כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום! בעוד מספר ימים אני טס לניוזילנד אוסטרליה. אחרי מס' בירורים, הבנתי שהדרך הנוחה והזולה ביותר לחייג הביתה ובכלל היא באמצעות סקייפ. מעולם לא השתמשתי בתוכנה הזו. אז התקנתי אותה והבנתי את השימושים הבסיסיים. אך עם זאת - יש להם מס' מסלולי תשלום ולא הבנתי את מהותם. מה גם שלא הבנתי באיזה מסלול חיוב כדאי לבחור [באיזה מדינה לבחור בעת ביצוע המנוי] אשמח אם מישהו שהשתמש בסקייפ בחו"ל יוכל לתת לי הסבר קצר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8914
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד. האם כדאי לקנות ב-Yamsan? מה היתרונות והחסרונות הבולטים?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש איזה אתר שיקצר לי את השם ש Geocities נתנו לאתר שלי. מישהו מכיר איזה אתר שעושה את זה???
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אנחנו מתכוונים לקנות אחרי פסח טלוויזיה חדשה, אני לא יודע אם התקציב מתאים אבל האם יש משהו טוב ואיכותי בסכום הזה? הטלוויזיה תחובר לממיר של HOT HD אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אפשר לשנות לי את הכינוי מ moty_p ל Moty_p זה יותר יפה פשוט..
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אם נגיד מישהו שם לי בחשבון פאיפל סכום מסויים, ואין לי ויזה או בכלל שום כרטיס אשראי אחר, פשוט חשבון פאיפל, אני יכול להוציא את הסכום הזה מהחשבון הזה בארץ? חבר שלי אמר שעד לא מזמן לא היה ניתן לעשות את זה, אבל עכשיו כבר מותר וזה מלווה בעמלה של 20 ש"ח . רציתי לאמת ...
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב! יש שיר מאוד מפורסם שמתנגן מדי פעם ברדיו של ויטני יוסטון משהו עם LOVE אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה. תדה עריכה: מצאתי זה זה i will always love you:
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היום שיחקתי פוקר - 6 שחקנים. היה פלופ 3 מלכות, ולי הייתה מלכה ביד - משמע, רביעייה על הפלופ מה בערך ההסתברות שזה יקרה? משהו כמו 13 בחזקת 4?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כנראה שאני טס לגרמניה ואני מכיר חנות אלקטרוניקה שיש שם אזור למחשבים ומודינג, אני רוצה לעשות השוואה לארץ אבל אני לא מוצא את המודינג באתר שלהם....
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קיבלתי עכבר חלופי מLOGITECH עקב עכבר לא תקין. העכבר נשלח דרך מUPS מסניף שלLOGITECH בהולנד אבל תקוע בUPS בעקבות איזה אישור שנדרש ממשרד התקשורת - למישהו יש מושג מה הפרוצדורה פה ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך אני רושם " ההוריקן( hurricane) הגיעה למצבו/גודלו המקסמלי" ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
ישנם קבצי סרטים שניתן לראות את הסרט הנבחר תוך כדי הורדה, שמתי לב שסרטים בפורמט AVI לא ניתן לקבל בצפיה מקדימה. שאלות: 1.האם בצפיה מקדימה התוכנה משתמשת בקובץ המקור (קרי מהמשתמש ממנו אני מוריד את הקובץ) או בחלק מהקובץ שהורד ונמצא אצלי בדיסק הקשיח? 2.אם כן והתוכנה משתמשת בחלק מהקובץ הנמצא אצלי בדיסק הקשיח (זמנית בסיומת DAT), איך ובאיזו תוכנה ניתן לצפות בו בצפיה מקדימה? 3.האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לצפות בכל סוגי הפורמטים (סרטים) כשהם עדיין (חלק מהקובץ) בדיסק הקשיח עם סיומת (זמנית) DAT? אם הבנתי לוקה בחסר, אשמח מאד לקבל הסבר (מפורט ככל האפשר) על איך השיטה עובדת (צפיה מקדימה בקאזה לייט). תודה * לאחראי הפורום: לא ידעתי תחת איזו פורום להכניס את ההודעה, נא העבר את הודעה לפורום ה…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האמת לא התלהבתי מהעונה הראשונה, ולכן הפסקתי שם... אבל מכיוון שאני יודע שיש הרבה מעריצים של הסדרה, יש פרק פתיחה כפול ביום ראשון... תכינו את ה BITTORRENT שלכם www.fox.com/24/ בלי להסגיר פרטים לגבי העלילה, האם העונות קשורות אחת לשניה או שאני יכול לראות את הרביעית בלי לדעת בדיוק מה קרה בעונות הקודמות ? (והאם העונות משתפרות או שזה כמו שהיה בעונה הראשונה?).
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם . ביולי אני עומד להתגייס עדיין לא יודע לאן , כרגע אני ממויין לגאמא עברתי בנתיים את המבחנים הראשוניים . וחוץ מגאמא קיבלתי גם משהו מהיחידה המבצעית של מודיעין , אבל אני לא ממש מעוניין בזה . זהו חוץ משני הזימונים האלה לא קיבלתי כלום, שלחתי פקס ללשכת גיוס כדי לקבל זימון גם לממר"ם אבל עדיין לא ענו לי ולא קיבלתי כלום .חוץ מגאמא וממר"ם איזה עוד יחידות יש של מחשבים ? ואיך אני יכול לקבל מהם זימון ? יש עוד פרויקטים כמו גאמא בחיל המודיעין ? כי הייתי רוצה מאוד להיות בחיל המודיעין שמעתי על שחקים יש אפשרות להתמיין לשם ? והאם שני הזימונים ממודיעין אומרים משהו על הקב"א ? אני יכול לדעת מה היא בערך ? . לשאלה אחרת . האם כדי להמשיך שנה הבאה לכיתה יג' , כדי לעשות 15 יחידות מ…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
סדרת הפנטזיה המצליחה של HBO ממשיכה להיות זו שנצפית הכי הרבה פעמים באופן בלתי חוקי, בפעם הרביעית ברציפות כמיטב המסורת, באתר torrentfreak המתמקד בחדשות מעולם שיתוף תכני ה-P2P הכריזו על עשרת סדרות הטלוויזיה שהורדו ונצפו הכי הרבה באופן פיראטי ובלתי חוקי במהלך שנת 2015 – ובמקום הראשון, עם הפרש ניכר לטובתה, ניצבת לה שוב 'משחקי הכס' הנהדרת, בפעם הרביעית ברציפות. פרט למשחקי הכס, אשר כבר נכנסה לספרי השיאים של גינס בתור המלכה הבלתי מעורערת של אתרי הטורנט לסוגיהם, ניתן למצוא ברשימה את 'המתים המהלכים' חזק במקום השני, את 'המפץ הגדול' הפופולרית מאוד גם בקרב הצופים החוקיים במקום השלישי – וכמו כן את סדרות הקומיקס 'החץ', 'הברק' ו'סופרגירל', את סדרת הפעולה 'ויקינגים' וגם את אהובת…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.mailpro.co.il האם כל העסק הזה חוקי? ואם כן, לדעתי, צריך להתקשר אליהם באמצעות הטלפון שהם השאירו ולהגיד להם עד כמה הם חארות, משום שהרשימות הללו מיועדות בד"כ לספאמרים (אמיר גנס).
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום . אני צריך להגיע מחר מנתניה לבית החולים מאיר . המוניות עובדות ? אם לא מתי הם יתחילו לעבוד ? ואיזה מונית צריך לקחת מנתניה בשביל להגיע לבית החולים? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-