עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MasterGal,

יש חנות בשם G-TECH שהמחירים שלה לפחות בתחום של מחשב קומפלט נורא אבל נורא זולים... מכירים את החנות? יודעים למה זה זול כל כך?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. שימו לב: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222554&sid=10 נענע פירסמו שגירסאת בטא של אקספלורר 7 ניתנת להורדה לכל בעלי WINDOWS במסגרת הכתבה נענע כתבו את ההזהרה הבאה: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט. הדפדפן החדש לא מומלץ לשימוש גם עבור משתמשים מתחילים, בשל העובדה שמדובר בגרסא ניסיונית שאין לדעת את השפעתה על תפקוד המחשב." ומה שהרשים אותי זה היה תגובה מס' 4: "אם אני עם גרסת חלונות חוקית שהורדתי באמיול, זה תופס גם לגב??י, ההתראה הזאת: "לבעלי עותקים לא חוקיים של חלונות מומלץ להמנע מלהתקין את הדפדפן, מכיוון שהוא דורש אימות מול שרתי מיקרוסופט"??? "

3. Started by Sfree,

אמרות פרובקטיביות אנטישמיות ופוגעות באופן מחריד, היוצאות מפי מי??? יהודייה, העונה לשם "נטלי כהן וקסברג" שלפי דעתי יש להשליכה לתאי הגזים! והייתי עושה זאת בעונג רב, אם רק הייתה לי האפשרות. לזה אני קורא "שמאלנאציזם"

4. Started by e.t,

מי שעדיין לא קרא : הודעת הנטישה/הפסקת פעילות של את'לון ידידנו משכבר הימים. מה קרה? למה? מי? איפה? כיצד ומדוע? השארת אותנו במתח ! חבל חבל. בחור נחמד (אם כי קצת "קר" אם אתם מבינים למה אני מתכוון - את'לון בטוח מבין...) , עם הרבה ידע והכי חשוב נתינה לקהילה. (פעם אחת הציל אותי מקנייה של לוח אם שחשבתי שהוא שבק חיים באופן טוטאלי) לפחות "תן סיבה, תן סיבה אתה לא נותן סיבה..." יום עצוב. :'( הייה שלום בכל אשר תלך ותעשה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אנחנו רוצים לקנות לאמא שעון יוקרתי ליום הולדת. בערך ב-5 אלף שקלים. לצערי אני לא מכיר חברות שמתמחות בשעוני יוקרה לנשים. תוצרת סין לא תתקבל בשום פנים ואופן. 100% תוצרת אירופה/יפן. אני רוצה שעון כל כך אירופאי שהוא יקלל יהודים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

גם אתם שמעתם את זה, מי שגר בנתניה? אני גר ליד בן-אבי, יש מישהו שגם שמע את ה"בום"??? זה העיר אותי עריכה- ידעתי שזה לא סתם האתר של צה"ל את החדשה על המכונית.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי למי שלא יודע, מאז תקופת הטלפון הדיגיטלי אפשר לשלוח הודעות SMS הביתה (גם מי שאין לו מכשיר דיגיטלי יכול לקבל הודעות, תנסו ממש מצחיק) אז אני מנסה לשלוח מהICQ לבית וזה לא נותן. למישהו יש דרך? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by avivlevy,

1 בלועזית ואחד בעברית ??

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מהירות החיבור שלי היא 2.5 מגהביט דרך הוט. כאשר ביצעתי בדיקת מהירות תשתית באמצעות האתר הבא: broadbandspeedchecker.co.uk אשר הגעתי אליו דרך האתר של אינטרנט ישראל (internet-israel.com), קיבלתי מהירות הורדה נמוכה מאוד של בין 300 ל-500 קילוביט בלבד. מהירות ההעלאה, הייתה תקינה. מה הסיבה לבעייה הזאת? (תמונה הבדיקה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני מעוניין להתנדב למחקרים \ניסיונות\תירגולים וכו' שקשורים להיפנוזה ,דימיון מודרך וכו' כ-"שפן ניסיונות" במידה ויש כאן מישהו מהתחום או מישהו שרוצה להתנסות בתחום - אני נמצא במסנג'ר : amitfi@walla.co.il אני אשמח לדבר שם... תודה עמית.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by payback,

האם זו תכונה שניתנת לשינוי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מהו משחק המחשב המדובר ביותר ברשת הטוויטר? והיכן אוהבים לדבר הכי הרבה על משחקים בעולם? אלו הנתונים החדשים אשר נחשפו בדו"ח חדש של רשת החברתית טוויטר The post טוויטר חושפת: אלו משחקי המחשב המדוברים ביותר ברשת appeared first on עכשיו 14.לכתבה

14. תביעה ייצוגית הוגשה לבית הדין לתחרות בבריטניה. לכאורה, העמלה בשיעור 30% שסוני גובה בקניית משחקים דיגיטליים מהווה הפרה של דיני התחרות בממלכה המאוחדת. לטענת התביעה, תשעה מיליון איש ניזוקו ממחירי המשחקים המופקעיםלכתבה

15. מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נשבר לי כבר זין , שיודעים מתי אני פה מתי לא ,כמה זמן אני פעיל\לא פעיל ועוד אלף דברים שונים .... אי אפשר לסנן כמו פעם בשקט ? קיצר יש תוכנה או משהו שיכול למנוע את כל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. דוד שלי נוסע בקרוב לטיול ביפן. אני מתלבט מה כדאי לבקש שיקנה לי ב 3,500 ש"ח? אשמח להמלצות מה כדאי לקנות בסכום הזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שלי והיום פעם ראשונה גם במסנג'ר כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדר יש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ? מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  20. פתחתי עוסק פטור של טכנאי מחשבים בשירות עד הבית, יש לכם רעיונות איך כדאי לי לפרסם את עצמי? אני אף פעם לא הייתי עצמאי. תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by bilbo,

פנדורה לא זמינה יותר מישראל http://www.pandora.com/restricted

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים