עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alexbmw,

שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by שוקו,

טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by DooM Man,

אם ההודעה הזאת כבר קיימת, אז סליחה המנהלים. טוב, אני ראיתי כל מיני אנשים כאן ששמו מלא אייקונים מגניבים (אני לא בטוח שקוראים לזה ככה), כחולים, ועוד כל מיני דברים חמודים, שגם אני הייתי רוצה שתהיה באפשרותי לשים. אני זוכר לפני כחודש-חודשיים מישהו כאן כתב הודעה כזאת ואמרו לו לחפש, אז חיפשתי ולא מצאתי. אז למי שיכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד ולהתקין אייקונים מגניבים כאלו אני אודה לו מאוד. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אנשים! אתם מכירים אתרים שמשלמים כסף על צפייה בפרסומות שהן שולחות למייל? האם מישהו קיבל כסף? בבקשה תגובות.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Yaniv_Uzan,

שלום לכם... רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שיש לו במקרה פנטיום SOCKET 370 מיותר או SLOT 1... בנוסף לזה גם לוח אם. הבעיה היא נורא פשוטה... כבר ***המון*** זמן אני מנסה להרכיב מחשב חדש ותמיד חסרים לי את שני החלקים האלו! השגתי לוח ואחרי כמה דקות הוא נדפק לי (כן, אני דפקתי אותו... אין לי מושג איך) ואז הבאתי איזה מעבד ועכשיו הוא לא עובד לי... בקיצור די בלאגן פה... יש לי מסך וכל שאר החלקים למחשב נוסף. יש משהו שיכול לארגן לי משהו שיכול לעזור לי? יש לי זכרונות SDRAM בשביל הלוח אם אתם צריכים גם חלקים אולי יש לי... בכיף אני יעזור לכם תודה רבה! יניב

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  8. 2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי: אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת. אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה. מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  9. אני רוצה לשים מצלמה מחוץ לבית, מעין מצלמת בטחון כזו, שאני רואה הכל במחשב. כנראה שכמה אנשים חמים עליי אז התחילו לעשות נזקים. כמה זה עולה? מה צריך בדיוק לקנות? תודה..

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by MishaK,

אל תבהלו..

11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.superjer.com/transfer/mcdiddys.html ליפני של HL2 יצא ולבונוס http://www.planethalflife.com/half-life2/freemaninterview/

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by picachu,

היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. אהלן, אני מתבגר טיפוסי למחצה, בן 17 שנוסע לשבועיים לצרפת, מהם כשבוע באיזור פריז. כיוון שחיפושים בגוגל מעלים דברים יחסית כלליים, באתי הנה כדי לבקש דעות ספציפיות מאנשים שחוו. מן הסתם נבקר באייפל, ודאי גם בלובר לכמה שעות. אנחנו עוד מתלבטים האם ללכת ליורודיסני או לפארק אסטריקס (מי שלא מכיר - http://www.parcasterix.fr/opening-calendar) אשמח לשמוע מכם עצות\טיפים לגבי מקומות ששווה לראות ודברים ששווה לעשות בפריז, וכן מבצרים מומלצים בעמק הלואר (שבו אבלה שבוע גם כן) אנא קחו בחשבון שהנסיעה בעוד כמה ימים (כלומר אמצע אוגוסט) - האם התורים ביורדיסני בלתי נסבלים לחלוטין? (וכן, אני מודע לאפשרות הFAST PASS אבל משום מה לא מטריף אותי לבזבז שעה בבוקר על לעבור בין כל המתקנים ולקבל שעת כניסה לכ…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by SixKiller,

שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. פרסומת של B-MUSIC יש שם 3 שירים אם אני לא טועה ואחד מיהם הוא סגנון שנות ה80 כזה שאישה שרה.. ואני חושב לא בטוח .. שיש שם את המילים queen of the night

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. אם אני מעתיק את הקובץ .pst של האוטלוק זה שומר לי גם את הקונטקטס. או שיש דרך אחרת לשמור אותם?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  17. רק וותיקים יבינו

18. פיתוח חדש של חברת Victorinox יוצג בקרוב בחנויות: אולר שוויצרי עם זיכרון פלאש בנפח 64MB ו-128MB. מה הפיתוח הבא? M-16 עם נגן DVD? http://www.maariv.co.il/channels/13/ART/665/906.html

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by tom123,

רק לי יש ריצודים כאלה ריבועים תקיעות בערוץ 10 בימים החארונים ב HOT?

20. Started by Tomerico,

למי עוד יש אוסף אניימציות כמוני? יש לי713!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.cbs.gov.il/www/yarhon/r1_h.htm (לא תומך ב FF) מישהו מבין את זה? מה האותויות הלטיניות אמורות להביע? אני מנחש שזה מספר חודש.. אבל אני לא בטוח..

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. מחר אני טס ועובר לחו"ל. צריך טיפים ללקיחת מחשב נייח לחו"ל. המחשב חדש בין שנה כולל מסך 27 אינץ. jקראתי ברחבי הרשת שזה סיפור לקחת איתי את כל המחשב בטיסה מחשש לרעידותתגם רק פירוק של הכוננים לא בא בחשבון המחשב ממש חדש ואני לא רוצה להשאיר כלום מאחוr משהו שעבר את הפרוצדורה הזאת יכול להמליץ מה הדרך הבטוחה ביותר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by oded6188,

לפני קצת פחות משנה, קניתי רמקולים שעלו לי 10,000 ש"ח... קנייה כשרה למהדרין, בארץ. לא מזמן התקלקלו לי הרמקולים, והחלטתי שאני שולח אותם לתיקון בחו"ל. בגלל שלעשות משלוח לחו"ל במשקלים כאלו עולה הרבה כסף, החלטתי לשלוח את הרמקולים עם חבר שטס לארה"ב (זאת הטעות הגדולה ביותר בחיי כי שילמתי Overweight מטורף בשדה תעופה). כמה ימים אחרי שהרמקולים הגיעו אל החברה בארה"ב הם החליטו שהם שולחים לי זוג חדש במקום לתקן. כולי שמח ששולחים לי רמקולים חדשים... שילמתי משהו כמו 200 דולר על משלוח מארה"ב לישראל. בגלל שאני אידיוט, שחכתי להצהיר ששלחתי את הרמקולים לתיקון, ועכשיו הם תקועים במכס. הם דורשים ממני לשלם להם כמעט 3000 ש"ח :bash: ניסיתי לחשוב על דרך כלשהי להוכיח למכס שהרמקולים יצאו לחו"…

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by ZorD,

בלי מילים http://jellybattle.com/ *כמעט שחכתי הוראות: בהתחלה אתם תיהיו נגד המחשב\בוט תתצתרכו לבחור רמה ולנצח אותם פעמיים או שלוש ואז אתם ניכנסים לOnline Arena שם אתם נלחמים נגד אנשים בשר ודם. יש דרגות נסו להגיע ל10,000 ואז תילחמו גם בי ;D

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  25. אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.