כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, כרגע שמתי לב שקיבלתי הודעה ממשהי שבמקרה ראתה פרופיל כלשהו שלי ומאוד התעניינה בו. כאשר באתי לשלוח לה הודעה הסתבר שהמייל הזה בכלל לא קיים. איך ניתן לעלות על השולח? האם יש דרך להסבות מייל למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאסבוססססססססס , הואאא הואאא ,חחחחחחחח :kopfpatsch: דפוקים בשכל זורקסיס :lol: כוסטימיזס האמר ספויילר ולמרות הכל WTF הוא נהפך ללסבית מה עכשיו ירצה לחבר לו בחזרה את הזין חחחחח נ.ב תשחקו בCommand & Conquer 3 Tiberium Wars תוך כדי שמיעת הסאונד טרק של 300 זה עצבני [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
השיר מהסרטון הזה http://www.broadbandsports.com/node/6047&yv=1 אני יודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את השיר אני מחפש כבר יום שלם
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה שאמור לתת לנו להנות ממשחקי NBA כדורסל ספורט והמונידאל הקרוב. לכל מי שלא יכול או פשוט לא רוצה (כמוני) לשלם לצארלטון על המונידאל יוכל לראות את המונידאל בחינם LiveFooty - World Cup Edition יש בחירה בHebrew גם.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נראית לי כוסית.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש שיר של 50 CENT 21 QUESTIONS רציתי לדעת אם זה סתם השם של השיר או שזה מושג מהעולם המערבי ? במידה וכן מה הכוונה שלו ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה ZONE'ים הDVD שיש לי בסלון יכול לקרוא? והאם יש דרך לפתוח אותו לכל הזונים? נ.ב יש לי סתם איזה מכשיר DVD של MUSTEK או משהו... לא איזה משהו ידוע בכל מקרה תודה מראש
-
האתר נותן את האפשרות לצפות ב Streaming ערוצים כגון HBO Movies, ESPN, FTV וכו'. כרגע אין הרבה ערוצים אבל האתר עושה רושם שהוא הולך להתפתח..אם לא יסגרו אותו. איכות נחמדה, מומלץ. http://www.streamick.com/index.php
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אם יש לי מספר רב של נקודות חיתוך (x,y) , אני יכול למצוא את הפונקציה עצמה ? (לא מדובר על פונקצית ישר ככל הנראה) מה שאני רוצה לעשות זה למצוא את היחס בין השווי לסכום שאני מקבל כשאני "מעביד" כל אחד. תודה. (דרך אגב מדובר על האפליקציה Friends For Sale בפייסבוק ) Value: $1,137,908 You earned $106,672 for working your pet. Value: $23,822,064 Your owner gave you $488,078 for doing a great job Value: $17,443,797 Your owner gave you $417,656 for doing a great job Value: $152,464 Your owner gave you $39,046 for doing a great job. Value: $67,967,128 Your owner gave you $824,421 for doing a great job. Value: $34,877,884 Your owner gave yo…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מתכננן מחר בבוקר לנסוע לירושלים... מה הצפי מבחינת שלג? מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מצאתי את הלינק הזה: http://adriana.shituf.info/?id=DcqExK ותהיתי לעצמי אם באמת מדובר בנקמה או שפשוט עושים עלינו קומבינה? :
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
What's up everyone, I'm new to the forum and just wanted to say hey. Hopefully I posted this in the right section!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אבל אני רוצה לוודא משהו.. אני ניגש מחר למועד ב' באנגלית וקראתי באתר של משרד החינוך את המיקוד לבחינה מחר ורשום שם בצורה מפורשת איזה סוג ESSAY נצטרך לרשום .. DESCRIPTION וOPINION לפי המיקוד לא יהיה שום דבר שקשור לFORMAL LETTER האם זאת הכוונה של המיקוד ? בקיצור מה ללמוד ? רק DESCRIPTION וOPINION ? ( אני מדבר על שאלונים E F G ) זה הקישור למיקוד http://meyda.education.gov.il/mikudim/62012/ENTERNY/HEB/ENGLISH.pdf
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://apps.facebook.com/fuueiije-ftmw-ghfbdb/?ref=mf להנאתכם.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הקרטינג בפולג פתוח היום ? ואם כן באיזה שעות ?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
סמארטפונים חדשים מבית המותג השייך ללנובו ינסו לאתגר את השוק הגבוה עם מיטב יכולות העיבוד של קוואלקום, מסכים גדולים וסוללות גדולות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי עבודה מטופשת בביולוגיה שצריך לקחת שיר/סיפור או כל דבר אחר ולקשר אותו למערכת העיכול. חשבתי על השיר pizza pie של System of a Down הבנתי שהשיר מעביר ביקורת לגבי הג'אנק פוד בארצות הברית ושטיפות המוח לצרכן, מישהו מכיר מקור שאוכל להסתמך עליו? אם לא, מישהו מכיר איזה שיר מטאל יפה שקשור לאוכל? לא עולה לי שום דבר לראש... אבל משהו לגבי עיכול/תזונה? אולי איזה שיר רגאיי שקשור לאכילת פטריות? משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-