עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

עכשיו ראיתי בערוץ 10 פרומו על זה.. o_O

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  2. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  3. פעם לפני מאות בשנים (סגנוון ספרותי) קניתי מחשב P3 ניורון (מותאם) עם מסך 17". ניורון נותנים אחריות 3 שנים(לפחות במקרה הזה ובעוד מקרה) המסך אחרי כמה חודשים מתפוגת האחריות התקלקל! הלכתי לניורון בפ"ת שלחתי אותו לתיקון והם אמרו שבכל מקרה מתקנים (אם הוא מקולקל) ולא משנה איזה תיקון אפילו הכי קטן/גדול, איזה 43$ -/+ משהו כזה. כשמסרתי את המסך תיארתי לטכנאי(הרוסי) את הבעיה הוא אמר בד"כ זה קורה מ-"רוח" שפוגעת על המסך או כתוצאה משימוש ממושך, והוא מכיר את התקלה.(הבעיה היא כמו "קפיצות מתח" שרואים במסך) אחרי כמה ימים באתי למעבדה המרכזית שלהם בפ"ת ושמו פתק ועליו רשום "לא יכול לתקן". לא איכפת לי שיקחו כסף, רק שיתקנו. אין איזו תקנה שחובה לסוחר לתת שירות?? או משהו כזה?(תמורת כסף) זה כמו שאתה…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by oren99,

הוא רק אצלי לא זז או אצל כולם? בערב זה נרגע קצת אבל במהלך היום ממש אי אפשר לקרוא או לכתוב בלי לחכות 5 דקות לכל פוסט.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by צחי,

וחשוב תאריך עיברי ולועזי ואם אפשר גם שיהי אפשרי להכניס תמונה משלי

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by nimrods,

הסרטון ישודר בערוץ 10 בשבוע הבא! http://www.youtube.com/watch?v=YpxKfSDx42A **נוצר על ידי אביתר בר**

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מישהו יודע מהי הדת של המנהיג האיראני?

8. Started by d5326,

Today I went to KSP to buy a computer from their website. They said it will take 30 days to get the computer but I have to pay now. why does it take so long?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?

11. Started by Biatch,

מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …

12. Started by zedisdead,

מישהו יודע מה הסימנים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי לכולם, אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת. לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת. עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזא…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. קינדר חוזרת, כפיים :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Overshot,

שלום רב לכולם :] אני מלחין כבר הרבה שנים מוסיקה מסוג היפ הופ וראפ, אז החלטתי לעבור למוסיקה ים תיכונית, זה משהו שחובה ללמוד. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד מלחינים, אז יש לי אליכם שאלה :] * איפה ניתן ללמוד קצת על המוסיקה הים תיכונית? * מאיפה מתחילים את הלחן? *באיזה כלים להשתמש? *האם יש איזה חוקים מיוחדים למוסיקה הזאת? בכיף אני יקבל הצעות ממלחינים אחרים, אפילו מוכן לעשות פרוייקט משותף וללמוד דרך זה :]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Boxster,

חדש פה. שמי עדן אני בן 15 מהישוב בני ע"יש והנה המחשב שלי: Intel C2D E6750 Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC System Memory 1GB NVIDIA GEFORCE 8500GT Disk Drive 250GB WD LED 12CMF 400 W REAL EZCOOL אני בימים הקרובים משדרג את הכרטיס מסך + זיכרון ויש לי עדיין כמה התלבטויות וזהו...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by napoleon45,

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001358010

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Red-AnGel,

כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by bigblue,

שלום לכולם, מישהו יודע אם החנות עדיין עובדת :s05: http://www.pccool.co.il/html/index.asp האתר שלהם עדיין פעיל, אבל העיצוב לא השתנה מפעם אחרונה שהייתי שם (מלפני שנה...)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by PeaS,

ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. עבדתי בשביתה יומיים קשים בהתרמות לפתחון לב רק שנראה לי עכשיו שהכל היה חרטא ועבדתי לחינם. את המודעה מצאתי ב"נוער ג'ובס", התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להתחיל ממחורת, לבוא לעזריאלי והוא יאסוף אותי. יום לאחר מכן באתי ואדם אסף אותי ועוד כמה בנות, וכל אחד הציב בעמדה, הביא כמה פליירים,קבלות וסטנד של העמותה, נראה די אמין. ככה עבדתי יומיים. שבוע שעבר התקשרתי לברר לגבי המשכורת, הוא ענה לי ואמר לי שישלחו לי את זה בדואר, אמרתי טוב. עבר שבוע ולא עונים לי, התקשרתי כמה פעמים ואני עובר ישר למענה קולי, בדקתי בפנקס עובד ונהיה לי חושך בעיניים, במקום שבשם המעסיק יהיה כתוב פתחון לב, כתוב לי "אורנג' הפקות" במקרה שכחתי אצלי בתיק 2 פנקסי קבלות שלהם אז אני יכול להוכיח שעבדתי אצלהם. התקשרתי …

22. אחד על The Witcher, השני על Sonic Riders. אשמח אם תגיבו. תוכלו למצוא אותם בפרופיל שלי: http://www.youtube.com/user/NsNsis אם זה לא המקום המתאים אז... סורי |:

23. Started by Moo^Moo,

חברים, בזאת אני ממליץ על האתר לימוד און ליין של אינטרלקט: http://www.interlect.co.il למי שמאודגר בלשון (ואין לו מבחן מותאם כמוני) ורוצה להצליח יש שם קורס בלשון, (עולה 250 ש"ח, קצת יקר אבל אם תיקחו בחשבון את המחיר של 3 שעורים פרטיים תיראו שזה משתלם). הקורסים ממש טובים (גם בלשון וגם בתאוריה לרכב) הסברים מובנים ומפורטים עם פלאש ממש טוב וכל מה שמיסביב. אפשר לקחת כמה שעורי ניסיון ככה ליראות איך זה. Mומלץ! MOOMOO

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.