know hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: no kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: have exploits of hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı dont know | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı know file ınclude | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: server hack…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המתח עבודה זה 1.2 וולט, המתח של האנודה זה 0.87- וולט. המתח של הקתודה יהיה גדול מ0.33 קטן או שווה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש סיכוי שאני אגיע לתערוכת הרכב בפרנקפורט שנערכת בספטמבר, גלשתי באתר הרשמי של התערוכה ונתקלתי במשהו שאני לא מבין: התערוכה מתחלקת לשלושה סוגי ימים, ישנם יומיים סגורים לעיתונאים, יש יומיים שנקראים trade days והשאר ימים פתוחים. עכשיו ניתן לרכוש כרטיס לתארוכה או לימי המסחר או לימים הפתוחים, הכרטיס לימי המסחר הרבה יותר יקר 42 יורו לעומת 13-15 יורו בימים הרגילים, רציתי לדעת אם מישהו יודע מהם ימי מסחר אלה ולמה הכרטיס אליהם כל כך יקר? http://www.iaa.de/2005/www/Englisch/besucher/eintrittpreise.php בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
תגידו, משהו לא נראה לכם שם מסריח??? בהרשמה לחבר מועדון משלמים 100 שקל לשנה ואפשר לקנות דברים מאוד בזול... לדוגמא דיוידי של ברד'ר ב 50 שח וכאלה.... תציצו באתר, ותגידו, לא נראה לכם משהו מסריח? והשאלה הכי חשובה היא האם לא מסוכן לתת שם את מספר כרטיס האשראי בהרשמה? www.parsi.co.il תודה!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב תמיד אהבתי את תחום המחשבים,ואחרי שחזרתי מטיול מתאילנד של שנה! אני צריך לחשוב לכיוון המקצועי. אני רוצה לעסוק במשהו שאני אוהב ורק מחשבים נכלל בקטגוריה הזאת,אתם המקצוענים ואני פונה אליכם בשביל המלצות וכיוון. ראיתי שיש קורס טכנאי מחשבים וניהול רשתות. השאלה אם זה מה שדרוש היום ( מה שלא נראה לי דרך אגב ) מה אתם ממליצים ללמוד וכו... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני מסנן אנשים ספציפים בפייסבוק בצד ימין/שמאל ב "הדגשות" ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מהם מסך מדגם DELL 2209WA. והייתי רוצה לדעת איך החנות..מומלצת לא מומלצת..
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://meine-ex.npx.de חבר שלי שלח לי את זה מה זה? ד"א יפה לכל המזילי ריר אני יעלה את התמונות עכשיו עוד כמה דקות אתלכם במחשב....
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ע - נ - ק http://www.youtube.com/watch?v=olwwy24W_b0&feature=player_embedded
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
שלום האם יצא למישהו לקנות שם מחשב? האם הם אמינים?האם הם עומדים מאחורי האחריות לרכיבים כמו זכרונות ,מעבדים,כרטיסי אם, כרטיסי מסך, כונן קשיח? חלקים מקוריים חדשים? הם אגב לא מוכנים לתת הצעת מחיר כתובה אלא באם תקנה.בכל אופן בחנות בראל"צ יש קונים מתעניינים.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-