כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום! אז ככה המורה הביא לנו לפתור את האי שיוויון הבא 2 < |x+5| < 3|1-x| עד עכשיו היה לנו רק ערך מוחלט בצד אחד של המשוואה ואז השתמשתי בנוסחאות הבסיסיות של האי שיוויונים עם ערך מוחלט אבל פה יש יותר מאחד ואין לי מושג מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
החוש השישי שלי אומר שלליברמן יהיו מעל 20 מנדטים עלה ירוק יעברו את אחוז החסימה וקדימה יפלו חזק
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה ZONE'ים הDVD שיש לי בסלון יכול לקרוא? והאם יש דרך לפתוח אותו לכל הזונים? נ.ב יש לי סתם איזה מכשיר DVD של MUSTEK או משהו... לא איזה משהו ידוע בכל מקרה תודה מראש
-
מחפש שיר מסרט הסרט הוא קומדיית נעורים, לא ישן מדי, סרט קיץ מצחיק כזה השיר על מישהו שחברה שלו כל הזמן **** עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו ואין לו מושג הולך משהו כמו : blabla doesn't know blabla doesn't know כאשר blabla זה השם של הבן אדם שהחברה שלו בוגדת בו שיר ענק, אני לא מצליח להזכר בו ומאיזה סרט זה לכל הרוחות עריכה : אני זוכר מהסרט (?) , שחברה שלו , זאת השחקנית שמשחקת את הבחורה שקלארק קנט מאוהב בה, בסמוללויל.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.beer.com/beer.com-Content_C-section_id-1134665558227_video.html מי אמר שמתמטיקה זה משעמם? חה חה חה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
רמז: אתם בטוח ראיתם את התמונה כבר, אך לפני העריכה הקטנה שעשיתי לה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו יודע האם בזיגזג מסכימים להרכיב מפרט עם חלקים מהחנות שלהם וחלקים מחנויות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/903563 :lol: בשעה טובה! מזל"ט
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה שאמור לתת לנו להנות ממשחקי NBA כדורסל ספורט והמונידאל הקרוב. לכל מי שלא יכול או פשוט לא רוצה (כמוני) לשלם לצארלטון על המונידאל יוכל לראות את המונידאל בחינם LiveFooty - World Cup Edition יש בחירה בHebrew גם.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס היום לאתר שלהם וקיבלתי את "nana shops". האם נטאקשן נסגר?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לכל מחפשי הכתוביות למיניהם... סאבס חזר ובגדול!!!! אז...אפשר לרדת מהאתר LALA ומהשרתים האיטיים שלו...וגם מהשאר... .....שכחתי לרשום את כתובת האתר... http://www.SUBS.co.il
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=58068091
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה אתם יכולים לספר לי מבחינת התרשמות אישית? ממה הכי התלהבתם? יש תוכנות שאתם ממליצים עליהם? אני מתכנן לשדרג שבוע הבא ואני חושב בכיוון של המכשיר הזה.
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן חברים מה שלומכם ? התגעגעתם ? אולי שכחתם ? טוב בכל מקרה אני לא שכחתי אתכם, אז אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ופוריה שנת הצלחה ושלום וגמר חתימה טובה. למי שרוצה לדעת אני עושה טירונות 02 במתכונת חירום (מלחמה) בגלל המצב וההתראות ואני אצא בעוד שבוע וחצי לאבט"ש 8 ימים ברובע היהודי בי-ם בינתיים לכולכם חג שמח ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש את השיר מהקטע של המועדון בהתחלה של "שם קוד: דג-חרב" אולי מישהו יודע את שמו?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני יושב לאכול ארוחת ערב, פותח עיתון(מוסף השבת של מעריב) ומתחיל לדפדף מגיע למדור הסאטירה: "התופעה מתפשטת: בעל תבע לדין את אישתו על זיוף קולות!" מזל שבדיוק סיימתי ת'ביס.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ספורט - נחשב כיחידה או לא? אני יודע שחייבים ציון עובר כדי לקבל תעודת בגרות אבל האם זה נחשב יחידה? אני מבקש רק מי שבטוח שיענה תודה רבה
-
-
אני מקווה שזה באמת מתאים לכאן - לא מצאתי פורום מתאים יותר - אני מחפש קבצי מוזיקה ב AC3 , או כל ה DEMOES האלה של DOLBY DIGITAL וכאלה - איפה אפשר למצוא אותם ? כל מה שבא ב AC3, DOLBY DIGITAL, DTS, THX - טוב בשבילי ... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפי דעתי זהו יום עצוב לקהילת המחשבים בישראל... טוב לפחות אתר אחד טוב נשאר... :saint:
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חוץ מהאוגדן המפורסם של המרכז הארצי. יש אוסף כזה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ב PAYPAL ועשיתי מה שהם ביקשו עם אישור ה CREDIT CARD (משיכה של 1.95$) נתתי את המספר שהיה רשום בחיוב והכל היה בסדר עדיין אני לא מוצא שם אפשרות להפקיד כסף בחשבון עם כרטיס אשראי? רק עם חשבון בנק בארה"ב (או של מדינה שבהסכם איתם כמו אוסטרליה וכולי) מה עושים? יש לי כרטיס ויזה בינלאומי ד"א
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-